- 4 Ekim 2017
- 103
- 18
- 98
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.981
Canım değerlerini bilmiyorum ama başla egzersize bende öyleyim sanıyordum ilk defa böyle bişey deneyimliyorum zaten alışırım bu kadar giriyorsa diyordum ama olmadı yani ben daha üç aylık evliyim ama bi aya yakındır yapıyorum egzersiz bak üç günde yenen arkadaşlar var burada hiç bi kaybın olmaz ki egzersiz zararlı bişey degil sonuçtaHani girebildiği eşim egzersizi o yüzden yapmıyorum.yanlış mi düşünüyorum ben yanlissa bende başladım nelerden badlamaliyim belli bi noktası giriyor sonrası yok bacak acamiy um sanki bacaklarını koyacak yet bulamıyorum bacağın hic rahat değil bana da akil verin belli bi noktası giriyor ama yine de egzersiz yapım mi kiz lık zwtimin durup durmadigini bilmiyorum doktora gostersrm nasıl bakar içine mi bakar korkuyorum. Ama sanki usutmeleri falan yaşıyorum brn boyle sanki biri uflese içim üçlemeyi hissediyo. Yumurtala döneminde kasiklatkm agriyor kız olsaydım hissedermiydim brkarken hissetmiyordum çünkü yumurtlama surecimdr agrim oluyordu. Kadiklarim kopacak gibi benim durumum nr bana da bisry deyin sorunum bacak acamamak benim olmuyor açılmıyor bacakalarim bacaklarını koyacak yet bulamıyorum tutuamiyo bacaklatim beimi kaldıriyo musum bi de bana da yol gösterin 10 aylık evliyim bi sure çok çocuk istedim ama şöyle bi durum daha yasadm evkendim ilk 4. Haftamda .. Beta HCG 33 çıktı boyle bisey olabilir miydi
Elinle zarar verebilirsin evet egzersizler sırasında zara ama bir ihtimal bisey de olmayadabilir ... bunu esinle konuş anlayış göstersin illa kendisi yapcak diye düşünmesin bu da seni yıpratır çünkü...herşeyi konus esinle bu durumu senin neler hissettigini onun ne yapması gerektigini egzersizlerini herseyiAnlamadığım bi nokta var diyelim ki zar duruyor. Peki parmak egzersizini nasıl yapicaz zar duruyorsa elimizlr zafaf vermiş olmaz miyiz
İlk önce aynada bi bak canım orayı aç incele daha sonra eline kayganlaştırıcı yada bebe yagı sür serçe parmağını yada işaret parmağını sok ondan önce derin nefes al alırken karnın şişsin sonra verirken ıkın oranın açıldığını gör açıkken sok parmağını ve ilerlerken nefes al verirken parmağını ilerletNeler yapabilirim peki detaylı anlatir misiniz
Böyle şeyler çözüm değil sonuçta beyinde hala o duygu var oluyor ... beyinde bitirmek lazım ve egzersz ... yanlış şeylere basvurmayinAlkol de midemi bulandırıyor bugun deneyeyim dedim onu da beceremedim ben artık yeminle intihar düşünür oldum
Dusunurken bile korkuyorum bi kaç kez daha esimle denicem ben daha kizligin durup durmafigindan emin değilim ;(İlk önce aynada bi bak canım orayı aç incele daha sonra eline kayganlaştırıcı yada bebe yagı sür serçe parmağını yada işaret parmağını sok ondan önce derin nefes al alırken karnın şişsin sonra verirken ıkın oranın açıldığını gör açıkken sok parmağını ve ilerlerken nefes al verirken parmağını ilerlet
Sorun yani yap bence bilemezsin doktora gitmeden sorunu önemli olan yapmak istemen bence ben doktora gidip kafamda büyütmek istemedim ki herkes gerek yok diye tavsiye verdiAnladim ne güzel ilerlemissin ben alabiliyotum p..ns in acaba sorun nr
Yok canım malesef ben bilmiyorum kendin yapmasan eşine yaptır onun bile faydası var canımDenicrm bu hafta bitene kadar sonrasında o bahsettiğim egzersizleri denicem kizliga bakabilme yolu var mi doktor dışında emin değiliz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?