Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hani girebildiği eşim egzersizi o yüzden yapmıyorum.yanlış mi düşünüyorum ben yanlissa bende başladım nelerden badlamaliyim belli bi noktası giriyor sonrası yok bacak acamiy um sanki bacaklarını koyacak yet bulamıyorum bacağın hic rahat değil bana da akil verin belli bi noktası giriyor ama yine de egzersiz yapım mi kiz lık zwtimin durup durmadigini bilmiyorum doktora gostersrm nasıl bakar içine mi bakar korkuyorum. Ama sanki usutmeleri falan yaşıyorum brn boyle sanki biri uflese içim üçlemeyi hissediyo. Yumurtala döneminde kasiklatkm agriyor kız olsaydım hissedermiydim brkarken hissetmiyordum çünkü yumurtlama surecimdr agrim oluyordu. Kadiklarim kopacak gibi benim durumum nr bana da bisry deyin sorunum bacak acamamak benim olmuyor açılmıyor bacakalarim bacaklarını koyacak yet bulamıyorum tutuamiyo bacaklatim beimi kaldıriyo musum bi de bana da yol gösterin 10 aylık evliyim bi sure çok çocuk istedim ama şöyle bi durum daha yasadm evkendim ilk 4. Haftamda .. Beta HCG 33 çıktı boyle bisey olabilir miydi

Canım değerlerini bilmiyorum ama başla egzersize bende öyleyim sanıyordum ilk defa böyle bişey deneyimliyorum zaten alışırım bu kadar giriyorsa diyordum ama olmadı yani ben daha üç aylık evliyim ama bi aya yakındır yapıyorum egzersiz bak üç günde yenen arkadaşlar var burada hiç bi kaybın olmaz ki egzersiz zararlı bişey degil sonuçta

Biktim resmen soğudum hayattan. Bu ne biçim bi illet bana birisi yardım etsin nolur

Alkol de midemi bulandırıyor bugun deneyeyim dedim onu da beceremedim ben artık yeminle intihar düşünür oldum

Anlamadığım bi nokta var diyelim ki zar duruyor. Peki parmak egzersizini nasıl yapicaz zar duruyorsa elimizlr zafaf vermiş olmaz miyiz
Elinle zarar verebilirsin evet egzersizler sırasında zara ama bir ihtimal bisey de olmayadabilir ... bunu esinle konuş anlayış göstersin illa kendisi yapcak diye düşünmesin bu da seni yıpratır çünkü...herşeyi konus esinle bu durumu senin neler hissettigini onun ne yapması gerektigini egzersizlerini herseyi

Neler yapabilirim peki detaylı anlatir misiniz
İlk önce aynada bi bak canım orayı aç incele daha sonra eline kayganlaştırıcı yada bebe yagı sür serçe parmağını yada işaret parmağını sok ondan önce derin nefes al alırken karnın şişsin sonra verirken ıkın oranın açıldığını gör açıkken sok parmağını ve ilerlerken nefes al verirken parmağını ilerlet

Dusunurken bile korkuyorum bi kaç kez daha esimle denicem ben daha kizligin durup durmafigindan emin değilim ;(

Sen bilirsin canım bende bilmiyorum ama sanırım büyük aparat aldığımda gitti zarım onda biraz acıdı sonradan çok rahatladım ama

Şia sen nasıl yendin bana asamltini anlatır misin ? Ben ne yapmam herek aparat dediğim şey nedir. Diyelim kızlık zati duruyor parmak egzrrsiziyle yenileniiyor mu ben çok bigidizim gliba keşke ilk basta bakdayfim buralara bi de onca zaman niye cocougum olmuyor fiyr uzuyofum kendimi

Canım ben tamamını alamadım henüz ben ilk başta bi iki gün baktım dokundum sonra işaret parmağımı aldım tabi sabah sadece bi boğum alabildim sonra iki boğum derken ilk gün tamamını aldım sonra bi iki gün onu yaptım sonrada iki parmağımı denedim ama alamadım sonra evde rimel kutusunun etrafına havlu peçete sardım streçledim ama sen ameliyat eldiveni de geçir sadce streç film zor oldu sonra işte onları jelleyip onu aldım daha büyük bi rimel paketini sardım sonra onuda biraz zor oldu ama aldım hepsini sonra eşimin parmaklarını iki parmağını da aldım ama bunlar arada hep üç dört gün geçti işte en son da şimdi pnsin yarısını alıyorum zorlanıyorum da daha büyük aparattan sonraa biraz orası açıldı gibi oldu sonrasında çok aşırı rahatladım galiba o sırada gitti zarım bu arada hiç bi kanama falan olmadı egzersizlerde canım sadeve yanma eger orası yırtılacak gibi bi zorlama oluyorsa bil ki kasıyorsun canım burada biri demişti uzandıgın yerde popon böyle salık olacak sıkı kalmayacak

Canım bende başta başını alıyordum sonra iyice olmadı yani ben hiç yaklaşturmıyor degilim kendim hiç dokunamıyordum

Anladim ne güzel ilerlemissin ben alabiliyotum p..ns in acaba sorun nr
Sorun yani yap bence bilemezsin doktora gitmeden sorunu önemli olan yapmak istemen bence ben doktora gidip kafamda büyütmek istemedim ki herkes gerek yok diye tavsiye verdi

Denicrm bu hafta bitene kadar sonrasında o bahsettiğim egzersizleri denicem kizliga bakabilme yolu var mi doktor dışında emin değiliz sanırım

Denicrm bu hafta bitene kadar sonrasında o bahsettiğim egzersizleri denicem kizliga bakabilme yolu var mi doktor dışında emin değiliz sanırım
Yok canım malesef ben bilmiyorum kendin yapmasan eşine yaptır onun bile faydası var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…