Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaslar
Bende 3aylık evliyim. İlk gece ilişki yaşamadık.2.gün yarım yapabildim. Kızlık zarım gitti. Çok hafif kan geldi. Daha sonrasında da bir sürü denemelere rağmen hep hüsranla sonuçlandı. Kendimi inanılmaz kasıyorum bacağımı açamıyorum. Eşim başlarda çok anlayışlıydı ama şuan benim bunu bilerek yaptığımı düşünüyor. Bu siteyi keşfettim egzersizlere başladım. Tek parmağımla hallettim ikinciyi deneyemedim. Mumla denedim sıkıntısız yapıyorum. Ama p.s gelince bacağımı dahi açamıyorum soğuk soğuk ter atıyorum bacaklarım titriyor. İnşallah tez zamanda bu beladan kurtulurum. Allah herkese kolaylık versin

Merhaba
Rica etsem bana da atabilir misin
Bende umutluyum egzersizlere devam. Yılmak yok inşallah yeneceğiz

canım öncelikle çok sevindim senin adına inşallah bizler de kurtuluruz kısa zamanda.. anlat neler yaptın hangi pozisyonda yendin neler kullandın :)
Canım kusura bakma internet sıkıntısından dolayı geç bir cevap oldu. Ben 15 eylülde başladım egzersiz yapmaya serçe parmakla. Buradaki arkadaşların tarif ettiği şekilde krem kullanmadım ama durex in kayganlaştırıcısını kullandım serçe parmak ve işaret parmak bitince iki parmağa geçtim iki parmağı emla kremle yapabildim. Daha sonra peçeteleri iç içe sarıp streçleyip aparat yaptım. Aparat egzersizlerini tam başaramadım. İncecik aparatın ucunu çok az alabiliyordum. Aparatı yapmadan p..s aşamasına geçmek istedim. Eşimin işaret parmağını yaptık. Sonra p..s denemesi yapalım dedim. Biraz emla sürdüm kendime eşime kayganlaştırıcı sürdük yapamadık. Ertesi gün emlayı yarım tüp kadar sürdüm. Çok uyuştu. Eşime ve kendime kayganlaştırıcı sürdük o yatarken ben ona sırtım dönük şekilde oturdum. İlk denedim biraz yandı. Derin bi nefes alıp kendimi bıraktım ne yanma ne acı oldu. Kesinlikle kendinizi tamamen salmanız gerekiyor. Kanama biraz fazla oldu ama acı sızı olmadı. Sorularınız olursa yardımcı olmak isterim. Bu birleşmeden sonraki gün adet oldum. Olay kesinlikle rahat olmakta bitiyor. Ben büyük aparatlardan biraz korktum. Ve o aşamaları beklemeden asıl aşamaya geçtim. Korkmayın cesaretli olun. Kendinizi salın. Korkuyorsanız bile bugün çok cesurum çok rahatım deyin eşinize. Bi özgüven gelecek. Ve denemekten çekinmeyin. İnşallah herkes kurtulur

Emla nin faydasi var mi?

Emla nin faydasi var mi?
Bazı arkadaşlar yok demiş ama ben inanılmaz faydasını gördüm canım. Serçe parmağıma sürüp vajinanın içine yarım tüp kadar sürdüm. Girişine dışıma da hafif sürdüm. Beş on dk sonra aşırı uyuşturdu. Uyuşunca içine kayganlaştırıcı sürmek için parmağımı soktuğumda parmağımı bile hissetmedim. O yüzden p..s çok rahat girdi hiç acı hissetmedim. Çok rahat oldu

Bende kullanmistim az surdugum icinde olabilir pek fazla uyusturmadi bile yanma oldu sizde ilk surunce oluyormu?

Bende kullanmistim az surdugum icinde olabilir pek fazla uyusturmadi bile yanma oldu sizde ilk surunce oluyormu?
İlk sürünce bende de yanma oluyor hafif. Ama geçiyor canım. Hep az sürüp denediğim için uyuşmamış. Çok sürünce güzel uyuştu. Bir de vajinanın içine kayganlaştırıcı sür canım. Gör bak olacak

Arkadaşlar anestol kremi vajinin etrafınamı sürüyorsunuz yoksa içine doğru mu birde ne kadar sürülse uyuşma olur. Bi kaç kez sürdüm ama az sürdüm sanırım hiç uyuşma olmadı

Arkadaşlar anestol kremi vajinin etrafınamı sürüyorsunuz yoksa içine doğru mu birde ne kadar sürülse uyuşma olur. Bi kaç kez sürdüm ama az sürdüm sanırım hiç uyuşma olmadı
Nohut büyüklüğünde parmağınıza alıp vajinan içine ve çevresine sürün ben 3-4 Sefer sürmüşümdür

Olmaz sorun sürebilirsin evet etkisi oldu onun sayesinde yendim vajinismusu. Kayganlaştırıcı sürmeyide ihmal etmeyin. Ayrıca eşiniz korunsun yoksa oda uyuşur
Bu arada ben kayganlaştırıcı kullanmıyorum onun yerine zeytinyağını kullanıyorum burdaki kişilerden duymuştum herhangi bir sakıncasıda yokmuş

Kızlar bebek düşünüyorumda öncesinde folik asit mi kullanmk gerekiyo bnu ecznden alıp kullnım mı yoksa doktramı gdim veya hiçbişy kullnmadan bebek çlşmasna dewam mı edim

Kızlar bebek düşünüyorumda öncesinde folik asit mi kullanmk gerekiyo bnu ecznden alıp kullnım mı yoksa doktramı gdim veya hiçbişy kullnmadan bebek çlşmasna dewam mı edim
Canım doktora gitmeden bişey kullanma sakın.. o sana önerir durumuna bakar ona göre alırsın..sen yenmiş miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…