Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bebek düşünüyorumda öncesinde folik asit mi kullanmk gerekiyo bnu ecznden alıp kullnım mı yoksa doktramı gdim veya hiçbişy kullnmadan bebek çlşmasna dewam mı edim
Bende senin gibi kendimmi aliyim dedim ama ne olur ne olmaz diye yinede almadım doktora gittim ve hamilelik düşünüyorum herhangi bir vitamin yada baska bisey kullanmam gerekirmi dedim tüm hormon testlerime yaptırdım ve sonuç alicam pzartesi folik asitin ne durumda bakalim dedi folik asit vitamin degerin düşük olmasada başlayabiliriz dedi ... yani doktora görün mutlaka ve tüm testlerini yaptir

Peki canım bunu aile doktru yapıyomu yani saglk ocgı yoksa jinklgamı gdim

ne güzel çok sevindim senin adına.. bi krem falan kullandın da mı yendin
Valla canım nelerr nler kullndım aklına ne geliyorsa ama şu pçteden apartı ysptm birde üşenmeden egzersz yaptım ya işte o zaman yenecgime inandım ve oldu bennn şokk tabii ama demek inanç ve azimmiş diyorum kendime şimdi

tebrik ederim canım..ben de adet oldum bitince denemelere devam

Alistinizmi bu ay kullanmadan devam etmeye ... nasil bıraktınız ben su an endiseliyim enfeksiyon gecrdgm için 4 5 gündür ilişki olmuyor şimdi biseyde sürmeden bir anda olmaz enfeksiyon iyice kötü olursa diye de korkuyorum.. nasil rahat oluyosunuz bisey surmeden

Vlla canım ıslklıkla alakalı galiba bnde kuruluk problemi yok o yüzden raht oluyo ama sende varsa sen kullan tabi olmassa bi dktara git bebş açısndan endslniyorsan

Vlla canım ıslklıkla alakalı galiba bnde kuruluk problemi yok o yüzden raht oluyo ama sende varsa sen kullan tabi olmassa bi dktara git bebş açısndan endslniyorsan
Aslinda kuruluk yok ama endise ediyorum girmesi zor oluyor giriş sonrası rahat o yüzden... bebis içinde kullanmak istemiyorum aslında ... kafam çok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…