- 23 Aralık 2016
- 1.166
- 1.025
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.841
Sağ taraf..ben üstteyken olmuyo bi de altta oluyo
Ben kaygablaltırıcıyı bırakınca bi sure tükrük ile denedim sonra tükrük enzimleri de sperm öldürüyor dediler diye onu da bıraktım.Canım istersen sen de tükrük ile deneyip sonra onu da bırakmayı dene bakalım nasıl olacak.Bırakmak için uğraşıyorum az bisey sürüyorum başka türlü ben ustte iken kayganlastiriciya ihtiyaç duymuyorum ama altta girmiyo bir türlü kayganlastirici olmadan buda ilginç ama girmiyo birakmak istyrm
Bırakmak için uğraşıyorum az bisey sürüyorum başka türlü ben ustte iken kayganlastiriciya ihtiyaç duymuyorum ama altta girmiyo bir türlü kayganlastirici olmadan buda ilginç ama girmiyo birakmak istyrm
Öyle yapiyorum aslında belime yastik koyuyorum sorun p....sin kaymamasi hemen .... biraz daha denicem bakalim ugrasicam birakmak icin bebek istyrm cunkuBen kaygablaltırıcıyı bırakınca bi sure tükrük ile denedim sonra tükrük enzimleri de sperm öldürüyor dediler diye onu da bıraktım.Canım istersen sen de tükrük ile deneyip sonra onu da bırakmayı dene bakalım nasıl olacak.
Altta kasıyor musun acaba ? Bel altına yastık koy istersen ,açı daha iyi oluyo öyle belki üstteki gibi daha rahat giriş sağlarsın
Ben ultrason jeli kullaniyorum acikcasi cok az sursem bile yetiyor o da psikolojik sanirimGleitgelen jel ve preseed jel gebeliğe engel değil.
Bide ben kendimde islanma oluyor kendime surmuyorum esime çok az sürüyorumGleitgelen jel ve preseed jel gebeliğe engel değil.Özellikle preseed jel hamileliği kolaylaştırıyor.
Bizde de bazen 1 dk yı buluyor ,eşim git gel yapınca ben de kegel yapınca yol açılıyor.İstersen şöyle Yap canım :önce Üstte yap,eşin içerde daireler çizsin açılsın iyice sonra hazır açıkken alta geç tekrar giriş sağlasın çok Kolat ilerliyo kayıyor resmen öyle ve boşalsın zaten altta sperm daha rahat ilerliyormuşÖyle yapiyorum aslında belime yastik koyuyorum sorun p....sin kaymamasi hemen .... biraz daha denicem bakalim ugrasicam birakmak icin bebek istyrm cunku
Canim sen kactane parmak alabiliyorsun!? Ve tedirginsin?! Ben iki parmagimi sorunsuz git gel yapabiliyorum ve iliskiye girmeyi denemeye hazirim aslinda.şuan penis başını esim yerlestiriyo biraz alabiliyorum ama hala tedirginim. o yuzden parmak egzersiziyle tamamen rahat giris çıkış psikolojisine alışmadan penise gecmeyin. başa sarmayin birdaha gecen zamana yazik
ben tek parmak egzersizi yapiyorum ama onu seri sekilde sokup çıkarabiliyorum. simdi iki parmaga gecicem.Canim sen kactane parmak alabiliyorsun!? Ve tedirginsin?! Ben iki parmagimi sorunsuz git gel yapabiliyorum ve iliskiye girmeyi denemeye hazirim aslinda.
Onuda yapiyorum üstten alta geçiyorum biraz daha zaman gerek sanirmBizde de bazen 1 dk yı buluyor ,eşim git gel yapınca ben de kegel yapınca yol açılıyor.İstersen şöyle Yap canım :önce Üstte yap,eşin içerde daireler çizsin açılsın iyice sonra hazır açıkken alta geç tekrar giriş sağlasın çok Kolat ilerliyo kayıyor resmen öyle ve boşalsın zaten altta sperm daha rahat ilerliyormuş
Biz ilk zamanlar hep öyle yapıyorduk önce Üstte sonra altta.
Jel sürmeden bunları bi uygula bakalım
Emla : Krem formundadır.Vajinanın içine doğru kulak çubuğuyla sürmen yeterlidir.Yumuşak yapısından dolayı vajinada hemen yayılıyor.Hemen uğuşturmaz sürdükten sonra yarım saat ayaklarını hafif havaya kaldırıp beklemen lazım.Yarım saat sonra vajinayi tamamen uğuşturuyor ve etkisi hemen değil en az 1 saat sonra geçiyor.Egzersizlerini yavaş yavaş yapan kişiler kesinlikle emla kullanmalı.
Bu kitabı nerden bulabilirim varmı bilenBen de yendim artık! :)
1 buçuk aylık evliyim daha ilk geceden bir şey olduğunu anlayıp araştırmaya başladım
Parmak egzersizi vs yapmadım kısmen kegel egzersizi yaptım diyebilirim
Cem keçe'nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabının yarısına kadar okudum tamamen o bana psikolojik olarak destek sağladı ve yavaş yavaş kendimi hazırlayarak bugün tamamen bu hastalıktan kurtuldum
Darısı hepinizin başına inşallah
Kitap yurdunda cem keçenin iki kitabı var siz hangisini okudunuz acabaBu kitabı nerden bulabilirim varmı bilen
Ben iki gün önce işinde çok iyi bir doktorla görüştüm kayganlaştırıcı ve anestol gibi uyuşturucu kremler hamileliğe engel mi diye hayır dedi sen onları dışa sürüyosun sprem çok hızlı bişey hemen yerini bulur o yüzden engel değil dediBırakmak için uğraşıyorum az bisey sürüyorum başka türlü ben ustte iken kayganlastiriciya ihtiyaç duymuyorum ama altta girmiyo bir türlü kayganlastirici olmadan buda ilginç ama girmiyo birakmak istyrm
Kayganlaştırıcı pns e Sürülüyor dolayisiyla vajen içine ulaşıyor.Tükrük bile sperme zarar veriyormuş bikaç doktora sormak Lazım.Ben iki gün önce işinde çok iyi bir doktorla görüştüm kayganlaştırıcı ve anestol gibi uyuşturucu kremler hamileliğe engel mi diye hayır dedi sen onları dışa sürüyosun sprem çok hızlı bişey hemen yerini bulur o yüzden engel değil dedi
bir parmak yarısı dimi? ne zamandır egzersiz yapiyosun ve kayganlaştırıcı kullanıyo musunMerhaba kizlar regl donemindeydim yazmaadin egzersizlere devam edecegim parmak egsersizsi yapiyorum bende yarisina kadar aliyorum stress oluyorum ilerleyemiorum yardiminiza ihtiyacim var
kadın doguma hiç muayene oldun mu anotominin nasıl oldugunu ögrenmek için çünkü et parcası diye birşeye rastlamadım az ilerlediktn sonra lastikli bir yer vardı ilk egzersizleri yaparken orayı gectikten sonra bomboştu bi bununla karsılastım geri hersey rahat belki sen kastıkca öyle hissediyorsun hangi asamadasın canım :)Ya o et parçasını n çaresi yokmu mahvediyor o beni oraya sürttükce kasılmam artıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?