- 20 Mart 2016
- 360
- 156
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.821
Ben ilk devlette öyle bir doktora gittim saçma sapan ödevler verdi yok kocanı okşa yok onu yap bunu yap dedim vajiyi mi yeniyorum başka iş mi yapıyorum daha gitmedim arası yine açıldı burda yine kızlarla konuşurken bi kaç arkadaş hepimiz aynı doktora gittik ve yendik allaha şükür o yüzden bence aparatla yap ama öyle mum falan değil mum çok sert peçeteden yap inan bana daha çabuk yeniceksin birde emla çok pahalı anestolde aynı işlemi yapıyor ve bence gayet iyi o kadar para vermeye değmezya ben de sıkılmaya başladım gerçekten. ona kalsa üç ay falan sürecek bu süreç. zaten ben önden gidiyorum ona göre.. napsam bilemedim
Bunu yenmek istiyosan çok sakin olmalısın doktor bile eşle tartışmayı yasaklıyo kendini kasarsın diye nefes egzersizleri yaparak aparatı dene ve yarım saat içinde beklet sonra eşli denemeye tekrar geç aslında duvar yok sen kendini kastığın için öyle zannediyosun ben yendiğim halde hala bazen duvar oluyo neden çünkü kendimi kasıyorumAllah Rızası için başaranlar bilenler yazsın yardım etsin
MerhaBa ben vajinusmuyum bilmiyorum ama yazmak istedim.
Evleneli 7 gün oldu ve birşey yapamadık.İlk gün hiç dokunamadim zaten.2. Gün de aynı.3.gün parmağını soktu orta parmağını biraz kivrandim acı çektim ama alıştı 4.günde parmak ile devam ettik sonra penis ile denedik nekadar denediysek olmadı girmiyor sanki duvar var. Jel yağ hepsini kullandım.5. Gün penis kalınlığında birşey le denedim zar zor soktum girdi ama titreme korkma zor oldu hareket ettiremedim.Sonra denedik yine ama olmadı birturlu ilişkiye giremedik.
İyice psikolojim bozuldu. Ailelerin yanına gitmeyi yüzlerine bakmaya utanıyorum. Ben pert olmuş durumdayım
Merhaba canım eğer kızlık zarı eşin işin sorun degilse parmak egzersizi ile yenebilirsinVarsa böyle olup yenen arkadaşlar ozelden yazarsa çok mutlu olurum. Nasıl ne şekilde diye. Egseriz hareketleri yani en yararlı olanlar hangiler nekadar süre ne şekilde diye.
Parmak yapıyorum zaten oda rahatça yapıyor. Hatta kez kalın bir apart da oldu ama bayağı kötü oldum. İlişkiye sıra gelince olmuyor. Parmak la veya apartlarla nekadar nasıl şekilde yapmam lazımMerhaba canım eğer kızlık zarı eşin işin sorun degilse parmak egzersizi ile yenebilirsin
Bebeyagi yağı kullanın mutlaka.Parmak yapıyorum zaten oda rahatça yapıyor. Hatta kez kalın bir apart da oldu ama bayağı kötü oldum. İlişkiye sıra gelince olmuyor. Parmak la veya apartlarla nekadar nasıl şekilde yapmam lazım
Ilk yaptiginda hemen oldumu peki4 yıllık evliyim,hamileyim arada bir gelip vajinismustan dertli arkadaşlara yol gösteriyorumismi tam vajinismus olmayabilir ama şöyle anlataym,genital bölgeme hiçbişeyn giremiceğini kapalı oldğnu sanıyordm o derece bi ağrı acı duvar gibi,ilişkiye imkan vermiyordu,evlendikten 8 ay sonraya kadar hiçbişey yapamadık,psikolojim tamamen bozulmuştu,bide olmicağını bile bile yapmaya çalışmak,sürekli aynı ağrı acıyı çekmek insanı çok yıpratıyor,çok araştırdm vajinismusun psikolojik faktorleri olabilceği vs yazıyordu ama inanmadm çnkü benmki psikolojik değil aksine olmasını istiyorum ama orda sanki duvar vardı,herneyse işte haydar dümen denilen zatın reçetesi diye bir bayan reçete yazmıştı internette,baktm hala var,onu denedim ve denediğim gibi ilişki yaşandı ne ağrı ne sızı.bilmeyenler için paylaşaym.
yapılışı : oncelikle zamanınız varsa veya vazelinin cıvıklığıyla uğraşabilirm sorun değil diyorsanız vazelin kattığınız sıcak suya oturun on dakika,ilk denemede anestezik spreyi genital bölgenizin her tarafına gelcek şekilde sıkın,hafif yanma olcaktır,sonra sıcak su komresini bacak aranıza alın 5 dk bekleyip aynı şeklde spreyden biraz daha sıkın,
- Emla Tegaderm krem (lokal anestezik) ((bu en önemlisi,başka markaları da mevcut,epilasyonda deriye sürülen küçük tüplerden))
- Xylocaine sprey (lokal anestezik) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
- Vazelin (kayganlaştırıcı olarak) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
- Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
ardından anestezik kremi vajinanın içine sürüyoruz olabildiğince iç kısma sürmeye çalışalm,reçetede fındık büyüklüğünde diyordu ama benm canım çok tatlı oldğndan bir parmak kadar sürdm iç kısma iyice,zaten on dakikaya o kısmınızı hissetmiyorsunuz bile,o on dakikalık süreçte de sıcak su kompresi yapın,ardından ilişki sırasında jel de kullanırsanız tamamen ilişki yaşanabilir,en azndan ben bu sorundan bu şeklde kurtuldm,şuan sadece anestezik kremi kullanıyorum,kadın altta erkek üstte zor oluyor,ilk denemenizde kadın üstte erkek altta olursa daha kolay oluyor.sevgiler saygılar.
hic egzersizsiz mi oluyo bu cok garip4 yıllık evliyim,hamileyim arada bir gelip vajinismustan dertli arkadaşlara yol gösteriyorumismi tam vajinismus olmayabilir ama şöyle anlataym,genital bölgeme hiçbişeyn giremiceğini kapalı oldğnu sanıyordm o derece bi ağrı acı duvar gibi,ilişkiye imkan vermiyordu,evlendikten 8 ay sonraya kadar hiçbişey yapamadık,psikolojim tamamen bozulmuştu,bide olmicağını bile bile yapmaya çalışmak,sürekli aynı ağrı acıyı çekmek insanı çok yıpratıyor,çok araştırdm vajinismusun psikolojik faktorleri olabilceği vs yazıyordu ama inanmadm çnkü benmki psikolojik değil aksine olmasını istiyorum ama orda sanki duvar vardı,herneyse işte haydar dümen denilen zatın reçetesi diye bir bayan reçete yazmıştı internette,baktm hala var,onu denedim ve denediğim gibi ilişki yaşandı ne ağrı ne sızı.bilmeyenler için paylaşaym.
yapılışı : oncelikle zamanınız varsa veya vazelinin cıvıklığıyla uğraşabilirm sorun değil diyorsanız vazelin kattığınız sıcak suya oturun on dakika,ilk denemede anestezik spreyi genital bölgenizin her tarafına gelcek şekilde sıkın,hafif yanma olcaktır,sonra sıcak su komresini bacak aranıza alın 5 dk bekleyip aynı şeklde spreyden biraz daha sıkın,
- Emla Tegaderm krem (lokal anestezik) ((bu en önemlisi,başka markaları da mevcut,epilasyonda deriye sürülen küçük tüplerden))
- Xylocaine sprey (lokal anestezik) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
- Vazelin (kayganlaştırıcı olarak) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
- Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
ardından anestezik kremi vajinanın içine sürüyoruz olabildiğince iç kısma sürmeye çalışalm,reçetede fındık büyüklüğünde diyordu ama benm canım çok tatlı oldğndan bir parmak kadar sürdm iç kısma iyice,zaten on dakikaya o kısmınızı hissetmiyorsunuz bile,o on dakikalık süreçte de sıcak su kompresi yapın,ardından ilişki sırasında jel de kullanırsanız tamamen ilişki yaşanabilir,en azndan ben bu sorundan bu şeklde kurtuldm,şuan sadece anestezik kremi kullanıyorum,kadın altta erkek üstte zor oluyor,ilk denemenizde kadın üstte erkek altta olursa daha kolay oluyor.sevgiler saygılar.
Çok yeni evlenmis ve hemen farketmissin tebrik ederim öncelikle hemen egzersize baslamalisin zaman kaybetmeden bizim gbi zaman geçmeden ne sormak istersen ben burdayımAllah Rızası için başaranlar bilenler yazsın yardım etsin
MerhaBa ben vajinusmuyum bilmiyorum ama yazmak istedim.
Evleneli 7 gün oldu ve birşey yapamadık.İlk gün hiç dokunamadim zaten.2. Gün de aynı.3.gün parmağını soktu orta parmağını biraz kivrandim acı çektim ama alıştı 4.günde parmak ile devam ettik sonra penis ile denedik nekadar denediysek olmadı girmiyor sanki duvar var. Jel yağ hepsini kullandım.5. Gün penis kalınlığında birşey le denedim zar zor soktum girdi ama titreme korkma zor oldu hareket ettiremedim.Sonra denedik yine ama olmadı birturlu ilişkiye giremedik.
İyice psikolojim bozuldu. Ailelerin yanına gitmeyi yüzlerine bakmaya utanıyorum. Ben pert olmuş durumdayım
Çok normal zamanla aliscaksin ve on sevişmeyi biraz daha uzun tutmaya calisin ve sen de zevk almaya calis yani kendini mutlu edecek biseyler deneYenen arkadaşlar yardım! İlişki sırasında iğne batıyor hissi oluyo.Ön sevişmede gram zevk almıyorum.O Yüzden bi dk içinde olsun bitsine getiriyorum işi , yani hemen ilişki kısmına geçiyoruz dolayisiyla ıslaklık olmuyo.Bundan olabilir mi ? Aynısını yaşayan var mi ? Jinekoloji Bölümü'ne konu açtım kimse farketmediburaya geldim
Eşimle ten uyumumuz olmadığını düşünmeye başladımÇok normal zamanla aliscaksin ve on sevişmeyi biraz daha uzun tutmaya calisin ve sen de zevk almaya calis yani kendini mutlu edecek biseyler dene
Bendede aynı şey oluyor gram zevk yok islanma oluyor ama girişte kaymiyor p...s zor oluyor giriş birazcık ama kayganlastirici suunce rahat oluyor.. zamanla bizde zevk alicaz alistikcaEşimle ten uyumumuz olmadığını düşünmeye başladımgerçi evlendikten sonra başladı bu isteksizlik.Ön sevişmeye değil de sonuca odaklanıyorum galiba ondan da olur mu bilmem
Kayganlaştırıcıyı özellikle kullanmıyorum kullansam o iğne batması hissi yine olur mu bilmem.Sırf bunu anlamak için bi defa bi süreyim bakalım.Yşne olursa enfeksiyon var dşye düşünüp doktora gidecem sanırsamBendede aynı şey oluyor gram zevk yok islanma oluyor ama girişte kaymiyor p...s zor oluyor giriş birazcık ama kayganlastirici suunce rahat oluyor.. zamanla bizde zevk alicaz alistikca
Kayganlastirici olmadan deniyorum benim olmuyor giriş ugrastiriyor kaymiyor cunku ama kayganlastirici rahat ettiriyorKayganlaştırıcıyı özellikle kullanmıyorum kullansam o iğne batması hissi yine olur mu bilmem.Sırf bunu anlamak için bi defa bi süreyim bakalım.Yşne olursa enfeksiyon var dşye düşünüp doktora gidecem sanırsam
Bebek düşünüyorsan kayganlaltırıcıyı bırakmalısın.Ben 6.ilişkide bıraktım.Zaman alsa da sonuçta giriş oluyordur.o zaman git gide kısalacakyor.Benim artık 5 Sn de giriş oluyor,ıslanmamama rağmenKayganlastirici olmadan deniyorum benim olmuyor giriş ugrastiriyor kaymiyor cunku ama kayganlastirici rahat ettiriyor
Yenen arkadaşlar yardım! İlişki sırasında iğne batıyor hissi oluyo.Ön sevişmede gram zevk almıyorum.O Yüzden bi dk içinde olsun bitsine getiriyorum işi , yani hemen ilişki kısmına geçiyoruz dolayisiyla ıslaklık olmuyo.Bundan olabilir mi ? Aynısını yaşayan var mi ? Jinekoloji Bölümü'ne konu açtım kimse farketmediburaya geldim
Sağ taraf..ben üstteyken olmuyo bi de altta oluyoBatma hissi vajinanın hangi noktasında oluyor, tam olarak yerini biliyormusun?
Bırakmak için uğraşıyorum az bisey sürüyorum başka türlü ben ustte iken kayganlastiriciya ihtiyaç duymuyorum ama altta girmiyo bir türlü kayganlastirici olmadan buda ilginç ama girmiyo birakmak istyrmBebek düşünüyorsan kayganlaltırıcıyı bırakmalısın.Ben 6.ilişkide bıraktım.Zaman alsa da sonuçta giriş oluyordur.o zaman git gide kısalacakyor.Benim artık 5 Sn de giriş oluyor,ıslanmamama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?