Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hangi kremle canim bide ne yaptiniz ilk baslar
Ilk dokunamıyordum bile 4 ay sonra psikiyatriye gittim parmak egzersizini yapma mi söyledi tabi aşamaları var ben bebeyagiyla yaptım egzersizi parmağı başarınca mumdan aparat yaptım onuda başardım ama penise gelince olmuyordu 3 ay falan ara verdim ne kadar düşünsem ne kafaya takarsan o kadar imkansızlaşıyor.ben dün aksam bi kere daha deneyelim belli olur dedim emla ile başardım.

Emla cok iyi ya peki simdi de emlaylami devam ediosunuz

Emla bende 2 dk da uyuşturma yapıyor

Merhaba canım malesef anestolu kullanmayınca çok acı hissediyorum çünkü çatım aşırı dar bunu doktorumda söyledi baya kullanman lazım ki vajinan genişlesin dedi bende çocuk için bırakmak istedim fakat bugün çok iyi bir doktorla görüştüm bi zararı yok hamile kalabilirsin folik asit kullan dedi

Canım bende öyle bi doktoru denemiştim ama resmen zaman kaybı oluyo iki üç kere gidip bıraktım bence aparatla yap inan daha çabuk ilerliyceksin

Canım bende öyle bi doktoru denemiştim ama resmen zaman kaybı oluyo iki üç kere gidip bıraktım bence aparatla yap inan daha çabuk ilerliyceksin
ya ben de sıkılmaya başladım gerçekten. ona kalsa üç ay falan sürecek bu süreç. zaten ben önden gidiyorum ona göre.. napsam bilemedim

Az önce mutluluk gözyaşlarım dindi bunları yazarken hala gözlerim doluyor kızlar başardım sonunda içimdeki kıymık batmıyor artık omuzlarımdan koskoca bir yükü bu gece attım çok mutluyum eşimin o sevinçli tatmin olmuş halini görmek her şeye bedel geldi bu gece hiç hesapta yoktu bi anda oldu ve hadi deneyelim derken aynı egzersiz pozisyonumu aldım belimin altına yastık koydum hafif otur ur vaziyette uzandım bacaklarımı kendime çektim önce milim milim hani ne kadar girdi derken içine dogru gitti bi an cuup diye ne kadar girdi başı nerede kontrol bile edemedim sadece başta acı degilde biraz gerilme vardı içeri girince oda yok oldu eşim biraz git gel yaptı çıkardı yeniden koydu içine çok rahattı kızlar gerçekten durmayın büyük aparatı alın küçüklerle hiç vakit kaybetmeden cesaretle kurcalayın içini eşim bile dedi burası resmen açık genişlemiş gitmiş diye ilk başlarda kendimi sıkmaktan deligi bile göstermeyen ben resmen rahatlıktan egzersizden genişlettim dört aylık evliyim bu arada ilk bi ay bu hastalığı kabullenip aglayıp sızlamakla geçti egzersizi bile kabullenedimedim resmen başta sonra egzersize başladım ama aynı zamanda öğrenciyim çok yogun bi tempom vardı her gün egzersizde yapamıyordum son adet dönemimde her gün yaptım yaklaşık bi on beş yirmi gün boyunca sonrada adet oldum daha sonrasında rabır dilatörle devam ettim yaklaşık bi haftadır en büyük aparatı geçen pazar zorla almıştım bi haftada buradayım benim biraz uzun oldu ama çok şükür rabbime sonunda oldu binlerce kez şükür darısı hepinizin başına sakın pes etmeyin ümitsizliğe düşmeyin en büyük engel kendinizsiniz cesaretsizliginiz olur sakın ona izin vermeyin

Allah Rızası için başaranlar bilenler yazsın yardım etsin

MerhaBa ben vajinusmuyum bilmiyorum ama yazmak istedim.
Evleneli 7 gün oldu ve birşey yapamadık.İlk gün hiç dokunamadim zaten.2. Gün de aynı.3.gün parmağını soktu orta parmağını biraz kivrandim acı çektim ama alıştı 4.günde parmak ile devam ettik sonra penis ile denedik nekadar denediysek olmadı girmiyor sanki duvar var. Jel yağ hepsini kullandım.5. Gün penis kalınlığında birşey le denedim zar zor soktum girdi ama titreme korkma zor oldu hareket ettiremedim.Sonra denedik yine ama olmadı birturlu ilişkiye giremedik.

İyice psikolojim bozuldu. Ailelerin yanına gitmeyi yüzlerine bakmaya utanıyorum. Ben pert olmuş durumdayım

Canım öncelikle sakin ol bu egzersizleri sakin kalarak yapmaya çalış ve tek sefer sokup çıkarıp pnsle deneme biraz içinde beklet içinde hareketler yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…