- 24 Ekim 2017
- 148
- 38
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.801
Cok iyi olur canim az once agladim agladim rahatladimBunu burda söylemek uygun olmaz sanirim canim özel mesaj atabilirm istersen
Aglama yaaCok iyi olur canim az once agladim agladim rahatladim
Insallah canim insallah. Msjim acikmi ozele ordan devam edelimmiAglama yaaama az cok ruh halini anlayabilyiorum emin ol gececek bu senin kaderin deil ve ilk senin basina gelmiyo
Attim canimInsallah canim insallah. Msjim acikmi ozele ordan devam edelimmi
Ozele msj attim geldimi canimAttim canim
Ilk dokunamıyordum bile 4 ay sonra psikiyatriye gittim parmak egzersizini yapma mi söyledi tabi aşamaları var ben bebeyagiyla yaptım egzersizi parmağı başarınca mumdan aparat yaptım onuda başardım ama penise gelince olmuyordu 3 ay falan ara verdim ne kadar düşünsem ne kafaya takarsan o kadar imkansızlaşıyor.ben dün aksam bi kere daha deneyelim belli olur dedim emla ile başardım.Hangi kremle canim bide ne yaptiniz ilk baslar
Emla cok iyi ya peki simdi de emlaylami devam ediosunuzIlk dokunamıyordum bile 4 ay sonra psikiyatriye gittim parmak egzersizini yapma mi söyledi tabi aşamaları var ben bebeyagiyla yaptım egzersizi parmağı başarınca mumdan aparat yaptım onuda başardım ama penise gelince olmuyordu 3 ay falan ara verdim ne kadar düşünsem ne kafaya takarsan o kadar imkansızlaşıyor.ben dün aksam bi kere daha deneyelim belli olur dedim emla ile başardım.
Evet bi kac kere emla ile deniyecem vajina acılana kadarEmla cok iyi ya peki simdi de emlaylami devam ediosunuz
Emla bende 2 dk da uyuşturma yapıyorVemcaine : Anında uğuşturan sprey bir yapıdır.Cidden anında uğuşturuyor fakat şu varki etkisi 15 dakika içinde kayboluyor.Yani egzersizlerde biraz ağırsan sen hazırlanana kadar spreyin etkisinin büyük bir kısmı geçiyor.15 dakikada Anlık, hemen olacak ilişkiler için anestol tercih edebilirsiniz.Yada 15 dakika egzersiz yapıcam dersen bunu kullanabilirsin.Etkisi geçtikten sonra vajinada gıcık bir yanma hissi bırakıyor ve tekrar egzersiz yapmak istediğin zaman hafif canın yanabiliyor..
Emla : Krem formundadır.Vajinanın içine doğru kulak çubuğuyla sürmen yeterlidir.Yumuşak yapısından dolayı vajinada hemen yayılıyor.Hemen uğuşturmaz sürdükten sonra yarım saat ayaklarını hafif havaya kaldırıp beklemen lazım.Yarım saat sonra vajinayi tamamen uğuşturuyor ve etkisi hemen değil en az 1 saat sonra geçiyor.Egzersizlerini yavaş yavaş yapan kişiler kesinlikle emla kullanmalı.
Anladim canim zaten alisirsin sonra mumu falan emlasizmi soktun bide parmakta 1 oluo 2 emlasiz olmuo sende durum nasildiEvet bi kac kere emla ile deniyecem vajina acılana kadar
Mum ve parmak egzersiZlerini uyuşturmadan yaptimAnladim canim zaten alisirsin sonra mumu falan emlasizmi soktun bide parmakta 1 oluo 2 emlasiz olmuo sende durum nasildi
Kızlık zarı sorun değilse denemeye calisMum ve parmak egzersiZlerini uyuşturmadan yaptim
Aparatlami bozuldu seninki bide cocuk calismalarina basladinizmiKızlık zarı sorun değilse denemeye calis
Merhaba canım malesef anestolu kullanmayınca çok acı hissediyorum çünkü çatım aşırı dar bunu doktorumda söyledi baya kullanman lazım ki vajinan genişlesin dedi bende çocuk için bırakmak istedim fakat bugün çok iyi bir doktorla görüştüm bi zararı yok hamile kalabilirsin folik asit kullan dediMerhaba arkadaşım yenmişsin çokkk sevindim inan bana anestolun aslında zerre kadar bir katkısı olmuyor ama işte psikolojik olarak rahatlıyoruz sanırım ben bir tüpten sonra kullanmamıştım zaten korkumuz ilk ilişki değilmi nasıl olcak acıyacakmı kanayacakmı o acı nasıl bir acı o belirsizlik cesaretsizlik bizi bu hastalığa sürükleyen ama sen yendin ve gördün hiçbişey olmuyor ne acı ne ağrı nede kan o yüzden rahatlat kendini nefesleri unutma anestollu anestolsüz hiç fark olmuyor inan bana inşallah en kısa zamanda alırız bebek haberinide ama sen nereden nereye geldin bunuda halledersin hiç merak etme
Canım bende öyle bi doktoru denemiştim ama resmen zaman kaybı oluyo iki üç kere gidip bıraktım bence aparatla yap inan daha çabuk ilerliyceksinevet gittik doktor biraz yavas ilerliyor ya. bir parmak iki bogum çalış dedi bu hafta. ben de hocam bir parmak full alabiliyorum dedim esimin parmagini da alabiliyorum dedim ama acele etme deyip bu egzersizi verdi. hem onun dediğini yapip hem de kendi kendime ilerleticem bakalim
ya ben de sıkılmaya başladım gerçekten. ona kalsa üç ay falan sürecek bu süreç. zaten ben önden gidiyorum ona göre.. napsam bilemedimCanım bende öyle bi doktoru denemiştim ama resmen zaman kaybı oluyo iki üç kere gidip bıraktım bence aparatla yap inan daha çabuk ilerliyceksin
Emlanın tam uyuşturma süresi 15 ile 30 dakika arasında değişir.Reçetesindede bu bilgi yer alır.Nadir olan bazı kişilerde bu süre azalabilir ve hemen uyuşturur.Vajina yapısına bağlı.Emla bende 2 dk da uyuşturma yapıyor
Canım öncelikle sakin ol bu egzersizleri sakin kalarak yapmaya çalış ve tek sefer sokup çıkarıp pnsle deneme biraz içinde beklet içinde hareketler yaptırAllah Rızası için başaranlar bilenler yazsın yardım etsin
MerhaBa ben vajinusmuyum bilmiyorum ama yazmak istedim.
Evleneli 7 gün oldu ve birşey yapamadık.İlk gün hiç dokunamadim zaten.2. Gün de aynı.3.gün parmağını soktu orta parmağını biraz kivrandim acı çektim ama alıştı 4.günde parmak ile devam ettik sonra penis ile denedik nekadar denediysek olmadı girmiyor sanki duvar var. Jel yağ hepsini kullandım.5. Gün penis kalınlığında birşey le denedim zar zor soktum girdi ama titreme korkma zor oldu hareket ettiremedim.Sonra denedik yine ama olmadı birturlu ilişkiye giremedik.
İyice psikolojim bozuldu. Ailelerin yanına gitmeyi yüzlerine bakmaya utanıyorum. Ben pert olmuş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?