Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Oldum bi sorun yok demişlerdi et gibi bilet var sanki dilatorle egz bi kaç kez ona değiyo acıyı ve sonra boşluğa geldiğinde acı olmuyo

vajinanin girisi bi tık daha dar gibi geliyo ve beynimiz bize et parçası var aman çek parmağını diye oyun yapıyo. bosver et parçasını alısmaya çalış ona çunku kafana taktıkça o et parçası daha da büyür gözünde

Oldum bi sorun yok demişlerdi et gibi bilet var sanki dilatorle egz bi kaç kez ona değiyo acıyı ve sonra boşluğa geldiğinde acı olmuyo
gercekten ben hiç karsılaşmadım canım kasmaktan olabilir sen dilatörle mi yapıyorsun parmakla hiç yapmadın mı :)

Anlıyorum zamanla düzelir inş ilişki olduktan sonra gitmedim doktora muayene olunca net bilgi alırım

ilk zamanlar vajinanın girişi dar gibii geliyor insana egzersiz yaparkende asıl esnek olan kısım o inanın cok rahat oluyor ilişki ben hiç acı cekmedim cok şükür :)

ya ben de sıkılmaya başladım gerçekten. ona kalsa üç ay falan sürecek bu süreç. zaten ben önden gidiyorum ona göre.. napsam bilemedim
ya ben de sıkılmaya başladım gerçekten. ona kalsa üç ay falan sürecek bu süreç. zaten ben önden gidiyorum ona göre.. napsam bilemedim
canım sen hazır hissediyorsan kendini sen kendin ilerle ona bakma yani üç ay uzun süre sen bol bol yap iki parmaga da gecsen zaten bastan baslayıp iki parmaga kadar alıp deniyorsun sürekli o yüzden bu kadar vakit kaybına gerek yok egerki sen ben hazırım ilerlemek istşyırum diyorsan :)

canım sen hazır hissediyorsan kendini sen kendin ilerle ona bakma yani üç ay uzun süre sen bol bol yap iki parmaga da gecsen zaten bastan baslayıp iki parmaga kadar alıp deniyorsun sürekli o yüzden bu kadar vakit kaybına gerek yok egerki sen ben hazırım ilerlemek istşyırum diyorsan :)

aynen ya zaten bi parmak rahatca seri gir cik yapiyorum. esim de kendi parmağıyla rahatca yapabiliyo. simdi iki parmaga gecicem insallah:)
penis mevzusu hala ürkütücü geliyo ama

Selam
dun buraya yazdiktan sonra basladim egzersizleri yapmaya once isaret parmagimi sonuna kadar iteledim sonra iki parlakla denedim ve oldu. Gel git yaptim Benim icin Cok onemli bir asamaydi bunu yapabilmek gercekten Cok kasildim ama pes etmedim . Simdi hangi metoda a gecmeliyim bilmiyorum . Egsersizleri yaparken baya yanma oldu rahatsiz edici bir sekilde ..Ben bu arada 10 adim da vajinusmus kitabindan okuyarak bilgi edibmeye calisiyorum. Onun disinda evet doktorun verdigi kayginlastirci bir jel kullaniyorum .

İki parmağa tamamen alıştıktan sonra , öğrendiğin aynı metodlarla penise geçmelisin.

İki parmağa tamamen alıştıktan sonra , öğrendiğin aynı metodlarla penise geçmelisin.
Normal bir iliskiye hazir degilim hala Nasil girisi yaparim diye dusunuyorum. Parmak egzersizlerini yapmissanizbilirsiniz yada bilmiyorim sadece bende mu oluyor ilk giriste biraz zorlanior sonra bir bosluga dogru parlagimi iteliyorum..artik bu hala zar orda durdugu icin mi yoksa bende boyle oluyor kasilmaktan ..kafam da sorular . Sanirim dilator seti almaliyim

Kendin yapabiliyorsan bravo ama bence set al çünkü penis sekline dağa uygun onlar egz daha kolay bende dilatorle egz yapıp genişlettikten sonra girebildim ilişkiye

Kendim yapiyorum gercekten bende inanamadim . Doktora boyle hic bir sey yapmadan gitmek istemiyorum moral bozucu oluyor orda oyle basarisiz kendine guvensiz ve komik hissediyorum ..vajina nin anatomisini anlatan resimli konu icerikleri Cok yardimci oluyor bir ara acaba dogru yeteri mi egsersiz yapiyorum demedim degil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…