Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne guzel bi duygu ben con ttiz ve evhamli biriyim omun da etkisi var denerken esimi de panik yaouyirrm aman sakin yanlis bisey yapma die o da haliyle cekniyor
yanlis bisey yok halbuki ortada
bizim kendimizi rahat birakmayi ogrenmemiz gerek. kendimizi kastıkca orasi girilemez kapalı bir yer gibi geliyo. bunu da bir parmak, iki parmak, biraz kalin aparat derken orayi rahat birakip bi nesne girişine alişarak yapabiliriz.
ben mesela bir boğum bile alamazken canimdan can giderken (anlamsizca ) simdi biraz onsevismeden sonra esim parmağını direk sokuyo ve ben olagan sekilde hic bisey yokmus gibi devam ediyorum. biliyorum ki o bana zarar vermicek.
hatta ilk parmagini soktugunda aman sakin hareket etme aman canim yanar vs diyip tedirgin oluyodum. iki gun icinde icerdeki hareketine parmak oynatmasina bile alistim. kendi de diyo artik icerdeyken kasmiyosun diye sanki genislemis gibi geliyo diyo

Ben de internetten kitap arastrdim bir tane murat kece yazmis acaba faydasi olurmi bilmoyorum onu almayi dusundum
evet burda konuştuklarımızin kitap hali, nasil yenecrgini ne egzersizler yapacagini vs anlatiyor.
ama sen ufak ufak basardigini gorunce zaten heyecanla kitabi birakip arkadaslar bugun boyle oldu napmam lazim bugun bunu basardim sirada ne var diye buraya yorum yazcaksin

Evet var bir tane kayganlastrici jel onunla bugun deniycem
o bolgene masaj ve parmak ucunu hafif hafif içeri batirmayla başla. bir bogumu seri sekilde girip cikicak hale gel önce.
hepsini birden almaya calisma zorlanirsin ve senin icin çekilmez bi hal alir egzersizler. hemen olcak biticek diye dusunup aceleye getirme kendini :)

aynen ya zaten bi parmak rahatca seri gir cik yapiyorum. esim de kendi parmağıyla rahatca yapabiliyo. simdi iki parmaga gecicem insallah:)
penis mevzusu hala ürkütücü geliyo ama
bak canım inna hiç korkunc gelmesin sana milletin dediğini bakma yok yırtılıyor yok cok acıyor yok dayanılacak acı giibi değil agzıma birşey aldım da oyle dayandım falan diyene kesinlikle bakma zaten p....s içine aldıgında abartı oldugunu göreceksin parmaktan daha kolay inna bana sadece biizm acıyacak korkusu oldugu için kaygıdan kasılma oluyor ve kasıyoruz acı yok ama acı hissediyoruz bu sadece beynimizin bir oyunu emin ol p...s hepsinden kolay vajina yeteri ıslaklıgı sagladıgında yag sürdüğünde nasıl kayıyorsa parmaklarımız veya sabunda inan fazlası var eks,ği yok o derece rahat oluyor eminim ben en yakın zaman da sende basaracaksın zaten kendin yasayarakta göreceksin canım :) bol bol egzersizleri yap dogru yerde dogru zamanda yapacaklarını yaptıktan sonra basarılamayacak birşey değil canım sende başaracaksın zaten cogunu halletmişsin az birşey kalmış :)

Canim burayla olmayacagini anladim doktora gitmeye karar verdim arada bakiorum yazismalariniza
canım ne zamandır evlisin piskolojik olrak kötüysen evet gitmelisin ama üzerine düştüğünde ve pes etmediğinde emin ol başaracaksın hangi aşamadaydın neler yaptın anlatır mısın bi :)

canım kendi parmaklaınla hergün yap bu egzersizleri nefes kegelde dahil ve bu aşamadan sonra eş parmagı geliyor bu aşama cok önemli canım :) zaten cok iyi yol katetmişsin :) geriside gelecek hiç şüphen olmasın o yanma kastıgın için oluyordur ama göreceksin egzersizleri sürekli yaptıkca o da gececek canım böyle devam et :)

Parmak egzersizi olmadan cozme imkanimiz yok mu aacaba bu durumu cozen biri varsa bana ozelden msaj atabilirmi
canım setle de yapan var değişik seylerlerle yapan var ama parmak daha etkili bence biliyorum itici ve korkutucu ama ilk yaptıgında ve daha sonra sürekli yaptıkca iticiliği ve krkutuculugu gidiyor paralı doktorlara bile gitsen ya silatör ya parmak diyecektir bence psikolojik olarak cok çöküntü de değilsen parmakla beraber basarabiliriz canım eger sende istersen senin durumdaydım bende hatta daha kötü ama ilkini atlattım sonrası geldi cok şükür seninde öyle olacak canım :)

canım ne zamandır evlisin piskolojik olrak kötüysen evet gitmelisin ama üzerine düştüğünde ve pes etmediğinde emin ol başaracaksın hangi aşamadaydın neler yaptın anlatır mısın bi :)
Canim ben 2 kez aralikli olarak ilkinde vazelinli sicak suya oturup emlayla iki parmak soktum ama ileri pek gidemedim korktum giderdi yoksa sonra bi baktim iki parmagima kirmizi kan geldi cok korkmustum kizligimmi gitti titreyerek esime gosterdim ikincide doktorun yazdifi gleitgelenle 1 parmak 2 bogum yaptim git gel de yapabildim o sirada kegelde yaptim canim yanmadi ama 2.yi sokamadim diorumki ozele gitmeden son kez bi haydar hocanin recetesinimi uygulasam ne kaybederimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…