- 24 Ekim 2017
- 148
- 38
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.921
Bu arada 3 yillik evliyimcanım ne zamandır evlisin piskolojik olrak kötüysen evet gitmelisin ama üzerine düştüğünde ve pes etmediğinde emin ol başaracaksın hangi aşamadaydın neler yaptın anlatır mısın bi :)
bak canım inna hiç korkunc gelmesin sana milletin dediğini bakma yok yırtılıyor yok cok acıyor yok dayanılacak acı giibi değil agzıma birşey aldım da oyle dayandım falan diyene kesinlikle bakma zaten p....s içine aldıgında abartı oldugunu göreceksin parmaktan daha kolay inna bana sadece biizm acıyacak korkusu oldugu için kaygıdan kasılma oluyor ve kasıyoruz acı yok ama acı hissediyoruz bu sadece beynimizin bir oyunu emin ol p...s hepsinden kolay vajina yeteri ıslaklıgı sagladıgında yag sürdüğünde nasıl kayıyorsa parmaklarımız veya sabunda inan fazlası var eks,ği yok o derece rahat oluyor eminim ben en yakın zaman da sende basaracaksın zaten kendin yasayarakta göreceksin canım :) bol bol egzersizleri yap dogru yerde dogru zamanda yapacaklarını yaptıktan sonra basarılamayacak birşey değil canım sende başaracaksın zaten cogunu halletmişsin az birşey kalmış :)
bak ben dört yıllık evliyim canım psikolojik olarak isan kötü oluyor seni cok iyi anlıyorum ama egzersizlere hiç vakit kaybetmeden baslamalısın canım suan egzersizlere falan basladınız mı :)Bu arada 3 yillik evliyim
gene sen bilirisn canım da her yolu elbette ki dene denemelisin de zaten :) kan gelmesinden de jorkma zedelenmiş olabilir bu cok normal cunkü p...s boyutunda ve kalınlıgında iki parmagını katmıssın bu normal canım sen cogu işi halletmişsin aslında eşinin parmaklarını da alıyor msuunCanim ben 2 kez aralikli olarak ilkinde vazelinli sicak suya oturup emlayla iki parmak soktum ama ileri pek gidemedim korktum giderdi yoksa sonra bi baktim iki parmagima kirmizi kan geldi cok korkmustum kizligimmi gitti titreyerek esime gosterdim ikincide doktorun yazdifi gleitgelenle 1 parmak 2 bogum yaptim git gel de yapabildim o sirada kegelde yaptim canim yanmadi ama 2.yi sokamadim diorumki ozele gitmeden son kez bi haydar hocanin recetesinimi uygulasam ne kaybederimki
Cok tesekkur ederim ilgin icinEgzersize tam alışmadan zaten eşli denemeye girişmek oldukça yanlış.Bir önceki mesajımda özellikle belirttim tam anlamıyla kendini hazır hissetmeden eşli denemeye girişmemelisin.Tavsiyem hiç vajinanaya parmak harici birşey sokmadıysan parmak egzersizi yaptığın sırada evde hazırladığın bir aparatı oraya sokman.Tam parmaklarını içeriden çıkardığın an hiç beklemeden aparatı içeriye sok.Hatta başlangıç olarak evde bulunan bir rumel dahi olur.Maksat dışardan yabancı bir cismin oraya gireceğini kabullenmek.Zar konusuna gelince kızlık zarı senin parmağını soktuğun deliğin etrafındaki etlerdir.Vajinanın giriş kısmı biraz dar olur.Kızlık zarım olmadığı halde hala bende dahi dar.Çünkü zar harici çok farklı yapılar var.Ama en önemlisi idrar deliği ve idrar deliğini çevreleyen etler var tam vajina girişinde üst kısımda.
Kizlar dün gece bende sonunda basardim cok sükür:) burdan yardimci olan herkese cook tesekkür ediyorum seviliyorsunuzonlar kendilerini biliyorlar:)
Yardim isteyen herkese severek yardim etmeye hazirim. Baslarda suan cok zor durumda olupta psikolojisi bitmis olan arkadaslar, bunlarin hepsini bende yasadim. Cildiracak gibi oldum beceremiyorum diye. Ama sira sira denedikce herseyi ve burdaki tavsiye ve basari hikayelerini okumak inanin cok isime yaradi. Bu sene mayis gibi kayit olmustum buraya. Deligi bile bulamiyodum aynadan bakmaya korkuyordum. Bakmadan yanlis yerlerde aparati dolastirmisim..taa ki bir gün cesaret edip aynayla bakip 3 saatin sonunda dogru deligi görene kadar:) ordan isaret parmagimi sokmaya calistim, ve sifir aci ve yanmayla öylece kaydi gitti parmagim ikininca. Basarmis gibi sevinmistim. Sonraki günlerde parmak denedim yine ama yanmam oldu genelde kastim korktum yine ve iyice zorlandim. Iki parmak asla olmadi cünkü cok yaniyordu. O dedigimiz kenardaki et parcalari deli ediyodu beni. Normal olmadigimi düsünüyodum ve psikolojim yerle bir olmustu hic yapamicam diye. Bir süre sonra bi kalem kalinliginda aparat yaptim. Korktum sokamadim basta, sonra cesaretimi toplayip deriin nefes alip verirken ikinarak birden ittim, ve o nasil girdi oraya sasirdim kaldim. Öyle öyle hergün calistim. Kalinlarini alamiyodum baslarda ama hergün calistikca artik pns boyutuna gelmistim. Esliyi yapamadim hicbir denemede cünkü beceremiyordum bi türlü. Dün gece yine esli denemede alta gectim olmadi üste gectim olmadi. Sonra bütün aparatlari sirtüstü yaslanarak sira sira aldim ve genislettim orayi. Pns boyutunda aparati icimde bir süre tutup cikardigim gibi pns aldim ve nasil girdi hic hissetmedim bile. Hatta git gelde yaptik ve yaparken, bunun icinmi bukadar çile cektim dedim. Gercekten pns hepsinden kolaymis diyolardida nasil ya diyodum. Ama öyleymis. Insallah aparatsizda yakin zamanda alirim. Ertelemeyin kizlar. Kesinlikle cesaretinizi toplayin ve yenin bu hastaligi. Insallah hepiniz en kisa zamanda kurtulursunuz egzersizlerinizi sakin sakin birakmayin! Yüzde yüz cözüme götürüyor, siz sadece azmedin!
Amin canim cok sagol insallah herkes atlatir bu sorunu biran öncesüper! senin adına çok sevindim:) insallah aparatsiz da cok rahat iliskiye girebilirsin
insallahAmin canim cok sagol insallah herkes atlatir bu sorunu biran önce
kız yürü git burdan 1 haftada hemencecik oldu diyo bi deKizlar bende evlendigimde ilk zamanllarda 1hafra yapamamistim ama sonra kayganlastiriciyla oldu hemencik varya gerilip kasilmaya hic gerek yok inanin ki rahat olur hersey psikolojik
Arkadasim bende 1hafta böyle bir Problem yasadim kasildim Gerildim kendi kendime tesellir etmeye calistim sen güclüsün yapsbilrsin herkes nasil yapiyor gibi ve destek amacli yazdim umarim herkes cözer cünkü evliligi cok etkiliyorkız yürü git burdan 1 haftada hemencecik oldu diyo bi de
tabi ki psikoljik ama sen vajinismus degilmissin ki zaten
Evet aynen canim sevindim bi meslektasima rasladigima:)insallah
bu arada isminden anladigim kadariyla mimarsın sanirim. meslektasımsın
Kendinde aparat yapabilirsin evde ve parmaktan daha cok asama kaydedersin emin ol .. ilk asama bana göre her zaman parmak vajina icerisini tanımak ve yönü bulabilmek için ikinci asama ise kesinlikle aparat denemeleri çok ise yariyorNormal bir iliskiye hazir degilim hala Nasil girisi yaparim diye dusunuyorum. Parmak egzersizlerini yapmissanizbilirsiniz yada bilmiyorim sadece bende mu oluyor ilk giriste biraz zorlanior sonra bir bosluga dogru parlagimi iteliyorum..artik bu hala zar orda durdugu icin mi yoksa bende boyle oluyor kasilmaktan ..kafam da sorular . Sanirim dilator seti almaliyim
Cok tesekkur ederim ilgin icin
Rimmel vs Beni sanirim daha urkuyor par mega gore o yuzden dilator belki bu egsersizlere gore yapilmis yumusak bir cisimdir diye dusunuyorum.
O ilk girise penisi koyabilsem ittirecem ama olmuyor sadece aci agri hissediyorum yerini bulamiorum ve ustte hic rahat degilim..
Amin canim cok sagol insallah herkes atlatir bu sorunu biran önce
kendin evde aparat yap bence. daha sempatik o plastiklerdenseTebrikler yenen arkadaslara
Bu dilatorle ilgili soyledikleriniz beni sasirti biraz umudumu oraya baglamistim
ahaha terzi kendi söküğünü dikemezmiş misaliSen naptin mimar hanim ikinci parmagi deneyebildinmi bu arada bende sosyologum kendime hayrim yok ama:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?