Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gene sen bilirisn canım da her yolu elbette ki dene denemelisin de zaten :) kan gelmesinden de jorkma zedelenmiş olabilir bu cok normal cunkü p...s boyutunda ve kalınlıgında iki parmagını katmıssın bu normal canım sen cogu işi halletmişsin aslında eşinin parmaklarını da alıyor msuun

Kizlar dün gece bende sonunda basardim cok sükür:) burdan yardimci olan herkese cook tesekkür ediyorum seviliyorsunuz onlar kendilerini biliyorlar:)
Yardim isteyen herkese severek yardim etmeye hazirim. Baslarda suan cok zor durumda olupta psikolojisi bitmis olan arkadaslar, bunlarin hepsini bende yasadim. Cildiracak gibi oldum beceremiyorum diye. Ama sira sira denedikce herseyi ve burdaki tavsiye ve basari hikayelerini okumak inanin cok isime yaradi. Bu sene mayis gibi kayit olmustum buraya. Deligi bile bulamiyodum aynadan bakmaya korkuyordum. Bakmadan yanlis yerlerde aparati dolastirmisim.. taa ki bir gün cesaret edip aynayla bakip 3 saatin sonunda dogru deligi görene kadar:) ordan isaret parmagimi sokmaya calistim, ve sifir aci ve yanmayla öylece kaydi gitti parmagim ikininca. Basarmis gibi sevinmistim. Sonraki günlerde parmak denedim yine ama yanmam oldu genelde kastim korktum yine ve iyice zorlandim. Iki parmak asla olmadi cünkü cok yaniyordu. O dedigimiz kenardaki et parcalari deli ediyodu beni. Normal olmadigimi düsünüyodum ve psikolojim yerle bir olmustu hic yapamicam diye. Bir süre sonra bi kalem kalinliginda aparat yaptim. Korktum sokamadim basta, sonra cesaretimi toplayip deriin nefes alip verirken ikinarak birden ittim, ve o nasil girdi oraya sasirdim kaldim. Öyle öyle hergün calistim. Kalinlarini alamiyodum baslarda ama hergün calistikca artik pns boyutuna gelmistim. Esliyi yapamadim hicbir denemede cünkü beceremiyordum bi türlü. Dün gece yine esli denemede alta gectim olmadi üste gectim olmadi. Sonra bütün aparatlari sirtüstü yaslanarak sira sira aldim ve genislettim orayi. Pns boyutunda aparati icimde bir süre tutup cikardigim gibi pns aldim ve nasil girdi hic hissetmedim bile. Hatta git gelde yaptik ve yaparken, bunun icinmi bukadar çile cektim dedim. Gercekten pns hepsinden kolaymis diyolardida nasil ya diyodum. Ama öyleymis. Insallah aparatsizda yakin zamanda alirim. Ertelemeyin kizlar. Kesinlikle cesaretinizi toplayin ve yenin bu hastaligi. Insallah hepiniz en kisa zamanda kurtulursunuz egzersizlerinizi sakin sakin birakmayin! Yüzde yüz cözüme götürüyor, siz sadece azmedin!

Cok tesekkur ederim ilgin icin
Rimmel vs Beni sanirim daha urkuyor par mega gore o yuzden dilator belki bu egsersizlere gore yapilmis yumusak bir cisimdir diye dusunuyorum.
O ilk girise penisi koyabilsem ittirecem ama olmuyor sadece aci agri hissediyorum yerini bulamiorum ve ustte hic rahat degilim..

süper! senin adına çok sevindim:) insallah aparatsiz da cok rahat iliskiye girebilirsin

Kizlar bende evlendigimde ilk zamanllarda 1hafra yapamamistim ama sonra kayganlastiriciyla oldu hemencik varya gerilip kasilmaya hic gerek yok inanin ki rahat olur hersey psikolojik
kız yürü git burdan 1 haftada hemencecik oldu diyo bi de
tabi ki psikoljik ama sen vajinismus degilmissin ki zaten

kız yürü git burdan 1 haftada hemencecik oldu diyo bi de
tabi ki psikoljik ama sen vajinismus degilmissin ki zaten
Arkadasim bende 1hafta böyle bir Problem yasadim kasildim Gerildim kendi kendime tesellir etmeye calistim sen güclüsün yapsbilrsin herkes nasil yapiyor gibi ve destek amacli yazdim umarim herkes cözer cünkü evliligi cok etkiliyor

Kendinde aparat yapabilirsin evde ve parmaktan daha cok asama kaydedersin emin ol .. ilk asama bana göre her zaman parmak vajina icerisini tanımak ve yönü bulabilmek için ikinci asama ise kesinlikle aparat denemeleri çok ise yariyor

Dilatör plastik yapılı.Hayal kırıklığına uğramaman için söylüyorum, dilatörün oldukça sert bir yapısı var evlerde kullandığımız plastik kaplarla aynı malzemeden üretilmiş.Bunları söylüyorumki hatalı bir algı oluşmasın.Yumuşak bir his istiyorsan ameliyat eldivenlerinin parmaklarına pamuk doldurarak kullanmalısın.

Sen naptin mimar hanim ikinci parmagi deneyebildinmi bu arada bende sosyologum kendime hayrim yok ama:)))))
ahaha terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali ben de daha kendi evimi çizemedim zaten bosver :))))

iki parmağı ufak bi denedim ama fenalaştım daha cok bi ilerleme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…