- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.941
Evet aynen canim sevindim bi meslektasima rasladigima:)
Aynen oyleahaha terzi kendi söküğünü dikemezmiş misaliben de daha kendi evimi çizemedim zaten bosver :))))
iki parmağı ufak bi denedim ama fenalaştım daha cok bi ilerleme yok
parmakAynen oyleBu arada sen egzersizlerini ne kullanarak yapiosun
Evet canim bak bende gleitgelen orta parmagi tam alip git gel yapabiliorum ikinciyi kus isaretiyle bile alamadin sen iyi aldin gene ama emlayla yanyana bile kasmadan aldim cunku uyusuo kasmayincada alio kaslar ne yapiosa yapio bize yoksa zar yirtilinca idrar yanmasi gini aci oluomus emlayi dene derimparmakbi de gleitgelen jel aldim onu kullanıyorum. bunlari kastettin dimi
Peceteyi rulo şeklinde skica sararak devam et üzerine streç sar kalinliklarini 8 10 12 13 cm gbi farklı kalinliklarda ayarla evde kendi yaptığın daha yumuşak olur ve her seferinde üzerine streç yap yada yeniden sar surekli kullanirsinTebrikler yenen arkadaslara
Bu dilatorle ilgili soyledikleriniz beni sasirti biraz umudumu oraya baglamistim
emla alcam ya simdilik ihtiyac yok gibi ama olsun yine evde bulunsun :)))Evet canim bak bende gleitgelen orta parmagi tam alip git gel yapabiliorum ikinciyi kus isaretiyle bile alamadin sen iyi aldin gene ama emlayla yanyana bile kasmadan aldim cunku uyusuo kasmayincada alio kaslar ne yapiosa yapio bize yoksa zar yirtilinca idrar yanmasi gini aci oluomus emlayi dene derim
Aparatla cok kisa sürede halledeceksin kendine güven her gun düzenli olarak yap egzersiz aksatma bırakma pes etmeiyiki varsiniz kizlar simdi yarin aparaat yapimina geliyorum oyleyse .umarim bunu yapabilirim gercekten kendime hedef koydum bu ay bu is bitmeli yani 11.ay icinde
Emla biraz pahalı ama çoğu kişi anestol kullanıyor bide onu arastir istersenemla alcam ya simdilik ihtiyac yok gibi ama olsun yine evde bulunsun :)))
kus isareti dedigin nasil oluyo ki ben bildiğin iki parmak yanyana çalışıyorum
bi tüp almayi düşünüyorum 25 liraymis sanirim. anestol da ayni etkiyi yapiyor mu ve saglikli mi arastirmak lazimEmla biraz pahalı ama çoğu kişi anestol kullanıyor bide onu arastir istersen
Hiç bir fikrim yok gerçekten bende aldım emla ama hiç kullanmadım ben biraz pinpirikli olduğum içinbi tüp almayi düşünüyorum 25 liraymis sanirim. anestol da ayni etkiyi yapiyor mu ve saglikli mi arastirmak lazim
Tebrikler yenen arkadaslara
Bu dilatorle ilgili soyledikleriniz beni sasirti biraz umudumu oraya baglamistim
Küsmü barismi yapardik ya kucukken o isaret isteemla alcam ya simdilik ihtiyac yok gibi ama olsun yine evde bulunsun :)))
kus isareti dedigin nasil oluyo ki ben bildiğin iki parmak yanyana çalışıyorum
Ya ben yendim demiştim ikinci denemede aldım ama biraz zorlanarak aldım ve hemen çıkardım çok az bi süre kaldı içinde yani tam ilişki olamadı ne önerirsin canım sen tam yenmiştinBen anladım demek istediğinizi siz yumuşak, esnek birşey hayal ettmişsiniz.Dilatör öyle bişey değil bildiğin plastik yamulmaz, bükülmez ve serttir.Hani sert tapır suluklar varya tam olarak onun yapısında.Ama şu var dış yüzeyi pütürsüz bu sebeple jelleyince sertliği çok sorun olmuyor.O yüzden zaten diyoruz dilatör setle, penisin hiçbir benzerliği yok şekli dışında.Penis parmaklarımızdan bile yumuşak zaten kemiksiz bir yapı.Yumuşak bir yapı istiyorsan doktor eldiveniyle evde pamuklarla kendin yapmalısın derim.
Bence zorlanman gayet normal sadece tek yapacağın eşinle ilişkiye başladığın zaman çok sakin ol kafandan sakinliği hiç çıkarma, içinden kendi kendini yatıştır.Bak 1 kere ne güzel ilişkiye girdin, bişey olmadı hala sağlıklısın.Sabret herşey güzel olacak bebişim olacak diye kendini yatıştır.Gevşemeye çalış inan birçok kişi defalarca ilişki sonrası hala daha zorlanıyor merak etme herşey harika olacak, hadi artık senide bekliyoruz 2018 e gebe girmek isteyenler topluluğuna.Ya ben yendim demiştim ikinci denemede aldım ama biraz zorlanarak aldım ve hemen çıkardım çok az bi süre kaldı içinde yani tam ilişki olamadı ne önerirsin canım sen tam yenmiştin
Ay hadi inşallah tatlım ben şubata kadar yenmiş ve hevesimi almış şekilde şubatta bebek çalışmasına başlamak istiyordum ama henüz haziranda mezun oluyorum o yüzden 2018 in yarısında inşallah yetişirim sizeBence zorlanman gayet normal sadece tek yapacağın eşinle ilişkiye başladığın zaman çok sakin ol kafandan sakinliği hiç çıkarma, içinden kendi kendini yatıştır.Bak 1 kere ne güzel ilişkiye girdin, bişey olmadı hala sağlıklısın.Sabret herşey güzel olacak bebişim olacak diye kendini yatıştır.Gevşemeye çalış inan birçok kişi defalarca ilişki sonrası hala daha zorlanıyor merak etme herşey harika olacak, hadi artık senide bekliyoruz 2018 e gebe girmek isteyenler topluluğuna.
Egzersiz yapmadanda cözen arkadaslar var. Psikolojik bi hastalik sonucta. Kendini sartlandirip ucunda ölüm yok diyip cesaretini toplayip basarili olanlarda var. Kafada bitiyor sonucta. Ama öyle yapamayanlarda (benim gibi) egzersizle alistira alistira yapiyorlar. Egzersizde basarili oldukca güvenin yerine geliyor, cesaretleniyorsun. Aşama aşama seni kesin sonuca götürüyor. Bende egzersiz yapamiyordum baslarda. Bakamiyodun tiksiniyordum. Herseyi sirasiyla yaptikca gercekten oluyormus. Basta sadece cesaret ve kararlilik lazim.
ESIMLE DE PARMAK EGSERSIZI YAPMAK ZORUNDAMIYIM? Cünkü ben 2 parmagimi sorunsuz yapabiliyorumben tek parmak egzersizi yapiyorum ama onu seri sekilde sokup çıkarabiliyorum. simdi iki parmaga gecicem.
siz suan iki parmagi, esinizin parmagini vs alabiliosaniz penis deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?