- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.961
yani kendinizden başka birinin o bolgenize dokunmasi icine girmesi fikrine ne tepki verdiginizi görmeniz amacli eşli deneme öneririm.ESIMLE DE PARMAK EGSERSIZI YAPMAK ZORUNDAMIYIM? Cünkü ben 2 parmagimi sorunsuz yapabiliyorum
Sadece ucu halacanım benim bu ilaçlar ve kayganlastırıcı yardımcı oluyor ama iş gene sende bitiyor sen hangi aşamadasın canım :)
Sadece ucu halaanestol mü alsam gleitgelen mi bilemedim.. şöyle ölü gibi olmak isterdim o an ya.. serbest bıraksam olacak ama kasıyorum acıyo diye
seni bu konunun uzmaniCanımlarrr yardım! Ben bugün eczaneden gleitgelen ve anestol aldım. Yalnız nasıl kullanacağım bilmiyorum. Içine mi sıkıcam yoksa üzerine mi? Ve ilişkiden ne kadar önce surmeliyim?
Anestolun spreyinimi, yoksa kreminimi aldın canım.Canımlarrr yardım! Ben bugün eczaneden gleitgelen ve anestol aldım. Yalnız nasıl kullanacağım bilmiyorum. Içine mi sıkıcam yoksa üzerine mi? Ve ilişkiden ne kadar önce surmeliyim?
Kızlar vajili olup normal doğum yapabilen varmı
Gleitgelen ne kadarAnestolun spreyinimi, yoksa kreminimi aldın canım.
Anestolun spreyinimi, yoksa kreminimi aldın canım.
Gleitgelen ne kadarAnestolun spreyinimi, yoksa kreminimi aldın canım.
Gleitgelen ne kadar
Zararlı değildir herhalde ilk defa duydumEn son 35 tl'ye aldım. Pahalı gelirse ultrason jelide kullanabilirsin medikallerde satılıyor litresi 3 tl civarı.
Zararlı değildir herhalde ilk defa duydum
Anladım peki bu anestol ne kadar KC gram ben bıolyn kullanıyorum 5 tüp 77 TL biraz pahalı 10 gram bi tüpüYok canım doktorlar kullanıyor, hani kadın doğuma gittiğimiz zaman karnımıza bir jel sürüyor ya doktor hehh işte o.
Anestolu 11 tl diye hatırlıyorum emin değilim.Anestol orta derece bir uyuşturucudur.Acıyı hafifletir ama tamamen hissizlik sağlamıyor.Çok fazla uyuştursun istiyorsan emla kullan derim 1 tüpü 25 tl. Her egzersizde nohut büyüklüğü kadar kullanman yetiyor. Yani kendin bilirsin karar senin tabiki.Anladım peki bu anestol ne kadar KC gram ben bıolyn kullanıyorum 5 tüp 77 TL biraz pahalı 10 gram bi tüpü
Kizlar size sorularim olacak
Bugun kendime aparatlaryapip denemelerimi yapma ya calistim.
Ilk once parmak egsersizlerini tekrarladim iki parmaga kadar denedim . iki parmagi soyle birlikte denerken gozlemlerimi hissetiklerimi aktarmak istedim, teyit alabilmek icin.
giriste bir deligin icin den geciriyorum(zar oldugunu dusunuyorum) hemen parmak ucunu gecerken kadar uzaklikta ve bu vajinaya girerken o engel simetrik degil sanki hafif solda..?
Iki parmakla denerken daha zorlu bir sey yanliz basinc yada yanma gibi degil hafif bir aci oluyor
Orayi gectikten sonra bir bosluk dokunuyorum parmagimla hissediyorum icimi bilmiyorum bu normalmi?
Aparata gecelim sanirim ilk aparatim buyuk olmustu biraz neredeyse 20-25mm denedim yapamadim
Bir kelem genisliginde birseyyaptim. Bu sefer yine giristeki o rahatsiz edici sey zorladim oldu ..
Yoruldum biraz.
Girişte zorlanıp sonra boşluk olması normal bendede öyle oluyor sol dıyosun o takılan yani ben öyle diyorum bende sağ tarafta takılıyor ve sonra boşluğa ulasıyoKizlar size sorularim olacak
Ilk once parmak egsersizlerini tekrarladim iki parmaga kadar denedim . iki parmagi soyle birlikte denerken gozlemlerimi hissetiklerimi aktarmak istedim, teyit alabilmek icin.
giriste bir deligin icin den geciriyorum(zar oldugunu dusunuyorum) hemen parmak ucunu gecerken kadar uzaklikta ve bu vajinaya girerken o engel simetrik degil sanki hafif solda..?
Iki parmakla denerken daha zorlu bir sey yanliz basinc yada yanma gibi degil hafif bir aci oluyor
Orayi gectikten sonra bir bosluk dokunuyorum parmagimla hissediyorum icimi bilmiyorum bu normalmi?
Aparata gecelim sanirim ilk aparatim buyuk olmustu biraz neredeyse 20-25mm denedim yapamadim
Bir kelem genisliginde birseyyaptim. Bu sefer yine giristeki o rahatsiz edici sey zorladim oldu ..
Yoruldum biraz.
Canım ona aşk kasları diyorlar onu kastıgımız için giriş olamıyor ama girişte olabilir zar girişte yapışık şekilde duruyor orayı geçtiysen içi zaten kocaman kayıp gidiyor eger acı yanma varsa beklet içinde hafif git gel yap sonra zaten rahatlarsın birazda ıslaklık olurKizlar size sorularim olacak
Yoruldum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?