- 24 Kasım 2016
- 904
- 507
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.721
Bu platform böyle yorumlar yazmak için değil mi sizce ? ben yardım almak amaçlı yazıyorum, sizde destek yerine köstek olmak istemiyorsanız okumazsınız..
Bende o yüzden aparatla denemeye baslicm bugün
ama ben gerçekten kendimle ilgili sebep soruyorum yani bu izah ettiğim durumu nasıl yumuşatabilirdim sizce?Ne yazdığınız bilmediğim için ve bu sayfayı takip ettiğim için okumak durumundayım. Ama daha önce de defalarca farklı üyeler tarafından bu dile getirildi.
Kan yerine kırmızı diyorlar mesela. Farkında olmadan kendi bilinç altınıza da kötü kelimeler gönderiyorsunuz.
Biraz daha yumuşatarak yazmanızı öneririm. Hem kendiniz için hemde bizler gibi olanlar için.
Arkadaşlar emla sürdüm 15 dk bekledin sonra dün gece denedik eşimle, ilk defa bu kadar girdiğini hissettim ama öyle bir yandı ki vajinam, bu sefer gerçekten yoğun acıdan ötürü eşimi iktirdim çıktı içimden ama çıktıktan sonra bile, ben duştayken bile dudakları inanılmaz yandı vajinamın, sizce neden oldu böyle yaa
Ben yapmadım her ilişki hüsran oldu egzersiz ŞART..Mrb...
Hic aparat yada parmal egzersizi yapmadan emlayla yenen varmi ve sonrasinda emlasiz yapabildizmi ltfn okuyan cvp versin bu konuda yardima ihtiyacim var sadece boyle basaranlar cvp versin
Yeniyken olmasi cok normal cünkü zevk olmuyo.zamanla o sorunda düzelir canimKızlar bu sorunu hallettikten sonra kuruluk sıkıntısı yaşayan var mı
böyle yorumlar yazmasanız keşke... okudukca kötü oluyorum(z)
Teşekkür ederim insallah çünkü tahriş oluyo kayganlaştırıcı kullansamdaYeniyken olmasi cok normal cünkü zevk olmuyo.zamanla o sorunda düzelir canim
Kayganlastirici olarak ultrason jeli kullanabilirsin digerleri tahris ediyo olabilir su bazli oldugu icin bunun bi zarari yokTeşekkür ederim insallah çünkü tahriş oluyo kayganlaştırıcı kullansamda
Yapmadim derken? Emlaylami iliski yasayamadiniz yoksa emlayla iliski yapip emlasizmi yapamadiniz sonrasinda biraz aciklayici yazarsaniz sevinirimBen yapmadım her ilişki hüsran oldu egzersiz ŞART..
Canım bende emla kullandım. Gerçekten yakan bir krem. Yanma ilişkiden dolayı olmuyor. Kremin yakma özelliği var. Daha sonra geçiyor. Yanma geçtikten sonra ilişki deneArkadaşlar emla sürdüm 15 dk bekledin sonra dün gece denedik eşimle, ilk defa bu kadar girdiğini hissettim ama öyle bir yandı ki vajinam, bu sefer gerçekten yoğun acıdan ötürü eşimi iktirdim çıktı içimden ama çıktıktan sonra bile, ben duştayken bile dudakları inanılmaz yandı vajinamın, sizce neden oldu böyle yaa
Bu psikolojik bir durum emla sadece yardımcı oluyor. Ama psikolojik olarak oraya birşey gireceğine sizi ikna etmiyor. Kasılmalar yine oluyor. Sonra yine başarısızlık. Parmak egzersizleri çok önemli. Ben parmak egzersizlerinde emla kullandım. Gerçekten güzel uyuşturuyor hissetmedim hiç. Yendikten sonra da biraz emla kullandım. Bıraktım sonra. Kayganlaştırıcı da kullan canımMrb...
Hic aparat yada parmal egzersizi yapmadan emlayla yenen varmi ve sonrasinda emlasiz yapabildizmi ltfn okuyan cvp versin bu konuda yardima ihtiyacim var sadece boyle basaranlar cvp versin
Yani egzersiz filan hiç bi şekilde çalışmadım direk nefes egzersizleri yaptım hazırım dedim ilişki sırasında kasildm olmadı yani egzersiz olması gerek oraya bişeyin gireceğini beynine kabullendircn yoksa olmuyoYapmadim derken? Emlaylami iliski yasayamadiniz yoksa emlayla iliski yapip emlasizmi yapamadiniz sonrasinda biraz aciklayici yazarsaniz sevinirim
Şuan çok doğru ve güzel bir yerdesin canım. Aşacaksın merak etme. Hepimiz geçtik o yollardan. Geceleri sessiz sessiz ağladık hepimiz. Sakın olmayacak diye düşünme olacak.Kızlar ben 9 aylık evliyim ilk ayımızda bu doktorlara gittik anlattı ne yapacağını eşim evde doktor aparatla deneyip korkunu yenecekse bunu bizde yaparıZ 5 milyar mı vericeZ bunun için sesi dahada gitmedi ve 9 ay geçti hala birlikte olamadık çocukluktan beri birlikteyiz asla aklıma bu gelmezdi ama herşey oluyor kayganlaştırıcı bile sürüyorum ama afedersiniz başı giriyo gerisi gelemiyor aşırı korkuyorum gitmez ilet daha acır diyorum bırakıyorum ama her gece ağlıyorum artık denemek bile istemiyorum olmuyor dur nolur yardım edin bu parmak egzersizlerini denesem asla yapamam gibi geliyor ne yapıcam bilmiyorum iğneden bile korkardım hep ama bunun olacağını hiç düşünmemiştim suan bile eşim uyudu ben ağlıyorum ve eşim bebek çok istiyor daha bunu yapamadım onu nasıl yapayım çok kötüyüm İnan’ın allah razı olsun eşim anlayışı ama nereye kadar
Kızlar ben 9 aylık evliyim ilk ayımızda bu doktorlara gittik anlattı ne yapacağını eşim evde doktor aparatla deneyip korkunu yenecekse bunu bizde yaparıZ 5 milyar mı vericeZ bunun için sesi dahada gitmedi ve 9 ay geçti hala birlikte olamadık çocukluktan beri birlikteyiz asla aklıma bu gelmezdi ama herşey oluyor kayganlaştırıcı bile sürüyorum ama afedersiniz başı giriyo gerisi gelemiyor aşırı korkuyorum gitmez ilet daha acır diyorum bırakıyorum ama her gece ağlıyorum artık denemek bile istemiyorum olmuyor dur nolur yardım edin bu parmak egzersizlerini denesem asla yapamam gibi geliyor ne yapıcam bilmiyorum iğneden bile korkardım hep ama bunun olacağını hiç düşünmemiştim suan bile eşim uyudu ben ağlıyorum ve eşim bebek çok istiyor daha bunu yapamadım onu nasıl yapayım çok kötüyüm İnan’ın allah razı olsun eşim anlayışı ama nereye kadar
Şuan çok doğru ve güzel bir yerdesin canım. Aşacaksın merak etme. Hepimiz geçtik o yollardan. Geceleri sessiz sessiz ağladık hepimiz. Sakın olmayacak diye düşünme olacak.
Anladığım kadarıyla parmak egzersizi hiç yapmadın. En büyük yardımcın oysaki parmak egzersizleri. Sakın yapamam diye düşünme. Ayna al iyice incele vajinanı. İyice ıkın. Yine parmağını sokamıyorsan emla krem al. Uyuşturuyor. Onu sür. Sonra küçük parmağının ilk boğumu dene. Parmağı sokarken ıkın delik açılsın. Daha sonra beklet. Alıştığın zaman derin nefes al verirken parmağını hareket ettir. İleri geri yap. Çok kolay olacak göreceksin. Bizde yaşadık bunları yapamam dedik. İnan çok kolay ve hiç acı
çok özür dilerim ama parmak egzersizlerinde kan geliyor muŞuan çok doğru ve güzel bir yerdesin canım. Aşacaksın merak etme. Hepimiz geçtik o yollardan. Geceleri sessiz sessiz ağladık hepimiz. Sakın olmayacak diye düşünme olacak.
Anladığım kadarıyla parmak egzersizi hiç yapmadın. En büyük yardımcın oysaki parmak egzersizleri. Sakın yapamam diye düşünme. Ayna al iyice incele vajinanı. İyice ıkın. Yine parmağını sokamıyorsan emla krem al. Uyuşturuyor. Onu sür. Sonra küçük parmağının ilk boğumu dene. Parmağı sokarken ıkın delik açılsın. Daha sonra beklet. Alıştığın zaman derin nefes al verirken parmağını hareket ettir. İleri geri yap. Çok kolay olacak göreceksin. Bizde yaşadık bunları yapamam dedik. İnan çok kolay ve hiç acı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?