Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar tekrar merhaba ben Cok farkli bir deneyim yasiyorum gercekten Cok uzuldum
Bundan Iki hafta once iliskiye girebildim diye heyecznimi paylasmistim..
Hemen ertesi gun regl oldum ve o suree icerisinde kafamda sorular sorular sorular
Acaba bittimi gectimi artik normal iliskiye girebilecekmuyim diye sorun durdum gunler gecmek bilmedi
Ve sonuc olarak yapamadim
Ilginc bir sekilde yine bir yere geliyor tikaniyor aci hissediyorum moralim alt ust oldu

Merhaba,

Uzun süredir okuyorum ama yazmaya bir türlü cesaret edemedim. Ben de doktora gittim ve teşhis koyuldu. Parmak egzersizlerini yaptım hatta bir hafta da 3 üncü parmağa geçtim doktor benim çok kısa sürede yenebileceğimi söyledi hatta p..s i de yarıya kadar aldım ama devamı olmuyo bi türlü tam yarıya gelince canım yanmaya başlıyor yine takılıyor ve ordan sonrası olmuyor yanma hissediyorum.çok ilerlediğimi düşünüyorum 1 buçuk senelik evliyim ama hala sonuca varamadm. Neden olmadığı ile ilgili bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun ( emla krem duydum kullsnsam mı faydası olur mu

BİTTİ BİTTİ bende gizli okuyuculardandım arkadaslar ... kafaya koydum 3 gün dedim 3 günde bitirerm nolur pes etmeyin burdan @PudraSekeri2017 @glcnh08 @Lorjin özellikle teşekkür ederim ayrıca yorumlarını çok dikkate aldıgım @Ruben S sia mia sizinde haberiniz yok ama günlerce yazdıklarınızı okudum ve şuan heyecandan haturlayamadgm bi sürü arkadasım çok çok çok teşekkür ederim , kızlar KARARLI OLUN , KAFANIZA KOYUN , PES ETMEYİN , ERTELEMEYİN , Allahım hepinize aşma gücü kuvveti sabrı versin , cok dua edicem sizede , çok uzun yazdım heycandan hep

Nasıl yendin canımmm darısı bize inşallah ya

Yazılanları mutlaka dikkate alın , mutlaka pes etmeden evde deneyin , inat edin ve mutlaka müzik açın beni en çok rahatlatan müzik oldu (ben tercihen klasik müzik açtım ) ve ERTELEMEYİN ... ünlü doktorun çözümü diye bi arkadas yazı paylsmıs baska bi sayfada bn onu harfiyen yaptım ve gizli okuyuculardandım yenince yazıcam dedim Allah hepinizi bu dertten kurtarsın hiç zor değil bu kadar yıpratmayın inat edin

Tebrik ederim canım şükürler olsun :) çok mutlu oldum. Kısa sürede yenersin demiştim. Bende 3 günde yenmiştim çok haklısın inanınca oluyor. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.

Canımmm yeni gördüm bildirimi. Yaaa çok sevindim :)) Inaninca basarilamayacak birşey yok yeterki iste :) Rabbim diğer arkadaşlara da tez vakitte kurtulma azmi isteği gücü versin inşallah. Isteyen herkese her türlü desteği olurum kızlar yazmaktan çekinmeyin :)

O anda ıkınmak gerek burundan nefes al ve ağızdan verirken ikin sakin ol kasma kendini elinden geldiğince ve eşini yavaş yavas ilerlet milim milim ... kayganlastiricda deneyebilirsin rahat oluyor o sekilde kayıp gittiği icin

Kayganlaştırıcıda kullandım ıkınmayı denedim ama o sırada istemsiz nefesimi tutuyorm sanırım canımda kendimi kasmaya başladığımdan yanmaya başlıyor. Ya aslında çok umutluyum yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiş gibi hissediyorum. Ama artık bitsin istiyorum. Egzersizlere de devam ediyorum. Bakalım inş olur olmazsa bi de emla ya da benzeri bişey kullanacağım.

Arkadaşlar ben de dün itibariyle yendim. Uzun süre tüm sayfaları okuduktan sonra üye olup yazmaya karar vermiştim. İnanın sayfaları okuyarak bir yere varamıyorsunuz çünkü herkes yaklaşık olarak aynı şeyi söylese de kafanız karışıyor. Adım atmaya da cesaret edemiyorsunuz. Siteye üye olup soru sorduktan sonra özelden ilgilenen arkadaşlarım @glcnh08 ve @eslem07 size çok teşekkür ederim. Bu durum birileri sizi harekete geçirmedikçe çözülmüyor çünkü.Bu yüzden özellikle bir şey yazmadan sayfaları okuyan arkadaşlara sesleniyorum lütfen yazın,durumu anlatıp çare arayın. Ben buraya yazdıktan sonra yukarıda isimlerini bile bilmediğim iki arkadaşım özelden destek oldu bana. Bu o kadar güzel bir duygu ki... Sizi hiç tanımayan biri derdinizi önemsiyor. Hele ki kimseye anlatamadığınız bir dertten muzdaripseniz o kadar güzel bir çıkış yolu açıyor ki insana... Ben de arkadaşlarımın desteğiyle parmak egzersizine başladım. Egzersizlerden önce ultrason jeli aldırdım eşime. Çok ucuz bir şey zaten. Önce aynayla orayı tanıdım sonra serçe parmak, işaret parmağı, orta parmak hepsini yaptım. Serçe parmak girince zaten psikolojik olarak yapabildiğinizi anlıyorsunuz diğerleri çok daha kolay oluyor. Bunları yaparken tedirgin olmanız da çok normal. Ama ben kendi kendime forumda birçok insan yapmış ben de yaparım dedim hep. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. Ben eşimle yaptığımız p..s denemelerinde o kadar büyük bir acı ve sızı hissediyordum ki... Parmak egzersizlerinden sonra psikolojimi şartladım olucak diye düşündüm. Ve arkadaşlar asla yapamam diye düşündüğüm şeyi bir adet eldiven, ultrason jeli ve parmaklarımla başardım. Lütfen sadece isteyin ve kendinize güvenin. Bu sorun kafanızda büyüdükçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor çünkü. Boş yere ağladım boş yere umutsuzluğa düştüm lütfen siz de azmedin. Özellikle parmak egzersizine başlamayanlar ve burada susarak sadece forumda yazılanları okuyanlara söylüyorum. Bir yerden başladığınızda ister 3 gün ister 3 ay süresi ne olursa olsun mutlaka çözülüyor çünkü. Ben de isteyen arkadaşlara gereken motivasyonu vermeye hazırım. Hepinize çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…