- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.961
aşagıda anlattigim sekilde oldu.. 1 AY önce egzersizlere başladım ve çözüldü.... araya adet vs girdi uzun sure calisamadim yani daha sıkı tutan daha erken cözer :))
vajinal muayene olmadan önce de bu emla kremden sürsem etkisi olur mu ne dersin canım?
aynen bende de öyle ilk girisi gecince sorun yokcanım kasıyoruz da ilk girişteki küçük delikle alakası var mi bunun benim sanki sadece ilk girişteki delikten dolayı gibi geliyor çünkü orda girince kolay ilerliyor
birsey sorcam. esinizle konusup su gün denicezmi diyosunuz? Gecen esime söyledim o da böyle seyleri planlamadan yapalim dedi. tamamda biz normal iliskiye girmiyoruzki. suan birsey yenmek iStiyoruz. ne diyosunuz? Ve siz bunu ödev gibimimi saydiniz yoksa birbirinizi arzulayarak isteyerekmi basladiniz? bende arzulama ve isteme olmuyor . cevaplarsaniz cok sevinirimTebrik ederim canım şükürler olsun :) çok mutlu oldum. Kısa sürede yenersin demiştim. Bende 3 günde yenmiştim çok haklısın inanınca oluyor. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.
Biz ilk yendiğim zamanlar hep planlayarak yaptık canım. Her gece denedik iyice alışalım diye. Bende zevk veya da istek olmadı en başlarda tabiki. Biz ödev gibi iyice alışmak için yaptık her gece düzenli. Sana da bunu öneririm. Önce iyice alışmak için her gece deneyin ödev gibi yani. Alıştıktan sonra düzene girecek zaten. İstekli bir şekilde yapmaya başlayacaksın sende. Ama her gece ödev olarak yapıyoruz gözüyle bakma. Ön sevişme yapın öyle başlayın. İlişki esnasında da küçükte olsa öpüşmeler falan yaşayın. Alış o duygulara. Yavaş yavaş yerine oturacak herşey göreceksin. Açık yazdım biraz yardımcı olmak için kusura bakma:)birsey sorcam. esinizle konusup su gün denicezmi diyosunuz? Gecen esime söyledim o da böyle seyleri planlamadan yapalim dedi. tamamda biz normal iliskiye girmiyoruzki. suan birsey yenmek iStiyoruz. ne diyosunuz? Ve siz bunu ödev gibimimi saydiniz yoksa birbirinizi arzulayarak isteyerekmi basladiniz? bende arzulama ve isteme olmuyor . cevaplarsaniz cok sevinirim
O kasılmalardan birkaç ilişki sonra tamamen kurtulursun canım. Çok şükür yendin tadını çıkar :)iki gun once vajinismusu yendim ve bi gun ara verip bugun tekrar denedik. yine oldu çok sukur
sadece bi miktar ultrason jeli sürüyorum kendime ve eşime. önce parmakla bi beş dk falan egzersiz yapıyo yine sokup çıkarıo. sanki oyle daaha hazir hissediomusum gibi. bazi arkadaslar bi aparatla yapip ardindan penise geciyodu, bu da ayni mantik..
bazen bi Sızı hissediyorum ama pozisyon kaynakli oluyo ve ya ben kendimi kasıorum. bazen de hiç ama hiç bi his olmuyo kayıyo gidiyo.
ama hala ara ara bacak kasmalarım var onlardan kurtulmak icin bi sure gecmesi lazim sanirim
Çok çok çok sevindim canım şuan en az senin kadar mutlu oldum bende. Tebrik ederim seni :) biz sadece vesile ve yardımcı olduk herşey senin inancına ve azmine bağlıydı. Azim ettin inandın ve başardın :) gözün aydın hep mutlu ol inşallahArkadaşlar ben de dün itibariyle yendim. Uzun süre tüm sayfaları okuduktan sonra üye olup yazmaya karar vermiştim. İnanın sayfaları okuyarak bir yere varamıyorsunuz çünkü herkes yaklaşık olarak aynı şeyi söylese de kafanız karışıyor. Adım atmaya da cesaret edemiyorsunuz. Siteye üye olup soru sorduktan sonra özelden ilgilenen arkadaşlarım @glcnh08 ve @eslem07 size çok teşekkür ederim. Bu durum birileri sizi harekete geçirmedikçe çözülmüyor çünkü.Bu yüzden özellikle bir şey yazmadan sayfaları okuyan arkadaşlara sesleniyorum lütfen yazın,durumu anlatıp çare arayın. Ben buraya yazdıktan sonra yukarıda isimlerini bile bilmediğim iki arkadaşım özelden destek oldu bana. Bu o kadar güzel bir duygu ki... Sizi hiç tanımayan biri derdinizi önemsiyor. Hele ki kimseye anlatamadığınız bir dertten muzdaripseniz o kadar güzel bir çıkış yolu açıyor ki insana... Ben de arkadaşlarımın desteğiyle parmak egzersizine başladım. Egzersizlerden önce ultrason jeli aldırdım eşime. Çok ucuz bir şey zaten. Önce aynayla orayı tanıdım sonra serçe parmak, işaret parmağı, orta parmak hepsini yaptım. Serçe parmak girince zaten psikolojik olarak yapabildiğinizi anlıyorsunuz diğerleri çok daha kolay oluyor. Bunları yaparken tedirgin olmanız da çok normal. Ama ben kendi kendime forumda birçok insan yapmış ben de yaparım dedim hep. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. Ben eşimle yaptığımız p..s denemelerinde o kadar büyük bir acı ve sızı hissediyordum ki... Parmak egzersizlerinden sonra psikolojimi şartladım olucak diye düşündüm. Ve arkadaşlar asla yapamam diye düşündüğüm şeyi bir adet eldiven, ultrason jeli ve parmaklarımla başardım. Lütfen sadece isteyin ve kendinize güvenin. Bu sorun kafanızda büyüdükçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor çünkü. Boş yere ağladım boş yere umutsuzluğa düştüm lütfen siz de azmedin. Özellikle parmak egzersizine başlamayanlar ve burada susarak sadece forumda yazılanları okuyanlara söylüyorum. Bir yerden başladığınızda ister 3 gün ister 3 ay süresi ne olursa olsun mutlaka çözülüyor çünkü. Ben de isteyen arkadaşlara gereken motivasyonu vermeye hazırım. Hepinize çok teşekkür ederim :)
İstemen ve azim etmen yeterli canım. Sende buraya yendim yazacaksın biz inanıyoruz ve biliyoruz. Yanındayız :)Bende artik kurtulmak istiyorum bende buraya yendim Bu illeti demek istiyorum Bende Bende
ben ustteyken asla yapamıyorum ya. alttayim hepKizlar herkes genelde pozisyon ustte deniyor ama bana da en zoru o gibi geliyor. Gereken butun krem ve jellerimi surmeme ragmen yine o sekilde beceremedim
ben ustteyken asla yapamıyorum ya. alttayim hep
20 tl gibi bişey ve baya büyük şişede satılıyor.1 şişe aldık
Çok çok çok sevindim canım şuan en az senin kadar mutlu oldum bende. Tebrik ederim seni :) biz sadece vesile ve yardımcı olduk herşey senin inancına ve azmine bağlıydı. Azim ettin inandın ve başardın :) gözün aydın hep mutlu ol inşallah
Çok çok çok sevindim canım şuan en az senin kadar mutlu oldum bende. Tebrik ederim seni :) biz sadece vesile ve yardımcı olduk herşey senin inancına ve azmine bağlıydı. Azim ettin inandın ve başardın :) gözün aydın hep mutlu ol inşallah
Kizlar herkes genelde pozisyon ustte deniyor ama bana da en zoru o gibi geliyor. Gereken butun krem ve jellerimi surmeme ragmen yine o sekilde beceremedim
Ultrsn jeli kayganlastirici olarkmi kulndnz accaba
Amin canım inşallah teşekkür ederim :)Çok teşekkür ederim yardımların desteğin her şey için. Sen yapabilirsin dedikçe daha fazla inanmaya başladım ben de. Gerçekten
Siz de hep çok çok mutlu olun. İnanmama ve azmetmeme vesile oldunuz
Canimm geri dönmüşsün buralara yardim ediyorsun başaramayanlara ne güzelAmin canım inşallah teşekkür ederim :)
Evet canım teşekkür ederim bayadır burdayım :) o çaresizliği çok iyi bildiğm için herkes yensin istiyorum. Edebildiğim kadar yardım etmeye çalışıyorumCanimm geri dönmüşsün buralara yardim ediyorsun başaramayanlara ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?