Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

birsey sorcam. esinizle konusup su gün denicezmi diyosunuz? Gecen esime söyledim o da böyle seyleri planlamadan yapalim dedi. tamamda biz normal iliskiye girmiyoruzki. suan birsey yenmek iStiyoruz. ne diyosunuz? Ve siz bunu ödev gibimimi saydiniz yoksa birbirinizi arzulayarak isteyerekmi basladiniz? bende arzulama ve isteme olmuyor . cevaplarsaniz cok sevinirim

Biz ilk yendiğim zamanlar hep planlayarak yaptık canım. Her gece denedik iyice alışalım diye. Bende zevk veya da istek olmadı en başlarda tabiki. Biz ödev gibi iyice alışmak için yaptık her gece düzenli. Sana da bunu öneririm. Önce iyice alışmak için her gece deneyin ödev gibi yani. Alıştıktan sonra düzene girecek zaten. İstekli bir şekilde yapmaya başlayacaksın sende. Ama her gece ödev olarak yapıyoruz gözüyle bakma. Ön sevişme yapın öyle başlayın. İlişki esnasında da küçükte olsa öpüşmeler falan yaşayın. Alış o duygulara. Yavaş yavaş yerine oturacak herşey göreceksin. Açık yazdım biraz yardımcı olmak için kusura bakma:)

O kasılmalardan birkaç ilişki sonra tamamen kurtulursun canım. Çok şükür yendin tadını çıkar :)

Çok çok çok sevindim canım şuan en az senin kadar mutlu oldum bende. Tebrik ederim seni :) biz sadece vesile ve yardımcı olduk herşey senin inancına ve azmine bağlıydı. Azim ettin inandın ve başardın :) gözün aydın hep mutlu ol inşallah

Kizlar herkes genelde pozisyon ustte deniyor ama bana da en zoru o gibi geliyor. Gereken butun krem ve jellerimi surmeme ragmen yine o sekilde beceremedim

Çok teşekkür ederim yardımların desteğin her şey için. Sen yapabilirsin dedikçe daha fazla inanmaya başladım ben de. Gerçekten

Siz de hep çok çok mutlu olun. İnanmama ve azmetmeme vesile oldunuz

Kizlarr bana da yol gösterin,bir süre önce parmak egzersizi yapıyordum iki parmakta sıkıntı yasamadim. Hatta içeride parmaklarimi ayırmayı bile deniyodum. Ara verdim bir suredir. Tekrar deneyecem emla kremide aldım sizce ise yarar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…