Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle katılıyorum ben yazamadım ama birilerinin desteği çok iyi oluyor ve bu insanlar size sebepsiz destek oluyor akraba yada arkadas cevrenizin yapamadgnı yapıyor maj atıyor soruyor sizi en iyi anlayan yine bu durumu yaşayandır . Arkadasım çok güzel yazmış bende destek için burdayım elimden geldigince destek olurum daha tecrübeli arkadaslar var ama olsun bende nacizane burdayım

Arkadaşlar bu sıra pek takip edemiyorum forumu ama isteyen arkadaşlar özelden mutlaka yazabilir. Tek tek forumu okumak zor oluyor ama nesajlarda daha iyi yardimci olabilirim. Her turlu destegi verebilirim. Bizlerde burada care aradik sizleri çok çok iyi anlıyorum. Elimden geldiğince de yanınızdayım inşallah :) Rabbim her birinize güç kuvvet azim nasip etsin. Tez zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah

arkadaşlar yarın vajinal muayene olucam lütfen bana yardımcı olur musunuz nasıl bu korkuyu yenebilirim o alet mevcut hastalığımı daha da ilerletir mi

vajinal muayene olmadan önce de bu emla kremden sürsem etkisi olur mu ne dersin canım?

arkadaşlar yarın vajinal muayene olucam lütfen bana yardımcı olur musunuz nasıl bu korkuyu yenebilirim o alet mevcut hastalığımı daha da ilerletir mi
Bende geçen gun vajinal muayene oldum ilk defa yeneli 2 ay bitti .. ordada nefes egzersizi yapabilirisiniz hiç bisey hissedilmiyor emin olun ilk girişte ikinin yeter diye düşünüyorum gerisinde biseye gerek yok hissedilmiyo zaten

Çok teşekkür ederim, bazıları zeytinyagı kullanıyor sizce zeytinyagı da aynı etkiyi gösterir mi yoksa jeli mi önerirsiniz?

Çok teşekkür ederim, bazıları zeytinyagı kullanıyor sizce zeytinyagı da aynı etkiyi gösterir mi yoksa jeli mi önerirsiniz?
Zeytinyağı kullanma hic iyi değil zararlı deniliyor bide yağ sonucta vajina ph i için uyumlu degil. Ister su bazli kayganlastirici al istersen ultrason jeli

iki gun once vajinismusu yendim ve bi gun ara verip bugun tekrar denedik. yine oldu çok sukur
sadece bi miktar ultrason jeli sürüyorum kendime ve eşime. önce parmakla bi beş dk falan egzersiz yapıyo yine sokup çıkarıo. sanki oyle daaha hazir hissediomusum gibi. bazi arkadaslar bi aparatla yapip ardindan penise geciyodu, bu da ayni mantik..
bazen bi Sızı hissediyorum ama pozisyon kaynakli oluyo ve ya ben kendimi kasıorum. bazen de hiç ama hiç bi his olmuyo kayıyo gidiyo.
ama hala ara ara bacak kasmalarım var onlardan kurtulmak icin bi sure gecmesi lazim sanirim

Ne kadar sürdü bunu yenmeniz ve nasıl yendiniz?

aşagıda anlattigim sekilde oldu.. 1 AY önce egzersizlere başladım ve çözüldü.... araya adet vs girdi uzun sure calisamadim yani daha sıkı tutan daha erken cözer :))

Ne kadar sürdü bunu yenmeniz ve nasıl yendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…