- 14 Kasım 2017
- 200
- 579
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.941
Arkadaşlar ben de dün itibariyle yendim. Uzun süre tüm sayfaları okuduktan sonra üye olup yazmaya karar vermiştim. İnanın sayfaları okuyarak bir yere varamıyorsunuz çünkü herkes yaklaşık olarak aynı şeyi söylese de kafanız karışıyor. Adım atmaya da cesaret edemiyorsunuz. Siteye üye olup soru sorduktan sonra özelden ilgilenen arkadaşlarım @glcnh08 ve @eslem07 size çok teşekkür ederim. Bu durum birileri sizi harekete geçirmedikçe çözülmüyor çünkü.Bu yüzden özellikle bir şey yazmadan sayfaları okuyan arkadaşlara sesleniyorum lütfen yazın,durumu anlatıp çare arayın. Ben buraya yazdıktan sonra yukarıda isimlerini bile bilmediğim iki arkadaşım özelden destek oldu bana. Bu o kadar güzel bir duygu ki... Sizi hiç tanımayan biri derdinizi önemsiyor. Hele ki kimseye anlatamadığınız bir dertten muzdaripseniz o kadar güzel bir çıkış yolu açıyor ki insana... Ben de arkadaşlarımın desteğiyle parmak egzersizine başladım. Egzersizlerden önce ultrason jeli aldırdım eşime. Çok ucuz bir şey zaten. Önce aynayla orayı tanıdım sonra serçe parmak, işaret parmağı, orta parmak hepsini yaptım. Serçe parmak girince zaten psikolojik olarak yapabildiğinizi anlıyorsunuz diğerleri çok daha kolay oluyor. Bunları yaparken tedirgin olmanız da çok normal. Ama ben kendi kendime forumda birçok insan yapmış ben de yaparım dedim hep. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. Ben eşimle yaptığımız p..s denemelerinde o kadar büyük bir acı ve sızı hissediyordum ki... Parmak egzersizlerinden sonra psikolojimi şartladım olucak diye düşündüm. Ve arkadaşlar asla yapamam diye düşündüğüm şeyi bir adet eldiven, ultrason jeli ve parmaklarımla başardım. Lütfen sadece isteyin ve kendinize güvenin. Bu sorun kafanızda büyüdükçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor çünkü. Boş yere ağladım boş yere umutsuzluğa düştüm lütfen siz de azmedin. Özellikle parmak egzersizine başlamayanlar ve burada susarak sadece forumda yazılanları okuyanlara söylüyorum. Bir yerden başladığınızda ister 3 gün ister 3 ay süresi ne olursa olsun mutlaka çözülüyor çünkü. Ben de isteyen arkadaşlara gereken motivasyonu vermeye hazırım. Hepinize çok teşekkür ederim :)
Bu ultrason jelinin fiyati nedir ve ne kadar alinmasi gerekiyor
vajinal muayene olmadan önce de bu emla kremden sürsem etkisi olur mu ne dersin canım?Egzersiz icin faydalı olabilir çünkü bazı doktorlarda bi miktar aparatlara sürüyormuş. Ben yarım tüp içinin girişine ve cok cok az dışına sürmüştüm 15 dk sonra tuvalettte dokundum hissetmedim hiç baya bi uyuşmuştu ama o an müsait olamadık 1 saat sonra deneyebildik etkisi de geçmişti
Ben 4 tl ye almıştım medikalden siz pahalı almissiniz20 tl gibi bişey ve baya büyük şişede satılıyor.1 şişe aldık
4 tl ve medikallerde var kocaman sise baya kullanirsinizBu ultrason jelinin fiyati nedir ve ne kadar alinmasi gerekiyor
Bende geçen gun vajinal muayene oldum ilk defa yeneli 2 ay bitti .. ordada nefes egzersizi yapabilirisiniz hiç bisey hissedilmiyor emin olun ilk girişte ikinin yeter diye düşünüyorum gerisinde biseye gerek yok hissedilmiyo zatenarkadaşlar yarın vajinal muayene olucam lütfen bana yardımcı olur musunuz nasıl bu korkuyu yenebilirimo alet mevcut hastalığımı daha da ilerletir mi
Ben 4 tl ye almıştım medikalden siz pahalı almissiniz
Yok normal evimin ordan medikalden kendim gittim aldim .. eczaneler fiyat koyuyor demekki... faydası olsunda artık hiç bisey önemli değil esasenİnternetten mi aldınız? Eşim eczaneden almıştı.ama yine de uçurum var tabi
Zeytinyağı kullanma hic iyi değil zararlı deniliyor bide yağ sonucta vajina ph i için uyumlu degil. Ister su bazli kayganlastirici al istersen ultrason jeliÇok teşekkür ederim, bazıları zeytinyagı kullanıyor sizce zeytinyagı da aynı etkiyi gösterir mi yoksa jeli mi önerirsiniz?
Zeytinyağı kullanma hic iyi değil zararlı deniliyor bide yağ sonucta vajina ph i için uyumlu degil. Ister su bazli kayganlastirici al istersen ultrason jeli
Yok normal evimin ordan medikalden kendim gittim aldim .. eczaneler fiyat koyuyor demekki... faydası olsunda artık hiç bisey önemli değil esasen
Ne kadar sürdü bunu yenmeniz ve nasıl yendiniz?iki gun once vajinismusu yendim ve bi gun ara verip bugun tekrar denedik. yine oldu çok sukur
sadece bi miktar ultrason jeli sürüyorum kendime ve eşime. önce parmakla bi beş dk falan egzersiz yapıyo yine sokup çıkarıo. sanki oyle daaha hazir hissediomusum gibi. bazi arkadaslar bi aparatla yapip ardindan penise geciyodu, bu da ayni mantik..
bazen bi Sızı hissediyorum ama pozisyon kaynakli oluyo ve ya ben kendimi kasıorum. bazen de hiç ama hiç bi his olmuyo kayıyo gidiyo.
ama hala ara ara bacak kasmalarım var onlardan kurtulmak icin bi sure gecmesi lazim sanirim
biz 1.5yillik evliyiz. evlendikten bikac ay sonra bi ameliyat oldum o yuzden bir sure cinsel birleşme yasaktı ve bu zmna kadar erteledik bu hastalikla ilgilenmeyi.
nihayetinde geçen ay başladım parmak egzersizlerine. hiç dokunamiyordum cinsel organima. aynadan hic bakmamıştım bile. GLEITGELEN JEL aldım önce aynada inceledim bikac gün dokunma +masaj egzersizi yaptim. alıştıra alıştıra once bir bogum iki boğum üç boğum derken 1 parmak alabildim. bu 1 parmağı seri şekilde sokup çıkarmaya alışmak iki hafta falan sürdü. her gun çalıştım. bir de aparat yaptim çevresi 9cm biraz da onunla çalıstım.
sonraki aşamada eşimin parmağına geçtik. yabancı birine alışmak, kendi parmağım haricinde bir başkasinin girebilmesine alıştmak için eşimin parmagiyla calistik. o da seri şekilde sokup çıkarabilecek seviyeye geldi.
bu sırada gleitgelen jelim bitince burda öneren arkadaslar sayesinde ultrason jeli aldim daha uygundu hem.
eşimin parmağı artik cok rahat girip çıkmaya başlayınca penis deneyelim dedik. bi 3-4 gün önce parmak-hemen ardindn penisi denedik. o surecte sadeece penis başını soktu o günler boyunca. boylece oraya yavas yavas girebilecegine alışmış oldum.
bugün de yine aynı ritueli yapıyorduk. ama hepsinden önce sadece egzersiz odaklı degil ÖN SEVİŞME VS hepsini yaşıyoruz. en son penis alıştırmasi asamasında olan arkadaşlar kesinlikle sonunu düşünüp gerilmeyi bırakıp ön sevişmeyi yaşasınlar. icerinin rahatlamasına, kayganligina vs çok etkili...
her neyse baslangic olarak yine ultrason jelini sürdü, vajina girisine masaj+ parmak sokma çalışması yaptık. penis çalışmasına gecelim dedik. ben yatagin kenarina yattim,eşim ayakta. bacaklarımı dizlerimden kırdım iyice açtım, omzuna attım. boylelikle vajina girisi çok guzel açılıyor. başı yerlestirdi. yavas yavas itti bi kısmı girdi ama ben cok hissedemedim. daha da itti o sırada bi SIZI oldu. ama tamamen benim kendimi kasıp popomu havaya kaldirmamdan dolayı oldu. nefes egzersizi yaparak rahatladım ve popomu tekrar indirdim. ben popoyu indrdikce penis kendilginden girdi zaten...
BEN ŞOK
öyle gir çık yapti yavaşça. ara ara sızılar oldu ama çok çok hafif. onlar da pozisyon kaynakli.. tam ögrenmemiz gerekiyor hangi pozisyonda rahatız diye. bi yarım saat bi saat falan penis çalıştık. bu muymuş yani?????dedim kendi kendime.... şuan hadi iliskiye girelim dese kafa olarak hic tırsmadan kacmadan tamam derim çunku hiç de o buyuttugumuz korkunc bisey olmadığını ögrendi bu INATÇI BEYNIM :)) hersey kafada bitiyormus ama sadece calisarak.... gercekten zamanla olacak birsey bu asla çalışmayı birakmadan basarilabilir. ve basardiinizda BU MUYDU? diyeceksiniz.
allaha çok sukur suan atlattim diyebiliyorum yarin ve diger gunler de denicez insallah. rabbim hepimize tamamen kurtulmayi nasip etsin hepimizin yardimcisi olsun
Ne kadar sürdü bunu yenmeniz ve nasıl yendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?