Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kendine hedef koymayı dene :) 1 hafta 10 gün yada ne bileyim yılbaşına kadar mesela onu sen belirle :) Kafanda bitince zamana bile gerek kalmıyor. Komik gelecek ama egzersiz esnasında vajinan ile konuş. Bunca yıl seni yok saydigim için özür dilerim. Artık farkına vardım, birlikte güzel şeyler yaşayacağız vs vs doldur oraları. Beynine sinyal yolla. Ve kendini hep başarmış hayal et

Bir ay sonra başarı öykümü yazmaya geldim :) her şey tamam oldu zevk nedir onu tattım Kızlar kesinlikle egzersiz yapım ve kesinlikle sürekli yapın asla pes etmeyin ilk başta adını bile anamıyordum bu hastalığın korkudan tir tir titredim balayımda zehir oldu kafamda bi kıymık batıyordu sürekli ya hiç yapamazsam ya çocuğum olmazsa ben yapınca ölürüm herhalde dağılırım biterim diye düşünen bi kafadaydım egzersize ancak evliliğimin ikinci ayında başladım ilk parmak egzersizini yapınca umudum olmuştu eşim eşli denemeyi hiç istemedi çünkü sadece bir parmak alıyordum ve yapamayınca eşli de aglama krizleri moral bozukluğu unutamıyordum o anları o yüzden denemedim eşli çok fazla daha sonra iki parmağı alamayınca aparat yaptım Evde ve benim için aparat parmaktan sonra gerçekten büyük ve zor bi işlemdi aparatlarla denemem sonucu tahriş hissettim hemen Dilatör aldık bu sırada Cem keçenin vajinismus kitabını okudum bir gün içinde artık gerçekten yapacaktım önceleri ay igrenç biri benim yerime yapsın çok kötü derken ben yapacağım diyordum dikatörler ve kitap bittiginde pnsin tamamına yakını ıkına sıkıla alıyordum ama rahatlamam lazımdı sonra adetim girdi ve adetim gittikten sonra ertesi gün başladım. Ben bugün bu işi bitiricem diyerek Ama hala daha korku geliyor arada nefes kegel derken girişi yaptım eşim yeter artık istiyorum dayanacaksın onun acı olmadığını baskı hissinin senin yüzünden olduğunu çok iyi biliyorsun diye ciddi bi konuşma yaptı ve ben üstte denedim o sırada duygudan heyecandan gözlerimden yaşlar akıyor ama acı Yok emin olun oturmamla girmesi bir oldu nasıl mutlu oldum size anlatamam gerçekten bu mutluluğu hepiniz yaşamalısınız gayret edin adetim gecikti kaç gündür mide bulantılarım baş dönmelerim var henüz test yapmadım tam sonuç için bekliyorum ama sanırım hamileyim Kızlar çok güzel mutluluklar emin olun ve ben ilk evlendiğim zamanlar her denememizde o kadar kasılırdım ki günlerce kas agrılarım olurdu bacaklarım kollarım agrırdı gaz sıkışmaları kabızlık kaç defa hastanelik oldum kendime stres yapmaktan emin olun ayladır çektiğim acıların onda biri kadar bile acı Yoktu ilk girişi sagladıgımızda..

Kizlar herkes genelde pozisyon ustte deniyor ama bana da en zoru o gibi geliyor. Gereken butun krem ve jellerimi surmeme ragmen yine o sekilde beceremedim
Dizlerinin üzerine çözmek yatağın başından destek al otur tatlım direk en kolayı

Ne güzel söylemişsin. Her şey motivasyonla oluyor. Küçük küçük hedeflerle sonuca ulaşmak lazım.

Tebrikler darısı başımıza:) dilatörler yardımcı olmuş başarmana. Ah ben de bi başlasam şu dilatöre...

Tebrikler :) Tek anahtar EGZERSIZ... Hala yapmayanlar varsa bir an önce başlamalı :)

canım tebrik ederim. nasıl bir aşamayla gerçekleşti. egzersiz dedin ilişkiden bikaç saat öncesi sanırım:) ben hala tek parmaktan ileri gidemiyorum

kızlar tek parmak sokmaya çalışırken , parmagımı soktugum yerin üstünde mercimek kadar bi şey var oraya değiyor parmagım ve acıyor orası.. nedir o bilen var mı? ona dokunmamaya çalışınca daha rahat sokuyorum parmağımı ama değince canımı acıtıyor egzersizin ileriki aşamaları daha korkutucu oluyor benim için

canım tebrik ederim. nasıl bir aşamayla gerçekleşti. egzersiz dedin ilişkiden bikaç saat öncesi sanırım:) ben hala tek parmaktan ileri gidemiyorum
En basta bende tek parmakla basladm sonra iki ve sonra uçlu denedim.daha sonrada eşimin parmakları ile denedm. Baktım alisiyorum sonra p.e geçtik. Her p. Denemesinden önce 10-15 dk parmak egzersizi yaptık. İlk birkaç denemede sadece bas kısmı girdi. Bu şekilde birkaç gün devam ettik. Sonra baktık yarısı oluyor bende kendimi sartlandirdim olacak diye ve oldu. Acı çok az kanama ise bi damla

Onun ne olduğunu bende bilmiyom benimde basta acı vermişti ama sonra alisiyorsunn canım hic ona takılma. Ben krem kullanınca hic bise hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…