- 16 Şubat 2017
- 21
- 9
- 6
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.221
Amin çok teşekkür ederimRica ederim canım. İnşallah. Allah yardımcın olsun
Nasıl bunu asabaliriz ?Zaten oluyoki onlar canim.normal yani bunlar
Otur ayna karşına bir anda parmak sokmaya çalışma ilk kendine dökün incele oranı sık birak ordaki kaslarını bir süre parmağın girişinde kalsın nezaman baktın bacakların gevsedi ozaman yavaş yavaş ittir parmağını o sırada TV ac müzik aç yanına dergi al sıkılma bu işten belki bir saat sürecek bırak sursun burda amac orani parmağına alistirmak bu yıla kadar vajina birşey girmemiş değmemiş ve kızlık zarının yararına genç kızları enfeksiyondan korumak şuanda vücudun parmağını dış etken görüyor ve kapatıyorRahat bırakıyorum sanıyorum ama yine olmuyor inşallah bende başarırım
Sizin adınıza çok sevindim neler yaptınızBaşardım :)) sanırım artık bitti sanırım diyorum çünkü hala inanamıyorum. Hiç bişey hissetmedim. Kırmızı gelmedi benden. Ordan oluk oluk bişey gelecek sanıyordum hEp ne kadar da yanlış düşünmüşüm. Sadece bi sızlama gibi bişey hissettim o bile rahatsızlık vermedi o sırada. İnş diğer denemelerde de artık sorun olmaz burası bana çok iyi geldi motive oldum hergün okudum. Ben 15 aylık evliyim. İnş burdaki herkes te tez zamanda Yener bu durumu hepimiz için dua etmeye devam devam edeceğim. Bana cesaret ve ışık olduğunuz için hepinize teşekkür ederim :))
Canim zamanla vajinan genisledikce gecer onlar.gecici bi durum yaniNasıl bunu asabaliriz ?
Öyle yapıyorum hatta bu işten afedersin ama zevk almaya çalışıyorum dün yine denedim kuru olduğu halde bile 1 boğum soktum ama sonrası zorlasam da gitmiyor artık kasıldığımda hissediyorum parmağım ordayken sonra kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum ama yine de gitmiyor genellikle tv açıkken yapıyorumOtur ayna karşına bir anda parmak sokmaya çalışma ilk kendine dökün incele oranı sık birak ordaki kaslarını bir süre parmağın girişinde kalsın nezaman baktın bacakların gevsedi ozaman yavaş yavaş ittir parmağını o sırada TV ac müzik aç yanına dergi al sıkılma bu işten belki bir saat sürecek bırak sursun burda amac orani parmağına alistirmak bu yıla kadar vajina birşey girmemiş değmemiş ve kızlık zarının yararına genç kızları enfeksiyondan korumak şuanda vücudun parmağını dış etken görüyor ve kapatıyor
Nasıl bişey anlatır mısınızKızlar bunu yenmek icin botoksu denediniz mi ben onunla yendim ve ılk seferde oldu bitti
Tabiki anlatırım doktora gidiyorsunuz vajinaya botoks uygulamasi yapiyorlar hani su genclesmek icin kirisikliklardan kurtulmak icin yapilan işlem varya yüze falan o uygulamanin aynisi agrisiz acisiz hani bizler ilişkiye girerken kastığımız ve penisin içeri girmesine izin vermedigimiz kaslarımız var ya iste oraya enjekte ediyolar ve artik o kasları kasamıyorsun ve böylece ilişki gerçekleşiyor istesende kasamıyorsun cunku botoks uygulamasi kasilmayı tamamen engelliyor ve mutlu sona ulasiyorsun uygulama sadece 10 dakika sürüyor Sen hissetmiyorsun cunku anestezi ile yapılıyo ve tekrar hemen normal hayata dönüyorsun öle ameliyat falan degil yani ilişkiye girmeye alisincada artik kasılma falan olmuyo etkisi 4 veya 6 ay suruyor ben yaptırdım cok memnunumNasıl bişey anlatır mısınız
Bu sorunu atlattığın için sevindim canım ama benim bulunduğum yerde böyle bir şansım yok teşekkür ederimTabiki anlatırım doktora gidiyorsunuz vajinaya botoks uygulamasi yapiyorlar hani su genclesmek icin kirisikliklardan kurtulmak icin yapilan işlem varya yüze falan o uygulamanin aynisi agrisiz acisiz hani bizler ilişkiye girerken kastığımız ve penisin içeri girmesine izin vermedigimiz kaslarımız var ya iste oraya enjekte ediyolar ve artik o kasları kasamıyorsun ve böylece ilişki gerçekleşiyor istesende kasamıyorsun cunku botoks uygulamasi kasilmayı tamamen engelliyor ve mutlu sona ulasiyorsun uygulama sadece 10 dakika sürüyor Sen hissetmiyorsun cunku anestezi ile yapılıyo ve tekrar hemen normal hayata dönüyorsun öle ameliyat falan degil yani ilişkiye girmeye alisincada artik kasılma falan olmuyo etkisi 4 veya 6 ay suruyor ben yaptırdım cok memnunum
Bizim de yoktu ama biz hemen onun olduğu ile gitmeyi göze aldık ve gittik zaten bunu yapan cok az dr. var ben en iyisine gitmeyi uygun gordum zaten yaptıran hasta sayisida cok fazla ona güvendim iyiki gitmişim diyorum bekle bekle nereye kadar kocaya da yazik sonra her gecen gun bana ve en önemlisi eşime eziyetti başımı huzurla yastığa koyamıyordum kurtuldum artik evliliğim şenlendi simdi başladı hersey sevgiliye döndük resmenBu sorunu atlattığın için sevindim canım ama benim bulunduğum yerde böyle bir şansım yok teşekkür ederim
Ayyy nasıl yendiiin yaa biraz anlatirmisinBaşardım :)) sanırım artık bitti sanırım diyorum çünkü hala inanamıyorum. Hiç bişey hissetmedim. Kırmızı gelmedi benden. Ordan oluk oluk bişey gelecek sanıyordum hEp ne kadar da yanlış düşünmüşüm. Sadece bi sızlama gibi bişey hissettim o bile rahatsızlık vermedi o sırada. İnş diğer denemelerde de artık sorun olmaz burası bana çok iyi geldi motive oldum hergün okudum. Ben 15 aylık evliyim. İnş burdaki herkes te tez zamanda Yener bu durumu hepimiz için dua etmeye devam devam edeceğim. Bana cesaret ve ışık olduğunuz için hepinize teşekkür ederim :))
Ayrıca tebrik ediyorum cnm maşallahAyyy nasıl yendiiin yaa biraz anlatirmisin
Evet zor oluyor bu durum gerçekten insan yoruluyor artık düşünmekten inşallah bizlerde atlatırızBizim de yoktu ama biz hemen onun olduğu ile gitmeyi göze aldık ve gittik zaten bunu yapan cok az dr. var ben en iyisine gitmeyi uygun gordum zaten yaptıran hasta sayisida cok fazla ona güvendim iyiki gitmişim diyorum bekle bekle nereye kadar kocaya da yazik sonra her gecen gun bana ve en önemlisi eşime eziyetti başımı huzurla yastığa koyamıyordum kurtuldum artik evliliğim şenlendi simdi başladı hersey sevgiliye döndük resmen
Inşallah canım bende burdaki başaranlara bakıp bakıp ağlardım neden onlar yapiyo oluyo ben yapamıyorum diye her gün burayı okuyodum yaşadıklarımı yazmaya bile cesaretim kalmamıştı bende bigun burda evvet artik bitti diye bi mutlu haber atabilicekmiyim diye düşünüyodum Allah kısmet etti uzun zaman sonra ama tabiki botoks sayesinde sizlerede tavsiyemdir siz bilirsiniz elbette ben sadece paylaşmak istedimEvet zor oluyor bu durum gerçekten insan yoruluyor artık düşünmekten inşallah bizlerde atlatırız
Çok teşekkür ederim canım mutlaka birine faydası olur yazdıklarınızın darısı bize artıkInşallah canım bende burdaki başaranlara bakıp bakıp ağlardım neden onlar yapiyo oluyo ben yapamıyorum diye her gün burayı okuyodum yaşadıklarımı yazmaya bile cesaretim kalmamıştı bende bigun burda evvet artik bitti diye bi mutlu haber atabilicekmiyim diye düşünüyodum Allah kısmet etti uzun zaman sonra ama tabiki botoks sayesinde sizlerede tavsiyemdir siz bilirsiniz elbette ben sadece paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?