- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.261
Kesinlikle . amin aminn canmOna baslamak bile ne kadar mutlu ediyo dimi :) Allah hepimize devamini getirsin insallahh :)
Kızlar bende 5 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik dun çatı muanesi oldum kızlık zarım normalinden biraz kalınmış ve üstüne vajinimus rahatsızlığıda var ne yapacam bilmiyorum bana akıl verin
Çok iyi edersin canım. En kısa zamanda başla bencede sakın erteleme. Erteleme hastalığı çünkü hepimiz biliyoruz. Egzersizlerle yeneceğini de biliyoruz. Yanındayız. Herşeyi sorabilirsin :)Sağol canım en kısa zamanda başlıcam egzersizlere
Çok saolun kızlar :) bu hastalığı olupta hamile kalan var mı acaba?
Hayırlısı canmBaşladım da sürpriz bir hamilelik olabilir bende :)
Başladım da sürpriz bir hamilelik olabilir bende :)
Ben de aynıyım 2 aylık evliyim ve vakinusmusumVajili olupta hamile kalanlar var kuzum ama en güzeli yenipte kalmak :)) Aramızda egzersizle hastalığı yenip ardından hamile haberini aldığımız arkadaşlarımız da var :)) Sen bence bir an önce egzersize başla
Ben de aynıyım 2 aylık evliyim ve vakinusmusum
Canim parmak egzersizlerine basla bir an önce ertelersen ilerlersin tabiki asarsin ama zaman alirBen de aynıyım 2 aylık evliyim ve vakinusmusum
Bunların altında yatan neden senin vajinamuslu olman olabilir canim ilk yasadiginiz olayda bazen erkekler de bu konuda gergin olabiliyor yapamazsam beceremezsem diye sanırım esin bunu yaşamış sen bu durumu yenmeye karar vererek zaten baslangic yapmışsın öncelikle kendini psikolojik olarak rahatlatman gerekiyor geçmişe sünger cekerek önüne bak vajinamusu yendikten sonra esinin sana olan davranışları degisecek daha farklı olacak parmak egzersisi yapiyormusun doktorun ne tavsiye ettiMerhaba beni sizden baska anlayan olmaz. Derdimi size açmak istiyorum. Dort yildirr evliyiz. Vajinismus devam ediyor. Tedaviye basladim ve iyi gidiyor. Doktorum bir kac haftaya cosuoecegini söyledi.
Evlendigimde kimse banna bisey demedi.hani anne, abla , arkadas anlatir ya biswyler kimse ilgilenmedi. Bazen kndimi dul ya da yetimhanedwn cikmis gibi hissettim. Yuz gorumlugu diye biseyi duymuştum. Hani evlenirken duvagi es kaldirirken taki takar ya bn var sandim evlenmeden önce esime sordum takacakmisin yuz gorumlugu diye evet dedi. Evlendigimiz gece b nde duvagi orttum bekledim. Esim noldu dedi isarwt ettim anlamadi. Sonra dedim yuz gorumlugu takacaktin ya diye ben onu bilmiyordum dedi. Sasirdim peki dedim. Dugunde takilan paralar yanimizdaydi onlari cikartti para takayim o zaman dedi.yok dedim kalsin. Basladi benim haberim yoktu bulmiyordum falan odamizin yani bize ozel bahceydi cikti gitti. Kalakaldim oyle yatakta. Bide otele gittigimiz icin gelinlik yoktu haliyle gecelik vardi ustumde. Bekledim o halde gelmedi. Ciktim bahceye. Kimse gormuyordu bahcede. Dedim gel. Gelmedi. Iceri girdim yattim bende. Sonra yanima geldi tek kelime etmeden iliskiye girmek istedi. Yapamadim. O gunden sonra cektim kendimi. Daha önce doktora gittim vajinismus icin doktor esinde gelmeli dedi benim ne sorunum var dedi gelmedi.
Aslinda esim cok iyi. Iyilik yapar insanlara. Bana da bugune kadar özellikle vajinismus konusunda tek kelime etmedim hazir olunca dedi. Ama uzun zamandır ayri yatıyoruz. Istiyorum ki birlikte yatalim. Haftalarca banyo yapmıyor. Ev isine demezsem kolay kolay yaardim etmiyor. Yolda yururken hizli yurudun, yavas yurudun, su oldu bu oldu bazen dakikalarca konusuyor. Artık cok bunaldim. Tek basima evlenmiş gibiyim. Doğum günum olur der ki ne iatiyorsan gidip alalim vaktim yoktu bilemedim vs. oysa ki ben isportadan bile bir yuzuk alip gelse raziyim. Bi kere cingeneden cicek aldi, bi kere nasil olduysa yolladı - Facebook ta cicek begenip duruyordum anladı galiba - bi kerede o kadar cok istedigimi belli ettim ki orkide aldi o da dogum gunumde. Olup olacagi bu.
Aslında seviyorum esimi. Kalbi iyi aileme iyi, durust, mesela haftanin bes gubu disarda yiyelim desem cikariz. Ama bezen boyle yapıyor azarliyor cok sık. Her gun acaba bugun niye azarlayacak diye korkumdan bisey diyemiyorum. Evime aylardir misafir alamadım. Salon sigara ter kokuyor. Sindi koku temizlesem bile fayda etmiyor. Evi tasidik yerlesmeye yardim etmedi dogru düzgün. O kadar cok sey var kim kimseye anlatamıyorum. Sadece sevilmek istiyorum bunu gormek istiyorum. Çabalıyorum her sey iicn. Mesela markete benle gider sende gor diye eve gelir yemek hazirlarim bide. Arkadaslarimin esleri yapar alisverisi mesela. Haftasonu bi kahvalti bile hazirlamaz onu gectim cayi demlese yetecek.
Cok bunaldim kusura bakmayın.
Parmak egzersizleri vwrdi. Sirayla tek parmak tek bogum tek parmak iki bogum iki parmak tek bogum iki parmak cift bogum. Sonra esli olacakBunların altında yatan neden senin vajinamuslu olman olabilir canim ilk yasadiginiz olayda bazen erkekler de bu konuda gergin olabiliyor yapamazsam beceremezsem diye sanırım esin bunu yaşamış sen bu durumu yenmeye karar vererek zaten baslangic yapmışsın öncelikle kendini psikolojik olarak rahatlatman gerekiyor geçmişe sünger cekerek önüne bak vajinamusu yendikten sonra esinin sana olan davranışları degisecek daha farklı olacak parmak egzersisi yapiyormusun doktorun ne tavsiye etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?