- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.241
Ayyy nasıl yendiiin yaa biraz anlatirmisin[
Canım ben 1 ay önce kadar Jinekologa gittim doktor parmak egzersizinden bahsetti ilk gittiğimde dokunamıyrdm bile yerini bile bulamadm nerdeyse. Biz eşimle yaklaşık 13 yıldır birlikteyiz 15 aydır evliyiz. Doktor bana eşinle mesajlaşırken ona seni istiyorum gibi cümleler kur dedi hatta erotik denilebilecek film ler söyledi. Bunları birlikte izleyin dedi. Daha sonra parmak egzersizi verdi ben ilk hafta içine baskı bile uygulayamadm ama ikinci hafta3 parmağa kadar denedim ve oldu sonra eşimle denedim sonra bir kez denedik ve yarıya kadar girdi ama yarıdan sonra bir türlü olmuyordu sonra burda kızlar sağolsun kegel ve nefes ten bahsetti biraz ara verdik ve herşeyi birleştirip deneyince oldu sadece azim ce kararkılık bu işin anahtarı. Kendime çok inandım şu son 1 aydır. İnanın ve vazgeçmeyin. İnş Allah hepimizin yardımcısı olsn :)) darısı sizin başınıza
Damarlardan olabilir o kan zaten kızlık zarı çok fazla kanamiyor kendini cok kastiysan damarın tahriş olmus olabilir kanama devam ederse doktora gitmeni tavsiye ederim onemli bisey olduğunu sanmıyorum amaUzun aradan sonra merhaba.
Dün artık kararimi verip aparat çalışmaya başladım. 4.5 yıllık evlilik ve bir çocuktan sonra, bu sorun daha da percinlenmeden bu işi halledicem Allahın izniyle kafaya koydum. Cem kecenin kitabını da okudum belki farklı birşey vardır diye ama yok hep bildiğimiz şeyler. Mumla aparat yaptım, önceden de birkaç defa başlayıp birakmisligim olduğundan zorlanmiyorum mumda ama bugün yine aynı boy mumla egzersiz yaptım, ve mumda kırmızılık vardi, korkmadım diyemem (kızlık zarını doktor operasyonla halletmişti 4 yıl önce) adet günume de birkaç gün var. Şimdi bu neyin nesi acaba. Yanlış birşey mi yaptım. Böyle olan oldu mu aranizda
Hiç kasmadim çünkü aparatı henüz kalinlastirmadim, bu boyu neredeyse hiç hissetmiyordum bile, o yuzden kafama takıldıDamarlardan olabilir o kan zaten kızlık zarı çok fazla kanamiyor kendini cok kastiysan damarın tahriş olmus olabilir kanama devam ederse doktora gitmeni tavsiye ederim onemli bisey olduğunu sanmıyorum ama
Tebrik ederim canım. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah :)Başardım :)) sanırım artık bitti sanırım diyorum çünkü hala inanamıyorum. Hiç bişey hissetmedim. Kırmızı gelmedi benden. Ordan oluk oluk bişey gelecek sanıyordum hEp ne kadar da yanlış düşünmüşüm. Sadece bi sızlama gibi bişey hissettim o bile rahatsızlık vermedi o sırada. İnş diğer denemelerde de artık sorun olmaz burası bana çok iyi geldi motive oldum hergün okudum. Ben 15 aylık evliyim. İnş burdaki herkes te tez zamanda Yener bu durumu hepimiz için dua etmeye devam devam edeceğim. Bana cesaret ve ışık olduğunuz için hepinize teşekkür ederim :))
Korkma canım adet kanaması o birkaç gün varken vajen duvarında yavaş yavaş biriken kanlar gelmiştirHiç kasmadim çünkü aparatı henüz kalinlastirmadim, bu boyu neredeyse hiç hissetmiyordum bile, o yuzden kafama takıldı
Belki de regl erken geliyor olabilir, bilemiyorum. Devam ederse en iyisi doktora gitmek , haklisin
ben o ameliyattan oldum eğer fizyolojik bir engel var ise olmak zorundasınız ama dediğiniz gibi bazı doktor sırf ticari amaç doğrultusunda da yapabiliyorlar, bir doktora daha danışın bence o da aynı şeye var diyorsa olmanızı öneririm..Herkese iyi geceler
Evleneli yaklasik 1.5 ay oldu birkac kez denedik ama tam giriste inanilmaz aci ve yanmaya benzer his duydugum icin iliskiye giremedik maalesef. Gecen hafta jinekologa gittik. Jinekolog kizlik zarimin septali (ortasinda da doku var) oldugunu ameliyatla zari alacagini soyledi.
Lutfen bana akil veril bu ameliyat bir cozum mu yoksa isleri daha da zora mi sokar? Cunku gunlerdir okuyorum gereksiz yere ameliyat yapan cok fazla doktor var deniyor. Bu konu yuzunden yemek yiyemez oldum. Esime karsi ezigim. Isyerinde kafami toparlayamiyorum surekli hata yapiyorum. Yakinda isten de atilicam belki bilmiyorum. Bu hastaligi yenenler kizlik zariniz parmak egzersizleriyle mi bozuldu? Cok aci agri duydunuz mu? Ya da aranizda bu ameliyatı geçiren var mi? Ben delirmeden birileri yardim etsin lutfen...
ben henüz daha tam anlamıyla yenemediğim halde o ultrason aletini soktu ben muayene olurken ama orda da şunu farkettim kasınca alet canımı yaktı, rahat bıraktığım esnada hiç sorun olmadı..Canım ben gittim Jinekologa sadece dudakları ayırıp içine ışıkla bakıyor yani herhangi bişey sokmuyor o sırada bacaklarında tepki var mı kasıyor musun onu görmek için sanırım başka hiçbişey yapmadı bana sonra da parmak egzersizinden bahsetti. Yani korkacak zorlanamaz birşey değil bende egzersizlere devam ediyorum o yüzden
tuvalet pozisyonunu yaptınn olmadı mı aslında kasma yoktur onda kolay yapardın ama suan yeni başladııgın için kasma yapman normal canım :) canım normal vajinanınn et parcasıdır o kasınca parmagını sıkıştırıyordur ama o an dur bekle nefes al ver kegel yap rahatla sonra hafif hAFİF İLERLET göreceksin olacak kendine yapıcaö bende yapıcam de gerekirse oranla konuşarak veya tv izleyerek nasıl rahat hissediyorsan o şekilde yap sen doktora mı gidiyorsun suan :) inan bana orası kapalı bir yer değil bir kere girse oraya parmagın devamı gelecek eminim inan bana cok esnek canım orası cok rhat ıslandıgında da daha da rahat oluyor biliyorum suan bu anlattıgım sana hayal gibi hatta atıyor muşum gibi gelebilir çünkü anlattıklarunda bana da öyle geliyordu ama öyle değil işte sen suan kapalı görüyorsun ya sanma ki yarın p.....s girdiginde p....s kalınlıgında acıklık olacak aaksine gene kapalı olacak bu da demek oluyor ki orası tahmininden cok esnek :) :) yapıcaksın canım eminim ben :)Tuvalette de deniyorum olmuyor ayakta denemedim hiç bide onu deneyim. Tırnak üstünü geçince bir parça geliyor ona dokununca çok açıyor sonra da gitmiyor sanki kapalı bazen zorluyorum gitsin diye ama olmuyor
dogru yapmıyor olabilrsin canım dogru yapmadıgında sana rahatlama da saglamadıgı için daha da kasıyor ve kaygıaıyorsun o an duracaksın ve baska seyler düşüneceksin nefes ve kegel yapacaksın rahatlayasıya kadar egzersize gecip yapamadıgımda aglama krizine girdiğimi de hatırlıyorum ama bak suan yendim sende yapabşlirsin pes etme bu rahatsızlıga pes etmezsen o zaman yenmiş olkuyorsun zaten düşünsene bebeğimizi doguracagız oradan ondan ölünmüş olsa bundan ölmemiz lazimdi dogumdan ölen yok ki işlişkiden ölen olsun veya biten olsun denemelisin hırs yap inan cok rahat yeneceksin xcanım p...s girdiği yere parmak hayli hayli girer parmagı katsan sana bi acısı bi sancısı olmaz ki sen o acı dediğin beyninde oraya girerse acıyacak diye kodlamandan ve kasmandan oluyordur eger ki fizyolojik b sorun yok ise :)Ikınanca hiç açılma olmuyor acaba nefes egzersizlerini mi doğru yapmıyorum nefes verince açılma hissetmiyorum evet yapamayınca da sürekli erteliyorum artık çok bunaldım
hayır canım pes etme sakın eşin orada belki o da heyecandan sacmalşamış olabilir insan tamamının girdiğini gördüğü halde ben kac defa girdi mi içimde mi şimdi diye sprdugumu biliyorum hiç moralini bozma eşi,nnle bi konuş karsılıklı birbirinizi anlayın ondan sonra da kaldıgınız yerden devam edin hem madem tamamı girmediyse neden devam etmedi ki eşin devam et deseydin sende canım üzmeyin birbirinizi böyle seyler için o da sasırmış olabiirKim için ne için uğraşıyorum dedim bu gece kendime 6 aydır evliyim ne zamandır düşündüğüm egzersizleri bugün bir cesaret birden hepsini yaparak kendimce büyük adım attım ve denemek istedim eşimle denedik ve inanır mısınız oldu ama adamın bana verdiği tepki yok orda duvar gibi bise var yok tamami girmedi sözde çok düşünceli sözde anlayışlı .... bana destek ol dedim moral ver dedim en büyük engeli yendim ama mutsuzluktan ağlıyorum zaten kendi caabamla buralara geldim ama değmedi daha da ugrasmicam
pekala sizin botoks etkisi gecti mi gectikten sonra da yapabildiniz mi girebildiniz mi ilişkiyeTabiki anlatırım doktora gidiyorsunuz vajinaya botoks uygulamasi yapiyorlar hani su genclesmek icin kirisikliklardan kurtulmak icin yapilan işlem varya yüze falan o uygulamanin aynisi agrisiz acisiz hani bizler ilişkiye girerken kastığımız ve penisin içeri girmesine izin vermedigimiz kaslarımız var ya iste oraya enjekte ediyolar ve artik o kasları kasamıyorsun ve böylece ilişki gerçekleşiyor istesende kasamıyorsun cunku botoks uygulamasi kasilmayı tamamen engelliyor ve mutlu sona ulasiyorsun uygulama sadece 10 dakika sürüyor Sen hissetmiyorsun cunku anestezi ile yapılıyo ve tekrar hemen normal hayata dönüyorsun öle ameliyat falan degil yani ilişkiye girmeye alisincada artik kasılma falan olmuyo etkisi 4 veya 6 ay suruyor ben yaptırdım cok memnunum
Tatlim Ben yaptirali bugun 32 gun oldu ve şuan hersey yolunda ki doktor bunun garantisini veriyo zaten benim icin önemli olan eşimle bunu yapıp yapamicami görmekti olacağına ikna olmaktı ki oldu artik sorun yaşayacağımı sanmıyorum sonuçta yaptim istersem yaparim artik kurtuldum benim en büyük sorunum orasi esnemiyo açılmaz eşimin penisi cok buyuk girmez canim acır yirtilir dusuncesiydi gordumki bisey olmuyomus bosaymis hepsi ya salak gibi bekledim bunca yil etkisi 4 ve 6 ay arasında sürüyor bu suredede alışırız iyice sorun kalmaz denemeye değmez mi sence
ben henüz daha tam anlamıyla yenemediğim halde o ultrason aletini soktu ben muayene olurken ama orda da şunu farkettim kasınca alet canımı yaktı, rahat bıraktığım esnada hiç sorun olmadı..
sağol canım teşekkür ederim evet çoğu doktor bu konuda özverili davranamıyor ama o ultrason aletinin ilk defa tamamen girdiğini gördüğümde bile inanılmaz sevindim..Zaten şu kasmalarımız olmasa:)) ama nefesce kegel gerçekten çok rahatlatıyor ve kasları kontrol etmeyi öğretiyor. Doktordan doktora da muayene tedavi değişiklik gösteriyor herhalde geçmiş olsn canm
Evet öyleymiş çünkü bugün adet oldum :) korkmuştum bir an.. bitince çalışmalara devam insallahKorkma canım adet kanaması o birkaç gün varken vajen duvarında yavaş yavaş biriken kanlar gelmiştir
Ona baslamak bile ne kadar mutlu ediyo dimi :) Allah hepimize devamini getirsin insallahh :)İlk folis asidi içmiş bulunmaktayimumarım devamıda hepimiz için geçmişten çok daha güzel olurrrr
Ona baslamak bile ne kadar mutlu ediyo dimi :) Allah hepimize devamini getirsin insallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?