Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Damarlardan olabilir o kan zaten kızlık zarı çok fazla kanamiyor kendini cok kastiysan damarın tahriş olmus olabilir kanama devam ederse doktora gitmeni tavsiye ederim onemli bisey olduğunu sanmıyorum ama

Damarlardan olabilir o kan zaten kızlık zarı çok fazla kanamiyor kendini cok kastiysan damarın tahriş olmus olabilir kanama devam ederse doktora gitmeni tavsiye ederim onemli bisey olduğunu sanmıyorum ama
Hiç kasmadim çünkü aparatı henüz kalinlastirmadim, bu boyu neredeyse hiç hissetmiyordum bile, o yuzden kafama takıldı
Belki de regl erken geliyor olabilir, bilemiyorum. Devam ederse en iyisi doktora gitmek , haklisin

Tebrik ederim canım. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah :)

Hiç kasmadim çünkü aparatı henüz kalinlastirmadim, bu boyu neredeyse hiç hissetmiyordum bile, o yuzden kafama takıldı
Belki de regl erken geliyor olabilir, bilemiyorum. Devam ederse en iyisi doktora gitmek , haklisin
Korkma canım adet kanaması o birkaç gün varken vajen duvarında yavaş yavaş biriken kanlar gelmiştir

ben o ameliyattan oldum eğer fizyolojik bir engel var ise olmak zorundasınız ama dediğiniz gibi bazı doktor sırf ticari amaç doğrultusunda da yapabiliyorlar, bir doktora daha danışın bence o da aynı şeye var diyorsa olmanızı öneririm..

ben henüz daha tam anlamıyla yenemediğim halde o ultrason aletini soktu ben muayene olurken ama orda da şunu farkettim kasınca alet canımı yaktı, rahat bıraktığım esnada hiç sorun olmadı..

Tuvalette de deniyorum olmuyor ayakta denemedim hiç bide onu deneyim. Tırnak üstünü geçince bir parça geliyor ona dokununca çok açıyor sonra da gitmiyor sanki kapalı bazen zorluyorum gitsin diye ama olmuyor
tuvalet pozisyonunu yaptınn olmadı mı aslında kasma yoktur onda kolay yapardın ama suan yeni başladııgın için kasma yapman normal canım :) canım normal vajinanınn et parcasıdır o kasınca parmagını sıkıştırıyordur ama o an dur bekle nefes al ver kegel yap rahatla sonra hafif hAFİF İLERLET göreceksin olacak kendine yapıcaö bende yapıcam de gerekirse oranla konuşarak veya tv izleyerek nasıl rahat hissediyorsan o şekilde yap sen doktora mı gidiyorsun suan :) inan bana orası kapalı bir yer değil bir kere girse oraya parmagın devamı gelecek eminim inan bana cok esnek canım orası cok rhat ıslandıgında da daha da rahat oluyor biliyorum suan bu anlattıgım sana hayal gibi hatta atıyor muşum gibi gelebilir çünkü anlattıklarunda bana da öyle geliyordu ama öyle değil işte sen suan kapalı görüyorsun ya sanma ki yarın p.....s girdiginde p....s kalınlıgında acıklık olacak aaksine gene kapalı olacak bu da demek oluyor ki orası tahmininden cok esnek :) :) yapıcaksın canım eminim ben :)

Ikınanca hiç açılma olmuyor acaba nefes egzersizlerini mi doğru yapmıyorum nefes verince açılma hissetmiyorum evet yapamayınca da sürekli erteliyorum artık çok bunaldım
dogru yapmıyor olabilrsin canım dogru yapmadıgında sana rahatlama da saglamadıgı için daha da kasıyor ve kaygıaıyorsun o an duracaksın ve baska seyler düşüneceksin nefes ve kegel yapacaksın rahatlayasıya kadar egzersize gecip yapamadıgımda aglama krizine girdiğimi de hatırlıyorum ama bak suan yendim sende yapabşlirsin pes etme bu rahatsızlıga pes etmezsen o zaman yenmiş olkuyorsun zaten düşünsene bebeğimizi doguracagız oradan ondan ölünmüş olsa bundan ölmemiz lazimdi dogumdan ölen yok ki işlişkiden ölen olsun veya biten olsun denemelisin hırs yap inan cok rahat yeneceksin xcanım p...s girdiği yere parmak hayli hayli girer parmagı katsan sana bi acısı bi sancısı olmaz ki sen o acı dediğin beyninde oraya girerse acıyacak diye kodlamandan ve kasmandan oluyordur eger ki fizyolojik b sorun yok ise :)

hayır canım pes etme sakın eşin orada belki o da heyecandan sacmalşamış olabilir insan tamamının girdiğini gördüğü halde ben kac defa girdi mi içimde mi şimdi diye sprdugumu biliyorum hiç moralini bozma eşi,nnle bi konuş karsılıklı birbirinizi anlayın ondan sonra da kaldıgınız yerden devam edin hem madem tamamı girmediyse neden devam etmedi ki eşin devam et deseydin sende canım üzmeyin birbirinizi böyle seyler için o da sasırmış olabiir

pekala sizin botoks etkisi gecti mi gectikten sonra da yapabildiniz mi girebildiniz mi ilişkiye

Tatlim Ben yaptirali bugun 32 gun oldu ve şuan hersey yolunda ki doktor bunun garantisini veriyo zaten benim icin önemli olan eşimle bunu yapıp yapamicami görmekti olacağına ikna olmaktı ki oldu artik sorun yaşayacağımı sanmıyorum sonuçta yaptim istersem yaparim artik kurtuldum benim en büyük sorunum orasi esnemiyo açılmaz eşimin penisi cok buyuk girmez canim acır yirtilir dusuncesiydi gordumki bisey olmuyomus bosaymis hepsi ya salak gibi bekledim bunca yil etkisi 4 ve 6 ay arasında sürüyor bu suredede alışırız iyice sorun kalmaz denemeye değmez mi sence

Ben eşimle denemek istiyorum ama ben hazır oldugumda o olmuyor. Siz bu sorunu nasıl aşıyorsunuz ? Erken bosalma sorunu var sanırım. Bir arkadas önermişti P...se 3 kez bastırıp çekme sorunu çözmedi

ne kadara yaptırdınız

ben henüz daha tam anlamıyla yenemediğim halde o ultrason aletini soktu ben muayene olurken ama orda da şunu farkettim kasınca alet canımı yaktı, rahat bıraktığım esnada hiç sorun olmadı..

Zaten şu kasmalarımız olmasa:)) ama nefesce kegel gerçekten çok rahatlatıyor ve kasları kontrol etmeyi öğretiyor. Doktordan doktora da muayene tedavi değişiklik gösteriyor herhalde geçmiş olsn canm

Zaten şu kasmalarımız olmasa:)) ama nefesce kegel gerçekten çok rahatlatıyor ve kasları kontrol etmeyi öğretiyor. Doktordan doktora da muayene tedavi değişiklik gösteriyor herhalde geçmiş olsn canm
sağol canım teşekkür ederim evet çoğu doktor bu konuda özverili davranamıyor ama o ultrason aletinin ilk defa tamamen girdiğini gördüğümde bile inanılmaz sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…