- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.281
Dun disatda kavya ettik sıktın artik dedim cekti gitti. Aksam konusmadik ozur diledim ama hala cok konuşmuyor. Her seyden şikayet etmesi azarlamasi yoruyor artik. Uyuyamıyorum geceleri.Bunların altında yatan neden senin vajinamuslu olman olabilir canim ilk yasadiginiz olayda bazen erkekler de bu konuda gergin olabiliyor yapamazsam beceremezsem diye sanırım esin bunu yaşamış sen bu durumu yenmeye karar vererek zaten baslangic yapmışsın öncelikle kendini psikolojik olarak rahatlatman gerekiyor geçmişe sünger cekerek önüne bak vajinamusu yendikten sonra esinin sana olan davranışları degisecek daha farklı olacak parmak egzersisi yapiyormusun doktorun ne tavsiye etti
Seni bunlar daha da hirslandirmali aslinda bende 1 yil yasadim benim esim cok anlayışlı olmasina rağmen küçücük tartismada nedeni hep buna baglardim sanki cvp versem basima kakicak bisey söylermi acaba diye korkardim tabi esim bunu hic bir zaman dile getirmedi aksine destek oldu vajinamusu aştıktan sonra kus gibi hissettim kendimi daha bi ozguvenim geldi parmak egzersiziyle basardim bende hemde 1 haftada esli deneme yapmadan kafanda bitir önce kendini motive et hic bişey olmayacak inan hissetmeyeceksin bile sinek isirinca bile daha cok canin yanar kendini kasma basaracaksinDun disatda kavya ettik sıktın artik dedim cekti gitti. Aksam konusmadik ozur diledim ama hala cok konuşmuyor. Her seyden şikayet etmesi azarlamasi yoruyor artik. Uyuyamıyorum geceleri.
Cok uzuldum size insallah bir an once yenersiniz bu iş icin gerçekten cok uzun bir süre ve caba gerekiyo ki eşinde sanırım biras bu durumdan bunalmış ve uğraşmaktan sıkılmış salmis kendini sende psikolojik durum daha zor tabi ama bence hızlandır daha cok motive et kendini yaparim de herkes yapiyo farkım ne de içini ferah tut emin ol esin bu işten sonra sana sevgili olmuşsunuz gibi davranicak ben yendim 4 yıl sonunda botoksla esim bana artik biz kari koca degil sevgiliyiz diyo herkesin yanında ole bi özgüven veriyo ki bende artık kendime daha cok güveniyorum eşimin eve gelmesini 4 gözle bekliyorum sevginizi kaybetmeden evliliginize zarar gelmeden yapmalısın bunu sonra tuh bumuymus diceksin bak gor adami evden sen kovalicaksin oda kendisine daha cok bakicak sana begendirmek icinMerhaba beni sizden baska anlayan olmaz. Derdimi size açmak istiyorum. Dort yildirr evliyiz. Vajinismus devam ediyor. Tedaviye basladim ve iyi gidiyor. Doktorum bir kac haftaya cosuoecegini söyledi.
Evlendigimde kimse banna bisey demedi.hani anne, abla , arkadas anlatir ya biswyler kimse ilgilenmedi. Bazen kndimi dul ya da yetimhanedwn cikmis gibi hissettim. Yuz gorumlugu diye biseyi duymuştum. Hani evlenirken duvagi es kaldirirken taki takar ya bn var sandim evlenmeden önce esime sordum takacakmisin yuz gorumlugu diye evet dedi. Evlendigimiz gece b nde duvagi orttum bekledim. Esim noldu dedi isarwt ettim anlamadi. Sonra dedim yuz gorumlugu takacaktin ya diye ben onu bilmiyordum dedi. Sasirdim peki dedim. Dugunde takilan paralar yanimizdaydi onlari cikartti para takayim o zaman dedi.yok dedim kalsin. Basladi benim haberim yoktu bulmiyordum falan odamizin yani bize ozel bahceydi cikti gitti. Kalakaldim oyle yatakta. Bide otele gittigimiz icin gelinlik yoktu haliyle gecelik vardi ustumde. Bekledim o halde gelmedi. Ciktim bahceye. Kimse gormuyordu bahcede. Dedim gel. Gelmedi. Iceri girdim yattim bende. Sonra yanima geldi tek kelime etmeden iliskiye girmek istedi. Yapamadim. O gunden sonra cektim kendimi. Daha önce doktora gittim vajinismus icin doktor esinde gelmeli dedi benim ne sorunum var dedi gelmedi.
Aslinda esim cok iyi. Iyilik yapar insanlara. Bana da bugune kadar özellikle vajinismus konusunda tek kelime etmedim hazir olunca dedi. Ama uzun zamandır ayri yatıyoruz. Istiyorum ki birlikte yatalim. Haftalarca banyo yapmıyor. Ev isine demezsem kolay kolay yaardim etmiyor. Yolda yururken hizli yurudun, yavas yurudun, su oldu bu oldu bazen dakikalarca konusuyor. Artık cok bunaldim. Tek basima evlenmiş gibiyim. Doğum günum olur der ki ne iatiyorsan gidip alalim vaktim yoktu bilemedim vs. oysa ki ben isportadan bile bir yuzuk alip gelse raziyim. Bi kere cingeneden cicek aldi, bi kere nasil olduysa yolladı - Facebook ta cicek begenip duruyordum anladı galiba - bi kerede o kadar cok istedigimi belli ettim ki orkide aldi o da dogum gunumde. Olup olacagi bu.
Aslında seviyorum esimi. Kalbi iyi aileme iyi, durust, mesela haftanin bes gubu disarda yiyelim desem cikariz. Ama bezen boyle yapıyor azarliyor cok sık. Her gun acaba bugun niye azarlayacak diye korkumdan bisey diyemiyorum. Evime aylardir misafir alamadım. Salon sigara ter kokuyor. Sindi koku temizlesem bile fayda etmiyor. Evi tasidik yerlesmeye yardim etmedi dogru düzgün. O kadar cok sey var kim kimseye anlatamıyorum. Sadece sevilmek istiyorum bunu gormek istiyorum. Çabalıyorum her sey iicn. Mesela markete benle gider sende gor diye eve gelir yemek hazirlarim bide. Arkadaslarimin esleri yapar alisverisi mesela. Haftasonu bi kahvalti bile hazirlamaz onu gectim cayi demlese yetecek.
Cok bunaldim kusura bakmayın.
Sen suçlu değilsinMerhaba beni sizden baska anlayan olmaz. Derdimi size açmak istiyorum. Dort yildirr evliyiz. Vajinismus devam ediyor. Tedaviye basladim ve iyi gidiyor. Doktorum bir kac haftaya cosuoecegini söyledi.
Evlendigimde kimse banna bisey demedi.hani anne, abla , arkadas anlatir ya biswyler kimse ilgilenmedi. Bazen kndimi dul ya da yetimhanedwn cikmis gibi hissettim. Yuz gorumlugu diye biseyi duymuştum. Hani evlenirken duvagi es kaldirirken taki takar ya bn var sandim evlenmeden önce esime sordum takacakmisin yuz gorumlugu diye evet dedi. Evlendigimiz gece b nde duvagi orttum bekledim. Esim noldu dedi isarwt ettim anlamadi. Sonra dedim yuz gorumlugu takacaktin ya diye ben onu bilmiyordum dedi. Sasirdim peki dedim. Dugunde takilan paralar yanimizdaydi onlari cikartti para takayim o zaman dedi.yok dedim kalsin. Basladi benim haberim yoktu bulmiyordum falan odamizin yani bize ozel bahceydi cikti gitti. Kalakaldim oyle yatakta. Bide otele gittigimiz icin gelinlik yoktu haliyle gecelik vardi ustumde. Bekledim o halde gelmedi. Ciktim bahceye. Kimse gormuyordu bahcede. Dedim gel. Gelmedi. Iceri girdim yattim bende. Sonra yanima geldi tek kelime etmeden iliskiye girmek istedi. Yapamadim. O gunden sonra cektim kendimi. Daha önce doktora gittim vajinismus icin doktor esinde gelmeli dedi benim ne sorunum var dedi gelmedi.
Aslinda esim cok iyi. Iyilik yapar insanlara. Bana da bugune kadar özellikle vajinismus konusunda tek kelime etmedim hazir olunca dedi. Ama uzun zamandır ayri yatıyoruz. Istiyorum ki birlikte yatalim. Haftalarca banyo yapmıyor. Ev isine demezsem kolay kolay yaardim etmiyor. Yolda yururken hizli yurudun, yavas yurudun, su oldu bu oldu bazen dakikalarca konusuyor. Artık cok bunaldim. Tek basima evlenmiş gibiyim. Doğum günum olur der ki ne iatiyorsan gidip alalim vaktim yoktu bilemedim vs. oysa ki ben isportadan bile bir yuzuk alip gelse raziyim. Bi kere cingeneden cicek aldi, bi kere nasil olduysa yolladı - Facebook ta cicek begenip duruyordum anladı galiba - bi kerede o kadar cok istedigimi belli ettim ki orkide aldi o da dogum gunumde. Olup olacagi bu.
Aslında seviyorum esimi. Kalbi iyi aileme iyi, durust, mesela haftanin bes gubu disarda yiyelim desem cikariz. Ama bezen boyle yapıyor azarliyor cok sık. Her gun acaba bugun niye azarlayacak diye korkumdan bisey diyemiyorum. Evime aylardir misafir alamadım. Salon sigara ter kokuyor. Sindi koku temizlesem bile fayda etmiyor. Evi tasidik yerlesmeye yardim etmedi dogru düzgün. O kadar cok sey var kim kimseye anlatamıyorum. Sadece sevilmek istiyorum bunu gormek istiyorum. Çabalıyorum her sey iicn. Mesela markete benle gider sende gor diye eve gelir yemek hazirlarim bide. Arkadaslarimin esleri yapar alisverisi mesela. Haftasonu bi kahvalti bile hazirlamaz onu gectim cayi demlese yetecek.
Teşekkürler doktorun dediklerini yapiyorum cok rahatim simdilikSen suçlu değilsin
ve asla pes etme kadındılığını kullan
Umarım bizdr oyke oluruz . Esim baskalarinin yaninda hic kirmaz aslinda. Galiba ikimizde bunaldik. Yeni evli oldugumu anlayamadim bu yuzden. Egzersizler cok rahat. Bebek yagi ile yapıyorum. Doktorun tavsiyesi disina cikmiyorum. Uzun suredir oldugu icin biraz yavas gidiyor. Bide devlet hastanesi doktoru ilgileniyor. Hizli gitmemeye calisiyoruz ki ters etki yapmasin. Bikac hafya sonra tamam dedi. Di.Seni bunlar daha da hirslandirmali aslinda bende 1 yil yasadim benim esim cok anlayışlı olmasina rağmen küçücük tartismada nedeni hep buna baglardim sanki cvp versem basima kakicak bisey söylermi acaba diye korkardim tabi esim bunu hic bir zaman dile getirmedi aksine destek oldu vajinamusu aştıktan sonra kus gibi hissettim kendimi daha bi ozguvenim geldi parmak egzersiziyle basardim bende hemde 1 haftada esli deneme yapmadan kafanda bitir önce kendini motive et hic bişey olmayacak inan hissetmeyeceksin bile sinek isirinca bile daha cok canin yanar kendini kasma basaracaksin
Cok uzuldum size insallah bir an once yenersiniz bu iş icin gerçekten cok uzun bir süre ve caba gerekiyo ki eşinde sanırım biras bu durumdan bunalmış ve uğraşmaktan sıkılmış salmis kendini sende psikolojik durum daha zor tabi ama bence hızlandır daha cok motive et kendini yaparim de herkes yapiyo farkım ne de içini ferah tut emin ol esin bu işten sonra sana sevgili olmuşsunuz gibi davranicak ben yendim 4 yıl sonunda botoksla esim bana artik biz kari koca degil sevgiliyiz diyo herkesin yanında ole bi özgüven veriyo ki bende artık kendime daha cok güveniyorum eşimin eve gelmesini 4 gözle bekliyorum sevginizi kaybetmeden evliliginize zarar gelmeden yapmalısın bunu sonra tuh bumuymus diceksin bak gor adami evden sen kovalicaksin oda kendisine daha cok bakicak sana begendirmek icin
Bende bugün yarım alabildim acı yoktu ama yanma vardı bende. Siz parmağınızın hepsini yapabildiniz miMerhabalar :)) bende bişeyler yazmak istedim.çünkü burdaki okuduklarımla motive oldum. Benim durumumda olanlara belki bi nebzede olsa yardımım dokunur.Tabi beni burayla karşılaştıran Allah benn evleneli 4 ay oluyo 4 aydır bu vajinusmusla mücadele ediyorum. Ama oldu sanırımm başardık:)) sanırım diyorum çünkü hâla inanamıyorum. Rüya gibi geliyo. Diyorimki eşime ya acımadı olmadı bence :) ama bi baktım tamamını almışım.çok klişe gelir belki ama bumuymuş dedim. Acıyacak diye kendimi ona inandırmışım. Halbuki Allah hangi şeyi kuluna zor vermiş ki. Herşeyde bi kolaylık vermiş. Bebek oradan çıkıyor imkansız olsaydı olurmuydu.bu kadar insan yapamazdı ölürdü heralde o an. İlk gün olmadı çok gergindim zaten sonra da hiç olmadı.cesaret edemedim çok korkuyodum .etkilenirim diye kimseden bişey dinlemedim. Ama bi akrabam anlatmişti nişanliyken, ben istemediğim halde.kızmıyorum onada demekki böyle olması gerekiyomuş. Çok acıdığını söylemişti. Çok kan geldiğini hatta kızlık zarı yırtılırken değişik bi ses geldiğini ve o sesle çok utandığını filan takılmadım neyse dedim.ama hafızama bi yerlere atmışım onu. Zamanı gelince çıktı.çevrenin baskısıda var tabi oranı kapat ört gizle dokunma bakma aman kızlığın bozulur diyerek hepimiz bu telkinlere kulak verdik.sonra bi gün geldi bi erkek oranı açmak istiyor kim müsade edebilir buna. Daha buna benzer bi çok şey!! Kız çocuğuna güzelce anlatılmalı. Evet orayı korumalı ama.kendisi de dokunamayacak kadar değil! Sonra evliliğimizin 3.günü balayına gittik denedik olmadı bacaklarımı kapatıyodum kasıyodum vee sonra ağlıyodum çaresiz kalıyodum çok üzülüyodum özellikle eşim için o anlayışlı davrandıkça ben eziliyodum bu kadar yıl beklemiş sonuçda. Dediki bana bu konuyu unutalım ânı yaşayalım nasılsa olur. Rahatladım iyikide öyle demiş neyse döndük.araştrdık bi psikolağa gitmeye karar verdik. Maddi yönden şehir olarak cinsel terapist bulamadık. Devlet has. Bi psikolağa gittik hiç ilgilenmedi bile 2 ay geleceksiniz dedi.bi kaç kere gittik umursamadı bile.orayıda bırakmak zorunda kaldık. O kadına da hâla kızıyorum oturdukları yerde para alıyolar. Sonra günler geçiyo dışarıya gülüyorum ama içim buruk.napsak napsak başta düşüneceğimizi sonda düşündük. Dua etmeye başladık.tefriciyeler tahmidiyeler okuduk 1 ay boyunca. Sonra bitmeye yakın burayla karşilaştirdi rabbimm. Zeytinyağla ile başarın diyolardı baktım okudum sayfalarcaa kafama yattı.arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar özellikle bu kardeş glcnh08 Allah razı olsun ondan. Oraya dokunamam diyodum.bu arada sevişmemize devam ettik 3 ay boyunca kegel,nefes egzersizleri yapıyodum bunlar çok önemli.o kısma hiç gelmedik. O hayata alıştık gibi devam ettik bu da ayrı bi acı olay.herneyse 1 hafta önce zeytin yağ ile denemeye çalıştim.kegel nefes eg.yaparak yavaşca aldiğimi hissettim çoook mutlu oldum şükür rabbim dedim.akşama eşimin parmağini denicektim.denemeye çalıştık olmadı yine bi hayal kırıklılığı, dedimki keşkeekadın olarak doğmasaydım. Sabah oldu dualara ağlayarak devam ediyorum tabi.inat ettim yapcam dedim. Vee 1 parmak iki parmak yapmaya başladım.1 hafta egzersiz yaptım. Baktım içi esnek geniş acı yok. Egzersizle birlikte kafamda bitirmeye başladım. Zeytin yağ biraz yanma yaptı.vazelin veya bebe yagı sürerek parmağima denedim.1 haftanın sonunda eşimle denedik yarısını alabildim ama hiç acı yok.diğer gün denedik tamamını aldım.acı yok sadece hafif yanma var. Heyecandan titredim resmen.inanamadım. okadar dedim diş ağrısı çektim regl sancısı iğne. Onların yanında bu çok hafif kalıyor. Acı hissetmedim dediğim gibi hafif bi yanma oda hemen geçiyor. İşte bôyle baya uzattım sonuç olarak rabbim den yardım istedim gönülden, oda bana yardım etti. Yine mahçupluk vardı bende. Yine beni duydu duamı kabul etti şükrümü nasıl edâ edicem rabbime ama bu durumda olanlar hep dualarım da rabbim kolaylık versin onlara. Allaha emanet olunn:))
ben cok şükür yendim bu rahatsızlığı bana pek mantıklı gelmedi sonucta kaslarını gerdirdiğin için yapabiliyorsun kasların gerilmemeyi rahat kalmayı ögrenmiyor bu yzden etkisi gectikten sonra umarım sıkıntı olmaz ücretlidir bu deddiğiniz ve pahalıdır buradaki herkesin maddi durumunu da bilemeyiz işe yarar inşallah da tek kurtulursun canım :) hayırlısı sonuçrta yenmişsin :) inşLLAH diğer arkadaslarımızda yenerler :)Tatlim Ben yaptirali bugun 32 gun oldu ve şuan hersey yolunda ki doktor bunun garantisini veriyo zaten benim icin önemli olan eşimle bunu yapıp yapamicami görmekti olacağına ikna olmaktı ki oldu artik sorun yaşayacağımı sanmıyorum sonuçta yaptim istersem yaparim artik kurtuldum benim en büyük sorunum orasi esnemiyo açılmaz eşimin penisi cok buyuk girmez canim acır yirtilir dusuncesiydi gordumki bisey olmuyomus bosaymis hepsi ya salak gibi bekledim bunca yil etkisi 4 ve 6 ay arasında sürüyor bu suredede alışırız iyice sorun kalmaz denemeye değmez mi sence
canım aslında çatı muayenesi olduysan vajinismus olamazsın bence üzerine bi,raz egzersizle dur bence yaparsın cunkü çatı muayenisi vajinismusum diyen birinin yaptırması olması cok zorKızlar bende 5 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik dun çatı muanesi oldum kızlık zarım normalinden biraz kalınmış ve üstüne vajinimus rahatsızlığıda var ne yapacam bilmiyorum bana akıl verin
canım benim canını sıkma biz varız burada eşin doktora gitmiyor tamam karsılıklı oturupta bak sende değil sorun evet ama bu tedavide senin de rollerin var canım tek başıma yapmıyorum bu işi ikimiz yapıcaz seninde olman gerek senin destepine ihtiyacım var desen gene de gitmez mi canım :)Merhaba beni sizden baska anlayan olmaz. Derdimi size açmak istiyorum. Dort yildirr evliyiz. Vajinismus devam ediyor. Tedaviye basladim ve iyi gidiyor. Doktorum bir kac haftaya cosuoecegini söyledi.
Aslinda esim cok iyi. Iyilik yapar insanlara. Bana da bugune kadar özellikle vajinismus konusunda tek kelime etmedim hazir olunca dedi. Ama uzun zamandır ayri yatıyoruz. Istiyorum ki birlikte yatalim. Haftalarca banyo yapmıyor. Ev isine demezsem kolay kolay yaardim etmiyor. Yolda yururken hizli yurudun, yavas yurudun, su oldu bu oldu bazen dakikalarca konusuyor. Artık cok bunaldim. Tek basima evlenmiş gibiyim. Doğum günum olur der ki ne iatiyorsan gidip alalim vaktim yoktu bilemedim vs. oysa ki ben isportadan bile bir yuzuk alip gelse raziyim. Bi kere cingeneden cicek aldi, bi kere nasil olduysa yolladı - Facebook ta cicek begenip duruyordum anladı galiba - bi kerede o kadar cok istedigimi belli ettim
ki orkide aldi o da dogum gunumde. Olup olacagi bu.
Ben ilk olarak 1 barmağımın yarısını aldım.sonra tamamını aldım. 2 parmağin yarisina geçtim.tamamını arada bi alıyodum.zamanla oluyor. Acı olmuyo rahat ol canım nefes ve kegel eg. Mutlaka yap. Yaparsın kendine güven. Yapılamıyacak bişey değil inan...Bende bugün yarım alabildim acı yoktu ama yanma vardı bende. Siz parmağınızın hepsini yapabildiniz mi
Bende bugün yarım alabildim acı yoktu ama yanma vardı bende. Siz parmağınızın hepsini yapabildiniz mi
Ben bir parmağın 2. Boğumuna kadar ancak alabiliyorum devamı zorlasam da olmuyorBen ilk olarak 1 barmağımın yarısını aldım.sonra tamamını aldım. 2 parmağin yarisina geçtim.tamamını arada bi alıyodum.zamanla oluyor. Acı olmuyo rahat ol canım nefes ve kegel eg. Mutlaka yap. Yaparsın kendine güven. Yapılamıyacak bişey değil inan...
Bunu daha önce bende görmüştüm zeytinyağı almak gerek o zaman diğer yağ olmaz galiba . Ben eşimin p. Yarısına kadar alabildim acı olmadı yanma vardı. O yüzden de inanamadım ben hiç hissetmedim de eşim yarısına kadar oldu dedihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/vajinismusu-zeytin-yag-ile-yendim.625082/ bir de burada yazılanları okumanı tavsiye ederim tatlım.
Kardeşim benim çok ama çok sevindim.Merhabalar :)) bende bişeyler yazmak istedim.çünkü burdaki okuduklarımla motive oldum. Benim durumumda olanlara belki bi nebzede olsa yardımım dokunur.Tabi beni burayla karşılaştıran Allah benn evleneli 4 ay oluyo 4 aydır bu vajinusmusla mücadele ediyorum. Ama oldu sanırımm başardık:)) sanırım diyorum çünkü hâla inanamıyorum. Rüya gibi geliyo. Diyorimki eşime ya acımadı olmadı bence :) ama bi baktım tamamını almışım.çok klişe gelir belki ama bumuymuş dedim. Acıyacak diye kendimi ona inandırmışım. Halbuki Allah hangi şeyi kuluna zor vermiş ki. Herşeyde bi kolaylık vermiş. Bebek oradan çıkıyor imkansız olsaydı olurmuydu.bu kadar insan yapamazdı ölürdü heralde o an. İlk gün olmadı çok gergindim zaten sonra da hiç olmadı.cesaret edemedim çok korkuyodum .etkilenirim diye kimseden bişey dinlemedim. Ama bi akrabam anlatmişti nişanliyken, ben istemediğim halde.kızmıyorum onada demekki böyle olması gerekiyomuş. Çok acıdığını söylemişti. Çok kan geldiğini hatta kızlık zarı yırtılırken değişik bi ses geldiğini ve o sesle çok utandığını filan takılmadım neyse dedim.ama hafızama bi yerlere atmışım onu. Zamanı gelince çıktı.çevrenin baskısıda var tabi oranı kapat ört gizle dokunma bakma aman kızlığın bozulur diyerek hepimiz bu telkinlere kulak verdik.sonra bi gün geldi bi erkek oranı açmak istiyor kim müsade edebilir buna. Daha buna benzer bi çok şey!! Kız çocuğuna güzelce anlatılmalı. Evet orayı korumalı ama.kendisi de dokunamayacak kadar değil! Sonra evliliğimizin 3.günü balayına gittik denedik olmadı bacaklarımı kapatıyodum kasıyodum vee sonra ağlıyodum çaresiz kalıyodum çok üzülüyodum özellikle eşim için o anlayışlı davrandıkça ben eziliyodum bu kadar yıl beklemiş sonuçda. Dediki bana bu konuyu unutalım ânı yaşayalım nasılsa olur. Rahatladım iyikide öyle demiş neyse döndük.araştrdık bi psikolağa gitmeye karar verdik. Maddi yönden şehir olarak cinsel terapist bulamadık. Devlet has. Bi psikolağa gittik hiç ilgilenmedi bile 2 ay geleceksiniz dedi.bi kaç kere gittik umursamadı bile.orayıda bırakmak zorunda kaldık. O kadına da hâla kızıyorum oturdukları yerde para alıyolar. Sonra günler geçiyo dışarıya gülüyorum ama içim buruk.napsak napsak başta düşüneceğimizi sonda düşündük. Dua etmeye başladık.tefriciyeler tahmidiyeler okuduk 1 ay boyunca. Sonra bitmeye yakın burayla karşilaştirdi rabbimm. Zeytinyağla ile başarın diyolardı baktım okudum sayfalarcaa kafama yattı.arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar özellikle bu kardeş glcnh08 Allah razı olsun ondan. Oraya dokunamam diyodum.bu arada sevişmemize devam ettik 3 ay boyunca kegel,nefes egzersizleri yapıyodum bunlar çok önemli.o kısma hiç gelmedik. O hayata alıştık gibi devam ettik bu da ayrı bi acı olay.herneyse 1 hafta önce zeytin yağ ile denemeye çalıştim.kegel nefes eg.yaparak yavaşca aldiğimi hissettim çoook mutlu oldum şükür rabbim dedim.akşama eşimin parmağini denicektim.denemeye çalıştık olmadı yine bi hayal kırıklılığı, dedimki keşkeekadın olarak doğmasaydım. Sabah oldu dualara ağlayarak devam ediyorum tabi.inat ettim yapcam dedim. Vee 1 parmak iki parmak yapmaya başladım.1 hafta egzersiz yaptım. Baktım içi esnek geniş acı yok. Egzersizle birlikte kafamda bitirmeye başladım. Zeytin yağ biraz yanma yaptı.vazelin veya bebe yagı sürerek parmağima denedim.1 haftanın sonunda eşimle denedik yarısını alabildim ama hiç acı yok.diğer gün denedik tamamını aldım.acı yok sadece hafif yanma var. Heyecandan titredim resmen.inanamadım. okadar dedim diş ağrısı çektim regl sancısı iğne. Onların yanında bu çok hafif kalıyor. Acı hissetmedim dediğim gibi hafif bi yanma oda hemen geçiyor. İşte bôyle baya uzattım sonuç olarak rabbim den yardım istedim gönülden, oda bana yardım etti. Yine mahçupluk vardı bende. Yine beni duydu duamı kabul etti şükrümü nasıl edâ edicem rabbime ama bu durumda olanlar hep dualarım da rabbim kolaylık versin onlara. Allaha emanet olunn:))
Kardeşim benim çok ama çok sevindim.Gözün aydın :) ben ne yaptım ki sen çok inançlı ve azimli bir insansın. İnandın ve başardın. Ben sana destek oldum seve seve hemde. Hepte olurum. Rabbim bütün zor imtihanları böyle yenmeyi nasip etsin. İnşallah diğer arkadaşlarımız da en kısa sürede yener
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?