Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dun disatda kavya ettik sıktın artik dedim cekti gitti. Aksam konusmadik ozur diledim ama hala cok konuşmuyor. Her seyden şikayet etmesi azarlamasi yoruyor artik. Uyuyamıyorum geceleri.

Dun disatda kavya ettik sıktın artik dedim cekti gitti. Aksam konusmadik ozur diledim ama hala cok konuşmuyor. Her seyden şikayet etmesi azarlamasi yoruyor artik. Uyuyamıyorum geceleri.
Seni bunlar daha da hirslandirmali aslinda bende 1 yil yasadim benim esim cok anlayışlı olmasina rağmen küçücük tartismada nedeni hep buna baglardim sanki cvp versem basima kakicak bisey söylermi acaba diye korkardim tabi esim bunu hic bir zaman dile getirmedi aksine destek oldu vajinamusu aştıktan sonra kus gibi hissettim kendimi daha bi ozguvenim geldi parmak egzersiziyle basardim bende hemde 1 haftada esli deneme yapmadan kafanda bitir önce kendini motive et hic bişey olmayacak inan hissetmeyeceksin bile sinek isirinca bile daha cok canin yanar kendini kasma basaracaksin

Cok uzuldum size insallah bir an once yenersiniz bu iş icin gerçekten cok uzun bir süre ve caba gerekiyo ki eşinde sanırım biras bu durumdan bunalmış ve uğraşmaktan sıkılmış salmis kendini sende psikolojik durum daha zor tabi ama bence hızlandır daha cok motive et kendini yaparim de herkes yapiyo farkım ne de içini ferah tut emin ol esin bu işten sonra sana sevgili olmuşsunuz gibi davranicak ben yendim 4 yıl sonunda botoksla esim bana artik biz kari koca degil sevgiliyiz diyo herkesin yanında ole bi özgüven veriyo ki bende artık kendime daha cok güveniyorum eşimin eve gelmesini 4 gözle bekliyorum sevginizi kaybetmeden evliliginize zarar gelmeden yapmalısın bunu sonra tuh bumuymus diceksin bak gor adami evden sen kovalicaksin oda kendisine daha cok bakicak sana begendirmek icin

Sen suçlu değilsin
ve asla pes etme kadındılığını kullan

Sen suçlu değilsin
ve asla pes etme kadındılığını kullan
Teşekkürler doktorun dediklerini yapiyorum cok rahatim simdilik
Umarım bizdr oyke oluruz . Esim baskalarinin yaninda hic kirmaz aslinda. Galiba ikimizde bunaldik. Yeni evli oldugumu anlayamadim bu yuzden. Egzersizler cok rahat. Bebek yagi ile yapıyorum. Doktorun tavsiyesi disina cikmiyorum. Uzun suredir oldugu icin biraz yavas gidiyor. Bide devlet hastanesi doktoru ilgileniyor. Hizli gitmemeye calisiyoruz ki ters etki yapmasin. Bikac hafya sonra tamam dedi. Di.

Yukaridanyazdim yaptiklarimi umarım yenerim tez vakitte. Bebe yağı onerdi doktorum. Gerçekten cok iyi oldu. Emla anestol tarzi krem kesinlikle kullanmıyorum. Telefondan dizi acip egzersiz yapiyorum. Her asamanin ilk gunu bacaklarim titriyor ama sonra cok rahatliyorum. Yapamayan arkafaslar sessiz bir odaya gecin. Bacakları acin o bolgeyi inceleyin alosana kadar yapin bunu. Oyle uc gun bes gun takilmayin herkrsin huyu suyu farklidir. Baskasi uc gunde yener bazisi bir ayda. Takilmayin sakin. Once inceleyinr. Sonra elinizle dokunun. Baktoniz alismaya basladiniz bebe yagiini dokun - ben eczanaden tek kullanimlik eldivenlerden aldim steril olsun diye- paarmaginizin ucunu sokun. Stres mi oldunuz bekleyin. Nefes alin verin ikinin. Dedigimi unutmayin aceleye gerek yokBu hayatta bu bedende sizin. Parmagi sokun hissedin. O bolgeyi once taniyin. Acele yok. Asagi dogru hafif egimli zaten. Alisinca yavas yavas diger asamalara gecin. Ben bir aydir deniyorum. Vw cok rahatim.

Bu arada telefonumda sorun var. Destek olan herkese teşekkürler twk tek. Daha iyiyim. Yardim isteyen olursa yazmaya calisirim. Ne yazik ki telefon yazdirmiyor fazla

Kesinlikle uc gunde bes gunde olacak ben yapamadim bende olmayacak demek ki diyerek umitsizlige kapilmayin. Pes etmeyin. Herkesin bunyesi bir devildir.

KıZlar birşey sorucam adet kanamam ilk defa normalinden uzun sürdü normalde 6. Günümde temizlenmiş oluyordum afedersiniz ama şuan resmen 10 gün bitti ve hala daha azda olsa kanamam oluyo vajinusmus olduğum için doktora gidemiyorum alttan muayene eder diye sizce neden kaynaklanabilir böyle bi durum

Bende bugün yarım alabildim acı yoktu ama yanma vardı bende. Siz parmağınızın hepsini yapabildiniz mi

ben cok şükür yendim bu rahatsızlığı bana pek mantıklı gelmedi sonucta kaslarını gerdirdiğin için yapabiliyorsun kasların gerilmemeyi rahat kalmayı ögrenmiyor bu yzden etkisi gectikten sonra umarım sıkıntı olmaz ücretlidir bu deddiğiniz ve pahalıdır buradaki herkesin maddi durumunu da bilemeyiz işe yarar inşallah da tek kurtulursun canım :) hayırlısı sonuçrta yenmişsin :) inşLLAH diğer arkadaslarımızda yenerler :)

Kızlar bende 5 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik dun çatı muanesi oldum kızlık zarım normalinden biraz kalınmış ve üstüne vajinimus rahatsızlığıda var ne yapacam bilmiyorum bana akıl verin
canım aslında çatı muayenesi olduysan vajinismus olamazsın bence üzerine bi,raz egzersizle dur bence yaparsın cunkü çatı muayenisi vajinismusum diyen birinin yaptırması olması cok zor

canım benim canını sıkma biz varız burada eşin doktora gitmiyor tamam karsılıklı oturupta bak sende değil sorun evet ama bu tedavide senin de rollerin var canım tek başıma yapmıyorum bu işi ikimiz yapıcaz seninde olman gerek senin destepine ihtiyacım var desen gene de gitmez mi canım :)

Bende bugün yarım alabildim acı yoktu ama yanma vardı bende. Siz parmağınızın hepsini yapabildiniz mi
Ben ilk olarak 1 barmağımın yarısını aldım.sonra tamamını aldım. 2 parmağin yarisina geçtim.tamamını arada bi alıyodum.zamanla oluyor. Acı olmuyo rahat ol canım nefes ve kegel eg. Mutlaka yap. Yaparsın kendine güven. Yapılamıyacak bişey değil inan...

Ben bir parmağın 2. Boğumuna kadar ancak alabiliyorum devamı zorlasam da olmuyor

Kardeşim benim çok ama çok sevindim. Gözün aydın :) ben ne yaptım ki sen çok inançlı ve azimli bir insansın. İnandın ve başardın. Ben sana destek oldum seve seve hemde. Hepte olurum. Rabbim bütün zor imtihanları böyle yenmeyi nasip etsin. İnşallah diğer arkadaşlarımız da en kısa sürede yener

Aminn canımm rabbim herkesin yardımcısı olsun..çokk sağol❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…