- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #228.781
Ama oraya parmak vs.bir sey sokmadan emla anestol krem nasil surebildiniz ilk etapta ben onu merak ediyorum bu arada gorme kismina gelince ben ilk telefonun selfie kamerasini 5 10 saniye zamanlayiciya aldm telefonu yere ya da sehpa gbi bi yere koydm bacagimi acip kameraya dogru iyice yaklasrtdm egilip oturur vaziyette arkam donuk vajinami kameraya yaklastrp bir suru resim cektm bende ise yaradi tavsiye ederm arada acip bakip icimi rahatlatiyorumBen şuan parmak egzersizini biraz olsun başardıysam sende başarırsın canım emin ol ben iğreniyordum bacağımı açamıyordum. Emla, anestol pomad ve bebek yağı al canım bunlar bana iyi geldi. Ben parmak egzersizinde eldiven kullanıyorum tırnak batınca yapamıyorum o kolay oluyor. ben aynayla bile bakamadım inan ıkınınca o deliği bile göremiyorum hala benim ıkınmada sorun var galiba
Elinle girişine sür eğer yapabilirsen Kulak çubuğu ile De azıcık içine sür nereye kadar sürebilirsen nohut büyüklüğünde olsun. Sonra 10 15 dakika sonra uyuştuğunu hisedersin ben öyle yaptım bugün sonra eldiveni giydim parmağıma bebek yağı sürdüm ve yavaş yavaş soktum egzersiz yaparak sok canım . Arada aynadan bakıyorum ben. Daha önce hastaneye gittim orda maket vajina verdi doktor onunla uğraşırken beni rahatlatmıştıAma oraya parmak vs.bir sey sokmadan emla anestol krem nasil surebildiniz ilk etapta ben onu merak ediyorum bu arada gorme kismina gelince ben ilk telefonun selfie kamerasini 5 10 saniye zamanlayiciya aldm telefonu yere ya da sehpa gbi bi yere koydm bacagimi acip kameraya dogru iyice yaklasrtdm egilip oturur vaziyette arkam donuk vajinami kameraya yaklastrp bir suru resim cektm bende ise yaradi tavsiye ederm arada acip bakip icimi rahatlatiyorum
Dualarım seninle canım Rabbim yardımcın olsunAy inşallah alırım dua et nolur canım evet acı yok şuan buna bile nasıl rahatladım . Nefes egzersizlerini düzenli yapıyım en iyisi canım söylediklerini dikkate alacağım yarın
Bende öyleydim canım inan kremi aldım yarım saat nasıl süreceğimi düşündüm ayna karşısında. Ama hiç kalkmadım ordan. İnat ettim süreceğim bu akşam dedim. Önce sadece dışına sürdüm ben sonra elimle masaj yaptım dışına alıştırdım biraz. Daha sonra sertçe ıkındım deliği görünce hemen deliğin içine sürdüm tabi sadece 1 cm içine çok ileri gidemedim. Sonra 10 dakika bekledim kulak çubuğu ile denedim. Hiç birşey hissetmedim şok oldum resmen. Sonra parmağa geçtim. Serçe parmaktan da hiç birşey hissetmedim. İşaret parmağı da öyle oldu canım :)Cok tesekkur ederim guzel bilgiler icin peki orama emla kremi nasil surucem ben de dedigim gibi agir vakayim vajinaya kremi surmek icin birazcik parmakla girmek gerekmiyo mu
Zaten ticaret yapıyorlar öyle olmasa devlet hastanesinde tedavi ederlerdi. Ne yapablirsiniz biliyomusun o aparatları satın alıp gerekli ilaçlarıda temin ederseniz sizin yardımcınız kocanız olur. Ortalama 100 tlye biter gider inşallah. Ben 3.750ye tedavi olmuştum ama benim başka problemimde vardı küçük bi operasyon geçirmek zorunda kaldımBen de sordum agir hastalara biçtikleri fiyat 10 bine kadar cikiyo tamam belki gerçekten tedavi ediyolar belki cok iyiler ama 10 bin nasil bir rakam? Gercekten cok üzülüyorum
Hayir ayip olarak gormuyorum tabiki ayip degil kim ister ki bu durumda olmak ama keske fiyatlar makul olsa da kmsenin yillari boşa gitmese evlilikler bu yüzden bitmese insanlar kredi cekip gitmek zorunda kaliyolar 3 gunluk tedavi icin reva mi bu 2 3 bine kadar olan ucretleri anlarm ama 10 bine tedavi eden bile var bu kadari ticarete giriyo bence
Çok sevindim :) seninle konuşmuşmuyduk?Hala inanamıyorum 1.5 senelik izdirap cile aglama hayal kirikligi hepsi bitti. gercekten bitti galiba soktayim resmen.kizlar ben hayatta görebileceginiz en tirsak insanim benden tirsagi yoktur. bu tirsakligimdan dolayi zaten parmak egzersizlerine basladiktan sonra bile uzun sürdü yenmem. nolur siz benim gibi yapmayin basarabilirsiniz güvenin kendinize
bunu birgün buraya yazarmiyim bende diyodum hep gözlerim dolarak ve su anda yaziyorum. Allahima cok sükür
BASARDIMMMM
Sağlıkçıyım ve duyduklarıma inanamıyorum. resmen işkence etmişsin kendine. Ayy tüylerim diken diken oldu nasıl anestezisiz kolonoskopi yaptırdın? Eğer bu gerçekse bugün eşinle beraber ol ve yarın oldum yaz. Zorunlu kalınca herşeyi yaptıyosunuz, yaptırıyoruz. Eee eşinin suçu ne seni zorlasınmı?Kizlar bu arada onemli bir sey sorucam vajinusmus pelvik taban kaslarinin kasilmasi yani buna makatta dahil ben 3 yil once makat catlagi sorunum oldu ve hic uyusturulmadan kolonoskopi yaptirdim kolonoskopi penis kalinliginda uzunlugu da en az 4 5 kati bi cisim bilmeyenler icin acikladim ve bunu yaptirdim herkes sasiriyo cevremden sen bunu yaptirmistin iliskiye nasil giremiyosun diye gercekten iliski daha mi az acir o yasadigimdan
Çok sevindim :) seninle konuşmuşmuyduk?
Teşekkür ederimDualarım seninle canım Rabbim yardımcın olsun
Teşekkür ederim
Canim ben kolonoskopinin ne oldugunu bilmiyodum doktor yapicaz dedi ince serum kalbosu gibi bsey sandim gorunce şok oldum agladm bni uyutmicak misiniz dedim bu kadar insani uyutsak nerde yatircaz dedi devlet hastanesiydi ameliyatima iki gun vardi olmak zorunsayiz ve bna kıpırdarsan bagirsagin yirtilir diye psikolojik baski uygulandi ve yaptirmak zorunda kaldm ama inan şu an cinsel iliski ondan cok daha zor geliyo gozume çünkü kendimi bildm bileli vajina korkum oldugu icinSağlıkçıyım ve duyduklarıma inanamıyorum. resmen işkence etmişsin kendine. Ayy tüylerim diken diken oldu nasıl anestezisiz kolonoskopi yaptırdın? Eğer bu gerçekse bugün eşinle beraber ol ve yarın oldum yaz. Zorunlu kalınca herşeyi yaptıyosunuz, yaptırıyoruz. Eee eşinin suçu ne seni zorlasınmı?
BU KONUDA ÖZELDEN BNDE BİŞEY KONUŞMAK İSTİYORUM CANIM ..Sağlıkçıyım ve duyduklarıma inanamıyorum. resmen işkence etmişsin kendine. Ayy tüylerim diken diken oldu nasıl anestezisiz kolonoskopi yaptırdın? Eğer bu gerçekse bugün eşinle beraber ol ve yarın oldum yaz. Zorunlu kalınca herşeyi yaptıyosunuz, yaptırıyoruz. Eee eşinin suçu ne seni zorlasınmı?
Canım inşallah sende biran önce kurtulursun bazı yasaklar ve yapılması gerekenler var demişin bunlar neler söyler misinemla krem ve kayganlaştırıcı kullandık ama işe yaramadı bende. herkesde farklı çözüm oluyor galiba. tabi gidilen doktorlarda farklı. ben cised üyesi bir psikologla görüşüyorum. konuyla ilgili sorularım olduğunda da doktora mesaj gönderiyorum ya da not alıp bir sonraki seansta iletiyorum. vajinaya yönelik dökümanları okuyorum ve görselle bakıyorum. kegel egzersizi ve bacak egzersizi yapıyorum. benim sebebi henüz belli değil :) düşünüyorum neden böyle olduğumu bu arada bende sağlıkçıyım ve daha önce yoğun bakımda çalıştım. orada gördüklerim etkilemiş olabilir ya da aileden çevreden gelen korunma dikkat etmeden de olabilir. ayrıca bazı obsesif özelliklerim var. obsesif özelliklerimde bir kısmını yenmeye çalışıyoruz. yabancı kaynaklarda birincil ikincil vajinismus diye tanım var ne olduğunu bilmiyorum. ayrıca vajinal bölgeye küçük dokunuşlardan ziyade uyarı anlamında bazen daha sert dokunuyorum çekiyorum ve oraya güzel şeyler söylüyorum canım bitanem gibi.. eskiden bakamazdım artık çok rahat bakıyorum ve konu olarakta bahsedebiliyorum. kendimde ilerlemeyi fark ediyorum. ayrıca vajinismus tedavi sürecindeyken bazı yasaklar ve yapılması gereknler var. çok geniş bir konu. ancak sonunda vajinanın armağanını merak ediyorum
Canim insaallah hepimiz yeneriz. Birincil vajinismus cinsel hayata basladiktan sonra hic vajina penis birlikteliginin olmamasi. Ikincil vajinismus ise sağlıklı giden bir cinsel iliskin varken bazi sebeplerden ötürü (doğum kürtaj muayene tecavüz gibi) oluşan sonradan görülen bir sıkıntıdir. Hem cem kece kitaplarinda var bu bilgi hem de dr. gokcen erdoganin sitesindeki blogda yaziyor daha ayrintili okuyabilirsinemla krem ve kayganlaştırıcı kullandık ama işe yaramadı bende. herkesde farklı çözüm oluyor galiba. tabi gidilen doktorlarda farklı. ben cised üyesi bir psikologla görüşüyorum. konuyla ilgili sorularım olduğunda da doktora mesaj gönderiyorum ya da not alıp bir sonraki seansta iletiyorum. vajinaya yönelik dökümanları okuyorum ve görselle bakıyorum. kegel egzersizi ve bacak egzersizi yapıyorum. benim sebebi henüz belli değil :) düşünüyorum neden böyle olduğumu bu arada bende sağlıkçıyım ve daha önce yoğun bakımda çalıştım. orada gördüklerim etkilemiş olabilir ya da aileden çevreden gelen korunma dikkat etmeden de olabilir. ayrıca bazı obsesif özelliklerim var. obsesif özelliklerimde bir kısmını yenmeye çalışıyoruz. yabancı kaynaklarda birincil ikincil vajinismus diye tanım var ne olduğunu bilmiyorum. ayrıca vajinal bölgeye küçük dokunuşlardan ziyade uyarı anlamında bazen daha sert dokunuyorum çekiyorum ve oraya güzel şeyler söylüyorum canım bitanem gibi.. eskiden bakamazdım artık çok rahat bakıyorum ve konu olarakta bahsedebiliyorum. kendimde ilerlemeyi fark ediyorum. ayrıca vajinismus tedavi sürecindeyken bazı yasaklar ve yapılması gereknler var. çok geniş bir konu. ancak sonunda vajinanın armağanını merak ediyorum
Ay ne güzel büyük başarı bence sonlara doğru yaklaşmışın. İnşallah güzel haberlerini de duyarız . Nasıl yaptın canım egzersizleri ben daha tek parmak 2. Boğumdayım. Yapamıyorum 3. BoğumuBen iki parmak iki boguma geldim bu arada sorun olmadi
Kizlar bu alistirmalarfa esiniz nasil neler yapıyor destekliyor mu ? Yardim ediyor mu mrsela ?[/QUOTE
Evet destekliyor istediğim zaman deneme yapıyor beni zorlamıyor ama daha ben fazla ilerleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?