Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

koltukta oturuyorum cnm. dizlerimden kırarak uzatıyorum bacaklarımı. aynanın büyüteçli kısmını karşıma koyuyorum. bir yandan dizi izliyorum bir yandan egzersiz yapıyorum. çok rahat oluyor.
Bende yerde oturup yapıyorum çok az yatış pozisyonu oluyor karşıma ayna koyuyorum tv ye bakarken yapıyorum

Kızlar egzersiz yaparken ya kanama vs olursa gibi bir düşünceniz oluyor mu? Özellikle aparatları kalınlaştırdıkça nasıl olacak diye düşünüyorum. Gerçi belki hiç kanama da olmayabilir, o da var.

Kızlar egzersiz yaparken ya kanama vs olursa gibi bir düşünceniz oluyor mu? Özellikle aparatları kalınlaştırdıkça nasıl olacak diye düşünüyorum. Gerçi belki hiç kanama da olmayabilir, o da var.
Tabiki oluyo ama sonra esli deneme de fark ettimki gereksiz kendimi germişim. Hem kanama çok az hemde öyle en ufak şeyde olmuyo

Tabiki oluyo ama sonra esli deneme de fark ettimki gereksiz kendimi germişim. Hem kanama çok az hemde öyle en ufak şeyde olmuyo

Sağol canım inşallah olacak :) inanmak lazım önce diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi inşallah bakalım :)

kızlar ben de yenemiyorum egzersizlerden hep kaçtım bir cesaret başlamak istedim ama aynada inceliyorum o bölgeyi ıkındığım halde deliği göremiyorum orda bir et yığını var resmen adetliyken farkedebildim normal zamanda görünmüyor bu yüzden oraya bir şey sokmaya cesaret edemiyorum ne yapmam lazım önce nasıl başlamam lazım lütfen yardım istiyorum..

Bende yerde oturup yapıyorum çok az yatış pozisyonu oluyor karşıma ayna koyuyorum tv ye bakarken yapıyorum
Merhaba bende 3 yıldır vajınısmusum bu siteye az once uye oldum bende gecenlerde parmak egzersizi yapmayı denedim ve basardım ama daha esimle denemedik acaba yapabilir miyim diye düşünüyorum

canim benim ne kadar ertelersen yükün o kadar artar bi cesaretle basladin mi inanki devami geliyor. Bu hastalik erteledikce malesef gecmiyor sana tavsiyem kulak cubugunu strecle ve yapmaya calis oldugunu gorunce cok mutlu olacaksin zaten zamanla daha buyuk aparatlarla devam edersen bu hastaliktan kurtulursun zaman kaybetme ve hemen basla. apartin uzerine bebe yagi surmeni tavsiye ederim.

Kızlar bi akıl verin ne yapıcam ben artık esimlede uzaklastık vajinismus yuzunden 3 aydır birsey denemiyoruz nerdeyse en son asılama yaptırdım o zamandan berii denemedik hatta ben parmak egzersizine basladıgımı soylememe ragmen denemedik

Canım eşinin desteği çok önemli. Onu ikna et. Eğer eşin destek olmazsa bi yandan iyi hırs yap kendine egzersizleri yap. Kendini hazır hissettiginde eşine şöyle ve eşli dene

Diyorum eşimi de alayım kimsenin olmadığı bi yere gideyim. Bu nedir yaaa tam egzersizleri düzene koyuyorum birkaç gün yapıyorum bi engel çıkıyor.tabi erteliyoruz sonrada araya adet süreci giriyor. Sanki bu şekilde rutine bağladık yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…