- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.621
Benimde öyleydi hatta inanmazsın başta bir tüpü suruyodum uyuşsun ağrımasın diye sonra baktım p.in girmesi için bi engel yok. Kremi azalttım azaldikca baktım oluyor aman aman bi ağrı yok. Şimdi de kremsiz deniyorum canmevet canım emlasız egzersiz bile yapamıyorum malesef.. artık çözmek istiyorum çok sıkıldım sıkıntıdan yemeye başladım kilo aldım
Günaydın tatlımGünaydın canım
ben aldım vemcaine henüz içe sürmedim. vajina girişine sıkmıştım egzersiz yaparken. baya bi uyuşturdu. kendi kapağını çıkartıp uzun çubuklu kapağı takıyoruz. o çubuğu vajina içine sokup sıkabiliyoruz ama daha içime sıkmadım. elimde emla krem vardı o yuzden. bu spreyle yenen çok kişi var. bugun ben de içime sıkayım egzersz yaparken size bilgi veririm :)
Benimde öyleydi hatta inanmazsın başta bir tüpü suruyodum uyuşsun ağrımasın diye sonra baktım p.in girmesi için bi engel yok. Kremi azalttım azaldikca baktım oluyor aman aman bi ağrı yok. Şimdi de kremsiz deniyorum canm
Inşallah canm yaa sende egzersizleri aksatma emin ol ki oluyor. Gece 12 de bile egzersiz yaptığım oluyordu çünkü vakit bulamıyordukAy maşallah ya bnde denemk istıyorum artık buraya oldu yazmak istıyorum istıyorum istıyorum hep bu kadarla kalıyorum senın adına cok sevindim ya darısı bizlere inşallah
Aynen bende o etlerden boşluğa erişemiyorum buda çok modelini bozuyorcanım evt aslında beni o girişteki etler rahatsız ediyor. bisürü et var girişte deliği kapatan. her seferinde canımı acıtıyor tabi uyuşturuyorum mecbur.
Hiç kemik yok canm girişte etler var ileride kaslar var. Sen demek kendini kastigin kemik gibi geliyoKızlar bende ilerletmeye çalışıyorum ama sanki kemik çıkıyor sonunda ittiriyorum olmuyor kasılmamak elimde olmuyor bir türlü o boşluğu hissedemedim
Emla krem kullandin mi aci hissetmemek icin? Bir de kolay giris icin kayganlastirici kullanmalisin.evet canımmm aynennnn2 parmak sorunsuz oluyor. penis denemesinde de ucu vajinaya baskı yapınca daha girmeden canım yanmaya başlıyo. ben sırt üstü daha rahatım. sırt üstü değilsem istemediğim bi pozisyondayken penis dokundugu anda direkt kasılıyorum
Ben adetimin gecikmesinin 2. Gununde idrar testiyle ogrenmistim. Eczaneden satilan 5 liralikbir testti. İnsallah bebis vardir. Ama yoksa da canini sikma yumurtlama zamanlarini takip et. Ben bunun icin pepapp diye bi uygulama kullandim.hicbir belirti yok adetim gecikti sadece bebek sahibi olmayi cok istiyorum o yuzden birkac gun daha bekleyecegim sonra test yapacagim ins sonuc pozitif cikar tabi bu surecte adet olursam cok üzülürüm
Emla 10 dakika ama spreyi bilemiyorum canimMrb. Kizlarr insallah bugün deniycezz bide vemcaine sprey kullanmayi düşünüyorum egzersizlerde emla kullandim ama iliskiden ne kadar once sürülmesi gerekiyor bileniniz varmi ?
ben de bulamamıştım en son eczacım getirtti başka bi depodan. rica et getirsinler6 eczaneye sordum ve yok alamadım
Emla krem kullandin mi aci hissetmemek icin? Bir de kolay giris icin kayganlastirici kullanmalisin.
Benimde öyleydi hatta inanmazsın başta bir tüpü suruyodum uyuşsun ağrımasın diye sonra baktım p.in girmesi için bi engel yok. Kremi azalttım azaldikca baktım oluyor aman aman bi ağrı yok. Şimdi de kremsiz deniyorum canm
Bende aparat aldim vemcaine alip denemek istiyorum sonrasındada iliski denemesi...
Anne olmak istiyorum ben ya.
Dua edenlerden Allah razı olsun.
Vemcaine ile ilgili ben biyerde sey okudum yarim saat önce sıkın iliski öncesi vajinayi yikayin yazıyordu oylemi yapmaliyim
Mrb. Kizlarr insallah bugün deniycezz bide vemcaine sprey kullanmayi düşünüyorum egzersizlerde emla kullandim ama iliskiden ne kadar once sürülmesi gerekiyor bileniniz varmi ?
Canım düşün nasıl bi ağrı bekliyorsam demekkayy ne güldüm bi tüp sürülür mü kızzzz:)))) hadi bakalımm bana da nasip olur inşallah...
vajina içi yıkanmazzzz....!
15 dk önce sürmen yeterli. çok uzatma süreyi ben yarım saat sonra denediğimde etkisi kaybolmaya başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?