Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım emlasız egzersiz bile yapamıyorum malesef.. artık çözmek istiyorum çok sıkıldım sıkıntıdan yemeye başladım kilo aldım
Benimde öyleydi hatta inanmazsın başta bir tüpü suruyodum uyuşsun ağrımasın diye sonra baktım p.in girmesi için bi engel yok. Kremi azalttım azaldikca baktım oluyor aman aman bi ağrı yok. Şimdi de kremsiz deniyorum canm

Ay canim cok tesekkur ederim ben de bugun alacagim insallah ama kararsizdim sprey mi emla mi diye. Insan bilmeyince cirpiniyor hangisi diye. Sende uyusturmus cok sevindim insallah bende de uyusturur da aparatlari bu defa deneyebilirim.

Bende aparat aldim vemcaine alip denemek istiyorum sonrasındada iliski denemesi...

Anne olmak istiyorum ben ya.

Dua edenlerden Allah razı olsun.

Vemcaine ile ilgili ben biyerde sey okudum yarim saat önce sıkın iliski öncesi vajinayi yikayin yazıyordu oylemi yapmaliyim

Ay maşallah ya bnde denemk istıyorum artık buraya oldu yazmak istıyorum istıyorum istıyorum hep bu kadarla kalıyorum senın adına cok sevindim ya darısı bizlere inşallah
Inşallah canm yaa sende egzersizleri aksatma emin ol ki oluyor. Gece 12 de bile egzersiz yaptığım oluyordu çünkü vakit bulamıyorduk

Kızlar bende ilerletmeye çalışıyorum ama sanki kemik çıkıyor sonunda ittiriyorum olmuyor kasılmamak elimde olmuyor bir türlü o boşluğu hissedemedim

Mrb. Kizlarr insallah bugün deniycezz bide vemcaine sprey kullanmayi düşünüyorum egzersizlerde emla kullandim ama iliskiden ne kadar once sürülmesi gerekiyor bileniniz varmi ?

Emla krem kullandin mi aci hissetmemek icin? Bir de kolay giris icin kayganlastirici kullanmalisin.

hicbir belirti yok adetim gecikti sadece bebek sahibi olmayi cok istiyorum o yuzden birkac gun daha bekleyecegim sonra test yapacagim ins sonuc pozitif cikar tabi bu surecte adet olursam cok üzülürüm
Ben adetimin gecikmesinin 2. Gununde idrar testiyle ogrenmistim. Eczaneden satilan 5 liralikbir testti. İnsallah bebis vardir. Ama yoksa da canini sikma yumurtlama zamanlarini takip et. Ben bunun icin pepapp diye bi uygulama kullandim.

ayy ne güldüm bi tüp sürülür mü kızzzz:)))) hadi bakalımm bana da nasip olur inşallah...

vajina içi yıkanmazzzz....!

Mrb. Kizlarr insallah bugün deniycezz bide vemcaine sprey kullanmayi düşünüyorum egzersizlerde emla kullandim ama iliskiden ne kadar once sürülmesi gerekiyor bileniniz varmi ?

15 dk önce sürmen yeterli. çok uzatma süreyi ben yarım saat sonra denediğimde etkisi kaybolmaya başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…