Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar bu vajini ben yendim:) ama bir sorunum var ben hep uste oluyorum. Sizce boyle hamile kalinirmo? Birde uyushturucu spray olursa hamile kalmak olurmu? Ve hamile kalmak icin ne kadat erkek spermasi lazim?? Luuttfeen evliler bana yardimci ola bilirmi?

Canim anestol beni uyusturmadi .
Ya emla alacagim ya da vemcaine ama hangisi etkilidir bilmiyorum hangiisi iyi uyusturur?
Vemcaine yakiyo biraz ama uyusturuyo bayaa ve büyük şişe oldugu icin defalarca kullanabilirsiniz ama emla tek kullanimlik egzersiz icin emla maliyetli olur canim emlayi daha hic denemedim

Evet anestol beni de tam olarak uyuşturmadı. Hafiften bir hissizlik yapıyor ama o da işe yaramıyor

Hic hissizlik bile yapmadi

Vemcaine yakiyo biraz ama uyusturuyo bayaa ve büyük şişe oldugu icin defalarca kullanabilirsiniz ama emla tek kullanimlik egzersiz icin emla maliyetli olur canim emlayi daha hic denemedim

Yanmasina raziyim yeterki uyustursun da hissetmeyeyim

gunaydin kizlar sizlere bisey danismak istiyorum. Bende bu hastaligi daha yeni yendim sayılır ve bu ay adetim 4 gun gecikti normalde gecikmez vaktinde olurdum. Acaba hamile kalmış olabilir miyim test yapmak icin birkac gun daha bekleyecegim fakat hamileliğin belirtileri hemen hissesidilir mi hamile kalan bunu farkedebilir mi ?

Günaydın canım eğer korumadıysanız gebelik olabilir ama takip ettiğin kadarıyla kimilerinde hemen uyku haksızlık bulantı falan olabiliyo ama kimi insanlarda olmuyo yani yapıyla alakalı. Aslında bi test alıp yapabilirsin

Ne kadar sanslisin hem vajinismusu yenmissin hem bebis geliyor olabiliiirr darisi bize insallah

Canim hissedebilirsin belirtilerin ne? Idrarda daha çıkmaz cok erken.suphen varsa kanda beta hgc degerine baktrman gerek orada kesin sonuc cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…