- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.581
Aynı ben...Kızlar gitmiyor parmak ya siz nasıl bütün hepsini sokuyorsunuz acıyacak zannediyorum çünkü ilerisi yok gitmiyorrr
Özelden mesaj atabilir misiz banaTamam peki herhangi bise kullanıyor musun kayganlaştırıcı yada uyusturucu
Evet anestol beni de tam olarak uyuşturmadı. Hafiften bir hissizlik yapıyor ama o da işe yaramıyorCanim anestol beni uyusturmadi .
Ya emla alacagim ya da vemcaine ama hangisi etkilidir bilmiyorum hangiisi iyi uyusturur?
Vemcaine yakiyo biraz ama uyusturuyo bayaa ve büyük şişe oldugu icin defalarca kullanabilirsiniz ama emla tek kullanimlik egzersiz icin emla maliyetli olur canim emlayi daha hic denemedimCanim anestol beni uyusturmadi .
Ya emla alacagim ya da vemcaine ama hangisi etkilidir bilmiyorum hangiisi iyi uyusturur?
Amin insallah canim ne demek sen de sagol Allah yardimcimiz olsun en kisa surede rahata erelim insallahh...
Evet anestol beni de tam olarak uyuşturmadı. Hafiften bir hissizlik yapıyor ama o da işe yaramıyor
Vemcaine yakiyo biraz ama uyusturuyo bayaa ve büyük şişe oldugu icin defalarca kullanabilirsiniz ama emla tek kullanimlik egzersiz icin emla maliyetli olur canim emlayi daha hic denemedim
Olur olur his stres yapma bir ay sonra sizde bebiş aşamasında olacaksnz
Olur olur his stres yapma bir ay sonra sizde bebiş aşamasında olacaksnz
Ay inşallh canım inşallh o günleri de görürüm keşke yaaaaa
Günaydın canım eğer korumadıysanız gebelik olabilir ama takip ettiğin kadarıyla kimilerinde hemen uyku haksızlık bulantı falan olabiliyo ama kimi insanlarda olmuyo yani yapıyla alakalı. Aslında bi test alıp yapabilirsingunaydin kizlar sizlere bisey danismak istiyorum. Bende bu hastaligi daha yeni yendim sayılır ve bu ay adetim 4 gun gecikti normalde gecikmez vaktinde olurdum. Acaba hamile kalmış olabilir miyim test yapmak icin birkac gun daha bekleyecegim fakat hamileliğin belirtileri hemen hissesidilir mi hamile kalan bunu farkedebilir mi ?
gunaydin kizlar sizlere bisey danismak istiyorum. Bende bu hastaligi daha yeni yendim sayılır ve bu ay adetim 4 gun gecikti normalde gecikmez vaktinde olurdum. Acaba hamile kalmış olabilir miyim test yapmak icin birkac gun daha bekleyecegim fakat hamileliğin belirtileri hemen hissesidilir mi hamile kalan bunu farkedebilir mi ?
Tamam insaallah canımTamam canım gidince yazarmisin nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyor
Canim hissedebilirsin belirtilerin ne? Idrarda daha çıkmaz cok erken.suphen varsa kanda beta hgc degerine baktrman gerek orada kesin sonuc cikargunaydin kizlar sizlere bisey danismak istiyorum. Bende bu hastaligi daha yeni yendim sayılır ve bu ay adetim 4 gun gecikti normalde gecikmez vaktinde olurdum. Acaba hamile kalmış olabilir miyim test yapmak icin birkac gun daha bekleyecegim fakat hamileliğin belirtileri hemen hissesidilir mi hamile kalan bunu farkedebilir mi ?
Merhabalar
Vemcaine sprey kullananlar kullanimi hakkinda yazabilir ler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?