Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Birde yönünü bulabilsem hemen vajına ortasında bir et parçası o orda zaten itiyorum gitmiyor onun hemen aşağısında popo tarafından başlanan delikten sokuyorum parmağımı orda öle nereye gideceğini sapıtıyorum öyle oralarda dolanıyorum allahım yardım et ne güzel ki ilk geceden bunu becerebilen ve yaşayan insanlara çok özeniyorum ya ben bunu ne zaman aşıcamda bebe yapıcam diyorum utanıyorum artık bu sıkıntıdan

Parmak oluyor mu canım

Canım sen ete takılma o parmakta ağrı yapmaz ilk girince hafif aşağı doğru yani popoya dogru

Canım bnde önce zorlanıodum ilk parmaği denerkrn serçe parmağimi ilk sokarken küs işareti yaparak sok ole kolay olmuştu bnde aşağıya doğru ittir

İtiyorum et parçası gitmiyor canım yaaa

kendini cok kasiyorda olabilirsin canim. geri cekme bence bi o gitmeyen yerden. bendede öyle oluyordu sanki ordan devami bende yokmus gibi hissediyodum ama nefes egzersizi yapip biraz bekledikten sonra yavas yavas ittirdim ve olmustu. bol bol ıkın bide, acayip hissediyosun icerde onu :)

Betten bakıyorum dr.Süleyman eserdağ var heralde klınık merkezi var parmak egzersizi yaptırmadan halleşiyormuş onun reklamı ve övenler çok çıkıyor ama kimse nasıl başardığını anlatmıyor sadece onlar başarmışlar gibi konuşuyorlar bilen duyan varım bu doktoru kızlar

Kızlar içinizde yendikten sonra gebelik düşünen varsa şimdiden folik asit kullansın bence çünkü sonrada insan bebek için birkaç ay önceden folik asit kullanmak zorunda kaliyor

Henüz yenmedim ama vemcaine alip aparat yapip sonra eşli deneme istiyorum sonrasındada hamile kalmak nasil bi caresizliktir ya

Merak ettigim anestol ve vemcaine kullanarak hamile kalabilirmiyim

Kızlarrrr çok acil yardım emlayi kullandım aparatla çalıştım penis boyutunu da yaptım şimdi eşli denemeye gecicez ama bu emlanın etkisi geçti simdı tekrar sürsem bişey olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…