- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.641
Parmak oluyor mu canımBirde yönünü bulabilsem hemen vajına ortasında bir et parçası o orda zaten itiyorum gitmiyor onun hemen aşağısında popo tarafından başlanan delikten sokuyorum parmağımı orda öle nereye gideceğini sapıtıyorum öyle oralarda dolanıyorum allahım yardım et ne güzel ki ilk geceden bunu becerebilen ve yaşayan insanlara çok özeniyorum ya ben bunu ne zaman aşıcamda bebe yapıcam diyorum utanıyorum artık bu sıkıntıdan
Koyuyorum parmağımı et parçalardan ilerleteniyorum hemen popo tarafından başlayan taraftan deniyorum düzmü yatay olarakmı ben nasıl boşluğa ulaşabilirim tarif edebilen varmi artık boşluğu hissetmek istiyorumParmak oluyor mu canım
Canım sen ete takılma o parmakta ağrı yapmaz ilk girince hafif aşağı doğru yani popoya dogruKoyuyorum parmağımı et parçalardan ilerleteniyorum hemen popo tarafından başlayan taraftan deniyorum düzmü yatay olarakmı ben nasıl boşluğa ulaşabilirim tarif edebilen varmi artık boşluğu hissetmek istiyorum
İtiyorum et parçası gitmiyor canım yaaaCanım sen ete takılma o parmakta ağrı yapmaz ilk girince hafif aşağı doğru yani popoya dogru
İtiyorum et parçası gitmiyor canım yaaa
İtiyorum et parçası gitmiyor canım yaaa
ben de bulamamıştım en son eczacım getirtti başka bi depodan. rica et getirsinler
Kızlar içinizde yendikten sonra gebelik düşünen varsa şimdiden folik asit kullansın bence çünkü sonrada insan bebek için birkaç ay önceden folik asit kullanmak zorunda kaliyor
Başka herhangi bi tahlil yaptirmayacaksan eczaneden alabilirsin canm zaten en az 3 ay kullanın diyolar benim bir ay oldu. Iki ay daha bekleyebilir miyim bilmiyormCanim onun icin aile hekimine mi gidip dememiz lazim?
Onu bende merak ediyorum canm ama kimyasal olduğu için zararlı olabilir benceHenüz yenmedim ama vemcaine alip aparat yapip sonra eşli deneme istiyorum sonrasındada hamile kalmaknasil bi caresizliktir ya
Merak ettigim anestol ve vemcaine kullanarak hamile kalabilirmiyim
Bendede kuralımKizlarr whatsapp grubu kursak mi yoksa burdan mesajları gec alan 1 tek benmiyim?
Bendede kuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?