Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım evt aslında beni o girişteki etler rahatsız ediyor. bisürü et var girişte deliği kapatan. her seferinde canımı acıtıyor tabi uyuşturuyorum mecbur.

Ben de sorusturuyorum ama pek kseden ses cikmadi
ben aldım vemcaine henüz içe sürmedim. vajina girişine sıkmıştım egzersiz yaparken. baya bi uyuşturdu. kendi kapağını çıkartıp uzun çubuklu kapağı takıyoruz. o çubuğu vajina içine sokup sıkabiliyoruz ama daha içime sıkmadım. elimde emla krem vardı o yuzden. bu spreyle yenen çok kişi var. bugun ben de içime sıkayım egzersz yaparken size bilgi veririm :)

Canim hissedebilirsin belirtilerin ne? Idrarda daha çıkmaz cok erken.suphen varsa kanda beta hgc degerine baktrman gerek orada kesin sonuc cikar
hicbir belirti yok adetim gecikti sadece bebek sahibi olmayi cok istiyorum o yuzden birkac gun daha bekleyecegim sonra test yapacagim ins sonuc pozitif cikar tabi bu surecte adet olursam cok üzülürüm

Canım bu bahsettiğiniz ne kadar fiyatı?

hicbir belirti yok adetim gecikti sadece bebek sahibi olmayi cok istiyorum o yuzden birkac gun daha bekleyecegim sonra test yapacagim ins sonuc pozitif cikar tabi bu surecte adet olursam cok üzülürüm

Hayırlısı olsun hakkinda. Her şeyin vakti var insan adeti gelince biraz üzülüyor ama geçiyor .önümüzde upuzun yol var.Rabbim nasip etsin her isteyen kuluna

Emlaya göre cook ucuzmuş :) parasinda değilim ama kimi uyusturdu diyor kimi uyusturmadi, o yüzden o kadar para vermek istemiyorum açıkçası.
emla çok iyi bi uyuşturucu bence vemcain de öyle sanırım tabi ben içerde denemedim ama dışını bile 5 dk da çok iyi uyuşturmuştu. ikisi de ilk sürülünce baya bi yakıyor ama geçiyor 2 dk içinde

Vajinaya yani içe sıkıyoruz ya bir sorun olmaz di mi?

canım çok da içeri sıkmaya gerek yok vajinanın içinde acı yok çünkü.

vajinanın birkaç cm içerisinde kenardaki zar kısımlarda acı ve baskı hissediyoruz ya oralara sürüyorum ben emlayı. vemcaini de giriş kısmında deliğin üstündeki etlere sıktım .

Anladım canım sağol. Ben hala yerimde sayıyorum. Penisi alabiliyorum yarısi tamam ama devamini hala getiremiyorum içe boşalma olduğu için alabiliyorum diye eskisi gibi pek üstüne düşmuyorum ama böyle de ne zamana kadar gidicek bilmiyorum

dediğim gibi çok içeri sürme canım, içerde zaten bişey yok boşluk orası. giriş kısmı acıyor aslında. penis ilerledikçe girişe baskı oluyo biz içerisi acıyor sanıyoruz. ben yarıya kadar gelemedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…