- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.681
Valla tek çözüm bence doktor yarın gidecem önce kadın doğuma bakalım artık ne diyecek kadın olmak çok zor sıkıldım artıkBen egzersiz de yapamıyorum
Kizlar wpda onune gelenle kurulmaz ki fake cikabilir erkek cikabilir kötu niyetli de olabilirler. Bu siteden ozel mesajla coklu yazisma varsa o sekilde de olabilir.
Doktorlarda bi suru para aliyo parmak egzersizi veriyolarmis ben onu zaten yapamiyorumki. Yapabilsem belki bitecek bu işkenceValla tek çözüm bence doktor yarın gidecem önce kadın doğuma bakalım artık ne diyecek kadın olmak çok zor sıkıldım artık
Canim ilk önce kaygilarin çok yüksek benim gibi tabi şu an eskisine gore daha iyiyim ben agir vaka vajinusmusum asla bakamam diyodum şükür ki kulak çöpü sokabildim. Sana mesela yillarca asla isrmicak bi kopek icin isirmicak dye anlatsalar ikna olmazsn sadece onu gercekten kucagina alip sevince yaşaya yaşaya ogrenirsin vajinusmusta boyle bsey eminim 100 kisi acimiyo demistir ama ikna olamiyosun tek ikna olma yolu da egzersizden geciyo ben de parmak yapamiyorum kulak çöpuyle basladim umarim ilerleyebilirim. Ama şöyle düşün yeryüzünde milyarlarca kadin var herkes yapiyo 1 kisi ölüp hastanelik oldu mu ya da bir kadin ben o isi yaptm canim dayabilmaz acidi bosanicam dedi mi şahsen ben duymadim kendini sakinlestir telkin et ve egzersize başlaSelam arkadaşlar.. bende birtürlü bu dertden kurtulamadım korkum var herkes gibi parçalanacak hissi. Parmak egzersizleri bana itiçi mide bulandırıcı geliyor yapmak istemiyorum.
Odaklanmış adeta beynim çok acıyacak ve parçalanacak hissi. Yorumlarda okuduğum ilk girişte baskı ve sızı/ ağrı gibi şeyler gerçektende çokmu acıtıyor? Ya bu penisin içeriye rahatlık la kayma durumu yokmu ? Yüklenmeden !?? Sinirlerimi bozuyor artık bu iş
Canim ilk önce kaygilarin çok yüksek benim gibi tabi şu an eskisine gore daha iyiyim ben agir vaka vajinusmusum asla bakamam diyodum şükür ki kulak çöpü sokabildim. Sana mesela yillarca asla isrmicak bi kopek icin isirmicak dye anlatsalar ikna olmazsn sadece onu gercekten kucagina alip sevince yaşaya yaşaya ogrenirsin vajinusmusta boyle bsey eminim 100 kisi acimiyo demistir ama ikna olamiyosun tek ikna olma yolu da egzersizden geciyo ben de parmak yapamiyorum kulak çöpuyle basladim umarim ilerleyebilirim. Ama şöyle düşün yeryüzünde milyarlarca kadin var herkes yapiyo 1 kisi ölüp hastanelik oldu mu ya da bir kadin ben o isi yaptm canim dayabilmaz acidi bosanicam dedi mi şahsen ben duymadim kendini sakinlestir telkin et ve egzersize başla
Eminim şu an benim kadar kötü durumda olan yoktur diyosundur het vajinusmus hastasi boyke düşünür zaten. Ben duşa ic camasirsiz giremiyodum evliligimin ilk 2 ayinda hic ilerleme olmayinca jinekologa gttm ama muayne olamadim panik atak gecirdim doktor da bna sen daha orana bakamiyosun tedavi edemem buna hazir degilsn dedi. Evde 1 ay hep orama aynada baktm beynim kabullendi asla bakamam dedigim yere kulak çöpü soktum ama herkesin psikolojisi evde yenmeye müsait degil giden zamandan gidiyo maddi durumunuz varsa doktora gitmeni tavsite ederim ama arastirip kesin sonuc veren bi doktora gitHaklısın ne diyim.. bu aralar isteksizlik başladı bende . Çok sevdiğim severek evlendiğim eşime şimdi yüzüne seni sevmiyorum diyebiliyorum ya çok yıpratıyor beni çok. Oda durumumu anlıyorki üstelemiyor. Sanki bu işin doğru bir zamanı varda ben o doğru zamana gelemiyorum gibi hissediyorum bazen. Allah herkese yardım etsin inanın bu sayfadaki herkese dua ediyorum(
Haklısın ne diyim.. bu aralar isteksizlik başladı bende . Çok sevdiğim severek evlendiğim eşime şimdi yüzüne seni sevmiyorum diyebiliyorum ya çok yıpratıyor beni çok. Oda durumumu anlıyorki üstelemiyor. Sanki bu işin doğru bir zamanı varda ben o doğru zamana gelemiyorum gibi hissediyorum bazen. Allah herkese yardım etsin inanın bu sayfadaki herkese dua ediyorum(
Günaydın kizlarr
Nasıl çözdünüz canm yardımcı olur mu şu banadaMerhaba
Bende 3 yıl çektim bu illeti Aralık ayında dr yardimiyla çözdük isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim gerçekten zor bir durum ama çözünce boşa geçirdiğiniz yıllara üzülüyorsunuz benim gibi çünkü çok kolaymış
Birçoğumuz egzersizle yol katettik canmNasıl çözdünüz canm yardımcı olur mu şu banada
Canım ben Dr. Eser Ağar'ın kliniğine gidiyorum.Silivride vajinismus tedavisi yapan bir yer biliyor musunuz?
Eser bey benim doğumumu yaptırdı. Vajinismus tedavisi yaptığını bilmiyordum. Tedaviyi psikologlar yapıyor diye biliyordum ben. Kardeşim bu dert ile uğraşıyor. Kaç yıldır çözemedi.Canım ben Dr. Eser Ağar'ın kliniğine gidiyorum.
Canım ben daha önce psikolog yardımı almıştım ama başaramadım. Parmak egzersizlerini bir türlü yapamadım. Eser beyi tercih etme sebebim Kadın doğum uzmanı olması. Jinekologlar daha farklı girişimsel yöntemlerle vajinismusu tedavi ediyormuş. Bir de bu yöntemi denemek istedim.Eser bey benim doğumumu yaptırdı. Vajinismus tedavisi yaptığını bilmiyordum. Tedaviyi psikologlar yapıyor diye biliyordum ben. Kardeşim bu dert ile uğraşıyor. Kaç yıldır çözemedi.
Girişimsel vajinismus tedavisini ilk kez duydum. Hangi aşamadasınız?Canım ben daha önce psikolog yardımı almıştım ama başaramadım. Parmak egzersizlerini bir türlü yapamadım. Eser beyi tercih etme sebebim Kadın doğum uzmanı olması. Jinekologlar daha farklı girişimsel yöntemlerle vajinismusu tedavi ediyormuş. Bir de bu yöntemi denemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?