- 5 Temmuz 2017
- 375
- 156
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.701
İlk görüşmeye eşimle gittik, ilk önce benimle konuştu, sonra eşimle, sonra da ikimizle birlikte konuştu. Bilgi alma görüşmesi deniyor buna. Baya uzun sürdü bu görüşme. İkinci görüşme bilişsel yeniden yapılandırma tedavisi denilen tedavi başlıyor, yani doğru zannettiğim yanlışlar üzerine konuştuk, maket üzerinde kızlık zarını, vajinayı anlattı. Evde yapmak üzere bazı ödevler verdi. Parmak egzersizi yoktu ama. 3. görüşme vajinayı ilişkiye hazırlama görüşmesi olacak dedi. Muayenehanede girişimsel bir işlem uygulayacak. Ona henüz gitmedik. Gidince anlatırım ayrıntıyı.Girişimsel vajinismus tedavisini ilk kez duydum. Hangi aşamadasınız?
Manolya engel yemis wp kurma isinden dolayi sanirim. Digerlerine ne oldu? Wp isi riskli is kizlar ozel konusmalar ozelden yapilabilir yoksa da forumumuz var. Bu devirde her turlu insan cikabilir karsimiza.
Ne de sıkıcı bir günnnnn
Bizde yapamadık eşimle çalışma saatlerimiz uyusmuyo cumaya kadar. Bazen diyom izin alıp eşim evdeyken eve mi gitsemne sıkıcı bir hafta hattaaa..
yorgunluktan deneme bile yapamadım...
grup kuranlar yasaklandılar ben dün söylemiştim yasak diye ama dikkate almadılar. bu forum zaten bu sorunu yaşayanların hepbirlikte çözüm araması yardımlaşması için var. herkes whatsapp a gecerse buranın bi anlamı kalmıyor dedigin gibi özel konuşma yapıcak olanlar özel mesajlaşmayı kullanabilirler
Bizde yapamadık eşimle çalışma saatlerimiz uyusmuyo cumaya kadar. Bazen diyom izin alıp eşim evdeyken eve mi gitsem
Ben burdayim insallah disari cikabilsem sprey alacagim.
grup kuranlar yasaklandılar ben dün söylemiştim yasak diye ama dikkate almadılar. bu forum zaten bu sorunu yaşayanların hepbirlikte çözüm araması yardımlaşması için var. herkes whatsapp a gecerse buranın bi anlamı kalmıyor dedigin gibi özel konuşma yapıcak olanlar özel mesajlaşmayı kullanabilirler
Benim de yarın gelicek sprey. Bir işe yarar insaAllah
yenince böyle oluyormuş demekkkkk... vayyy vayy vayyyyBizde yapamadık eşimle çalışma saatlerimiz uyusmuyo cumaya kadar. Bazen diyom izin alıp eşim evdeyken eve mi gitsem
Aynen ya ben hep istemeyerek deniyorumegzersiz yapmaya üşenenler burda mı?
hiç canım istemiyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?