Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Girişimsel vajinismus tedavisini ilk kez duydum. Hangi aşamadasınız?
İlk görüşmeye eşimle gittik, ilk önce benimle konuştu, sonra eşimle, sonra da ikimizle birlikte konuştu. Bilgi alma görüşmesi deniyor buna. Baya uzun sürdü bu görüşme. İkinci görüşme bilişsel yeniden yapılandırma tedavisi denilen tedavi başlıyor, yani doğru zannettiğim yanlışlar üzerine konuştuk, maket üzerinde kızlık zarını, vajinayı anlattı. Evde yapmak üzere bazı ödevler verdi. Parmak egzersizi yoktu ama. 3. görüşme vajinayı ilişkiye hazırlama görüşmesi olacak dedi. Muayenehanede girişimsel bir işlem uygulayacak. Ona henüz gitmedik. Gidince anlatırım ayrıntıyı.

Manolya engel yemis wp kurma isinden dolayi sanirim. Digerlerine ne oldu? Wp isi riskli is kizlar ozel konusmalar ozelden yapilabilir yoksa da forumumuz var. Bu devirde her turlu insan cikabilir karsimiza.

Manolya engel yemis wp kurma isinden dolayi sanirim. Digerlerine ne oldu? Wp isi riskli is kizlar ozel konusmalar ozelden yapilabilir yoksa da forumumuz var. Bu devirde her turlu insan cikabilir karsimiza.

grup kuranlar yasaklandılar ben dün söylemiştim yasak diye ama dikkate almadılar. bu forum zaten bu sorunu yaşayanların hepbirlikte çözüm araması yardımlaşması için var. herkes whatsapp a gecerse buranın bi anlamı kalmıyor dedigin gibi özel konuşma yapıcak olanlar özel mesajlaşmayı kullanabilirler

Ben de onu dusunmustum acikcasi cunku ben kimseye guvenemem. Herkes wp giderse kimse kalmazsa diye tedirgin olmustum

He ya kızlar engel yemiş. Belli bir süreliğine mı acaba

Kizlar spreyi aldik icimde bi heyecan var insallah ise yarar Rabbim yardimcimiz olsun insallahhhh

Bu arada emla krem icin de eczaci artik tekli satmak yasak demis iyiki spreyi bulduk insallah ise yarar yoksa emlanin fiyati yuksek ben alana kadar yine baya zaman gecerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…