- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.721
Aynen canm insan hevesleniyo çünkü inanamıyosun oldugunaayenince böyle oluyormuş demekkkkk... vayyy vayy vayyyy
Kızlar koyvermişsinizz vajinusmusu yenen biri olarak konuşuyorm çok basit istemeniz yeterli bunu yenmek için hayatnız kolaylaşıcak normal çiftler gibi olucaksınız hem mutluluk hem huzur tadını çıkarmaya bakın
Darısı başımıza cnm benimAynen canm insan hevesleniyo çünkü inanamıyosun oldugunaa
Sen nasıl yendin canım?Kızlar koyvermişsinizz vajinusmusu yenen biri olarak konuşuyorm çok basit istemeniz yeterli bunu yenmek için hayatnız kolaylaşıcak normal çiftler gibi olucaksınız hem mutluluk hem huzur tadını çıkarmaya bakın
İliski olmadıgı icin isteksizliğe sebep oluyo galibaAynen ya ben hep istemeyerek deniyorumbu da benim icin sıkıntı oluyor.
İliski olmadıgı icin isteksizliğe sebep oluyo galiba
InsalllahhhhhDarısı başımıza cnm benim
Canm egzersiz yaptin miKizlar spreyi aldik icimde bi heyecan var insallah ise yarar Rabbim yardimcimiz olsun insallahhhh
Bu arada emla krem icin de eczaci artik tekli satmak yasak demis iyiki spreyi bulduk insallah ise yarar yoksa emlanin fiyati yuksek ben alana kadar yine baya zaman gecerdi
Canm egzersiz yaptin mi
Sağlık olsun geriye kalan bütün günler bizimmHayir canim evde degildik simdi evdeyiz ama esim biraz rahatsiz o yuzden benim de modum dustu yarin bi aksilik cikmazsa denicem insallah
Basta olabiliyor kanama benim 4 defa falan olduKızlar parmak egzersizlerini yapabiliyorum penisi de aldım yüzde 70 nı ama ikinci üçüncü yapışın da daha sadece başı girmişken kan geldi on gün ara verdim yaparken gene kasıldım işaret parmağı boyutunda aldım gene kanadı bi doğru düzgün olmadı
Ama tamamen alamıyorum ne zaman geçer kanama bi de hangi pozisyon daha rahatBasta olabiliyor kanama benim 4 defa falan oldu
Pozisyon sana kalmış kişiden kişye değişebiliyor canm kanama da sen alıştıkça geciyo zaten yoğun bi kanama yani sadece lekelenmeAma tamamen alamıyorum ne zaman geçer kanama bi de hangi pozisyon daha rahat
Anladım canım sağol eczacı ya anlatım o da alışana kadar sürekli yap diyor korunuyorum hap içmek istemiyorum bu sorunu yenmeden bebekte istemiyorum o yüzden yumurtlama döneminde yapmıyorum o da zaten 1 0 günü buluyorPozisyon sana kalmış kişiden kişye değişebiliyor canm kanama da sen alıştıkça geciyo zaten yoğun bi kanama yani sadece lekelenme
Kızlar uzun zamandır yazmıyorum bende 4 aylık evliyim 1 aydır vajinismus tedavisi görüyorum eğer evde yenemıyorsanız gerçekten uzman doktorlardan yardım alın Hatta İstanbul da yaşayan arkadaşlarım varsa Bakırköy Mazhar Osman hastanesin de ücretsiz terapi veriyorlar önce doktor bana vajinayı tanıttı şuan ise ödev verdi aşama aşama gidilecek dedi aynanın karşısında yarım saat hergun vajınayı incelemek dokunmak ve 1 hafta boyunca yap puan ile değerlendir acıyı kasılmayı dedi. Rabbım burda bulunan bütün arkadaşlarıma sonra bana yardım etsin inşallah kurtulalım bu hastalıktan bizde evli olduğumuzu hissedelim evliliğimiz daha da yoluna girsin inşallah doktora gidiyorum ve inşallah sonucunu güzel bir Şekilde alırım hepınız dualarımd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?