- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.741
Günaydın canim ah bi yensem Sonrası bende kendimi Burda bulurum heraldeGunaydin kizlar bir gun gelip mutlu bi gunaydin yazarim insallah...
Hatta bi yeneyim sabahi da beklemem saat kac olursa olsun gelirim.
Musmutlu günaydınnnnGunaydin kizlar bir gun gelip mutlu bi gunaydin yazarim insallah...
Evet canım tamamen ücretsizTamamen ücretsiz mi ?
Strestendir canm unutma sen erteledikce o ilerlemeyecek ihmal etme egzersizlerinjGünaydın dert ortaklarımmmmm
Kızlar ben bu hafta aşırı isteksizim, egzersiz bile istemiyorum, yapmıyorum. Stresten falan mi acaba?
Kızlar uzun zamandır yazmıyorum bende 4 aylık evliyim 1 aydır vajinismus tedavisi görüyorum eğer evde yenemıyorsanız gerçekten uzman doktorlardan yardım alın Hatta İstanbul da yaşayan arkadaşlarım varsa Bakırköy Mazhar Osman hastanesin de ücretsiz terapi veriyorlar önce doktor bana vajinayı tanıttı şuan ise ödev verdi aşama aşama gidilecek dedi aynanın karşısında yarım saat hergun vajınayı incelemek dokunmak ve 1 hafta boyunca yap puan ile değerlendir acıyı kasılmayı dedi. Rabbım burda bulunan bütün arkadaşlarıma sonra bana yardım etsin inşallah kurtulalım bu hastalıktan bizde evli olduğumuzu hissedelim evliliğimiz daha da yoluna girsin inşallah doktora gidiyorum ve inşallah sonucunu güzel bir Şekilde alırım hepınız dualarımdasınız
Kızlar bu ay için hamilelik düşünüyorum. Şimdiden eşime o güzel haberi vermek için bebiş çorap ayakkabisi falan bakıyom hatta almak istiyorum ama birçok insandan erken alırsan uğursuzluk getirir tarzı şeyler duymuştum. Ve korkum ya hemen gebelik olmazsaaaa
haklısın canımStrestendir canm unutma sen erteledikce o ilerlemeyecek ihmal etme egzersizlerinj
Gunaydin kizlar bir gun gelip mutlu bi gunaydin yazarim insallah...
bence batıl inanç canım uğursuzluk getirmesi falan. ama yerinde olsam mutlu haberi alınca hemen bi emzik ya da bebek ayakkabısı alır eşimin cebine koyardım beklemediği bi andaKızlar bu ay için hamilelik düşünüyorum. Şimdiden eşime o güzel haberi vermek için bebiş çorap ayakkabisi falan bakıyom hatta almak istiyorum ama birçok insandan erken alırsan uğursuzluk getirir tarzı şeyler duymuştum. Ve korkum ya hemen gebelik olmazsaaaa
Bana göre de batıl inanç ama sormak istedim. Diyom birkaç parca bebek malzemesi alayım işte ayakkabı emzik bi zıbın ve bi oyuncak. Bunları güzel bi kutuya koyarım üzerinede not yazarım sürpriz olur ona.bence batıl inanç canım uğursuzluk getirmesi falan. ama yerinde olsam mutlu haberi alınca hemen bi emzik ya da bebek ayakkabısı alır eşimin cebine koyardım beklemediği bi anda
Inşallah canm en kısa sürede senden o güzel haberi bekliyorumben de yenince hemen buraya gelip bu emojilerden koycam
Bende kremi bıraktım canm ama tabi inşallah öyle devam ederimhaklısın canımama inan hiçççç içimden gelmiyor böyle bişi yok... geçen haftaya kadar yine bi azimle istekle yapıyodum üşensem bile. neyse geçer bakalım modum düşük herhalde havalardan diyelim
sizler nasılsınız kızlar? herkes durgun bu hafta galiba
Hadi bakalım inşallah canmmm hepimiz için tek temennimKotu dusunme canim insallah olur biz de teyze oluruz
Bende kremi bıraktım canm ama tabi inşallah öyle devam ederimegzersiz yap ki seninde bebiş heyecanını paylaşalım emin ol bunun olması birkaç gününe bakar
Olmaz olasica vajinismusgerçekten çok motive ettin benii... duygulandım yaaa
inşallah cnm bakalım görebilecek miyim o günleri. biliosun bu hastalık umutsuz ve karamsar yapıyor.
ben de en kısa zamanda buraya gelip hamileyim demek istiyorum...
ama önceeee..: VAJİNİSMUSA ÖLÜMMMM!!!!!!
Tabi canım yazıcamm inşallahcanım bundan sonraki gidişlerin için de doktorun söylediklerini genel olarak bizimle de paylaşabilir misin acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?