Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bu ay için hamilelik düşünüyorum. Şimdiden eşime o güzel haberi vermek için bebiş çorap ayakkabisi falan bakıyom hatta almak istiyorum ama birçok insandan erken alırsan uğursuzluk getirir tarzı şeyler duymuştum. Ve korkum ya hemen gebelik olmazsaaaa

canım bundan sonraki gidişlerin için de doktorun söylediklerini genel olarak bizimle de paylaşabilir misin acaba :)

Arkadaşlar dr nazife ergen micozkadioglu istanbul üsküdarda imkanınız var ise kesinlikle tavsiye ederim sitesini inceleyin youtube da videoları var

Kotu dusunme canim insallah olur biz de teyze oluruz

Strestendir canm unutma sen erteledikce o ilerlemeyecek ihmal etme egzersizlerinj
haklısın canım ama inan hiçççç içimden gelmiyor böyle bişi yok... geçen haftaya kadar yine bi azimle istekle yapıyodum üşensem bile. neyse geçer bakalım modum düşük herhalde havalardan diyelim

sizler nasılsınız kızlar? herkes durgun bu hafta galiba

bence batıl inanç canım uğursuzluk getirmesi falan. ama yerinde olsam mutlu haberi alınca hemen bi emzik ya da bebek ayakkabısı alır eşimin cebine koyardım beklemediği bi anda

bence batıl inanç canım uğursuzluk getirmesi falan. ama yerinde olsam mutlu haberi alınca hemen bi emzik ya da bebek ayakkabısı alır eşimin cebine koyardım beklemediği bi anda
Bana göre de batıl inanç ama sormak istedim. Diyom birkaç parca bebek malzemesi alayım işte ayakkabı emzik bi zıbın ve bi oyuncak. Bunları güzel bi kutuya koyarım üzerinede not yazarım sürpriz olur ona.

Bende kremi bıraktım canm ama tabi inşallah öyle devam ederim egzersiz yap ki seninde bebiş heyecanını paylaşalım emin ol bunun olması birkaç gününe bakar

Bende kremi bıraktım canm ama tabi inşallah öyle devam ederim egzersiz yap ki seninde bebiş heyecanını paylaşalım emin ol bunun olması birkaç gününe bakar

gerçekten çok motive ettin benii... duygulandım yaaa
inşallah cnm bakalım görebilecek miyim o günleri. biliosun bu hastalık umutsuz ve karamsar yapıyor.
ben de en kısa zamanda buraya gelip hamileyim demek istiyorum...
ama önceeee..: VAJİNİSMUSA ÖLÜMMMM!!!!!!

Olmaz olasica vajinismus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…