- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.061
Sizce böyle bişey olabilir mi
Evet canim biraz da olsa içe boşalma varCanım olabilir eğer ice boşalma oluyorsa.
Veririm canim hayırlısı olsunHadi hayırlısı canım bize de haber ver
Ya o pislikle bende mesajlasiyordum su an cok kizdim kendime ama erkek oldugunu anlayacagim bir sey yazmamisti sadece basit konusuyordu hoslanmamistim mesafeliydim. En son mesaji napiyosun? uyuyacagim yazdim bizimki uyutsa bende uyucam yazdi cevap vermedim iyyyy
Zaten belli ediolar kendilerini. Allahindan bulsun pislik. Sanirim profilini kapandi. Bi sayfasina göz atayim dedim. Burda yazdigi yorumlari görünce tam emin oldum. Banada özelden yazmaya basladi. nasilsin merhaba falanla. Bende direk anladim küfür bastim. Yeni üyelik acip yine gelir aramiza. öylelerde evlerinde kari 5 cocuk falanla yasayan tiplerden. Allah büyük elbette bir cezasini cekecek. Dikkatli olalim.Ya o pislikle bende mesajlasiyordum su an cok kizdim kendime ama erkek oldugunu anlayacagim bir sey yazmamisti sadece basit konusuyordu hoslanmamistim mesafeliydim. En son mesaji napiyosun? uyuyacagim yazdim bizimki uyutsa bende uyucam yazdi cevap vermedim iyyyy
Bana Yardimci olurmusunuzMerhaba kızlar yaklaşık üç sene önce bu platformdan hiç çıkmazdım. Tüm yaşadıklarınızı ben de fazlasıyla yaşadım. Evliliğimin ilk üç ayı zindan oldu. Önce devlet hastanesinden destek aldım. Fakat bu grup sayesinde yendim şimdi herşey çok rahat ve yolunda. Buradalar mı bilmiyorum @AdaNis @kkaderim o kadar yardımcı olmuşlardı ki allah razı olsun.
Bunları buraya niye yazıyorum. Beyninizde bitirin İnan’ın hiç zor değil. Profosyonel desteği bırakıp burdan aldığım motivasyonla başardım ben. Kafam da bitirdim ve Bir gün o kadar kolay oldu ki ben inanamadım olduğuna. Cok ağladım cocuklara bakıp üzülürdüm benim hiç olmayacak diye ama şimdi 2 yasında dünyalar tatlısı bi oğlum var
Rabbim yardımcınız olsun. Sormak istediğiniz bişey olursa severek yardımcı olurum.
Ne kadar ücreti soyler misiniz? Çok pahali tedavi ücretleri napicaz bilmiyorumkızlar selam... 3 yıllık evliyim ve 3 yılım vajinusmusla kabus oldu!! Ta kiii dr. murat ulusoy ile tanısana kadar... evliliğim 6. Ayında bir tedavi denedim fakat basarısızlıkla sonuclandı... sonra da kabus basladı. Bu hastalığın üstesinden gelemeyeceğimi düşündüm her gece yatakta sessizce ağladım yeri geldi bosanmayı düşündüm belki de deprosyondaydım eşim hep destek oldu yapacağız olacak ne boşanması diye ama ben cok mutsuzdum bir gün internette vajinusmusla ilgili şeyler okurken dr. Murat ulusoyun hipnoz tekniği ile vajinusmus tedavisini gördüm daha önce denediğim teknikten cok farklıydı ve tamamen bilinçaltıyla alakalı olduğundan bahsediyordu hastalığın yazıda iyice arastırdıktan sonra gittik doktora vee 3 yılınumutsuzluğu 3 saatte son buldu... basarı hikayelerini okurken hep nasıl 3 saatte olur nasıl 1 günde olur diye inanamıyordum... ben basardım. Sizde basarabilirsiniz kızlar... bugün2. Gün ve sizinle paylasmak istedim cünkü bende çaremi internette buldum. 2 gündür en rahat uykumu uyuyorum 2 gündür kendimi zinde hissediyorum. Kendinize güvenin ve ERTELEMEDEN murat beyin kapısını çalın..
4.500₺ idi evet cok pahalı birde benim 2. Tedavim düşünün giden parayı.... keşke ilk basta murat beye gitseydim diyorum bu yüzdenNe kadar ücreti soyler misiniz? Çok pahali tedavi ücretleri napicaz bilmiyorum
4.500₺Nenkadar odeme yaptiniz peki
Hepsi para tuzagi. Eminim yardimci oluyorlardir. Ben 3 senedir evliyim. Burdaki arkadaslardan yardim isteyerek yendim 2 ay önce. Ben yurtdisinda yasiyorum. Özellikle istanbula gittim tedavi olcakdim. Baska doktorlarla sadece konusmaya gittim. Onlar dediki sakin okadar para verip tedavi olma. Parmak egsersizi ile yenceksin dediler. Inanin bana parmak egsersizi cok daha basit. Ve ben yendiysem dünyada herkes yener. Ben canima cok düskünümdür cok hassasimdir. Ben 2 parmak egsersizden sonra direk esli denemeye gectim. Yani direk iliskiyi denedim. Ve burda önerilen pozisyonla denedim. Ve gercekden coook kolaydi. benim tavsiyem iliski esnasinda birbinize bakmayin göz göze gelmeyin. Sen sirti dönük ol.Ne kadar ücreti soyler misiniz? Çok pahali tedavi ücretleri napicaz bilmiyorum
Peki Siz ne kadar ücret ödediniz?Beni hatirlayanlar sasiricak belki ama evet bende yendim. Cok agir vakaydim vajinama degil dokunmak bakmak bile imkansiz gbiydi bi zamnalr. 5 aylik evliydm ama bekarken de vajinusmusu duymus ve kendime teshisi koymuştum çünkü dusa ic camasirsiz grmek bile tedirgin ediyodu bni. Cok şükür Reyyan Özcan Temizkan sayesinde yendim kendisi inanilmaz sabirli guleryuzlu ve sana agr vaka sen yapamazsn gozuylr bakmiyo daha once gttgm doktor bunu yapmisti çünkü. Şu an %100 rahatim diyemem tabiki o kafamizda kurdugumuz aci asla yok sadece şu an git gelde ve pozisyon ayarlamada sıkıntı yasiyorum o da zaten herkeste basta olan birsey lutfen ama lutfen ertelemeyin. Ben kulak çubugunu vajinama ilk degdirgimde panik atak gecirmistm simdi cok tuhaf geliyo vajina cidden acilan bseymis beynim bunu kabul etti ultrasonla muaynr ble oldum alttan lutfen ertelemeyin icinize sinen br doktora gidin yoksa bnm de yillarim gecicekti buna eminim
Yaaaa cok sevindim.keske bende hamile.olabilsen bizdr yarim yamalak yapıyoruz ama.olmuyir nasil denemelerde oldu ki canimKızlar hamilelikten şüpheleniyorum daha bu olayı tam atlatamadım ama test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı . Eşim çok istiyordu çocuğu olsun diye ama daha vajinusmusu tam bitirememişken beni tedirgin etti.
Ben gitme derim. Ha apart ile calismissin ha parmak ile. Benim esimde gitmek istedi cok düsündüm cok arastirdim. Dedigim gibi 3 senem kabus gibi gecti. Hergün agliyordum. Kendimi kadin olarak hissetmiyordum. Esimde cok anlayisi cok destek cikdi. Hic basima kalkmadi. ben esimi evden kovuyodum. Muzik aciodum. Isiklari hafif kapatiodum ayna önünde tek parmak ile denemeye calistim. Ilk basta imkansizdi. olucak gibi degildi. Ama oldu sonucta. Tedavi icin bosuna para harcamayin derim. Burda aktif olun bizler variz bende sizler sayesinde yendimBirde cigdem tezcana giden varmi artik doktora gtmeye karar verdik ama yinede kararsizligim var
Egzersiz yapamiyorum parmak marmak.yapamam canim.yapamiyorum yapamiyorumkiiii tek caremBen gitme derim. Ha apart ile calismissin ha parmak ile. Benim esimde gitmek istedi cok düsündüm cok arastirdim. Dedigim gibi 3 senem kabus gibi gecti. Hergün agliyordum. Kendimi kadin olarak hissetmiyordum. Esimde cok anlayisi cok destek cikdi. Hic basima kalkmadi. ben esimi evden kovuyodum. Muzik aciodum. Isiklari hafif kapatiodum ayna önünde tek parmak ile denemeye calistim. Ilk basta imkansizdi. olucak gibi degildi. Ama oldu sonucta. Tedavi icin bosuna para harcamayin derim. Burda aktif olun bizler variz bende sizler sayesinde yendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?