Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya o pislikle bende mesajlasiyordum su an cok kizdim kendime ama erkek oldugunu anlayacagim bir sey yazmamisti sadece basit konusuyordu hoslanmamistim mesafeliydim. En son mesaji napiyosun? uyuyacagim yazdim bizimki uyutsa bende uyucam yazdi cevap vermedim iyyyy

Herkese mesaj atmış demek bana da merhaba falanla başladı sonra hala acı oluyor mu dedi benim cvbim üzerine de insaAllah geçer dedi. Başka gün de günaydın dedi cevap vermediğim için devamı gelmedi

Zaten belli ediolar kendilerini. Allahindan bulsun pislik. Sanirim profilini kapandi. Bi sayfasina göz atayim dedim. Burda yazdigi yorumlari görünce tam emin oldum. Banada özelden yazmaya basladi. nasilsin merhaba falanla. Bende direk anladim küfür bastim. Yeni üyelik acip yine gelir aramiza. öylelerde evlerinde kari 5 cocuk falanla yasayan tiplerden. Allah büyük elbette bir cezasini cekecek. Dikkatli olalim.

Merhaba kızlar vajinusmusu yaşamış ve yenmiş biri olarak yaşadıklarımı ve nasıl yendiğimi size anlatayım belki birinede olsa faydalı olurum.evleneli 2 yıl oldu önceden balayında yapmayacağız tatil bitince evimizde yaparız demiştik eve geldik ama içimde bir korku yapamıyorum böyle başladı derdim ama pes etmemek ve anlayışlı eş bunu yenmede en önemli aşamalar. Hemen araştırmaya başladım parmak egzersizi işe yarıyor diye görünce denemeye değer diyerek eşimin gözü önünde uğraşmaya başladım ki kızlığım yırtılırsa o görmediği zaman beni yanlış anlamasın diye.ama yapamadım parmak ilk denemelerde girmedi iyice stres oldum ama yılmadım sonra bir elimle klitorisimi uyarıp diğer elimle girmeye çalıştım bu sefer klitoris uyarılınca orda yumuşama oldu ve parmak girdi bu attığım en büyük adımdır baktım sıkıntı yok giriyor bir cesaret geldi hergün denedim sonra işi büyüttüm eşimin parmağı ile denedim ilki olmadı ağladım eşime beni boşa bile dedim ama oda başarıcaz beraber diyerek beni motive etti her akşam denedik 1. Ayda anca eşimin parmağı almaya başladım sonra baktım başardım herhalde dedim ilişkiye girmeye çalışınca yine fiyaskoyla sonuçlandı ama herakşam parmak çalışmaları bırakmadık birgün eşimle konuşurken ya bişi olsa orayı uğuştursa hiç acı hissetmesem öle bişi yokmu acaba diye düşündüm aklıma ilk Ağda deneyimimde kullandığım emla krem geldi baktım bir çok kişi emla ile vajiyi yenmiş Canıma tak ettiği için denedim ve evliliğimin 3. Ayında emla sayesinde yapabildim aslında korkmadım dersem yalan olur sonuçta kimyasal niye yaptım diye çok kızdım kendime ama insan çaresiz kalınca yapıyor doktora gidip durumu anlattım emla kullandım sakınca olurmu dedim yok olmaz yenmene fayda olduysa çok iyi yapmışın dedi birçok evlilik bu sebepten bitiyor emla en yapa mantar olursun onuda tedavi ederiz ama eşinle arandaki bağ mantardan daha önemli deri o zaman bir ohhh çektim. Birde ilişkiye ilk başlarken siz üstte olun penisi tutun ve siz yavaş yavaş içeri alın yön verme sizde olursa daha kolay oluyor diğer türlü her zaman korku başa dönüyor sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz

Bana Yardimci olurmusunuz

Ne kadar ücreti soyler misiniz? Çok pahali tedavi ücretleri napicaz bilmiyorum

Ne kadar ücreti soyler misiniz? Çok pahali tedavi ücretleri napicaz bilmiyorum
Hepsi para tuzagi. Eminim yardimci oluyorlardir. Ben 3 senedir evliyim. Burdaki arkadaslardan yardim isteyerek yendim 2 ay önce. Ben yurtdisinda yasiyorum. Özellikle istanbula gittim tedavi olcakdim. Baska doktorlarla sadece konusmaya gittim. Onlar dediki sakin okadar para verip tedavi olma. Parmak egsersizi ile yenceksin dediler. Inanin bana parmak egsersizi cok daha basit. Ve ben yendiysem dünyada herkes yener. Ben canima cok düskünümdür cok hassasimdir. Ben 2 parmak egsersizden sonra direk esli denemeye gectim. Yani direk iliskiyi denedim. Ve burda önerilen pozisyonla denedim. Ve gercekden coook kolaydi. benim tavsiyem iliski esnasinda birbinize bakmayin göz göze gelmeyin. Sen sirti dönük ol.

Arkadaslar dünkü sapik dan dolayi bende sikayet edilmisim. Hesabim kapanmisti sabah! birisi sikayet etmis beni. Kadinlarkulubu yönetmenlerini arayip bayan oldugumu ispatlamam gerekdi. Simdi de yine acildi hesabim. Bayan olduguma emin oldular

Beni hatirlayanlar sasiricak belki ama evet bende yendim. Cok agir vakaydim vajinama degil dokunmak bakmak bile imkansiz gbiydi bi zamnalr. 5 aylik evliydm ama bekarken de vajinusmusu duymus ve kendime teshisi koymuştum çünkü dusa ic camasirsiz grmek bile tedirgin ediyodu bni. Cok şükür Reyyan Özcan Temizkan sayesinde yendim kendisi inanilmaz sabirli guleryuzlu ve sana agr vaka sen yapamazsn gozuylr bakmiyo daha once gttgm doktor bunu yapmisti çünkü. Şu an %100 rahatim diyemem tabiki o kafamizda kurdugumuz aci asla yok sadece şu an git gelde ve pozisyon ayarlamada sıkıntı yasiyorum o da zaten herkeste basta olan birsey lutfen ama lutfen ertelemeyin. Ben kulak çubugunu vajinama ilk degdirgimde panik atak gecirmistm simdi cok tuhaf geliyo vajina cidden acilan bseymis beynim bunu kabul etti ultrasonla muaynr ble oldum alttan lutfen ertelemeyin icinize sinen br doktora gidin yoksa bnm de yillarim gecicekti buna eminim

Peki Siz ne kadar ücret ödediniz?

Yaaaa cok sevindim.keske bende hamile.olabilsen bizdr yarim yamalak yapıyoruz ama.olmuyir nasil denemelerde oldu ki canim

Birde cigdem tezcana giden varmi artik doktora gtmeye karar verdik ama yinede kararsizligim var

Birde cigdem tezcana giden varmi artik doktora gtmeye karar verdik ama yinede kararsizligim var
Ben gitme derim. Ha apart ile calismissin ha parmak ile. Benim esimde gitmek istedi cok düsündüm cok arastirdim. Dedigim gibi 3 senem kabus gibi gecti. Hergün agliyordum. Kendimi kadin olarak hissetmiyordum. Esimde cok anlayisi cok destek cikdi. Hic basima kalkmadi. ben esimi evden kovuyodum. Muzik aciodum. Isiklari hafif kapatiodum ayna önünde tek parmak ile denemeye calistim. Ilk basta imkansizdi. olucak gibi degildi. Ama oldu sonucta. Tedavi icin bosuna para harcamayin derim. Burda aktif olun bizler variz bende sizler sayesinde yendim

Egzersiz yapamiyorum parmak marmak.yapamam canim.yapamiyorum yapamiyorumkiiii tek carem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…