- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.021
Canim benim calisanlarla neden ayni ortamda kaldin ki? Ben devlet hastanesine gitmeme ragmen baktim doktorun yanindaki calisan agzini ayirmis bizi dinliyor, doktora rica ettim ozel konusabilir miyiz diye ve muayene bolumune gectik. Ilac yazarken bile agzini acmis dinliyordu o gorevli kiz. Ben de cok rahatsiz oldum. Isine bak gibisinden isaret yaptim. Insanlar cok mesafesiz ve duyarsiz maalesef. Kendini uzme sen iyi olmaya bak.
Ayrica doktorun yaklasimi da cok cirkin...ne demek tecavuz kacinilmazsa yaa. Oyle bir sey olacak olsa eslerimiz sabir gostermez ve simdiye kadar 50 kere zorla birlikte olurlardi bizle. Guzellikle olsun diye ugrasiyoruz burda.
Cok iyi anliyorum canim muayeneye gittigimde ben de ayni sekildeydim. Muayene bolumu bulundugumuz odanin icinde ayri bir odaydi o yuzden rahat gectik biz ama ben ustumu giyip ciktigimda baska hastayi almisti iceri ben de onun ve sekreterin yaninda bir seyler sormak zorunda kaldim yine maalesef ustu kapaliAynen canim ama soyle bir sey var muayene bolumunde de 1 calisan var bir de paravan atmislar paravanin arkasinda vajinal muayene yapiliyor diye ultrasonda kizin yaninda yani kucucuk bi odada. O kiza da iste baktigi seyleri not ettiriyor ama insan cok rahatsiz oluyor. Minicik odada 3 kisiydik aglamami filan gordu tabi. Hatta ben ultrason yatagindan kalkmafan diger hastayi cagirdilar o fa paravanin arkasina coktan gecmisti bile... Ne fisildasak bile herkes duyacak ki zaten onlar normal tonda konusuyorlar. Ama ben kendimi rezil olmus hissettim bir de ezik gibi yani evlisin ve birlikte olamamissin ne kadar da sacma olarak baktilar bence... Bilmiyorum ben mi hassas bakiyorum insanlar mi dusuncesiz..
Cok iyi anliyorum canim muayeneye gittigimde ben de ayni sekildeydim. Muayene bolumu bulundugumuz odanin icinde ayri bir odaydi o yuzden rahat gectik biz ama ben ustumu giyip ciktigimda baska hastayi almisti iceri ben de onun ve sekreterin yaninda bir seyler sormak zorunda kaldim yine maalesef ustu kapaligercekten cok hassas konular ve anlamak icin doktor olmak da yetmiyor insan olmak gerekiyor sanirim.
Agladim yazdiklarini okuyunca zaten kirpiklerimin ucunda gozyaslarim herseye agliyorum üzülme caninida sıkma sana o bakan gozler ne bicim kadin der gbi baktilarsa allah gördü ve duydu doktor da doktor adi isde icraati 0 mış üzülme bende bgun haber aldim benden 4 ay önce evlenen arkadasim 2. Ye hamileymis 1 bucuk yillik evliyim artik banada herkes soruyor eve geliyorum agliyorum dayanma gucu versin bize allajGunaydin kizlar doktora gidip geldim biraz da aceleci bir tipti guya ozel hastane. Ben durumu soyledim evliyim ama birlikte olmadik dedim alttan baktirmak istemiyorum dedim ki zaten aglayacak gibi konusuyordum. O da ne yapmami istiyorsun yatmazsan dedi ben de ultrasonla filan baksaniz dedim. Mecburen karnimdan ultrasonla bakti su an ciddi bir sey yok gibi dedi ama hormon ilaci verdi sanirim. O adeti kesecekmis sonra tekrar baslayacakmis baslayinca 2. Gun gel tahlil yapalim dedi.
Esinle neden birlikte olamadiniz sorun sende mi onda mi dedi bende dedim. O da boyle kafasini cevirip yapacak bir sey yok tecavuz kacinilmazsa dedi gulumseyerek kalkti diger hastaya gitti.
O kadar moralim bozuk ki herkese bu durum sacma geliyor sanirim. Zaten aglayarak konustum doktorla. Buraya bile korkarak zor geldim dedim. Yaninda da 2 calisan var hepsi duydu bu durumu oyle baktilar...Allahimmm ne olur bizlere yardim et rabbim. Herkesin gule oynaya gittigi muayeneye bile gidemiyorum. Bu sekilde plansiz hamile kalsak korkumuzdan gidemicez kizlar. Allahim tez vakitte kurtarsin bu illetten.
Agladim yazdiklarini okuyunca zaten kirpiklerimin ucunda gozyaslarim herseye agliyorum üzülme caninida sıkma sana o bakan gozler ne bicim kadin der gbi baktilarsa allah gördü ve duydu doktor da doktor adi isde icraati 0 mış üzülme bende bgun haber aldim benden 4 ay önce evlenen arkadasim 2. Ye hamileymis 1 bucuk yillik evliyim artik banada herkes soruyor eve geliyorum agliyorum dayanma gucu versin bize allaj
Canim alttan illa bakmasi gerekmiyor bisuru doktoe var altini ac bakcam die bir kaide yok vajinimus olmayip da alttan batırmayan cok insan var dusunme sen onlari cok bakmak isdiosa cikarsin baska doktor mu yok bbnde bebek cok isdiyorum millet 2.ye hamile ya kafama takmakdan hasta olacamAmin canim tes vakitte kurtulalim insallah. Herkesin hic dusunmeden yaptigi seyi biz yapamiyoruz. Ne cok uzuldum bugun anlatamam aglayarak anlattim doktorda. Tabi o aglamami da anlamsiz karsiladi. Ne yapayim Allahim gorsun ve kurtarsin insallah. Onceden bu sekilde hamile de kalsam uzulmezdim ama bugunden sonra buyuk konusmayayim ama o dusuncem gitti. Cunku ben daha gidip bebegimi bile kontrol ettiremem ki alt taraftan... her sey donup dolasip buna geliyor. Allahim tez vakitte kurtarip hayirlisiyla hayirli evlatlar versin bizlere de her isteyene de... ben de senin gibiyim dokunsan agliyorum herkese ve her seye. Tukendik iyice Allah beterinden saklasin. Bu olmaj uzere bir suru derdimiz skintimiz var Allah yardimcimiz olsun insallah
Canim alttan illa bakmasi gerekmiyor bisuru doktoe var altini ac bakcam die bir kaide yok vajinimus olmayip da alttan batırmayan cok insan var dusunme sen onlari cok bakmak isdiosa cikarsin baska doktor mu yok bbnde bebek cok isdiyorum millet 2.ye hamile ya kafama takmakdan hasta olacam
Canm ben de vajinismustum. Yeneli 3 ay falan oldu. Hala korkularm var. Zevk almiyorm. Sanirim zamanla duzelecem bilmiyorum ya. En azindan kayganlastirici kullanmadan iliskiye girebldm diyorm mesela. En azndan farkli bi pozisyonda denedik oldu diyorm bu sekilde kendime telkin veriyorum. Zevk kismi da sonra olur umarim. Senin hissettigin seyler normal yaniCanim sende basarmissin benim
gibi. Iliski hayatin nasil? zevk aliyormusun? esini istiyormusun? Bende sifir zevk var,istek yok,heycan yok. Ha olmus ha olmamis. Gercekden moralim sifir. Vajinismusu yenenlerden baska bu sorunu yasayan varmi? Cok kötüyüm
Cevabin icin tesekkür ederim. Bende Allahdan kayganlastiriciz yapabiliyorum. farkli pozisyon da oluyor. Buna sükür. ama zevk almadan sadece esin icin yapmis olmuyormusun? heycan ve arzulama varmi sende?Canm ben de vajinismustum. Yeneli 3 ay falan oldu. Hala korkularm var. Zevk almiyorm. Sanirim zamanla duzelecem bilmiyorum ya. En azindan kayganlastirici kullanmadan iliskiye girebldm diyorm mesela. En azndan farkli bi pozisyonda denedik oldu diyorm bu sekilde kendime telkin veriyorum. Zevk kismi da sonra olur umarim. Senin hissettigin seyler normal yani
Gunaydin kizlar doktora gidip geldim biraz da aceleci bir tipti guya ozel hastane. Ben durumu soyledim evliyim ama birlikte olmadik dedim alttan baktirmak istemiyorum dedim ki zaten aglayacak gibi konusuyordum. O da ne yapmami istiyorsun yatmazsan dedi ben de ultrasonla filan baksaniz dedim. Mecburen karnimdan ultrasonla bakti su an ciddi bir sey yok gibi dedi ama hormon ilaci verdi sanirim. O adeti kesecekmis sonra tekrar baslayacakmis baslayinca 2. Gun gel tahlil yapalim dedi.
Esinle neden birlikte olamadiniz sorun sende mi onda mi dedi bende dedim. O da boyle kafasini cevirip yapacak bir sey yok tecavuz kacinilmazsa dedi gulumseyerek kalkti diger hastaya gitti.
O kadar moralim bozuk ki herkese bu durum sacma geliyor sanirim. Zaten aglayarak konustum doktorla. Buraya bile korkarak zor geldim dedim. Yaninda da 2 calisan var hepsi duydu bu durumu oyle baktilar...Allahimmm ne olur bizlere yardim et rabbim. Herkesin gule oynaya gittigi muayeneye bile gidemiyorum. Bu sekilde plansiz hamile kalsak korkumuzdan gidemicez kizlar. Allahim tez vakitte kurtarsin bu illetten.
Canim Ankara’da mı oturuyorsun ? Orda sana bir doktor adı vereceğim ona git diye hemde devlet hastanesiAmin canim tes vakitte kurtulalim insallah. Herkesin hic dusunmeden yaptigi seyi biz yapamiyoruz. Ne cok uzuldum bugun anlatamam aglayarak anlattim doktorda. Tabi o aglamami da anlamsiz karsiladi. Ne yapayim Allahim gorsun ve kurtarsin insallah. Onceden bu sekilde hamile de kalsam uzulmezdim ama bugunden sonra buyuk konusmayayim ama o dusuncem gitti. Cunku ben daha gidip bebegimi bile kontrol ettiremem ki alt taraftan... her sey donup dolasip buna geliyor. Allahim tez vakitte kurtarip hayirlisiyla hayirli evlatlar versin bizlere de her isteyene de... ben de senin gibiyim dokunsan agliyorum herkese ve her seye. Tukendik iyice Allah beterinden saklasin. Bu olmaj uzere bir suru derdimiz skintimiz var Allah yardimcimiz olsun insallah
Bilip bilmeden konusmassn iyi olur milletin gunahini alma bnce cuma aksamiarkadaslar bana özelden yeni üye MELEKSIN SEVDAM yaziyor. 100% erkek.Sakin konusmayin sohbet etmeyin. Baslangici nasilsin canim vs vs. Migdem bulandi ya. Sapiklar cogaliyor
sen bi sus ve defol burdan.Bu sayfaya yazdigin yorumlari tek tek okudum. Bayan falan degilsin sen. Yok dilatör nekadar büyük. Bütün ayip seyleri acik acik net bir sekilde üzerine basa basa burdaki hastalarimiza sorabiliyorsun. SANANE? Özelden basladin konusmaya. Ben konuya girmedimBilip bilmeden konusmassn iyi olur milletin gunahini alma bnce cuma aksami
Burasi bayanlarin yeri ve bayanlar oldugu icin acik acik konusabiliyorum canim burada herkes ozgur ozelden konusuncada sapik diyoraun baksen bi sus ve defol burdan.Bu sayfaya yazdigin yorumlari tek tek okudum. Bayan falan degilsin sen. Yok dilatör nekadar büyük. Bütün ayip seyleri acik acik net bir sekilde üzerine basa basa burdaki hastalarimiza sorabiliyorsun. SANANE? Özelden basladin konusmaya. Ben konuya girmedim
cünkü erkek oldugunu anladim.
Sanki banada yazmıştı bu bende şüphhelenip yazmayi biraktim banada ozelden yazdı Cok açık konuşuyorsen bi sus ve defol burdan.Bu sayfaya yazdigin yorumlari tek tek okudum. Bayan falan degilsin sen. Yok dilatör nekadar büyük. Bütün ayip seyleri acik acik net bir sekilde üzerine basa basa burdaki hastalarimiza sorabiliyorsun. SANANE? Özelden basladin konusmaya. Ben konuya girmedim
cünkü erkek oldugunu anladim.
Cünkü sapiksin! Bana inanmayan varsa cok basit. Meleksin sevdamin profiline girip yolladigi mesajlars baksin ve okusun. Bayanmi degilmi zaten anlarsiniz. güncellemenden bile belli. Gelmis özelden basliyoe merhabayla. nasilsinla. Sonraki sordugun soruyu buraya yazmiyorum arkadaslari sadece uyariyorum. Özelden konusmayin!!!Burasi bayanlarin yeri ve bayanlar oldugu icin acik acik konusabiliyorum canim burada herkes ozgur ozelden konusuncada sapik diyoraun bak
Ya salak salk konusma ne yazdim bn sana sen birsey yazmissin bnde sana sordum onu care bulabildin mi acaba diye bnda ne var kiCünkü sapiksin! Bana inanmayan varsa cok basit. Meleksin sevdamin profiline girip yolladigi mesajlars baksin ve okusun. Bayanmi degilmi zaten anlarsiniz. güncellemenden bile belli. Gelmis özelden basliyoe merhabayla. nasilsinla. Sonraki sordugun soruyu buraya yazmiyorum arkadaslari sadece uyariyorum. Özelden konusmayin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?