- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.041
Ya salak salk konusma ne yazdim bn sana sen birsey yazmissin bnde sana sordum onu care bulabildin mi acaba diye bnda ne var ki
Cunku bayanim ve oyle yarum yapiyorumGenele yaptığı yorumlarda bayan gibi ama artık insan her şeyden korkar şüphelenir oldu.
Onunla muhattap olma canim bana da yazdı baktım salakça konuşacak geri yazmadım hatta bir arkadaş daha söylemiştiHerkes sikayet etsin Lütfen kizlar. Biz burda ne derdindeyiz gelmis bi sapik aramiza. Kuscam ya. Allahin belasi. Iste Türkiyenin geldigi nokta.
Cuma aksami günahini almayimi? senin gibilerde Allah korkusu varmiki ? Defol be sapik. Güncellemene baksana. melegimsin,incitanem. Yorumlarina baksana. Sapiksin cünkü. Yazma yoksa fena bozarim seniYa salak salk konusma ne yazdim bn sana sen birsey yazmissin bnde sana sordum onu care bulabildin mi acaba diye bnda ne var ki
Sen zaten bozulmussun bozulacagini konusma salak mi ne ya biz burda faydali olmaya calisiyoruz sen iftira ile ugrasiyorsunCuma aksami günahini almayimi? senin gibilerde Allah korkusu varmiki ? Defol be sapik. Güncellemene baksana. melegimsin,incitanem. Yorumlarina baksana. Sapiksin cünkü. Yazma yoksa fena bozarim seni
Demekki akilli bayanlarda varmi. Cogu cakmis zaten MELEKSIN SEVDAMIN BIR SAPIK ADAM oldugunuOnunla muhattap olma canim bana da yazdı baktım salakça konuşacak geri yazmadım hatta bir arkadaş daha söylemişti
Ben açık sekilde konuştuğu icin suphelenmsitim çünkü kimse kimseyi tanimiyor bu kadar açık konusulmazDemekki akilli bayanlarda varmi. Cogu cakmis zaten MELEKSIN SEVDAMIN BIR SAPIK ADAM oldugunuSikayet tusuna basip lütfen sikayet edelim
Onunla muhattap olma canim bana da yazdı baktım salakça konuşacak geri yazmadım hatta bir arkadaş daha söylemişti
Ben bir cümlesinden anladim. zaten 1+1 sapik oldugu anlasilir. Umarim onunla özelden konusan yokdur!!!! profilini izledim. burda sizlerle konusmasini tek tek okudum. Acik ve net ortada yani Sapik oldugu. Sordugu igrenc sorulardan da mi anlamamis bazi arkadaslarimiz???Ben açık sekilde konuştuğu icin suphelenmsitim çünkü kimse kimseyi tanimiyor bu kadar açık konusulmaz
Canim senin sohbet ettigin kisi bir sapigin teki. Sikayet ettik. Sorulardan da mi anlamadiniz yaaa kiziyorum suanBas kısmı giriyor sanirim 5 aydir bu sekilde yapıyoruz gebelikde yokkk yani tamamen girmiş olsa
Ben bir cümlesinden anladim. zaten 1+1 sapik oldugu anlasilir. Umarim onunla özelden konusan yokdur!!!! profilini izledim. burda sizlerle konusmasini tek tek okudum. Acik ve net ortada yani Sapik oldugu. Sordugu igrenc sorulardan da mi anlamamis bazi arkadaslarimiz???
Orasını bilemicem cnm bana özelden yazinca açık konuştuğu icin.yazmadim benBen bir cümlesinden anladim. zaten 1+1 sapik oldugu anlasilir. Umarim onunla özelden konusan yokdur!!!! profilini izledim. burda sizlerle konusmasini tek tek okudum. Acik ve net ortada yani Sapik oldugu. Sordugu igrenc sorulardan da mi anlamamis bazi arkadaslarimiz???
yok yok canim sana demiyorum. Dikkat edelim biraz . Suan sayfasi engellendi sanirim. Kuscam resmen ya böyle bisi olamazYani eğer benim için diyorsan ben sürekli burayı takip etmiyorum her yorumunda detaylı okumuyorum? Sen şimdi öyle diyince attığı mesejlari da yine açmadan üstten baktım da öyle dedim?
Gecen bende bu konu uzerine bisey yazmisdim bende dediydim erkek die isleri yok bu seyden zevk almaya bakio serefsizsen bi sus ve defol burdan.Bu sayfaya yazdigin yorumlari tek tek okudum. Bayan falan degilsin sen. Yok dilatör nekadar büyük. Bütün ayip seyleri acik acik net bir sekilde üzerine basa basa burdaki hastalarimiza sorabiliyorsun. SANANE? Özelden basladin konusmaya. Ben konuya girmedim
cünkü erkek oldugunu anladim.
Ben anladim canim onun erkek.oldugunu hatta yazdim buraya ve eses die bi adli arkadaşada yaziomusdu isi mi var banada yazmisdi da cikiyorum bb demisdim oyle anlasiliyor zaten erkeklerin yazdiklari smdi bir kisi gekse buraya bayan olsa onada güvenemeyiz isde heryerden cikior pisliklerCanim senin sohbet ettigin kisi bir sapigin teki. Sikayet ettik. Sorulardan da mi anlamadiniz yaaa kiziyorum suan
Nenkadar odeme yaptiniz pekikızlar selam... 3 yıllık evliyim ve 3 yılım vajinusmusla kabus oldu!! Ta kiii dr. murat ulusoy ile tanısana kadar... evliliğim 6. Ayında bir tedavi denedim fakat basarısızlıkla sonuclandı... sonra da kabus basladı. Bu hastalığın üstesinden gelemeyeceğimi düşündüm her gece yatakta sessizce ağladım yeri geldi bosanmayı düşündüm belki de deprosyondaydım eşim hep destek oldu yapacağız olacak ne boşanması diye ama ben cok mutsuzdum bir gün internette vajinusmusla ilgili şeyler okurken dr. Murat ulusoyun hipnoz tekniği ile vajinusmus tedavisini gördüm daha önce denediğim teknikten cok farklıydı ve tamamen bilinçaltıyla alakalı olduğundan bahsediyordu hastalığın yazıda iyice arastırdıktan sonra gittik doktora vee 3 yılınumutsuzluğu 3 saatte son buldu... basarı hikayelerini okurken hep nasıl 3 saatte olur nasıl 1 günde olur diye inanamıyordum... ben basardım. Sizde basarabilirsiniz kızlar... bugün2. Gün ve sizinle paylasmak istedim cünkü bende çaremi internette buldum. 2 gündür en rahat uykumu uyuyorum 2 gündür kendimi zinde hissediyorum. Kendinize güvenin ve ERTELEMEDEN murat beyin kapısını çalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?