Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersiz yapamiyorum parmak marmak.yapamam canim.yapamiyorum yapamiyorumkiiii tek carem
İnan bende yapamam diyordum bu işe baş koyarsan ve eşinle mutlu bir evliliğin olsun istiyorsan sakın pes etme bu şekilde başarıyorsun. Mutlaka çalışmanı kayganlaştırıcıyla yap çünkü stres yaptığımız için girişi hep kuru oluyor kuru yerede girmiyor birde parmağı girişe yerleştir diğer elinle klitorisi uyar böylelikle kasın gevşiyor parmak Zaman'la içeri girecek çok denedim ağladım sende başarırsın herkes başarır. Çok fazla para doktorlarınki o parayla bu işi başarınca eşinle tatile git ikinci balayı yap

Arkadaşlar kısa sürede yenmek için klinikler var evet ama devlet hastaneside psikiyatri servisinde bazı doktorları aracılığıyla terapi yapıyor ben ilk 2 3 seansına gitmiştim fakat devam ettiremedim eşli olarak her seansta istiyor yenme süresinde minimum 2 Ay ile 6 ay arasında değiştiğini söylemişti doktorum belki yüksek miktarları karşılayamaya bilirsiniz ama bunu devlet karşılıyor sadece muayene ücreti işliyor. Benim devam edememe sebebimde eşimin işi yuzundendi. Ben kendi çabala yendigimi dusunuyorum. Bugün doktora muayene olmaya gittim vajinal muayene oldum fakat ben zorlandm tam anlamıyla olamadım yinede kastım biraz.. doktorum tahlil yaptı sonucu çıktığında tekrar muayene edebilirim dedi... Ben 3 4 defa ilişki denemistim ondada kontrol hep bendeydi üst pozisyonda denemistim acaba o yuzden mi kastım diye düşünüyorum fikir verebilirmisiniz acaba banada..

Nasil baslicam peki ya nasil yaparım

Nasil baslicam peki ya nasil yaparım
Bende yapamam diye basladim ama gercekten zamanla yapilabildigini goruyorsun canim. Mesela vajinaya bakamayanlardansan ilk olarak aynada ona bakmaya ve incelemeye alis daha sonra dokun zamanla ilerlersin. Serce parmak bir bogumla baslaniyor genelde. Bende parmak egzersizi anı hic gelmesin istiyorum ama mecburuz napalim. Her gun ara vermeden yarim saat bir saat arası yapmaya calis. Allah kolaylik versin yenecegiz insallah

Egzersiz yapamiyorum parmak marmak.yapamam canim.yapamiyorum yapamiyorumkiiii tek carem
Yapacaksin!! ben bakamiyordum
orama bile. Ilk basta en ufacik parmagina jel sür.
aynanin önüne gec. Incele. Sevdigin slow muzik ac. Isiklari kapat. Mutlaka sessizlik olsun. yapabilceksin. Bende böyleydim. Parmak aslaaa diyordum. Bir gün olmadi ikinci gün olmadi.
en sonunda oldu. En en en önemlisi nefes egsersizini yapcaksin. Parmagini icine alirken seslice nefesini disari ver. Dogum yapanlar gibi. Kaslarin gevsiyor.
Denemelerde aglama ve titreme oluyor. Bunlar cok cok normal icindeki bütün negativ hissleri disari veriyosun demekdir.

Ben direk ıkınıp parmağımi sokuyorum ama 2 parmak nasıl sokukur ki

Bakiyorum bakmasina da parmak ve aparati kendi kendime yapabilmemi hic aklima aldıramıyorum ya

canim cok guzel anlatmissin herkesin eline koluna saglik ama sanki benim yapmam oraya biseyi sokmam gerçekten imkansiz geliyor

Yaaaa cok sevindim.keske bende hamile.olabilsen bizdr yarim yamalak yapıyoruz ama.olmuyir nasil denemelerde oldu ki canim
Canim biraz açık konuşacağım yarım yapabiliyordum o sırada eşim içime boşalıyordu tabi tamamen olmuyordu ne kadar olursa. Sonra ben hemen yatıp ayaklarımı duvara yaslayıp havaya kaldırıyordum 15 20 dakka bekliyordum birkaç kere bunu yaptım olacağıma inanmıyordum bazen ama oldu

Para tuzağı olduğunu düşünmüyorum neticede doktorlar ve işlerini yapıyorlar sadece ücretler cok yüksek her meslekte olduğu gibi kimisi işini iyi yapıyor kimisi ilgilenmiyor. Eğer yenebileceğine inanıyorsan tabikide senin gibi denemek en güzeli. Keske bende yenebileceğime inansaydım ve o kadar para dökmeseydim seni de tebrik ederim büyük basarı!

Bir an kendimi gordum Hamile misinnnn canımm

Canımm hatırlamaz olur muyum , gözün aydinn sıra hayırlısıyla bebiste insaAllah

Ben 3 sene evliyim. Yencegimi asla ve asla düsünmedim.Dedigim gibi canimi cok severim ve canimdan önemli birsey yoktur. Dokunma bile
imkansizdi. ama burda arkadaslarla hergün sohbet ederek destek alarak basardim. Ben yurtdisindan istanbula gidip sadece bir kac kadin dogum uzmanlarindan yorum aldim ve tedavi olmak istedigimi söyledim. Hepside kesinlikle gitme para tuzagi dediler. Sonucta tabiki meslekleri ama vajinismus icin de 5000 tl den itibaren fiyatlar biraz fazla abartili. Bende artik bütün yöntemleri biliyorum. Klinik acip benim yasadigim hastalarimdan 5000 tl almam
sacma.
Seninde basardigina sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…