- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.081
İnan bende yapamam diyordum bu işe baş koyarsan ve eşinle mutlu bir evliliğin olsun istiyorsan sakın pes etme bu şekilde başarıyorsun. Mutlaka çalışmanı kayganlaştırıcıyla yap çünkü stres yaptığımız için girişi hep kuru oluyor kuru yerede girmiyor birde parmağı girişe yerleştir diğer elinle klitorisi uyar böylelikle kasın gevşiyor parmak Zaman'la içeri girecek çok denedim ağladım sende başarırsın herkes başarır. Çok fazla para doktorlarınki o parayla bu işi başarınca eşinle tatile git ikinci balayı yapEgzersiz yapamiyorum parmak marmak.yapamam canim.yapamiyorum yapamiyorumkiiii tek carem
Nasil baslicam peki ya nasil yaparımİnan bende yapamam diyordum bu işe baş koyarsan ve eşinle mutlu bir evliliğin olsun istiyorsan sakın pes etme bu şekilde başarıyorsun. Mutlaka çalışmanı kayganlaştırıcıyla yap çünkü stres yaptığımız için girişi hep kuru oluyor kuru yerede girmiyor birde parmağı girişe yerleştir diğer elinle klitorisi uyar böylelikle kasın gevşiyor parmak Zaman'la içeri girecek çok denedim ağladım sende başarırsın herkes başarır. Çok fazla para doktorlarınki o parayla bu işi başarınca eşinle tatile git ikinci balayı yap
Bende yapamam diye basladim ama gercekten zamanla yapilabildigini goruyorsun canim. Mesela vajinaya bakamayanlardansan ilk olarak aynada ona bakmaya ve incelemeye alis daha sonra dokun zamanla ilerlersin. Serce parmak bir bogumla baslaniyor genelde. Bende parmak egzersizi anı hic gelmesin istiyorum ama mecburuz napalim. Her gun ara vermeden yarim saat bir saat arası yapmaya calis. Allah kolaylik versin yenecegiz insallahNasil baslicam peki ya nasil yaparım
Yapacaksin!! ben bakamiyordumEgzersiz yapamiyorum parmak marmak.yapamam canim.yapamiyorum yapamiyorumkiiii tek carem
Ben direk ıkınıp parmağımi sokuyorum ama 2 parmak nasıl sokukur kiYapacaksin!! ben bakamiyordum
orama bile. Ilk basta en ufacik parmagina jel sür.
aynanin önüne gec. Incele. Sevdigin slow muzik ac. Isiklari kapat. Mutlaka sessizlik olsun. yapabilceksin. Bende böyleydim. Parmak aslaaa diyordum. Bir gün olmadi ikinci gün olmadi.
en sonunda oldu. En en en önemlisi nefes egsersizini yapcaksin. Parmagini icine alirken seslice nefesini disari ver. Dogum yapanlar gibi. Kaslarin gevsiyor.
Denemelerde aglama ve titreme oluyor. Bunlar cok cok normal icindeki bütün negativ hissleri disari veriyosun demekdir.
Bakiyorum bakmasina da parmak ve aparati kendi kendime yapabilmemi hic aklima aldıramıyorum yaBende yapamam diye basladim ama gercekten zamanla yapilabildigini goruyorsun canim. Mesela vajinaya bakamayanlardansan ilk olarak aynada ona bakmaya ve incelemeye alis daha sonra dokun zamanla ilerlersin. Serce parmak bir bogumla baslaniyor genelde. Bende parmak egzersizi anı hic gelmesin istiyorum ama mecburuz napalim. Her gun ara vermeden yarim saat bir saat arası yapmaya calis. Allah kolaylik versin yenecegiz insallah
Yapacaksin!! ben bakamiyordum
orama bile. Ilk basta en ufacik parmagina jel sür.
aynanin önüne gec. Incele. Sevdigin slow muzik ac. Isiklari kapat. Mutlaka sessizlik olsun. yapabilceksin. Bende böyleydim. Parmak aslaaa diyordum. Bir gün olmadi ikinci gün olmadi.
en sonunda oldu. En en en önemlisi nefes egsersizini yapcaksin. Parmagini icine alirken seslice nefesini disari ver. Dogum yapanlar gibi. Kaslarin gevsiyor.
Denemelerde aglama ve titreme oluyor. Bunlar cok cok normal icindeki bütün negativ hissleri disari veriyosun demekdir.
Canim biraz açık konuşacağım yarım yapabiliyordum o sırada eşim içime boşalıyordu tabi tamamen olmuyordu ne kadar olursa. Sonra ben hemen yatıp ayaklarımı duvara yaslayıp havaya kaldırıyordum 15 20 dakka bekliyordum birkaç kere bunu yaptım olacağıma inanmıyordum bazen ama olduYaaaa cok sevindim.keske bende hamile.olabilsen bizdr yarim yamalak yapıyoruz ama.olmuyir nasil denemelerde oldu ki canim
muayne 300 tedavi 4500 ben agir vakaydim bu arada fiyat 3 binle 5 bin arasiPeki Siz ne kadar ücret ödediniz?
Para tuzağı olduğunu düşünmüyorum neticede doktorlar ve işlerini yapıyorlar sadece ücretler cok yüksek her meslekte olduğu gibi kimisi işini iyi yapıyor kimisi ilgilenmiyor. Eğer yenebileceğine inanıyorsan tabikide senin gibi denemek en güzeli. Keske bende yenebileceğime inansaydım ve o kadar para dökmeseydimHepsi para tuzagi. Eminim yardimci oluyorlardir. Ben 3 senedir evliyim. Burdaki arkadaslardan yardim isteyerek yendim 2 ay önce. Ben yurtdisinda yasiyorum. Özellikle istanbula gittim tedavi olcakdim. Baska doktorlarla sadece konusmaya gittim. Onlar dediki sakin okadar para verip tedavi olma. Parmak egsersizi ile yenceksin dediler. Inanin bana parmak egsersizi cok daha basit. Ve ben yendiysem dünyada herkes yener. Ben canima cok düskünümdür cok hassasimdir. Ben 2 parmak egsersizden sonra direk esli denemeye gectim. Yani direk iliskiyi denedim. Ve burda önerilen pozisyonla denedim. Ve gercekden coook kolaydi. benim tavsiyem iliski esnasinda birbinize bakmayin göz göze gelmeyin. Sen sirti dönük ol.
Canim biraz açık konuşacağım yarım yapabiliyordum o sırada eşim içime boşalıyordu tabi tamamen olmuyordu ne kadar olursa. Sonra ben hemen yatıp ayaklarımı duvara yaslayıp havaya kaldırıyordum 15 20 dakka bekliyordum birkaç kere bunu yaptım olacağıma inanmıyordum bazen ama oldu
Beni hatirlayanlar sasiricak belki ama evet bende yendim. Cok agir vakaydim vajinama degil dokunmak bakmak bile imkansiz gbiydi bi zamnalr. 5 aylik evliydm ama bekarken de vajinusmusu duymus ve kendime teshisi koymuştum çünkü dusa ic camasirsiz grmek bile tedirgin ediyodu bni. Cok şükür Reyyan Özcan Temizkan sayesinde yendim kendisi inanilmaz sabirli guleryuzlu ve sana agr vaka sen yapamazsn gozuylr bakmiyo daha once gttgm doktor bunu yapmisti çünkü. Şu an %100 rahatim diyemem tabiki o kafamizda kurdugumuz aci asla yok sadece şu an git gelde ve pozisyon ayarlamada sıkıntı yasiyorum o da zaten herkeste basta olan birsey lutfen ama lutfen ertelemeyin. Ben kulak çubugunu vajinama ilk degdirgimde panik atak gecirmistm simdi cok tuhaf geliyo vajina cidden acilan bseymis beynim bunu kabul etti ultrasonla muaynr ble oldum alttan lutfen ertelemeyin icinize sinen br doktora gidin yoksa bnm de yillarim gecicekti buna eminim
Sende mi bu sekilde hamile kaldin canim bende cok isdiyorum rabbim her isteyene nasip etsinBir an kendimi gordumHamile misinnnn canımm
Sende mi bu sekilde hamile kaldin canim bende cok isdiyorum rabbim her isteyene nasip etsin
Aminnn canimmmm.aminnnnYok canım ben de bı umut o donemimdeyken böyle yapıyordum.Allah isteyen herkese nasip etsin.O ol dedikten sonra her türlü olur
Cok tesekkur ederim insallah hayirlisi olsun :)Canımm hatırlamaz olur muyum , gözün aydinn sıra hayırlısıyla bebiste insaAllah
Şüphemiz var canim değerlerim çok fazla belli olmadı pazartesi belli olacak. Sende hamile miydin canimBir an kendimi gordumHamile misinnnn canımm
Ben 3 sene evliyim. Yencegimi asla ve asla düsünmedim.Dedigim gibi canimi cok severim ve canimdan önemli birsey yoktur. Dokunma bilePara tuzağı olduğunu düşünmüyorum neticede doktorlar ve işlerini yapıyorlar sadece ücretler cok yüksek her meslekte olduğu gibi kimisi işini iyi yapıyor kimisi ilgilenmiyor. Eğer yenebileceğine inanıyorsan tabikide senin gibi denemek en güzeli. Keske bende yenebileceğime inansaydım ve o kadar para dökmeseydimseni de tebrik ederim büyük basarı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?