- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.121
Arkadaşlar ben elimi yani 5 parmağımi birleştirip sokuyorum tabiki içeri kadar girmiyor 5 parmak ama p..si kolay alır mıyım
Ben 2 parmakla sonuna kadar sokuyorum 5 parmaklads sokuyorum sadece el olduğu için dibe kadar 5 parmak girmiyor ama esiminkini rahat alırım di miRahat ne kelime :) öncelikle 1 parmakla icine sonuna kadar kasmadan alabiliyorsan esinle cook cokk rahat alirsin ama ilk seferde kontrol sende olsun. Esin hicbisey yapmasin 1 kere girsin zaten sonra yenersin :)
Kızlar merhabalarr. 2 yıl 2 aydan sonra 2 Şubat bizim miladimiz oldu sonunda bitti oldu çok şükür bin şükür elhamdülillah. Hala inanamıyorum. Binbir türlü sebepten akıttığım gözyaşlarım bu sefer mutluluktandı...En uç noktasına kadar yaşadığım zor bir süreçti herbiriniz gibi.. elhamdülillah ya elhamdülillah
S Sevdeeee1Shut Up_ [/USER]
Bende yukarda bi şeyler yazdım sizcr p.. girerse acı olur muKizlarrr merhabalarr. Nolur umudunuzu kaybetmesinin. Şuan Rabbimin izniyle hamileyimmm
Ben 2 parmakla sonuna kadar sokuyorum 5 parmaklads sokuyorum sadece el olduğu için dibe kadar 5 parmak girmiyor ama esiminkini rahat alırım di mi
Kizlarrr merhabalarr. Nolur umudunuzu kaybetmesinin. Şuan Rabbimin izniyle hamileyimmm
Bende yukarda bi şeyler yazdım sizcr p.. girerse acı olur mu
Evet öyle yapıyorlar 5300₺ ciddi bir para ama olmuyor işte zaten acıyorum böyle bi şeye para vereceğime geçse bariKeske herkesin imkani olsa canim ama gercektrn aldiklari paralara insan yazik diyor insanlarin zayif noktalarini paraya ceviriyorlar
Yaaa cok.mutlu oldum allah kucaginuza.almayi nasip etsin belirtilerin neydi acabaGörmedim gözümden kaçmış olabilir. Nasıl yani anlayamadım
Arkadaşlar ben elimi yani 5 parmağımi birleştirip sokuyorum tabiki içeri kadar girmiyor 5 parmak ama p..si kolay alır mıyım
Rahat ne kelime :) öncelikle 1 parmakla icine sonuna kadar kasmadan alabiliyorsan esinle cook cokk rahat alirsin ama ilk seferde kontrol sende olsun. Esin hicbisey yapmasin 1 kere girsin zaten sonra yenersin :)
Ben 2 parmakla sonuna kadar sokuyorum 5 parmaklads sokuyorum sadece el olduğu için dibe kadar 5 parmak girmiyor ama esiminkini rahat alırım di mi
Yaaa cok.mutlu oldum allah kucaginuza.almayi nasip etsin belirtilerin neydi acaba
Hayırlı olsun canım rabbim kucağınıza almayıda nasip etsinSağolun kızlar Rabbim tez vakitte size de derman olsun bebisler nasip olsunnnormalde adetten önce kasık ağrım başlardı bu sefer çok nadir sizi oldu. Şuan 3 gün geçti dün sabah ve bu sabah test yaptım bgnku daha belirgindi
Evet öyle yapıyorlar 5300₺ ciddi bir para ama olmuyor işte zaten acıyorum böyle bi şeye para vereceğime geçse bari
Aynen kuzum derman olsun da varsın gitsinInsaAllah gerek kalmadan biter canim ama verirsenizde bosver artik evliliginde huzur olsunda gerisi bos
Aynen çoğu kişi siz üste olun diyorOoo canım sen almışsın hepsini daha neekendine güven ve penise geç. Ama penis denerken de kontrol sen de olsun. Farzetki sadece yine parmak deniyorsun
O Nasil bi recete ?Çok sağol canım desteğin için şimdilik parmak egzersizini sildim kafamdan çok denedim stres yaptım falan şimdi haydar dümen reçetesini yapmaya karar verdim aldım bütün ilaçları insallah bunlarla yapabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?