Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar ben elimi yani 5 parmağımi birleştirip sokuyorum tabiki içeri kadar girmiyor 5 parmak ama p..si kolay alır mıyım

Rahat ne kelime :) öncelikle 1 parmakla icine sonuna kadar kasmadan alabiliyorsan esinle cook cokk rahat alirsin ama ilk seferde kontrol sende olsun. Esin hicbisey yapmasin 1 kere girsin zaten sonra yenersin :)

Rahat ne kelime :) öncelikle 1 parmakla icine sonuna kadar kasmadan alabiliyorsan esinle cook cokk rahat alirsin ama ilk seferde kontrol sende olsun. Esin hicbisey yapmasin 1 kere girsin zaten sonra yenersin :)
Ben 2 parmakla sonuna kadar sokuyorum 5 parmaklads sokuyorum sadece el olduğu için dibe kadar 5 parmak girmiyor ama esiminkini rahat alırım di mi

Kizlarrr merhabalarr. Nolur umudunuzu kaybetmesinin. Şuan Rabbimin izniyle hamileyimmm

Ben 2 parmakla sonuna kadar sokuyorum 5 parmaklads sokuyorum sadece el olduğu için dibe kadar 5 parmak girmiyor ama esiminkini rahat alırım di mi

Rahat girer aci falan yok orada inan. Sen benden xok cook iyisin. Ben asla 2. Parmagimi alamamistim. Ama ilk seferde bile hic aci hissetmedim. Sadece boyle idrarini yaparken yanma olur ya hani hasta oldugun zaman. En fazla o sizlama kadar azicik ama cok azicik bi sizlama oluor. O kadar aci agri yok asla. Ama sen baya iyisin

Arkadaşlar ben elimi yani 5 parmağımi birleştirip sokuyorum tabiki içeri kadar girmiyor 5 parmak ama p..si kolay alır mıyım

Ooo canım sen almışsın hepsini daha nee kendine güven ve penise geç. Ama penis denerken de kontrol sen de olsun. Farzetki sadece yine parmak deniyorsun

Ya 5 parmagin 5ini ayni anda alabilen kisi pns nasil alamasin buraya sorman hata saka gibi bencee sonucta sen daha genis bir seyi (5 parmagi ayni anda) alabiliyorsun

Hayirli ugurlu olsun caniimm cok sevindim bizlere de dua et hamilesin duan kabul olur insallah ♡♡♡ Allah hayirli evlat versin insallah desene teyze oluyoruz S Sevdeeee1

Yaaa cok.mutlu oldum allah kucaginuza.almayi nasip etsin belirtilerin neydi acaba

Sağolun kızlar Rabbim tez vakitte size de derman olsun bebisler nasip olsunn normalde adetten önce kasık ağrım başlardı bu sefer çok nadir sizi oldu. Şuan 3 gün geçti dün sabah ve bu sabah test yaptım bgnku daha belirgindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…