Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaa arkadaşlar erkeklerden neden çekiniyorsunuz anlamıyorum. Sanki üye olmayanlar yazdıklarınızi okuyamiyor mu sanıyorsunuz? Uye olmadan da bir erkek cok rahat okur. Hadi diyelim okudu.. Kimliginiz adiniz saniniz fotografiniz yok ki. Siz hayali birisiniz sadece.. Hepimiz derdimize derman olmak için yaziyoruz. Bundan haz duyan erkekte afedersiniz ab...nin onde gidenidir artik.

Sonuna kadar haklisin ben o kisiyle ozelde yazismayin diye uyarmak istedim sadece

Sonuna kadar haklisin ben o kisiyle ozelde yazismayin diye uyarmak istedim sadece

Aynen cnm malzeme vermeye gerek yok şüphe duyduguna yazmazsin olur biter.

Ama buraya yazın arkadaslar hiçbir seyden çekinmeyin. Hep cekindigimiz icin, eksik ve yanlis bilgiler yuzunden bu illeti cektik ve hala cekenlerimiz var aramizda. Açık olun net olun yardima sonuna kadar açığız biz.

Merhaba lar benim de vajinismus problemim var 7 aylık evliyim.psikolojik destek alıyorum eşim de sağolsun çok destek oluyor ben de parmak egzersizleri yapıyorum ama çok yavaş ilerliyorum emla kremim de var daha kullanmadım parmak egzersizinde emla yi kullansam sorun olur mu acaba

Mrb bnde 7 aylık evliyim emlayı kullanıom bende parmak egzersizi yaparken ama bi faydasını göremedim ama bünyeden bünyeye fark edıyor

Allah rızası için banada yardımcı olun 6ay önce evlendim düğüne yakın eşime ben korkuyorum ilk gün yapmayalım felan diyordum malum korkutan insanlar dolayı ürküyordum eşimde tamam diyordu korkucağımı ama sonunda olur diye düşünüyordum bu hastalığı hiç duymamştım taki gerdek gecemde kasılıp hiç bişey yapamayınca ağlayınca internetten baktiğımda vajinismus olusğumu anladım eşim çok anlaşıylı bigün olcağından emin ama benim giç ümidim yok geçen gün denedik ama yine olmadı resmen hala kızım ailemde üzülmesinler diyemoldu dedim resmen kafayı yicem kimseye anlatamıyorum parmak egzersizde yapamıyorum parmak girerse ya kızlık bozulursa diye korkutorım lütfen allah içşn yardım edin eşimle olsun istiyorum kan ozaman gelsşn istiyorım bilgim hala yok ne cahil kalmışım ya allah rızası için nolur yoksa ölücem kahrımdan hayatta en bütük hayalim anne olmak nolur

Resmen kendimden soğudum ya ne lanet bi hastalık rabbim yardım et bu saatte burda baş ağrısından uyuyamyrm bnde kadın olmak istyrm anne olmak istiyorum eşimin olmak istiyorum ama yok ne korkak salak biriym ben

Eger esinle yapmak istiyorsan emla krem ya da vemcaine sprey alip vajinani uyusturarak ( uyusukluk kisiye gore degisiyor ) iliski dene. Yok yapamam diyorsan parmak veya aparat egzersizi yap. Esine soyleyerek cunku kanama olabilir. Esin sorun yapmiyorsa sen de yapma ve calis yoksa nasil yenebilirsin ki bir yerden başlaman lazim. Fidan isteyen tohum eker...

Hicbir sorun olmaz eger uyusursan daha rahat calisirsin hizlanirsin belki.

Kizlar bende parmak egzersizi asla yapamam diyordum ama deneyin ve vazgecmeyin oraya bir sey girebildigini gormek cok olumlu etkiledi beni. Dune kadar egzersizden kacan ben simdi iple cekiyorum cunku bunu yenmek cogu kiside parmak ve nefes egzersizlerinden geciyor. Dokunun hissedin serce parmak bir bogumla baslayin sonra iki derken bi de bakmissiniz iki parmagi kolayca yapiyorsunuz. Sonra es parmagiyla deneniyormus ona gececegim. Allah yardimcimiz olsun 6 7 aylik evliyken cozmeye calisin yoksa bizler gibi 1 yil da gecer fazlasi da

Eg

Sigara kullananlarda kaninda nikotin bulunanlarda ise yaramiyor bi cok arkadasima olmadi sigara kullandiklari icin. Sinirleri tahris ettigi icin sigara. Eger kullanmiyorsan ise yarayabilir Birde yakin zamanda genel anestezi olmadiysan.

Resmen kendimden soğudum ya ne lanet bi hastalık rabbim yardım et bu saatte burda baş ağrısından uyuyamyrm bnde kadın olmak istyrm anne olmak istiyorum eşimin olmak istiyorum ama yok ne korkak salak biriym ben
Degilsin hic biriliz degiliz sadece caba göstermemiz lazim.. Allahtan geldi bu hastalik care‘de verdi. Bu korkumuzu yenmemiz lazim baska yolu yok yok yok. Ben dilator bile icime alabiliyorken Esimle birlesme olmuyor ne kadar sacma bisey diyorum kendi kendime penis daha yumusak Ama olmuyor.. bi caresini bulmak zorundayim.. mecburum. Yoksa otur agla yat agla özgüvenini kaybet aynaya bakilmaz Hale gel öyle birisi olmak istemiyorum. Allahim tez zamanda bu hastaliga yakalanmis bütün kizlari kurtarsin sonu gelsin insaAllah.

Canım ben tavsiye ederim. Dilek abla için bile gidilir. Her şeyiyle çok pozitifler. Çok şey öğrendim kendilerinden.

Bir an önce uzman desteği al çünkü zaman geçtikçe dışarıdan beklentiler olacak ve kimse durumunu bilmediği için de canını sıkarlar devlet hastanelerinin psikologları bu sorunun çaresini de veriyorlar esinle konuş ve terapiye başlayın Rabbim yardımcımız olsun

Amin inşaallah. Ben aynadaki goruntume bile tahammül edemiyorum bazen.ve ben kayinvalidemlerle de birlikte oturuyorum kendi evim inşaat.çok daraliyorum.çok anlayislilar ama ben artık bu durumumdan bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…