Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasil denemeler yapti doktora gidemeyenler var Ben almanyada yasiyorum Bizim burda öyle doktorlar yok. Giden arkadaslar biraz acik konusursaniz cok iyi olur. Ne anlatti Nasil ödevler verdi hangi denemeler.. sadece doktora gittil 3-4 günde yendik yaziyorsunuz. Biraz yardimci olun gidemeyenler icin. 2-3 gün icinde neler yaptiniz Yani..

Ben almanyada yasiyorum 1 senelik evliyim egsersiz yapiyorum 2 parmak Ama esli denemelerde Panik oluyorum Nasil yapicam??

Iliski denemeri esinle yani.cok kez anlattim burda ama gormedin sanırım.aparatla egzersiz yaptiriyo boylari var aparatlarin ilk once doktorla beraber yapiosun sonra evde egzersiz yapmami istiyo aparatla.ayrica terapist oldugu icin konusmalariyla harketleriyle izlettigi videolarla cesaret veriyo sana.bu yani yaptirdiklari.

Nasil yendin neler yaptim Yani 4 sene Sonra Nasil anlatir misin?

Ne Video‘su Izletti? Neler anlatti?

Gittigin günler doktorla neler yaptiginizi yazar misin? Ben almanyada yasiyorum Ve burda öyle doktorlar yok cünkü burda böyle bir hastalik yok denilecek kadar az. Oyüzden lütfen gittigin günler ne anlatti nasil ödevler verdi.. onlari bana yazar misin?

Canim bende o doktorla yendim gercekten harika.çozum odakli kesinlikle yenmden birakmiyo
Ben direk 2 parmağımi hatta 3 parmağımi tamamını neredeyse sokuyorum 5 parmağımi da birleştirip direk sokuyorum ama tabi el oldugu için tam girmiyor sizce bi sıkıntı vat mıdır

Ben direk 2 parmağımi hatta 3 parmağımi tamamını neredeyse sokuyorum 5 parmağımi da birleştirip direk sokuyorum ama tabi el oldugu için tam girmiyor sizce bi sıkıntı vat mıdır
Hayir sıkıntı yoktur neden eşli denemiyosun yenmissin cünkü baya.uyusturucu sprey kullanip direkt esli yapabilirsin girisi genisletmissin cunku

Hayir sıkıntı yoktur neden eşli denemiyosun yenmissin cünkü baya.uyusturucu sprey kullanip direkt esli yapabilirsin girisi genisletmissin cunku
Gerçekten mi ya benim ilk gecem biraz zor geçince sandım ki yapamam ama sonra anladım ki acı falan yok

Sende sagol canim insallah birgun bizde yendik diye yazariz rabbim tez zamanda herkesin dualarini kabul etsin 2 canlisin artık sende rabbim kimseue aratmasin tez zamanda her isteyen kullarinada bizede nasip etsin o duyguyuuu

Kusura bakilmasin ama elimi sokabiliyorum pns girer mi diyen kisi sanirim dalga geciyor veya baska bir durum var. Cunku cok sacma![/
özelden yaz kuzum bana da burdan bulamam seni tekrar ordan yazarım tabi ki rabbim hepimize şifa versin valla mi atlatsam burda herkese bir bir yardım ederim ruhsal işkence gibi bi hastalık bu

Atkadaslar sikayet nasil ediliyor bilmiyorum ama şu Pelinnn33 yukseK ihtimalle erkek pislik.bi Kac gun once birinin erkek oldugu anlasildi hesabi kapatildi yine o olabilir Allah in belasi sinirlerim bozuldu hastalik hakkinda yazcagimi da yazamiyorum rahatca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…