- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.141
Nasil denemeler yapti doktora gidemeyenler var Ben almanyada yasiyorum Bizim burda öyle doktorlar yok. Giden arkadaslar biraz acik konusursaniz cok iyi olur. Ne anlatti Nasil ödevler verdi hangi denemeler.. sadece doktora gittil 3-4 günde yendik yaziyorsunuz. Biraz yardimci olun gidemeyenler icin. 2-3 gün icinde neler yaptiniz Yani..Canim gayretine bagli ben 4 günde yenmiştim ama biraz üsenerek yapmistim hatta bi ara pes etmeyi düsündüm doktorum.dişli.cikti izin vermedi :)) yenmeden birakmam dedi öylede oldu gercekten.eşin yaninda olmali evet seanslara onunla girmiyosun ama denemeler verdigi icin yaninda olmali
Ben almanyada yasiyorum 1 senelik evliyim egsersiz yapiyorum 2 parmak Ama esli denemelerde Panik oluyorum Nasil yapicam??Yapacaksin!! ben bakamiyordum
orama bile. Ilk basta en ufacik parmagina jel sür.
aynanin önüne gec. Incele. Sevdigin slow muzik ac. Isiklari kapat. Mutlaka sessizlik olsun. yapabilceksin. Bende böyleydim. Parmak aslaaa diyordum. Bir gün olmadi ikinci gün olmadi.
en sonunda oldu. En en en önemlisi nefes egsersizini yapcaksin. Parmagini icine alirken seslice nefesini disari ver. Dogum yapanlar gibi. Kaslarin gevsiyor.
Denemelerde aglama ve titreme oluyor. Bunlar cok cok normal icindeki bütün negativ hissleri disari veriyosun demekdir.
Iliski denemeri esinle yani.cok kez anlattim burda ama gormedin sanırım.aparatla egzersiz yaptiriyo boylari var aparatlarin ilk once doktorla beraber yapiosun sonra evde egzersiz yapmami istiyo aparatla.ayrica terapist oldugu icin konusmalariyla harketleriyle izlettigi videolarla cesaret veriyo sana.bu yani yaptirdiklari.Nasil denemeler yapti doktora gidemeyenler var Ben almanyada yasiyorum Bizim burda öyle doktorlar yok. Giden arkadaslar biraz acik konusursaniz cok iyi olur. Ne anlatti Nasil ödevler verdi hangi denemeler.. sadece doktora gittil 3-4 günde yendik yaziyorsunuz. Biraz yardimci olun gidemeyenler icin. 2-3 gün icinde neler yaptiniz Yani..
Nasil yendin neler yaptim Yani 4 sene Sonra Nasil anlatir misin?Sonunda bende yendim kızlar 20 Şubat itibariyle.Cok ama çok mutluyum artık uykusuz geceler yok sırtımdaki yükten kurtuldum sonunda.Cok sıkıntılar yaşadım esimle çok tartismalarimiz oldu ama sonunda bitti. Allah bu sıkıntıyı yaşayan herkesin yardımcısı olsun inşallah.Yendikten sonra insan diyor ki bu muymus diye gerçekten bu muymus 4 buçuk senedir kendimi yiyip bitirdim eşimle bosanma aşamasına gelmistik artık sonunda bitti.Simdi eşimle yeni evlenmiş gibi olduk . Sakın ertelemeyin kızlar erkekler ilk evlendikleri gibi kalmıyor zaman geçtikçe sabirlari tukeniyor .
Ne Video‘su Izletti? Neler anlatti?Iliski denemeri esinle yani.cok kez anlattim burda ama gormedin sanırım.aparatla egzersiz yaptiriyo boylari var aparatlarin ilk once doktorla beraber yapiosun sonra evde egzersiz yapmami istiyo aparatla.ayrica terapist oldugu icin konusmalariyla harketleriyle izlettigi videolarla cesaret veriyo sana.bu yani yaptirdiklari.
Eski yillarda v bu hastaligi yasayan bi kadinin kendi kendine nasil zorlu bi surecten gecerek bu hastaligi yendigini anlatan bi video.ne anlatigina gelince ne hissetigini cinsellik hakkinda vajina hakkinda ne dusundugunu sorup bilgi veriyodu.Ne Video‘su Izletti? Neler anlatti?
Gittigin günler doktorla neler yaptiginizi yazar misin? Ben almanyada yasiyorum Ve burda öyle doktorlar yok cünkü burda böyle bir hastalik yok denilecek kadar az. Oyüzden lütfen gittigin günler ne anlatti nasil ödevler verdi.. onlari bana yazar misin?Bilmiyorum ki kuzum 5. Ayımıza giriyoruz düğün ev ailem vs derken annesi geldi 2 Aydır bendeydi bizde doktor a karar verdik haftaya cumartesi muayene ön görüşmeye gidip ilk haftada tedaviye gidicez bakalım inş biter okurken düşünürken bile korkuyorum
Canim bende o doktorla yendim gercekten harika.çozum odakli kesinlikle yenmden birakmiyoAnkara’da doktor Reyyan Özcan Temizkan var ben de 5 aylık evliyim çok aşırı tavsiye ediliyor bence gidin derim 3 günde mucize gibi çözüyormuş bu sorunu
Ben direk 2 parmağımi hatta 3 parmağımi tamamını neredeyse sokuyorum 5 parmağımi da birleştirip direk sokuyorum ama tabi el oldugu için tam girmiyor sizce bi sıkıntı vat mıdırCanim bende o doktorla yendim gercekten harika.çozum odakli kesinlikle yenmden birakmiyo
Hayir sıkıntı yoktur neden eşli denemiyosun yenmissin cünkü baya.uyusturucu sprey kullanip direkt esli yapabilirsin girisi genisletmissin cunkuBen direk 2 parmağımi hatta 3 parmağımi tamamını neredeyse sokuyorum 5 parmağımi da birleştirip direk sokuyorum ama tabi el oldugu için tam girmiyor sizce bi sıkıntı vat mıdır
Gerçekten mi ya benim ilk gecem biraz zor geçince sandım ki yapamam ama sonra anladım ki acı falan yokHayir sıkıntı yoktur neden eşli denemiyosun yenmissin cünkü baya.uyusturucu sprey kullanip direkt esli yapabilirsin girisi genisletmissin cunku
Gerçekten mi ya benim ilk gecem biraz zor geçince sandım ki yapamam ama sonra anladım ki acı falan yok
Kizlar bazilari erkek olabilir dikkatli olun
Sende sagol canim insallah birgun bizde yendik diye yazariz rabbim tez zamanda herkesin dualarini kabul etsin 2 canlisin artık sende rabbim kimseue aratmasin tez zamanda her isteyen kullarinada bizede nasip etsin o duyguyuuuSağolun kızlar Rabbim tez vakitte size de derman olsun bebisler nasip olsunnnormalde adetten önce kasık ağrım başlardı bu sefer çok nadir sizi oldu. Şuan 3 gün geçti dün sabah ve bu sabah test yaptım bgnku daha belirgindi
Kusura bakilmasin ama elimi sokabiliyorum pns girer mi diyen kisi sanirim dalga geciyor veya baska bir durum var. Cunku cok sacma![/
özelden yaz kuzum bana da burdan bulamam seni tekrar ordan yazarım tabi ki rabbim hepimize şifa versin valla mi atlatsam burda herkese bir bir yardım ederim ruhsal işkence gibi bi hastalık buGittigin günler doktorla neler yaptiginizi yazar misin? Ben almanyada yasiyorum Ve burda öyle doktorlar yok cünkü burda böyle bir hastalik yok denilecek kadar az. Oyüzden lütfen gittigin günler ne anlatti nasil ödevler verdi.. onlari bana yazar misin?
Canım özelden yazamıyorum sana ben gidicem ama aklımda tedirgin eden bilmediğim bir kaç şey var sormak isterim sana kızlar burda erkekler olabilir deyince yazmaya çekindim birdenCanim bende o doktorla yendim gercekten harika.çozum odakli kesinlikle yenmden birakmiyo
Attim özel msj sna canimCanım özelden yazamıyorum sana ben gidicem ama aklımda tedirgin eden bilmediğim bir kaç şey var sormak isterim sana kızlar burda erkekler olabilir deyince yazmaya çekindim birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?