Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben ilişki yaşayamıyordum ama yaklaşık 3 aydır eşimle bişeyler yaşıyoruz ama ben yendim mi yenmedim mi anlayamıyorum girdiğini hissediyorum ama tamamen oluyor mu bilmiyorum çünkü bazen oluyor gibi oluyor ama bazen de o olma hissi bile olmuyor hiç girmiyor. çoğunda üstteyken oluyor ben direk altta olursam olmuyor şimdi tam ilişki olduğunda ne hissetmem gerek nasıl oluyor? çünkü oluyor gibi dediklerimde de hiç ağrım olmadı

Canim oldugunda icinde bi doluluk hissi ve baski olur bunlari hissediosan oluyodur

Bende ankarayı bekliyorum 5. Ayımıza giricez hala bekaretimi devlet hazinesi gibi koruyorum :)) güldüğüme bakmayın ilk 3 ayını sabahlara kadar ağlayarak eve kapanarak bunalımda geçirdim ben elimi bile süremiyorum dokunamıyorum bi egzersize başlasam aylarımı alır bu korku ile ama sağolsun eşim iki aydır bu iğrenç bunalımın içinden çıkardı doktora gideceğiz haftaya bunalım yok ama aşırı korku var kızlığım doktorla gidecek aparatla eşim sorun etmiyor allahtan güveni sonsuz yeterki şu hastalık geçsinde o kadar zor ki kendini eksik hissetmek beceriksiz gibi görmek üstelik herkes bizden bebek haberi bekliyor özellikle kayınvalidem sürekli arayıp sorar daha 5 aylığız üstelik rabbim hepimize şifa versin inşallah önce bunalımdan çıkıp mutlu olun inanın gerisi bi şekilde olacaktır eminim herkesin güzel haberini almak dileği ile
Mutlu olun çözerim deyin buda geçecek deyin ki başaralım burda kimse kimseyi tanımıyor ama acılarımız kaygılarımız üzüntelirimiz bir hepimiz atlatıcaz zamanı geldiğinde kızlar

Yaziniz beni cok motive etti bende gitmek istiyorum dediginiz doktora peki ne yapmam gerek herkese yardımcı olurmu bu konuda

Canım kızlık kaybolmasi diye bir sey yok ama insaallah doktorun daha güzel anlatacak bunu :)

kizlar uyusturucu spreyler kullanabilirsiniz ozellikle vemcaine sprey tamamen uyusturuyor ilk sıktıginizda biraz yakiyor ama sonrasinda hissizlik oluyor eczaneden rahatlikla alabilirsiniz ben 20 tl ye almistim tavsiye ederim.

kizlar uyusturucu spreyler kullanabilirsiniz ozellikle vemcaine sprey tamamen uyusturuyor ilk sıktıginizda biraz yakiyor ama sonrasinda hissizlik oluyor eczaneden rahatlikla alabilirsiniz ben 20 tl ye almistim tavsiye ederim.
Bu spreyin yan etkisi oluyor mu peki ve doktor önerdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…