- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.241
Cnm benim skntm vajinums degl adonemiyiys diye birsey ilskide agri
Merhaba ben tam anlamadım aynadan bende baktım açılan yermi kızlık zarı orda bi tabaka gibi bişey yokmu anlmadım resmen vucudumu tanımıyorum daha
Kesinlikle haklısınız ben de parmak egzersizi yapıyorum ufak ufak ama azmettim olacak insaallah
5 aylık evliyim canım ben ama hiç dokunamıyorum bile egzersiz falan yapmaya cesaret edemedim sakinleştirici hap almıştım doktordan bide jel bu yardımcı olur rahatlatsın dedi işe yaramadı son iki aydır deneme bile yapmadım pazartesi vajinismus için tedaviye başlıyorum inşallah kurtulcam artık daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum kendim egzersizlere başlasam 3-4 ayımı rahat alır psikolojimi düşünemiyorum bi an önce birsin istiyorum
Dua edin lütfen arkadaşlar bi an önce bitsin
Devam edeceğim insaallahinsallah olacak zaten ara vermeden devm et sakin pes edip birakma azda olsa ilerlesen bununla mutlu ol gercekten zor bisey degil kafamizda herseyi büyütüyoruz.
Zaten acı değil aslında sızı oluyor sanki kenarlarına minik minik iğneler batıyor gibi bi kaç saniye sonra geçiyor benim kiTeşekkür ederim resmen bunca sene zar düşünmüştük taki su ana kadar ya benim sorunum ayna karşısında açaya çalışıyorum azcık açılıyor oraya deneiyoruz ama cam kesiği gibi acıyor sizinde öylemi ayrıca bende akıntı cok geliyormoda beni rahatsız ediyor internetten baktım mantar diyor resmen oramı kesipmatsam daha iyi giç bi kadınlık görevimi yerine getiremiyoeum
Yendin mi sen ben zaten vuruyorum 5 ay yüzünden ama baya problemimiz vardı doktor ankaradaydı gidemiyorduk ki ama pazartesi yolcusuyum inşcanim ben bu problemi 1.5 sene cektim cok agladim cok yiprandim hepimiz ayniyiz zaten anlatmama gerek yok. sen türkiyede böyle bir imkan olduguna sükret ben almanyada yasiyorum ve burda böyle birsey bilmiyolar doktora gittim bana yardimci olmadi hic bir sekilde kendimi cok caresiz hissettim bosanmayi bile düsündüm esime böyle bir haksizligi yapamam dedim. sonra burayi buldum cok uzun zaman sonra ve herkes parmak egzersizi diyordu asla yapmam dedim cesaret sifir ben ki korkak biriyim. ve birgün dedim ya bosanacaksin cok sevdigin kocandan yada bunu cözmek zorundasin dedim aglaya aglaya egzersiz yaptim. eger ben doktor imkani olmadan sadece bana burda özelden yazan arkadaslar sayesinde yendiysem sen problemsiz yenersin. ki onlardanda Allah razi olsun onlar beni dürtüklemeswydi yine yapamazdim. kendine güven ve egzersizlere hemen basla. 5 ay kaybetmissin bunu yenince kafami nerelere vurayim diyosun :))
Yendin mi sen ben zaten vuruyorum 5 ay yüzünden ama baya problemimiz vardı doktor ankaradaydı gidemiyorduk ki ama pazartesi yolcusuyum inş
Merjben aralik sonu yendim ve yener yenmez hamile kaldim :) su an 9 haftalik hamileyim hala inanamiyorum jelsizde iliski olmuyordu bende piskolojikmen kendimi daha rahat hissediyordum öyle. jel spermleri öldürüyor filan diyolardi ama demekki ölmüyolarmis :)))
yani ben doktorsuz burada bana yardimci olan arkadaslar sayesinde yaklasik 2 ay icerisinde yendim. ben bir tirsak olarak yendiysem herkes yener :) seve sevede herkese yardimci olurum siz yeterki isteyin basaramayacaginiz hicbir sey yokkk)
Merhaba ben de bu konudan müzdariptim burdaki konuşmaları sürekli takip ediyordum gerçekten o kadar zordu ki benim için ve şimdi üye oldum paylaşmak istedim sizlerle ,6 ay oldu evleneli yeni yeni alıştım ve 1 hafta önce tam olarak eşimle ilişkiye girdik 2-3 sefer denedik ama uzun tutamıyorum acı duyuyorum ilk girişte zorlanıyorum sonra kasmamaya çalışıyorum otomatikten kasılıyor bacaklarım gevşetince biraz oluyor ama ben zevk alamıyorum hiçbir duygu alamıyorum o duyguyu hissi bilmiyrm kızlar normal mi bu ??
Sprey eczaneden doktora gitmeden alabiliriz dimi cnmben de aparatlarla yenmistim zaten kizlik ilk evlendigim ay bozulmustu ama vajinusmus oldugum icin iliski olmuyordu olsa da bi kere girdi diyelim hemen cikart diye esime bagiriyordum. Sonra bu siteyi kesfettim kendime kulak çubugundan aparat yaptim hemen girdi zaten hicbisey hissetmedim sonra goz kalemini denedim nereye kadar giriyor kalem diye merak ettim bunlari cok rahat yaptim sıfır aci yani cooookkk rahatti sonra rimelle denedim rimelimin kabi dardar genise dogru aciliyordu girisi yaptin mi zaten devami koskoca bosluk gibi kayip gidiyor. sonra bakkal mumu denemeye calistim biraz zorlandim bunda ilk basta alamadim pes etmedim olana kadar ugrastim oldu da zaten ama aparatlarim penise gore cok ince kaliyordu bende mumun uzerine kagit havlu sardim strecledim tabi zor oldu bir turlu girmiyordu pes etmedim tabi ve oldu girdikten sonra icimde 10 dk falan bekletiyordum bunlari yaparken sadace bebe yagi kullandim sonra egzersizden sonra esli denemeye gectik ve ben ustte esime sirtim dönük denedik hepsini alamadim ilk başta sonra popoyu saga sola biraz sallayinca hepsi girdi cok az baski hissettim kesinlikle yapilabilir bisey zor degil sadece bebe yagi ve anestol krem kullanmistim ama anestol pek ise yaramiyor ama vemcaine sprey super bisey
Rabbim bağışlasın canım inşallah ben şu işi atlatayımdaben aralik sonu yendim ve yener yenmez hamile kaldim :) su an 9 haftalik hamileyim hala inanamiyorum jelsizde iliski olmuyordu bende piskolojikmen kendimi daha rahat hissediyordum öyle. jel spermleri öldürüyor filan diyolardi ama demekki ölmüyolarmis :)))
yani ben doktorsuz burada bana yardimci olan arkadaslar sayesinde yaklasik 2 ay icerisinde yendim. ben bir tirsak olarak yendiysem herkes yener :) seve sevede herkese yardimci olurum siz yeterki isteyin basaramayacaginiz hicbir sey yokkk)
tebrik ederim canim bende iki ay kadar once yendim ama hamile kalmadim henuz sen hep ustteydim diye yazinca sormak istedim acaba bu sekilde mi hamile kaldin yani spermler vajinaya ulasmasi icin bayanin altta olmasi gerekir diye biliyorumben aralik sonu yendim ve yener yenmez hamile kaldim :) su an 9 haftalik hamileyim hala inanamiyorum jelsizde iliski olmuyordu bende piskolojikmen kendimi daha rahat hissediyordum öyle. jel spermleri öldürüyor filan diyolardi ama demekki ölmüyolarmis :)))
doktora gitmeye gerek yok recetesiz satiliyor zaten canim umarim bulabilirsin genelde siparişle getiriyorlarmis cunkuSprey eczaneden doktora gitmeden alabiliriz dimi cnm
Teşekkür ederim cevap için, nefes egzersizini açıklayabilir misiniz acaba bilmiyorum da, ben sadece pskoljk olarak ilişki esnasında rahat bırakmaya çalışıyorum kasılmam otomatkmen oluyor istem dışı nasıl kendimi rahatlatrm daha rahat olur bilmiyorum zaman buldukça buradaki yorumları okuyorum ama inanın çok zor aylar yaşadım doktora gittim 2-3 ay evliyken normal dedi pskologa yönlendiririz dedi ama ben gitmedim kendim bunu yenmek istedim yendim de şükür ama alışma dönemindeyim o yüzden sanırım bir duygu hissedemiyorum , umarım geçer ve herkes bu hastalığı yener .(basta cok normal p.yi alirken önce nefes egzersizi yap sakinlesmeye calis ben hep üstte yaptim kontrol bende oldugu icin daha rahat oldu tabi bendede basta hafif bir sizi oldu ama ona alisiyosun gececek o merak etme
tebrik ederim canim bende iki ay kadar once yendim ama hamile kalmadim henuz sen hep ustteydim diye yazinca sormak istedim acaba bu sekilde mi hamile kaldin yani spermler vajinaya ulasmasi icin bayanin altta olmasi gerekir diye biliyorum
Teşekkür ederim cevap için, nefes egzersizini açıklayabilir misiniz acaba bilmiyorum da, ben sadece pskoljk olarak ilişki esnasında rahat bırakmaya çalışıyorum kasılmam otomatkmen oluyor istem dışı nasıl kendimi rahatlatrm daha rahat olur bilmiyorum zaman buldukça buradaki yorumları okuyorum ama inanın çok zor aylar yaşadım doktora gittim 2-3 ay evliyken normal dedi pskologa yönlendiririz dedi ama ben gitmedim kendim bunu yenmek istedim yendim de şükür ama alışma dönemindeyim o yüzden sanırım bir duygu hissedemiyorum , umarım geçer ve herkes bu hastalığı yener .(
tebrik ederim canim bende iki ay kadar once yendim ama hamile kalmadim henuz sen hep ustteydim diye yazinca sormak istedim acaba bu sekilde mi hamile kaldin yani spermler vajinaya ulasmasi icin bayanin altta olmasi gerekir diye biliyorum
. Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için ,deneyeceğim bakalım. Ben üstte olarak yapamıyorum denedim ama olmadı o şekilde olan ilişkide kadının zevk duygusu daha mı çok oluyor bende mi anormallk var hiç bir duygu yok alamıyorum tuhaf, zamanla geçer umarımcanim bu duruma gelebildigin bile cok büyük basari asagi yukari hepimiz ayni zorluklari cektik ama gececek sabirli ol.
diyafram nefesi diyorlar nefes alirken karnin sisecek verirken geri inecek bi kac kez yaptiginda vucudundaki kötü enerjiyi atiyor iliskiden öncede uygulayabilirsin ve ikinmani da tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?