Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ben tam anlamadım aynadan bende baktım açılan yermi kızlık zarı orda bi tabaka gibi bişey yokmu anlmadım resmen vucudumu tanımıyorum daha

evet o gördügün tabaka zaten zar o acilan yerle birlesik yani zara bagli. orasi zar yani kolay olarak nasil anlatirim bilmiyorum bir lastik düsünkücük bir deligi olsa orayi birseylerle genisletsen ayni durum olur. biraz sacma bir örnek oldu ama insallah anlatabilmisimdir :) vucudunu bilmeme konusunda yanliz degilsin ben kizlik zarinin tam icerde bi yerde oldugunu saniyodum resmen :)

canim ben bu problemi 1.5 sene cektim cok agladim cok yiprandim hepimiz ayniyiz zaten anlatmama gerek yok. sen türkiyede böyle bir imkan olduguna sükret ben almanyada yasiyorum ve burda böyle birsey bilmiyolar doktora gittim bana yardimci olmadi hic bir sekilde kendimi cok caresiz hissettim bosanmayi bile düsündüm esime böyle bir haksizligi yapamam dedim. sonra burayi buldum cok uzun zaman sonra ve herkes parmak egzersizi diyordu asla yapmam dedim cesaret sifir ben ki korkak biriyim. ve birgün dedim ya bosanacaksin cok sevdigin kocandan yada bunu cözmek zorundasin dedim aglaya aglaya egzersiz yaptim. eger ben doktor imkani olmadan sadece bana burda özelden yazan arkadaslar sayesinde yendiysem sen problemsiz yenersin. ki onlardanda Allah razi olsun onlar beni dürtüklemeswydi yine yapamazdim. kendine güven ve egzersizlere hemen basla. 5 ay kaybetmissin bunu yenince kafami nerelere vurayim diyosun :))

Zaten acı değil aslında sızı oluyor sanki kenarlarına minik minik iğneler batıyor gibi bi kaç saniye sonra geçiyor benim ki
Ya işte toplumun korkutması yüzünden böyleyiz ki aslında zar delik zaten sadece genişlemesi gerekir ama işte bunu bilsemde korkuyorum kasıyorum

Yendin mi sen ben zaten vuruyorum 5 ay yüzünden ama baya problemimiz vardı doktor ankaradaydı gidemiyorduk ki ama pazartesi yolcusuyum inş

Yendin mi sen ben zaten vuruyorum 5 ay yüzünden ama baya problemimiz vardı doktor ankaradaydı gidemiyorduk ki ama pazartesi yolcusuyum inş

ben aralik sonu yendim ve yener yenmez hamile kaldim :) su an 9 haftalik hamileyim hala inanamiyorum jelsizde iliski olmuyordu bende piskolojikmen kendimi daha rahat hissediyordum öyle. jel spermleri öldürüyor filan diyolardi ama demekki ölmüyolarmis :)))

yani ben doktorsuz burada bana yardimci olan arkadaslar sayesinde yaklasik 2 ay icerisinde yendim. ben bir tirsak olarak yendiysem herkes yener :) seve sevede herkese yardimci olurum siz yeterki isteyin basaramayacaginiz hicbir sey yokkk )

Merj

Merhaba ben de bu konudan müzdariptim burdaki konuşmaları sürekli takip ediyordum gerçekten o kadar zordu ki benim için ve şimdi üye oldum paylaşmak istedim sizlerle ,6 ay oldu evleneli yeni yeni alıştım ve 1 hafta önce tam olarak eşimle ilişkiye girdik 2-3 sefer denedik ama uzun tutamıyorum acı duyuyorum ilk girişte zorlanıyorum sonra kasmamaya çalışıyorum otomatikten kasılıyor bacaklarım gevşetince biraz oluyor ama ben zevk alamıyorum hiçbir duygu alamıyorum o duyguyu hissi bilmiyrm kızlar normal mi bu ??

basta cok normal p.yi alirken önce nefes egzersizi yap sakinlesmeye calis ben hep üstte yaptim kontrol bende oldugu icin daha rahat oldu tabi bendede basta hafif bir sizi oldu ama ona alisiyosun gececek o merak etme

Sprey eczaneden doktora gitmeden alabiliriz dimi cnm

Rabbim bağışlasın canım inşallah ben şu işi atlatayımda

tebrik ederim canim bende iki ay kadar once yendim ama hamile kalmadim henuz sen hep ustteydim diye yazinca sormak istedim acaba bu sekilde mi hamile kaldin yani spermler vajinaya ulasmasi icin bayanin altta olmasi gerekir diye biliyorum

basta cok normal p.yi alirken önce nefes egzersizi yap sakinlesmeye calis ben hep üstte yaptim kontrol bende oldugu icin daha rahat oldu tabi bendede basta hafif bir sizi oldu ama ona alisiyosun gececek o merak etme
Teşekkür ederim cevap için, nefes egzersizini açıklayabilir misiniz acaba bilmiyorum da, ben sadece pskoljk olarak ilişki esnasında rahat bırakmaya çalışıyorum kasılmam otomatkmen oluyor istem dışı nasıl kendimi rahatlatrm daha rahat olur bilmiyorum zaman buldukça buradaki yorumları okuyorum ama inanın çok zor aylar yaşadım doktora gittim 2-3 ay evliyken normal dedi pskologa yönlendiririz dedi ama ben gitmedim kendim bunu yenmek istedim yendim de şükür ama alışma dönemindeyim o yüzden sanırım bir duygu hissedemiyorum , umarım geçer ve herkes bu hastalığı yener .(

tebrik ederim canim bende iki ay kadar once yendim ama hamile kalmadim henuz sen hep ustteydim diye yazinca sormak istedim acaba bu sekilde mi hamile kaldin yani spermler vajinaya ulasmasi icin bayanin altta olmasi gerekir diye biliyorum

cok tesekkür ederim canim rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin insallah. ben hep üstte oluyorum hamile oldugumu ögrendigimden beride iliski yasayamiyorum esimden acayip tiksindim kokuya dayanamiyorum altta hic denemedim yendigimden beri. yani aslinda ayiptir söylemesi spermlerin gidecek baska yeri yokki aslinda :) koca kari uydurmasi gibi bisey olabilir ama bir doktora filan sormak lazim

canim bu duruma gelebildigin bile cok büyük basari asagi yukari hepimiz ayni zorluklari cektik ama gececek sabirli ol.

diyafram nefesi diyorlar nefes alirken karnin sisecek verirken geri inecek bi kac kez yaptiginda vucudundaki kötü enerjiyi atiyor iliskiden öncede uygulayabilirsin ve ikinmani da tavsiye ederim.

canim bide kafani rahat tut yani hic takma kafana akisina birak piskolojide cok etkiliyormus insani. benim bi kac arkadasim var ne zamandir istiyolar bi türlü olmuyor kafalarina cok takiyolar. ben hamile kalmam herhalde diye düsünmüstüm hic aklima gelmedi bile hamilemiyim degilmiyim diye. akisina birak. Allah hepimizin gönlüne göre versin

. Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için ,deneyeceğim bakalım. Ben üstte olarak yapamıyorum denedim ama olmadı o şekilde olan ilişkide kadının zevk duygusu daha mı çok oluyor bende mi anormallk var hiç bir duygu yok alamıyorum tuhaf, zamanla geçer umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…