Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah korusun öyle konuşma canım Allah rahmet etsin mekanları cennet olsun inşallah bizler de anne olacağız inşallah emin ol annen de böyle konuşmanı istemezdi ruhları şad olsun inşallah Rabbim dayanma kuvveti ve sabır nasip etsin şüphesiz kullarının omuzlarına taşıyamayacağı yükü koymaz inanıyorum ki yeneceğiz bu illeti gönlünü ferah tut

Inşaallah canım zaten Rabbim den başka sığınacak liman mı var şüphesiz öyle olacak insaallah

Hayırlısı diyeceğiz ve atlatacagiz insaallah
Allah'ın izniyle inşallah canım kimbilir bir gün anne olurken geriye dönüp baktığımızda gülerek hatırlayacağız yeter ki inanalım ben de zor durumdayım ama hiçbir zaman sitem isyan etmedim vardır bunda da bir hayr Allahım beterinden saklasin aşacağız inşallah

Amin insaallah canım anne olmak evladimizi bağrımıza basmak çok büyük bir nimet

Evet aynen öyle Rabbimin büyük mucizelerinden biri ve bize de nasip eder inşallah inanıyoruz buna
Evet inanıyoruz elhamdülillah ve ruyalarimdaki sarı tulumlu bebegimi kucağıma alırım inşaallah hepimiz muradimiza ereriz insaallah

Ben kızlık zarı diye korkuyordum sanki onu atlatsam bu sorun kalkacak gibi düşünüyorum yanlış mı düşündüm

canim kizlik zarin zaten aynadan baktiginda görebilecegin bir zar. tam takip edemedim önceki yazdiklarini ne kadar egzersiz yaptin bilmiyorum ama aynadan baktiginda ilk gördügün yer o zaten bi kac kez ikininca bir delik aciliyor egzersiz yaptikcada o genisliyor oda zar zaten. rabbim hepinizin yardimcisi olsun. parmak egzersiz veya aparat egzersizi yapmadan bu isi cözmek cok zor lütfen pes etmeyin ve cesaret edin ve baslayin egzersizlere. insan kaybettigi günlere cok üzülüyor ve cok pisman oluyor..

Merhaba ben tam anlamadım aynadan bende baktım açılan yermi kızlık zarı orda bi tabaka gibi bişey yokmu anlmadım resmen vucudumu tanımıyorum daha

Kesinlikle haklısınız ben de parmak egzersizi yapıyorum ufak ufak ama azmettim olacak insaallah

5 aylık evliyim canım ben ama hiç dokunamıyorum bile egzersiz falan yapmaya cesaret edemedim sakinleştirici hap almıştım doktordan bide jel bu yardımcı olur rahatlatsın dedi işe yaramadı son iki aydır deneme bile yapmadım pazartesi vajinismus için tedaviye başlıyorum inşallah kurtulcam artık daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum kendim egzersizlere başlasam 3-4 ayımı rahat alır psikolojimi düşünemiyorum bi an önce birsin istiyorum
Dua edin lütfen arkadaşlar bi an önce bitsin

Kızlar 3.5 aylık evliyim bende vajinismusum sizin yazdıklarınızdan cesaret alarak evde kendim yaptığım aparatlarla denemeye başladım iyiki bu sayfaya denk gelmişim çok yardımcı oldunuz sağolun. Bu aparatlardan nerdeyse çapı 24-25 mm olana kadar hepsini aldım ama onu alamadım acı oldu bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım vajinam dar baktığımda bazen hiç delik yok nasıl genişletmeliyim bana da yardım eder misiniz?

Merhaba ben tam anlamadım aynadan bende baktım açılan yermi kızlık zarı orda bi tabaka gibi bişey yokmu anlmadım resmen vucudumu tanımıyorum daha
Canim kizlik zari diye düşündüğün sey bir soğan zari veya yumurta zari gibi deligin onunde bulunan bir sey degil öyle olsa adet olamayiz. Kizlik zari deligin etrafini cevreleyen bir mukoza kalıntısı. Yani sen simdi işaret parmaginla baş parmağını birleştir o zaman bir delik olusuyor ve etrafi da yani parmaklarinin orasi da kizlik zari gibi düşün delik genisledikce o cizgilerden acilma oluyor.

Ben kızlık zarı diye korkuyordum sanki onu atlatsam bu sorun kalkacak gibi düşünüyorum yanlış mı düşündüm
Canim kizlik zari ve vajinismus kasilmasi ayri seyler. Benim kizlik zarimin ortasinda köprü vardi diyordum o köprü olmasa ben kesin rahatlardim yapardim. Ama doktora gittigimde o köprüden ziyade benim kasilmalarim oldugunu onun tedavi edilmesi gerektiğini soylemisti ki öyle de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…