- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.221
canim oncelikle egzersizlere erken baslamis olman buyuk bir basari. Fakat asıl olan egzersizlere devam etmek ve gun gectikce kendini gelistirmen. aparatlarini biraz daha buyutebilirsin vajina zaten alışacaktır. uyusturucu sprey kullanabilirsin vemcaine spreyi oneririm eczaneden rahat satin alabilirsin. ilk siktiginda biraz yakabilir ama sonrasinda hemen uyusuyor zaten.Kızlar 3.5 aylık evliyim bende vajinismusum sizin yazdıklarınızdan cesaret alarak evde kendim yaptığım aparatlarla denemeye başladım iyiki bu sayfaya denk gelmişim çok yardımcı oldunuz sağolun. Bu aparatlardan nerdeyse çapı 24-25 mm olana kadar hepsini aldım ama onu alamadım acı oldu bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım vajinam dar baktığımda bazen hiç delik yok nasıl genişletmeliyim bana da yardım eder misiniz?
Tam icine bi sIkIyoruz o sprey‘i yoksa sadece disindan mi? Bende de varkizlar uyusturucu spreyler kullanabilirsiniz ozellikle vemcaine sprey tamamen uyusturuyor ilk sıktıginizda biraz yakiyor ama sonrasinda hissizlik oluyor eczaneden rahatlikla alabilirsiniz ben 20 tl ye almistim tavsiye ederim.
Teşekkür ederim resmen bunca sene zar düşünmüştük taki su ana kadar ya benim sorunum ayna karşısında açaya çalışıyorum azcık açılıyor oraya deneiyoruz ama cam kesiği gibi acıyor sizinde öylemi ayrıca bende akıntı cok geliyormoda beni rahatsız ediyor internetten baktım mantar diyor resmen oramı kesipmatsam daha iyi giç bi kadınlık görevimi yerine getiremiyoeumCanim kizlik zari diye düşündüğün sey bir soğan zari veya yumurta zari gibi deligin onunde bulunan bir sey degil öyle olsa adet olamayiz. Kizlik zari deligin etrafini cevreleyen bir mukoza kalıntısı. Yani sen simdi işaret parmaginla baş parmağını birleştir o zaman bir delik olusuyor ve etrafi da yani parmaklarinin orasi da kizlik zari gibi düşün delik genisledikce o cizgilerden acilma oluyor.
Merhaba bende hala birşey sokamıyorum nasıl yaptın apartları bende tcanim oncelikle egzersizlere erken baslamis olman buyuk bir basari. Fakat asıl olan egzersizlere devam etmek ve gun gectikce kendini gelistirmen. aparatlarini biraz daha buyutebilirsin vajina zaten alışacaktır. uyusturucu sprey kullanabilirsin vemcaine spreyi oneririm eczaneden rahat satin alabilirsin. ilk siktiginda biraz yakabilir ama sonrasinda hemen uyusuyor zaten.
merhaba canım apartarları nasıl yaptın bilgi verirmisin ayrıca denedğinde kan geldimi kan glcek diye egsersiz yapamıyorumcanim oncelikle egzersizlere erken baslamis olman buyuk bir basari. Fakat asıl olan egzersizlere devam etmek ve gun gectikce kendini gelistirmen. aparatlarini biraz daha buyutebilirsin vajina zaten alışacaktır. uyusturucu sprey kullanabilirsin vemcaine spreyi oneririm eczaneden rahat satin alabilirsin. ilk siktiginda biraz yakabilir ama sonrasinda hemen uyusuyor zaten.
Ayrıca kızlar bi kere girse biz bunu yenmiş olurmuyuz ben hemen bebek sahibi olmak istiyorum ailemide kandırdım evde olmadı dedim arayıp duruyorlardı onalrda panik yapmştı balayında oldundedim şşmdi beklentileri bebek birini anlatsam belki çare olurdu ama arrık çok geç bir an önce yenip bebek sahibi olmak istiyorum eşimde de kasık fıtığı var doktorda ameliyttan sonra spremlerin kanalından geçen yer zarar görebilir dedi iyici üzüldüm en azından ameliyta önce yensem eşimle bebek yapıp sonra eşim amaliyat olsun istiyoeum bide bende troid sıkınıtı var bebekte zeka geriliği olablşr dedi eğer olursa düzgün tedavi olmazsam acaba diyorum birine bilmeden bişeymi yaprım alalh bana ceza versi
canim oncelikle egzersizlere erken baslamis olman buyuk bir basari. Fakat asıl olan egzersizlere devam etmek ve gun gectikce kendini gelistirmen. aparatlarini biraz daha buyutebilirsin vajina zaten alışacaktır. uyusturucu sprey kullanabilirsin vemcaine spreyi oneririm eczaneden rahat satin alabilirsin. ilk siktiginda biraz yakabilir ama sonrasinda hemen uyusuyor zaten.
Merhaba bende hala birşey sokamıyorum nasıl yaptın apartları bende t
merhaba canım apartarları nasıl yaptın bilgi verirmisin ayrıca denedğinde kan geldimi kan glcek diye egsersiz yapamıyorum
Merhaba bende hala birşey sokamıyorum nasıl yaptın apartları bende t
merhaba canım apartarları nasıl yaptın bilgi verirmisin ayrıca denedğinde kan geldimi kan glcek diye egsersiz yapamıyorum
ben 1 kere disina sıkmıştım 1 kez de icine gercekten uyusuyor ama ilk disina ilk sıktıgimda biraz yakmisti ama geciyor sonrasinda acısıTam icine bi sIkIyoruz o sprey‘i yoksa sadece disindan mi? Bende de var
Canim oncelikle şunu demek isterim Çok şükür elimizin altinda internet var ve gercektwn güvenilir sitelerde vjnayi çok güzel anlatan bölümler var bence hepsini ac bak incele ayna karsisina gec kendinde bul oralari. Sonra da adapsikoloji diye bi site var ordan bak odevlere faydasi olacağını dusunuyorum adım adim yazmis her seyi ordaTeşekkür ederim resmen bunca sene zar düşünmüştük taki su ana kadar ya benim sorunum ayna karşısında açaya çalışıyorum azcık açılıyor oraya deneiyoruz ama cam kesiği gibi acıyor sizinde öylemi ayrıca bende akıntı cok geliyormoda beni rahatsız ediyor internetten baktım mantar diyor resmen oramı kesipmatsam daha iyi giç bi kadınlık görevimi yerine getiremiyoeum
ben de aparatlarla yenmistim zaten kizlik ilk evlendigim ay bozulmustu ama vajinusmus oldugum icin iliski olmuyordu olsa da bi kere girdi diyelim hemen cikart diye esime bagiriyordum. Sonra bu siteyi kesfettim kendime kulak çubugundan aparat yaptim hemen girdi zaten hicbisey hissetmedim sonra goz kalemini denedim nereye kadar giriyor kalem diye merak ettim bunlari cok rahat yaptim sıfır aci yani cooookkk rahatti sonra rimelle denedim rimelimin kabi dardar genise dogru aciliyordu girisi yaptin mi zaten devami koskoca bosluk gibi kayip gidiyor. sonra bakkal mumu denemeye calistim biraz zorlandim bunda ilk basta alamadim pes etmedim olana kadar ugrastim oldu da zaten ama aparatlarim penise gore cok ince kaliyordu bende mumun uzerine kagit havlu sardim strecledim tabi zor oldu bir turlu girmiyordu pes etmedim tabi ve oldu girdikten sonra icimde 10 dk falan bekletiyordum bunlari yaparken sadace bebe yagi kullandim sonra egzersizden sonra esli denemeye gectik ve ben ustte esime sirtim dönük denedik hepsini alamadim ilk başta sonra popoyu saga sola biraz sallayinca hepsi girdi cok az baski hissettim kesinlikle yapilabilir bisey zor degil sadece bebe yagi ve anestol krem kullanmistim ama anestol pek ise yaramiyor ama vemcaine sprey super biseyMerhaba bende hala birşey sokamıyorum nasıl yaptın apartları bende t
emla hic denemedim bilmiyorum ben sadece bebe yagi ile yenmistim . spreyi bazen egzersiz yaparken deniyorum cok iyi yani uyusturuyorDoktorum emla verdi ama onla da ilişkiye giremeyince bırakmıştım ona mi devam edim sprey mi alim sence canım?
Hic egzersiz yaptin mii canimBana yardimci olacak kimse yokmu(((
Yok cnm noldukiHic egzersiz yaptin mii canim
Yok cnm nolduki
Cnm benim skntm vajinums degl adonemiyiys diye birsey ilskide agriYardimci olmak icin sordum nd durumdasin mesela dokunabiliyor musun yada hic birliktelik yasadin mi esinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?