Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya basta zevk olmamasi normal sonucta tam odaklanamiyosun ama alisinca daha düzene girecektir. bende henüz tam zevk alamiyorum artik tabi ilk yendigim gibi degilim ama yavas yavas otutuyor cok sükür

Merhaba kızlar yorumları okudum hem vajinismus olup kızlığı bozulanlar var onlar nasıl becerdi ben denedğimde girdi zannediyrıö daha ucu bile girmemiş oluyor nasıl olduki kızlığım hala bozulmadı ilişkiden sopudum anca eşimle afedersiniz sevişme oluyor sadece adam genç gibi mastrbasyn yapıyor cok üzülüyorum yazık onlarada kaç kere dedim boşanlm diye kızıyor bana. Cok sevyrm onu haketmyr bu durumu bnde oda

Canım egzersiz yapiyomusun benimde daha öncesinde farkında olmadan bozuldu fakat sitede sadece bozulanlar yok arkadaşların bir çoğu bozulmadan parmak egzersizleri yapıyorlar egzersiz yapmak kızlığını bozuyor yada bozuyor demek yanlış olur bozabilme ihtimali var eşine bu durumdan bahsederek egzersizlere hemen başlamani tavsiye edebilirim ne kadar çok vakit kaybedersen ileride o kadar çok uzulursun kaybettiğini zmana

Yaziniz beni cok motive etti bende gitmek istiyorum dediginiz doktora peki ne yapmam gerek herkese yardımcı olurmu bu konuda

Yaa gulten abla kadar bu dunyada taniyabilecegin iyi kalpli bir insan daha var mi bilmem. Afyon devlet hastanesi muduru şuan. Kendisi doktor yada hemsire ebe degil. Sosyolog ve harika bir hipnoterapist. Kendine instagramdan yaz gultengokkus kullanici adi. Afyonda isen 1 dakika durma git ve görüş. Asla pişman olmazsın. Bitanedir o herseyi çözer. Keske afyonda olsaydm ben taa nereden kalktim gittim

Sen de vajinismusu yenen lerden mısın

Sana yazmistim cnm yorumumu okudun mu aparatla egzersize ne zaman baslayacaksin?

Slm Bende almanyada yasiyorum Ve dedigin gibi burda doktorlar bu konuyla ilgili hic yardimci olmuyorlar bilmiyorlar resmen. Ben 1 senelik evliyim ve hala yenemedim egsersiz‘leri yapiyorum dildator aldim Onu bile icime alabiliyorum Ama is esli denemeye gelince olmuyor

Canım sen zaten bitirmişsin şimdi sevdasını sürme vakti canını sıkma hiç eşine deneyelim de deme hiç bir sorun yokmuş gibi devam et açık konuşayım eşinden sorun yokmuş gibi uzun uzun seviş sen tamamen rahatlamaya odaklan rahatladıktan sonra eşin rhatlamadan cesaretini topla egzersiz aparini yap önce onu çıkar hemen eşinin p.. dene yavaş yavaş dene olucaktır hepsini alamayabilirsin üst pizusyonda dene zorlandığını yerde bekle gevşe sonra devam et.... Bu sırada eşinin sertliği gidebilir onuda uyarmaya çalış yada eşin kendini uyarmaya çalışın... Yapabilirsin biraz cesaret et...

Merhaba ben de 7 aydır çekiyorum bu illeti siz neler yaptınız bana da anlatın ben terapi de görüyorum

Anladim canm da ne yazicam ne dicem suan hiç bilemiyorum ya. İlk Ne yazicam

Anestezik krem ya da sprey kullandin mı

bi kac kere emla denedim ama hic bir ise yaramadi. hersey beyinde bitiyor orada anladim sadece yanmayi hissettim hicbir sekilde ilerleyemedim. ben parmak egzersizlerinde biraz ilerledigimde sizi hissetsem bile geri cekmedim sakince ayni yerde bekledim ve nefes egzersizi yaparak kendimi sakinlestirip devam etmeye calistim. siziyida zaten kastigimiz icin hissediyoruz baska hicbirsey degil.

Ah ne güzel yazmisin ama yapamiyorum esli denemelerde duvar gibi ya artik esli denemeyi aklimdan geciriyorsam moralim bozuluyor korku geliyor.. Esimle ön sevisme‘de bile aklim orda.. oldugum yerde sayiyor gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…