- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #231.281
Yapicamla başlarsan sonuç yapamazsın aklından atman lazım mesala o gün denicegini biliyorsan sabahtan başla yapabilirim herkes yapıyor Allah beni muhteşem yaratmış benim kötülüğümü istese zaten böyle bişey vermezdi de oradan bebek çıkıyor bunu yapabilirim yapıcam de gün boyu tekrarla ve ilişki sırasında kafandan at olmaz deme ne kadar evlisin bilmiyorum ama ben 16 ay sonunda ilk denememi yaptım hareket edemedim hatta o anda esimle amacimizda birleşmek değildi bir anlık onu durdurup denemek istedim bebe yağı hem ona hem kendime sürüp denedm ilk denemede 6-7 dj ugrastm ter içinde kaldım canım acirmi diye fakat acımadı ilk girişte acı olmadığına inanirsan devamını yaparsın bende yeni yendim hala alışmaya çalışıyorum acı hissetmiyorum fakat doluluk hissi oluyor insan farklı hissediyor bir de üstte dene üste kontrol sende oluyor daha rahat edersin denemelerinde... Allah yardımcın olsun..Ah ne güzel yazmisin ama yapamiyorum esli denemelerde duvar gibiya artik esli denemeyi aklimdan geciriyorsam moralim bozuluyor korku geliyor.. Esimle ön sevisme‘de bile aklim orda.. oldugum yerde sayiyor gibiyim
![]()