- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.361
Canım valla ben iki parmak kalınlığını alana kadar da bişey kullanmadım aslında acı yok kasiyosun ondan. Penis TE denedik ben hem içine hem dışına sktim toplam üç dört kez dışına sıkınca bir dk lik yakma oluyor geçiyor sonra hiç bişey hissetmesini ben krem falan emla da kullandım ama bunun kadar uyusmadiBende e var da daha hic kullanmadim yakarsa diye korktum açıkçası. Nsl kullanicaz ne kadar sıkıcaz bide tam içine mi sıkıcaz canm anlatır mısın? . Ben Suan esimle ilk defa parmak egzersizi yaptık benim serce parmagimla. esimin serce ve yanindaki parmagi alabildim ama parmak kalinlastikca hafif aciyo gibi oyuzden sprey le denemek istiyorum bide.
Kizlar bende kisaca anlatacam bende internetten videolar izledim cem keçe nin kitabını okudum birazda olsa beynim rahatladı. Sonrasında evde kendime aparat hazırladım onlarla çalıştım olduğunu farkettikce ilerledim. Tabi çalışırken nefes egzersizini unutmadım neyse en son ilişki deneyinde vemcaine sprey ile yendim süper bir sprey kızlar tavsiye ederim yani toplasak bir haftami aldı yenmek oysa benim bir buçuk yılim boşa gitti keşke daha once başlasaydim ama yendim ya bana yeter.. buradaki arkadaşların yazıları olsun bana özelden yazan arkadaşlar olsun hepsine teşekkür ediyorum iyiki bu site var..yardım isteyen herkese yardımcı olmaya hazrm
Sağol canım benim senden deAllah razı olsun yardımcı oldun bana. Daha ikinci denemeyi yapamadık ama inşallah oda olacakAa bitti mi canım tamamen tebrikler
Sağol canım benim senden deAllah razı olsun yardımcı oldun bana. Daha ikinci denemeyi yapamadık ama inşallah oda olacak
Merhaba canım nasıl anlatıcaksın. Özelden mi.. Nolur destek ol. Egzersiz yapıyorum fakat eşli yapamıyorum en son dilatörü alabiliyorum fakat p.aşamasında kaldımKizlarrr ilk defa yaziyorum buraya ama hep takip edyodum bende yendim sonunda size nasil yendigimi anlatacam uzunca ve herkese de yardimci olmaya hazirim cunku cok yiprandm eminim sizlerde cok yiprandnz bu yuzden elimden geldigince yardim edecem
Canim hangi pozisyonda deniyosun olmuyoMerhaba canım nasıl anlatıcaksın. Özelden mi.. Nolur destek ol. Egzersiz yapıyorum fakat eşli yapamıyorum en son dilatörü alabiliyorum fakat p.aşamasında kaldım(
Üstte sırtım dönük denıyorum ya da düz o da olmuyo dik değil de yatay gidiyo gibi bi sacmalık oluyo inan anlamadm hıc cözemeyeck gibi hissediyorumCanim hangi pozisyonda deniyosun olmuyo
Canım istersen özel den konuşalımÜstte sırtım dönük denıyorum ya da düz o da olmuyo dik değil de yatay gidiyo gibi bi sacmalık oluyo inan anlamadm hıc cözemeyeck gibi hissediyorum(
Evet cnm 3ü yapıyosan 4ü de yaparsın yaparken nefes al ittir içine kayganlastırcı ıle hemen gıdıyo. Ama ben de 4üncüyü yaptgm halde penısde zolanıyorum yapamıyrm penis kalınlıgında bsy blmamız lzmKızlar Merhaba,
Hangi marka dilatör seti kullanıyorsunuz? Ben Türkiye'de sadece Rabır dilatör seti bulabildim ve pratik yapmaya başladım. Şimdilik 3. boyu içime alabiliyorum ama 4. boyu henüz yapamıyorum.
3. ile 4. boy arasında büyük fark yok mu sizce de ? 4. boyu bir gün yapabileceğimden emin değilim
Bir sorum daha var. 4. boy normal penis kalınlığına göre daha ince sanki... daha kalın dilatör seçenekleri olan başka bir set mi almak lazım bilemedim. Siz ne diyorsunuz?
3. boy çap: 2.35 cm
4. boy çap: 2.95 cm
Bir de sankı silikon olanlardan almak lzm. Bendeki de Rabır. penıs gbi yumusak deıl. penısi almakla fark arasında sankıEvet cnm 3ü yapıyosan 4ü de yaparsın yaparken nefes al ittir içine kayganlastırcı ıle hemen gıdıyo. Ama ben de 4üncüyü yaptgm halde penısde zolanıyorum yapamıyrm penis kalınlıgında bsy blmamız lzm
Cnm her gün tekrarla bo de girip cıkrken nefes alıp vermen gevsek olman cok onemli o zaman alet takılmadan hareket edoyo. Bende de ilk gun oyle olmustu. Bn hıc kullanmadan yaptm kremi. Sadece kayganlastırıcı kullan bnceKızlar merhaba. Ben de dilatör setten ve uyuşturucu kremden aldım 2 ay önce. Ama çalıştığım için anca 3-4 kez deneme yapabildim. Bugün tekrar başladım çünkü artık çok kızıyorum kendime hırs yaptımUyuşturucu kremi önce giriş kısmına sürüyorum sonrada aparatın uç kısmına sürüyorum ve itiyorum içeri. Birsüre içinde tutuyorum vücut alıştıktan sonra dairesel hareketler yapıyorum. Sonra çıkarıyorum tekrar takıyorum. Önceki çalışmalarımda 1-2-3 numaralıları yaptım ama 3 numaralıda biraz zorlanmıştım İçerideyken sıkıntı yaşamıyorum ama girdi çıktı yaparken zorlanıyorum. Bunun sebebi ney sizce? Bir de bahsettiğiniz sprey biolyn kremden daha mı iyi uyuşturuyor?
Cok sevindim senin adina bende de o Spray var sen icine mi sikiyorsun yoksa uzaktan mi sikiyorsun?Kizlar bende kisaca anlatacam bende internetten videolar izledim cem keçe nin kitabını okudum birazda olsa beynim rahatladı. Sonrasında evde kendime aparat hazırladım onlarla çalıştım olduğunu farkettikce ilerledim. Tabi çalışırken nefes egzersizini unutmadım neyse en son ilişki deneyinde vemcaine sprey ile yendim süper bir sprey kızlar tavsiye ederim yani toplasak bir haftami aldı yenmek oysa benim bir buçuk yılim boşa gitti keşke daha once başlasaydim ama yendim ya bana yeter.. buradaki arkadaşların yazıları olsun bana özelden yazan arkadaşlar olsun hepsine teşekkür ediyorum iyiki bu site var..yardım isteyen herkese yardımcı olmaya hazrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?