- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.381
Hanimlar merhaba ben de daha birkac ay oncesine kadar birturlu beceremedigimi ve yardim istedigimi yaziyordum ...3 yillik evliyim ve parmak egzersizleri aklima gelince ter basiyordu...sonra birgun kulak copuyle denedim olmustu ardindan minik pasta mumumun ucunu da olsa alabilmistim ama o kadar ne kadar denersem deneyim fazlasi olmuyordu...sonra evde hazirlanan aparatlarin isimi zorlastirdigini farkettim ve cok degil sadece 50 tl ye dilator seti aldim yatagima uzandim dizimi actim en kucuk boy dilatoru vajina girisime dayadim ayna yok sadece hafif hafif ittim bir kac dakika boyunca giriste duran aparat hafifce kaymaya basladi ardindan mutluluk ve panik halisonra 2 gun icinde dilatorlerin 3 boyunu da almayi basarabildim...ne bir aci ne de kan...inanin o kadar kolaymis ki herkesin dedigi gibi sadece ufacik bir yanma hissi ve vazgecmeden nefes vererek ittiginizde kayarak giren acisiz agrisiz koca dilatorler...bu muymus dedim 3 yildir hayati zindan etmemin sebebi. Simdi son boya gecmek uzereyim daha sonrada Allah izin verirse eş denemesi ama baslamak başarmanin yarisidir korkmayin ertelemeyin gece yataginiza uzanin kulakliginizi takin ve bi film acin bir yandan da egzersizinizi yapin inanin basaracaksiniz... umarim icinizden birine yardimim dokunur...biz kadiniz herşeyi basaririzfighting
Aynen canim ben ayna ila bakinca yapmakta zorlaniyorum bakmazsam daha rahat
Aynasız neden yapamıyorsun içine mi itmeye korkuyorsun canımBende ayna ile yapabiliyorum aynasiz yapamiyorim dilatoruofff of yaşım geciyo anne olmak cok ama cok isterken dusunmuyorum demek çok acı...
Aynasız neden yapamıyorsun içine mi itmeye korkuyorsun canım
Özelden yazdım canım umarım işine yararEvet aparati yerlestirmem icin beyin sanki aynanin şart old. Dusunuyo
Of anam of bitsin bu çile
Nefes egzersizini falan esli denemede unutuyorum heyecan yapiom yapamiom yoksa sonundaym bitti bitecek
Evet canım kasıyorsun orada da kasların kasıyor o yüzden olmuyor tam oraya geldiğinde dur derin bi nefes al 3 kere keğel egzersizi yap tut bırak ve ıkın bi iki santim daha ilerle her duvarda bunu yap geçiyor pes etme çıkarma olmuyorsa yüne yap nefes al verirken it içine yineKasmıyorum dediğimde bile kasıyorum heralde
Duvarla karsilastiginda dilatoru yavasca cek ve it...gel git yap nazikce sonra neges al ikin ve aparati itmeye devam et...Kızlar girdikten bi müddet sonra gelen duvarı aşamıyorum nefes egzersizi yapim diyorum ama olmuo gitmio inat ettim yapıcam dedim yine olmadı orayı nasıl aşıcam birileri yardım etsin kafayı yicem artık ya
Ya ben ne parmak nr dilatör sadece eşli deneme yapıyorum çünkü artık kendimi ona alıştırdım o duvar dediğim yere kadar herşey çok güzel bi sıkıntı yok o an oluyor ne oluyorsa işte o duvar dediğim yerde nefes alim verim diyorum yanlışmı acaba diyede düşünüyorum sonra resmen bağıra bağıra ıkınıyorum yok yok yok yine olmuo yine olmuoDuvarla karsilastiginda dilatoru yavasca cek ve it...gel git yap nazikce sonra neges al ikin ve aparati itmeye devam et...
InsaAllah Bizde kurtuluruz.. yapicam bu sefer olcak diyorum hep hüsran hep bosVeeee bende bugün 5 aylık işlenceme son vererek atlattım bu hastalığı ve o kadar mutlu oldum ki ilk bütün aparatlar ile yapıp eşimle denemeye tam geçecekken korkup rahatlıkla aldığım aparatta bile tıkanıp kalınca öyle bi hayal kırıklığı ile ağladım ki o an dedim bugün kadınlar günü ve ben bu hastalığa son vererek en güzel hediyemi kendim vereceğim kendime bu ruh halinden çıkarak ve çok şükür rabbime yaptım rabbim diğer arkadaşlarında yenmesini atlatmasını sağlar inşallah bende herkes gibi bumuymuş yaaaa dedim bi baktım zaten başını getirdikten sonra rahat bi nefes alınca kendiliğinden oluyor asla pes etmeyin ve en önemlisi inanın geçiyor o mucizeyi hepiniz yaşamanız dileği ile kızlar
Pes etmeyin inat edin sabredin geçiyor yıpratmayın kendinizi yendim diye tabi ki bu siteden çıkmayacağım sonuna kadar destek olabilirim rabbim düşmanımıza vermesin çok kötü insanın içini kemiren bir his ve herkesin atlatmasını gönülden istiyorum
diyagraf nefesi almıyorsan duvar hissi devam ediyor YouTube dan diyagram nefesine bak canım öğren onuYa ben ne parmak nr dilatör sadece eşli deneme yapıyorum çünkü artık kendimi ona alıştırdım o duvar dediğim yere kadar herşey çok güzel bi sıkıntı yok o an oluyor ne oluyorsa işte o duvar dediğim yerde nefes alim verim diyorum yanlışmı acaba diyede düşünüyorum sonra resmen bağıra bağıra ıkınıyorum yok yok yok yine olmuo yine olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?