- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.321
bende kullandim bu spreyi gercekten harika bisey bi defa dis kisma sıkmıştım iki defa da icine sıkmıştım on dk icinde uyusturuyor bu spreyle sen ustte esin altta sirtin esine dönük dene mutlaka cok rahat yaparsin emin ol hic aci hisssetmessin
Peki doktora gittiniz mii
evet canim ilk sıktıginda biraz yakiyor ama sonrasinda geciyor ama icine siktigimda yakma olmadi disina sikinca oldu ama geciyor acisiMerha
Merhaba bende aldm geçen hafta denedom aşırı yakti o yüzden deneme çok zor oldu sizde yakma olmadimi
Sağol canım sen yendin mi bu illetibende kullandim bu spreyi gercekten harika bisey bi defa dis kisma sıkmıştım iki defa da icine sıkmıştım on dk icinde uyusturuyor bu spreyle sen ustte esin altta sirtin esine dönük dene mutlaka cok rahat yaparsin emin ol hic aci hisssetmessin
evet canim ilk sıktıginda biraz yakiyor ama sonrasinda geciyor ama icine siktigimda yakma olmadi disina sikinca oldu ama geciyor acisi
Inşaallah hepimiz kurtuluruzIçine sıkarak deneyeyim o zaman
Ins biter
evet canim yendim biraz gec oldu ama calistigim icin egzersiz cok yapamiyordum yapsam bile korkuyordum azmettim zorlandim ama yendim bu spreyi yendikten sonra kullandim aslinda biraz daha rahat etmek icin keske daha once kullansaymisim dedim dun aksam da deneme yaptik cok rahattim hic korkmadim esim alttaydi ben uste gectim cok rahat girdi hic kasilma yasamiyorum artikSağol canım sen yendin mi bu illeti
Inşaallah hepimiz kurtuluruz
Sagolun arkadaşlar inşallah olur 7 aylık evliyim bende dilator ile sıkıntı yaşamıyorum çok ama, bacak açamama olayı halen devam ediyor onu nasil aşabilirim? silelikiz aynı durumdayız sanırım
evet canim yendim biraz gec oldu ama calistigim icin egzersiz cok yapamiyordum yapsam bile korkuyordum azmettim zorlandim ama yendim bu spreyi yendikten sonra kullandim aslinda biraz daha rahat etmek icin keske daha once kullansaymisim dedim dun aksam da deneme yaptik cok rahattim hic korkmadim esim alttaydi ben uste gectim cok rahat girdi hic kasilma yasamiyorum artik
Bende ayni durumdayim penis boyutunu alabiliyorum Ama is esli denemeye gelince olmuyor olmuyorOoof off bende 4 lu aparatn 4. Yarıya kadar alsamda pns olmuyo pskolojik olarak bitmiyo galiba kafamda
Mayisda iki sene olacak bitsin artik anne olaym
Ne kadarlık evlisin sen canımHerkese merhaba
Uzun zaman once yazdim bu sayfaya. Pek cevap gelmedi. Esinizin ilgisi destegi nefir arkadaslar? Yani siz mi istiyorsunuz egzersiz icin yoksa onlarda istekli mi ? Esim hic yanasmiyya parmak egzersizine bile. Soyledim rica ettim ama yok ilk baslarda yaptik yaptik doktora gidiyorduk her hafta. O sebeple yaptik. Sonra doktor esli denemeye baslayin dedi ama o gnden beri esim yanasmiyya saglik sorunlarinisgerekce gosteriyor.
Rica.ettim bari parmak egzersizlerini yapalim diye ondada tamam dedi ertesi gun lafini bilenetmedi. Ne yapacagimi bilemiyorum.
4.5 yillik evliyiz. Yoruldum artikNe kadarlık evlisin sen canım
Eşinin yaptığı yanlış ama evet bu bi psikolojik hastalık olabilir ama bu sadece senin sorunun değil aynı zamanda onunda
35 yasinfayim. Yasim geciyor.Baya olmuş canım senin yaş kaç
Bide her hafta doktora gidiyorduk dedin ne doktoru ki bu
Uzun bi süre çekmişsiniz ilk zamanlarda eşinin tavrı nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?