Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yardım edin lütfen kimseye soramiyorum bu soruyu. İlişkiye girerken zorlanıyorum. Penisin hepsini icime alamıyorum. Bu durumda ben ilişkiye girmemiş mi sayiliyorum.çocuk istiyoruz olmuyo.acaba bu yüzden mi olmuyo

3te 2sini alabiliyorum ama kayganlastirici kullanarak.hamile olabilmek için hepsinin mi girmesi gerekiyo.ne olur yardım edin. Vajinismus değilim herhalde demi

Çok sağol canım.peki birşey daha soracağım ben vemcaine diye bir sprey de aldım onu nasıl kullanayim
Aslında o sprey kremden daha etkili daha güzel onuna vajina girişine 10 fıs kadar sık hafif yakar panik olup korkma nane aroması var ondan o o girişi uyuşturuyor 1 saat sürüyor bide uyuşması bide ultrason jeli al spreyden sonra o jeli sür üstüne güzelce kayganlaşır

Kızlar bugün annemin vefat yıldönümü içim yanıyor bir taraftan anne babasizlik bir taraftan da bu vajinismus illeti Rabbim Sen yardım et

Sen Yine iyisin en azindan biraz da olsa alabiliyorsun Keske Bende oraya gelebilsem.
Kızlar bu 3 te bir kısmı diye adlandırdığınız başı o biraz zorlayabilir orayı geçince korkmadan nefes alıp ıkının bolca gerisi kendiliğinden oluyor ve hissetmiyorsunuz vajen ilk 2-3 santim kadar hissetme oranına sahip sonrası esneyen bi boşluk olduğu için kasmazsanız eğer gerisi girerken acı olmadığını kendiliğinden olduğunu görürsünüz başı girdi çok acıdı devamında bu acıya dayanamam demeyen zaten en rahat yere gelmişsiniZ bide canım bi Doğum uzmanına danışma şansın varsa dene bilgimiz olmadığı için bi yönlendirme yapamıyoruz sana

Arkadaslar aparatta olduğu gibi penisi alırken de yön cok önemli mi. Üstte eşimize sırtımızı dönük almayı denediğimizde.. penisin yönünü nasıl yapmalıyım..öne doğru eğilip mi mesela..

Üstte yüzüm dönük ğozsyonda aslında rahatım ama olmuyo dilatörün en büyük boyutunu Alabiliyorum ama sanki penisin açısını mı ayarlayamıyorum denerken hep yönünü düşünuyorum yanls mı doğrı mu diye. Bu kdr hesaplanması gereken bişey mi neden olmuyo girmeden öne kayıyo anlamıyorıö bi türlü deliricem

Başımo alabilsem ilerleyecek ama başı kıvrılıp geri cıkıyp o sırada ıkınmaya calısıyorum. alttayken ztn ıkınıp rahat nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…