Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet cok kötüyüm su an egsersiz yaptim Ve önceden yapabildigim boyutlari simdi yapamiyorum aci hissediyorum.. Niye böyle oluyor inancim azaliyor artik aglamaktan yoruldum biktim.. Nasil kurtulcam ne yapiyim Ben
Canım..nefesini alıp dilatörü ittir içine ve o sırada vajına kaslarını sıkma idrar yapıyomus gibi ıkın o sırada acılıyor vajına girişin bı de yönü popoya dgru ittirmen lzm Bn de yönden dolagı yapamoyodım

Merhaba kizlar benim 1 aydir moral bozuk dogru duzgun egzersiz yapamadim biliyorsunuz reglim 3 hafta surdu dr filan gittim sonra 10 gunde ilaclarla kestiler 2 gun filan kalfi geri basladi regl o yuzden ne egzersiz ne bir sey olmadi. Dua edin bu regl mevzum duzelsin bir sorun cikmasin cunku alttan muayene bile olamiyorum korkudan insallah regl normal zamaninda biter de ben de egzersizimi yaparim. Normalde onemini kavramadigimiz seyler (regl) terslik yaratinca nasil da onemli hâle geliyor...

Y
Onu bugün kullandim ucunda uzun bi cubuk var Onu icerine mi sokup dikiyorsun yoksa sadece uzaktan mi?
yok canım çubuğu içene sokma vajina girişine 10 fıs kadar sık bide nane aroması olduğu için hafif yakıyor üst üste sık sıkarken nefesimi tutuyordum çok hissetmiyordum ben bide Bırak yansın açılsın zaten geçiyor hemen

O bende de oluyordu moralini bozma ve çok stres yapma kuzum atlatırsın inşallah en kısa zamanda

Yardım edin lütfen kimseye soramiyorum bu soruyu. İlişkiye girerken zorlanıyorum. Penisin hepsini icime alamıyorum. Bu durumda ben ilişkiye girmemiş mi sayiliyorum.çocuk istiyoruz olmuyo.acaba bu yüzden mi olmuyo

3te 2sini alabiliyorum ama kayganlastirici kullanarak.hamile olabilmek için hepsinin mi girmesi gerekiyo.ne olur yardım edin. Vajinismus değilim herhalde demi

Çok sağol canım.peki birşey daha soracağım ben vemcaine diye bir sprey de aldım onu nasıl kullanayim
Aslında o sprey kremden daha etkili daha güzel onuna vajina girişine 10 fıs kadar sık hafif yakar panik olup korkma nane aroması var ondan o o girişi uyuşturuyor 1 saat sürüyor bide uyuşması bide ultrason jeli al spreyden sonra o jeli sür üstüne güzelce kayganlaşır

Kızlar bugün annemin vefat yıldönümü içim yanıyor bir taraftan anne babasizlik bir taraftan da bu vajinismus illeti Rabbim Sen yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…