- 5 Mart 2018
- 32
- 4
- 86
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.421
Canım..nefesini alıp dilatörü ittir içine ve o sırada vajına kaslarını sıkma idrar yapıyomus gibi ıkın o sırada acılıyor vajına girişin bı de yönü popoya dgru ittirmen lzm Bn de yönden dolagı yapamoyodımEvet cok kötüyüm su an egsersiz yaptim Ve önceden yapabildigim boyutlari simdi yapamiyorum aci hissediyorum.. Niye böyle oluyor inancim azaliyor artik aglamaktan yoruldum biktim.. Nasil kurtulcam ne yapiyim Ben
yok canım çubuğu içene sokma vajina girişine 10 fıs kadar sık bide nane aroması olduğu için hafif yakıyor üst üste sık sıkarken nefesimi tutuyordum çok hissetmiyordum ben bide Bırak yansın açılsın zaten geçiyor hemenOnu bugün kullandim ucunda uzun bi cubuk var Onu icerine mi sokup dikiyorsun yoksa sadece uzaktan mi?
O bende de oluyordu moralini bozma ve çok stres yapma kuzum atlatırsın inşallah en kısa zamandaMerhaba kizlar benim 1 aydir moral bozuk dogru duzgun egzersiz yapamadim biliyorsunuz reglim 3 hafta surdu dr filan gittim sonra 10 gunde ilaclarla kestiler 2 gun filan kalfi geri basladi regl o yuzden ne egzersiz ne bir sey olmadi. Dua edin bu regl mevzum duzelsin bir sorun cikmasin cunku alttan muayene bile olamiyorum korkudaninsallah regl normal zamaninda biter de ben de egzersizimi yaparim. Normalde onemini kavramadigimiz seyler (regl) terslik yaratinca nasil da onemli hâle geliyor...
Vajina girişini aç sür canım sonra üstüne o jelatini kapat hava almasın diye o 15 dakika içinde uyuşuyorBen kremi aldım ama bir jelatini var onu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Çok sağol canım.peki birşey daha soracağım ben vemcaine diye bir sprey de aldım onu nasıl kullanayimVajina girişini aç sür canım sonra üstüne o jelatini kapat hava almasın diye o 15 dakika içinde uyuşuyor
Aslında o sprey kremden daha etkili daha güzel onuna vajina girişine 10 fıs kadar sık hafif yakar panik olup korkma nane aroması var ondan o o girişi uyuşturuyor 1 saat sürüyor bide uyuşması bide ultrason jeli al spreyden sonra o jeli sür üstüne güzelce kayganlaşırÇok sağol canım.peki birşey daha soracağım ben vemcaine diye bir sprey de aldım onu nasıl kullanayim
Yok kuzum sprey yeterli kreme gerek bile kalmıyor bir saat sürüyor uyuşması demişim sıktıktan sonra 1 saat etkisi kalıyor demek istedim kuzum sıkıp yapabilirsin yaniSprey ve emlayi birlikte kullanayim mi
Sağol canım benim Allah razı olsunYok kuzum sprey yeterli kreme gerek bile kalmıyor bir saat sürüyor uyuşması demişim sıktıktan sonra 1 saat etkisi kalıyor demek istedim kuzum sıkıp yapabilirsin yani
Cümlemizden canım rabbim tez zamanda hepimizi kurtarsın inşSağol canım benim Allah razı olsun
Amin canım insaallah cumlemizi kurtarsınCümlemizden canım rabbim tez zamanda hepimizi kurtarsın inş
Allah rahmet eylesin canım sıkma canını rabbim ferahlık versin inşKızlar bugün annemin vefat yıldönümü içim yanıyor bir taraftan anne babasizlik bir taraftan da bu vajinismus illeti Rabbim Sen yardım et
Amin insaallah canımAllah rahmet eylesin canım sıkma canını rabbim ferahlık versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?