- 26 Şubat 2018
- 58
- 13
- 8
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.421
Aslında o sprey kremden daha etkili daha güzel onuna vajina girişine 10 fıs kadar sık hafif yakar panik olup korkma nane aroması var ondan o o girişi uyuşturuyor 1 saat sürüyor bide uyuşması bide ultrason jeli al spreyden sonra o jeli sür üstüne güzelce kayganlaşırÇok sağol canım.peki birşey daha soracağım ben vemcaine diye bir sprey de aldım onu nasıl kullanayim
Yok kuzum sprey yeterli kreme gerek bile kalmıyor bir saat sürüyor uyuşması demişim sıktıktan sonra 1 saat etkisi kalıyor demek istedim kuzum sıkıp yapabilirsin yaniSprey ve emlayi birlikte kullanayim mi
Sağol canım benim Allah razı olsunYok kuzum sprey yeterli kreme gerek bile kalmıyor bir saat sürüyor uyuşması demişim sıktıktan sonra 1 saat etkisi kalıyor demek istedim kuzum sıkıp yapabilirsin yani
Cümlemizden canım rabbim tez zamanda hepimizi kurtarsın inşSağol canım benim Allah razı olsun
Amin canım insaallah cumlemizi kurtarsınCümlemizden canım rabbim tez zamanda hepimizi kurtarsın inş
Allah rahmet eylesin canım sıkma canını rabbim ferahlık versin inşKızlar bugün annemin vefat yıldönümü içim yanıyor bir taraftan anne babasizlik bir taraftan da bu vajinismus illeti Rabbim Sen yardım et
Amin insaallah canımAllah rahmet eylesin canım sıkma canını rabbim ferahlık versin inş
Camın bence senim sorununda kendini kasmandan kaynaklanıyor bebek olabilir siz bu durumu yaşarkende fakat o kasilma durumundan buradaki nefes egzersizlerini yaparak kurtulabilirsinKızlar soruma cevap verebilecek biri yok mu lütfen
Sen Yine iyisin en azindan biraz da olsa alabiliyorsun Keske Bende oraya gelebilsem.3te 2sini alabiliyorum ama kayganlastirici kullanarak.hamile olabilmek için hepsinin mi girmesi gerekiyo.ne olur yardım edin. Vajinismus değilim herhalde demi
Kızlar bu 3 te bir kısmı diye adlandırdığınız başı o biraz zorlayabilir orayı geçince korkmadan nefes alıp ıkının bolca gerisi kendiliğinden oluyor ve hissetmiyorsunuz vajen ilk 2-3 santim kadar hissetme oranına sahip sonrası esneyen bi boşluk olduğu için kasmazsanız eğer gerisi girerken acı olmadığını kendiliğinden olduğunu görürsünüz başı girdi çok acıdı devamında bu acıya dayanamam demeyen zaten en rahat yere gelmişsiniZ bide canım bi Doğum uzmanına danışma şansın varsa dene bilgimiz olmadığı için bi yönlendirme yapamıyoruz sanaSen Yine iyisin en azindan biraz da olsa alabiliyorsun Keske Bende oraya gelebilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?