Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bildigin klasik ben altta sırtüstü yattım bacaklarını actim esim üstte.yön önemli bide acimayacagina kendini inandırmak önemli

Bildigin klasik ben altta sırtüstü yattım bacaklarını actim esim üstte.yön önemli bide acimayacagina kendini inandırmak önemli
Canm cok moralimmbozuk dilatörü yapıyorım ama es denemesi olmuyo gıremeden cıkıyo. Gözlerim.şişti ağlamaktan..dilatöri yaptgm gibi gapmaya calısıyorum olmuyo.. Gamze sen yeni atlattın sanırım değil mi.. Hayırlı olsun.. Altta bacaklarını kaldırıp mı yaptın

Başımo alabilsem ilerleyecek ama başı kıvrılıp geri cıkıyp o sırada ıkınmaya calısıyorum. alttayken ztn ıkınıp rahat nefes alamıyorum
canim ustteyken giris biraz zor olabiliyor burda asil iş eşine dusuyor. Eşinin eliyle penisi sabit tutmasi gerekiyor ve seni yonlendirmeli. biraz saga kay biraz öne git gibi. Zaten basi girse devami kolay oluyor. hatta bi kac kere gir cik yaparsan alisirsin girisin kolay olar.

Lutfen bana da yardim edebilir misiniz cok ihtiyacim var yardiminiza ben de parmak sokmakta problem yok fakat olacaginesnada tirtilacak
Gibi oluyor ve olmuyor
Benim mükemmel korkum bende sanki çarşaf gibi zar var patlayacak kenarları cart diyip yırtılacak diye hissediyordum elim ayağım titriyor bi ağlama tutuyordu kaçıyordum

Cnm bana da yardmcı olabilir msn ltfenn

Cnm bana da yardmcı olabilir msn ltfenn
Benim mükemmel korkum bende sanki çarşaf gibi zar var patlayacak kenarları cart diyip yırtılacak diye hissediyordum elim ayağım titriyor bi ağlama tutuyordu kaçıyordum
Aslinda korkmuyorum oyle hissediyorum parmagimla da rahatca giris yapabiliyorum fakat ustte denerken yatay pozisyonda oldugu icin girisi nasil yapacagimi bilemiyorum sonra da stres oluyorum ilk girisi yapsam devami gelecek biliyorum nasip yapmaliyim onu bilemiyorum

Ben üste yapamadım ben yattım eşim üstteydi o daha kolay gözünü kapat eşin yerleştirsin kendin tut kontrol sende olsun nefes ol ıkın hafif içine it sızı hissedene kadar yap hissedince dur nefes al yine ıkın
Başı bi geçse emin ol gerisi çok rahat zaten başını da o şekilde atlata bilirsin vemcaıne sprey ve jel kullan yardımcı olur

Aynen canm aynı durımdayız. Brn de aparatı yapabiliyorum ama üstte eş denemsinde penis yatay duruma gecıyo ıcıme gırmeden öne dgru kayıyo anlamaıyptum. Sırtm dönük denedim dün öne egılıp elimle önden itmeye calısıyorm dizlerim yerde ama olmuyor

Malesef bu olay bakir eslerde cok zor. Eger yönü bulursa bence üstte daha kolay. Altta yenende çok var ama yuzde 60 ustte yeniyor. Penisi erkegin tutmasindan cok kadinin tutmasi daha mantikli bence kontrol kendinde olmasi ve aparat gibi beynin algilamasi acisindan. Yinede hersekilde olabilir tabi ciftten cifte degisir :)

Ben ilk yaptığımda başardığımda ne emla ne anestol işe yaradı sadece zeytin yağı ve bebe yağı tabi bu durum kişiden kişiye değişiyo bence vemcaine kullanan da cok ama bn kullanmadım ayrıca su bazlı kayganlaştırıcılar hamile kalmaya engel değil kızlar eczacıya ve doktoruma sormustum inşallh hepiziniz başarırsınız rabbim hepınızın yardımcısı olsn

Kızlar yönü mü var bunun gerçi ben altta yaptım ama tamamem belimin düz bi yerde olmasına dikkat ediyorum yoksa batma hissi oluyor hafif mesela penis yukarı doğru gider gibi oluyor ya elimle hafif aşağıya bastırıyordum tam düZ olsun diye işinize yarar mı bilmiyorum bi deneyin belki sizdede rahat olur

Zeytin yağı ne kadar kullandiniz acaba egzersizlerde de hep kullandin mi cnm

Ozelden yardimci olurmusun

KiZ iste sen yonu bulmussun. Ben daha once resim attim ya buraya. Bulamayanlar vajina yonu yazdin gorsellere. Asagi dogrudur. O zaman batma hissi acima olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…