- 30 Ocak 2018
- 151
- 72
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.501
Egzersiz korkup kendimizi kastığımız kasları kontrol altına almamızı sağlıyor ve vajina içini rahatlayınca birleşme kolaylığı sağlıyoregzersizle bu spreyin ne alakasi var anlamadim bende kullandim bu spreyi harika bisey iki kere disina iki kere de vajinanin icine sık hemen uyusuyor eger daha once iliski yasamadiysan rahat edersin aci hissin kaybolur korkmana gerek yok yani.
Sprey tamamen uyuşturmaz öyle içini evet girişini uyuşturur mükemmel bi sprey ama korkup kasınca içine başını bile almayı başarsan da batma hissi bi duvar hissi oluşur ilerleyemezsin internetten keğel egzersizi nedir ne işe yarar ufak bi araştırma yap hak vereceksinegzersiz yapmadan spreyi sıksam neden alamam ki ben acıyacak korkusuyla yapamıyorum uyusursa bişey hıssetmem yaparım diye dusunuyorum.
Ben başını atlattım başı girdi başından sonraki bölümde biraz girdi ama diğer gerisi olmuyor canım acıyor duvar var gibi hissediyorum orda ağrı sızı oluyorBen üste yapamadım ben yattım eşim üstteydi o daha kolay gözünü kapat eşin yerleştirsin kendin tut kontrol sende olsun nefes ol ıkın hafif içine it sızı hissedene kadar yap hissedince dur nefes al yine ıkın
Başı bi geçse emin ol gerisi çok rahat zaten başını da o şekilde atlata bilirsin vemcaıne sprey ve jel kullan yardımcı olur
O duvar hissi vajinayı kastığımız anlamına gelir kasıldığı için vajinanın sonuna geldim hissi olur batmaya başlar o yere gelince dur paniğe kapılma en önemlisi sonra derin bir nefes al canım 3-4 kere idrarın gelmiş gibi tut bırak ıkın ıkınırken içine ittir penisi her duvar hissinde bunu yap ilerlediğini göreceksin ıkınmak vajinanın açılmasını sağlar derin bir nefes aldın içinde tuttun bi kaç saniye sonra yavaşça ağzından verirkende itebilirsin o zamanda açılıyor içine kayıyor bide gözlerini kapatıp içine kaydığını hissedip mutlu ol rahat bırakıyorsun kendini bu sayedeBen başını atlattım başı girdi başından sonraki bölümde biraz girdi ama diğer gerisi olmuyor canım acıyor duvar var gibi hissediyorum orda ağrı sızı oluyorne yapmam lazım
Çok sağol dediklerini uyguluycam Allah razı olsunO duvar hissi vajinayı kastığımız anlamına gelir kasıldığı için vajinanın sonuna geldim hissi olur batmaya başlar o yere gelince dur paniğe kapılma en önemlisi sonra derin bir nefes al canım 3-4 kere idrarın gelmiş gibi tut bırak ıkın ıkınırken içine ittir penisi her duvar hissinde bunu yap ilerlediğini göreceksin ıkınmak vajinanın açılmasını sağlar derin bir nefes aldın içinde tuttun bi kaç saniye sonra yavaşça ağzından verirkende itebilirsin o zamanda açılıyor içine kayıyor bide gözlerini kapatıp içine kaydığını hissedip mutlu ol rahat bırakıyorsun kendini bu sayede
Cümlemizden canım ne zaman istersen sorabilirsinÇok sağol dediklerini uyguluycam Allah razı olsun
Tamam canımBu hastalık öyle birşey ki bedenimizle savaştırıyor bizi bi kere içine g
Cümlemizden canım ne zaman istersen sorabilirsin
Canim burda yazsan belki cogu kisiye faydali olurArkadaşlar bebek sahibi olmayı düşünüyorum olmuyor diyen bi arkadaş vardı bana özelden yazabilir mi acaba
Ne işe yarıyor ki buGebelik düşünürsem diye bi doktorum ilaç önerdi düşünen olursa bu ilacı alıp bi ay öncesinden kullanması faydalı olabilir resmini atıyorum arkadaşlar eczaneden alabilirsiniz
Vajinimus iken.mi.ise yario o gebelik icin hap onu anlamadim açıkçasıGebelik için
Hayır vajinismus ile alakası Yok bu her anne adayı olmak isteyenlerin gebe kalmak için kullanabileceği bir ilaç b vitamini de olduğu için gebe kalmayı kolaylaştırıyorVajinimus iken.mi.ise yario o gebelik icin hap onu anlamadim açıkçası
Folik asit diolar o mu canim ne zaman yendin sen korunuyormsn suanHayır vajinismus ile alakası Yok bu her anne adayı olmak isteyenlerin gebe kalmak için kullanabileceği bir ilaç b vitamini de olduğu için gebe kalmayı kolaylaştırıyor
Mesela doktorum gebeliği düşünüyor musun diye sordu
3 ay sonra gibi düşünüyorum dedim bu ilacı önerdi son bi ay kala alıp iç dedi
Vajinismusu yendiğim doktorum aynı zamanda Doğum uzmanı ona danıştım oda hamile kalmayı düşündüğün tarihin 1 ay öncesinde içmemi söyledi çünkü hamile kalmayı isteyip istediğin tarihte hamile kalma gibi bi seçeceğimiz Yok bu ilaç yardımcı Oluyor sadece bide b vitamini olduğu için sağlıklı oluyoruz
Bence hiccc onuda takmayin alisirsin ama bir bebis olunca hersey farkli olur dir düşünüyorum tabi herkesin düşünce farkliEvet sadece ismi farklı en etkilisiymiş
Geçen hafta yendim hayır korunmuyorum ben çünkü ailemde çocuğu olamayan Kişiler var o yüzden sadece prezervatif tercih ediyorum oda tamamen normal bir ilişki yaşayıp alışınca onu da bırakcam bebeğim olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?