Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gebelik düşünürsem diye bi doktorum ilaç önerdi düşünen olursa bu ilacı alıp bi ay öncesinden kullanması faydalı olabilir resmini atıyorum arkadaşlar eczaneden alabilirsiniz

Eklentiler

• image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar yağ uyarılma vs olmadan orta parmağım ile parmak egzersizine başladım vajinayı incelemede bi sıkıntım yok, deliği de gördüm. Parmağımı da biraz soktum 1boğum gibi ama tamamı değil, sadece sanki bi yanma gibi bişey hissediyorum. Kulak çubuğu ile deneyeceğim hangi aşamaları izlemeliyim

Lütfen yardım edin ben de bu sorunu aşmak istiyorum, çok ileriki aşamalarda olmadığımı biliyorum çünkü bacak açmakta falan sıkıntım yok, baskı yok çabuk aşarım sadece yanıyor

Arkadaşlar merhaba. Bende vajinismusu aşmaya çalışıyorum. 2 gündür egzersiz yapmaya calısıyorum. Oraya birsey girmesinden ziyade acıyacak olması beni korkutuyor. Çok ileri derecede bi sorunum yok, ayna egzersizlerini yapmadım çünkü bakmaktan bacak açmaktan rahatsızlık duymuyorum. Dün orta parmağım bi boğumun yarısı kadar falan ya da 1 boğum kadar girdi, ama yandı. Bugün de kulak çubuğu ile denedim yağladım bugün daha çok korktum neden bilmiyorum, çok kolay girer sandım ama acıdı sızladı, bi de hiç uyarılma vs olmadan sadece yağlayıp denedim. Sizce bu da başlangıç için iyi midir? Nasıl yol izlemeleyim aşan arkadaşlar önerileriniz??

Vajinimus iken.mi.ise yario o gebelik icin hap onu anlamadim açıkçası
Hayır vajinismus ile alakası Yok bu her anne adayı olmak isteyenlerin gebe kalmak için kullanabileceği bir ilaç b vitamini de olduğu için gebe kalmayı kolaylaştırıyor
Mesela doktorum gebeliği düşünüyor musun diye sordu
3 ay sonra gibi düşünüyorum dedim bu ilacı önerdi son bi ay kala alıp iç dedi
Vajinismusu yendiğim doktorum aynı zamanda Doğum uzmanı ona danıştım oda hamile kalmayı düşündüğün tarihin 1 ay öncesinde içmemi söyledi çünkü hamile kalmayı isteyip istediğin tarihte hamile kalma gibi bi seçeceğimiz Yok bu ilaç yardımcı Oluyor sadece bide b vitamini olduğu için sağlıklı oluyoruz

Folik asit diolar o mu canim ne zaman yendin sen korunuyormsn suan

Evet sadece ismi farklı en etkilisiymiş
Geçen hafta yendim hayır korunmuyorum ben çünkü ailemde çocuğu olamayan Kişiler var o yüzden sadece prezervatif tercih ediyorum oda tamamen normal bir ilişki yaşayıp alışınca onu da bırakcam bebeğim olabilir

Bence hiccc onuda takmayin alisirsin ama bir bebis olunca hersey farkli olur dir düşünüyorum tabi herkesin düşünce farkli

Kizlar lütfen yardım edin. Evleneli 8ay oldu. Hala ilişkiye göremedik. Eşim yaklasirken beni titreme tutuyor. Krem denedim o da olmadı. Eşimde de sertleşme sorunu basladi. Artik o da istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Dilatorle yapiyosan demekki alabiliyorum sorun yok.esle denemede yapamamanın sebebi hala koekuyo olman.dilator görünce bişey olmazsa penis görünce ne olacakki oyle düşün

Canim uyarilmadan da yapabilirsin egzersizleri sorun degil. Ama mutlaka kayganlastirici kullan. Cunku vajina kuru halinde yaparsan tahris olabilir. Bir bogum alman da guzel. Insallah yavas yavas yenersin. Acele etme. Bir boguma iyice alistiktan sonra iki bogum sonra bir parmak sonra iki parmak dene. Yani o acinin olmadigina beynini ikna edene kadar

Ben altta eşim üstte kolay yapabiliyorum
Canm cok sağ,ol bısy daha sorabilir mym..altta bacaklarını tam mı acıyosum y ukarı dgru ayaklarınnı kaldırıyo msn. Ben cnku yanlara cok acamıyrm eşin bacaklarını senın bacaklarının ortasına mı ylsa dısına mı koyuyo. Ben denedım snkı delıge ulaşamıyo

Bacaklarını sağa ve sola doğru yukarı kaldırıp açarsan daha kolay olur eşin bacaklarının arasına girer ama bacaklarını kapatmaman önemli tamamen serbest bırakmalısın kendini kastığını hissettiğin an derin nefes alıp rahatla ama sen daha tam olarak yenemediysen üstte olmanı öneririm öyle kolay oluyor bir çok kişi de bu şekilde yeniyor zaten kontrol tamamen sende oluyor çünkü acıyı veya yanmayı hissettiğin an sakın çıkma o şekilde durup bekle derin nefes alıp ver yavaş yavaş kendini it sonra

Dilatorle yapiyosan demekki alabiliyorum sorun yok.esle denemede yapamamanın sebebi hala koekuyo olman.dilator görünce bişey olmazsa penis görünce ne olacakki oyle düşün

Dilator ne kizlar? Eczaneden mı aldınız?

Kayganlaştırıcının zararı olmaz mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…