Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar lütfen yardım edin. Evleneli 8ay oldu. Hala ilişkiye göremedik. Eşim yaklasirken beni titreme tutuyor. Krem denedim o da olmadı. Eşimde de sertleşme sorunu basladi. Artik o da istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Dilatorle yapiyosan demekki alabiliyorum sorun yok.esle denemede yapamamanın sebebi hala koekuyo olman.dilator görünce bişey olmazsa penis görünce ne olacakki oyle düşün

Canim uyarilmadan da yapabilirsin egzersizleri sorun degil. Ama mutlaka kayganlastirici kullan. Cunku vajina kuru halinde yaparsan tahris olabilir. Bir bogum alman da guzel. Insallah yavas yavas yenersin. Acele etme. Bir boguma iyice alistiktan sonra iki bogum sonra bir parmak sonra iki parmak dene. Yani o acinin olmadigina beynini ikna edene kadar

Ben altta eşim üstte kolay yapabiliyorum
Canm cok sağ,ol bısy daha sorabilir mym..altta bacaklarını tam mı acıyosum y ukarı dgru ayaklarınnı kaldırıyo msn. Ben cnku yanlara cok acamıyrm eşin bacaklarını senın bacaklarının ortasına mı ylsa dısına mı koyuyo. Ben denedım snkı delıge ulaşamıyo

Bacaklarını sağa ve sola doğru yukarı kaldırıp açarsan daha kolay olur eşin bacaklarının arasına girer ama bacaklarını kapatmaman önemli tamamen serbest bırakmalısın kendini kastığını hissettiğin an derin nefes alıp rahatla ama sen daha tam olarak yenemediysen üstte olmanı öneririm öyle kolay oluyor bir çok kişi de bu şekilde yeniyor zaten kontrol tamamen sende oluyor çünkü acıyı veya yanmayı hissettiğin an sakın çıkma o şekilde durup bekle derin nefes alıp ver yavaş yavaş kendini it sonra

Dilatorle yapiyosan demekki alabiliyorum sorun yok.esle denemede yapamamanın sebebi hala koekuyo olman.dilator görünce bişey olmazsa penis görünce ne olacakki oyle düşün

Dilator ne kizlar? Eczaneden mı aldınız?

Kayganlaştırıcının zararı olmaz mı ki?

KIZlar ben vajinusmusu çözdüm sanıyordum bugün benek icin doktora gittim fakat kızlığım hala duruyormuş biraz kalın ama ilişki sırasında engel olmaz deri. Neredeyse iki yıl olacak ben ilişki oluyor sanıyordum ama galiba sadece yarısı giriyorum sert değil yavaş olduğu icin Kızlık zarım patlamıyor ne yapmam lazım yardım edin ne olur

Tamamen iliski oluyorsa esnektir yani bunda ne yapılır ki

Doktor alsın ya da doğum da hallolur

Nasil yani? P..s tamami girmiyor muydu?

Canım kızlık zarı patlamaz ki esnektir senin ki de ama bu hamile olmaya engel değil doğumda bile gitmeye bilir kızlık zarı bunu sordun mu doktora benim ki de esnek ve yırtılma vs olmadı hatta daha avantajlıyım canımda yanmadı bi kaç damla kan sadece o kadar

Merhabalar herkese. Benim de bir sorunum var korkmuyorum ama cok agri hissediyorum . Benim kizlik zari kanamam olmustu ama tam iliski hicbir zaman olmadi. Egzersiz yapmadim ama 2 parmagmi rahatca koyabiliyorum. Huylanma duygusu da cok oluyor. Ne yapmaliyim sonsuza dek boylemi kalcam artik cocugum olsun istiyorum kimseye de diyemiyorum

Canım ilişki oluyor ben olduğuna da Emin’im ama kalın ya sert mi olmak lazım bilemedim doktor ilşkiye girmemişsiniz hala dedi

Herkese merhaba. Sırf buraya bunu yazmak için siteye üye oldum. Ben 8 ay önce evlendim ilk gece birlikle olamamıştık sonrasında da deneyemedik bile korkumdan dolayı. Geçen ay kadın doğum asistanı arkadaşıma danıştım( o bile hekim olmasına rağmen 1.5 sene vajinismus sorunu çekmişti) parmak egzersizi yap. Yavaş yavaş deneyin dedi. O günden sonra kafaya koydum önce 1 parmağımı soktum oldu sonra 2. parmak denedim oldu. Kegel egzersizi yaptım ve bu surada Cem Keçe’nin kitabını almıştım inanılmaz faydalı oldu. Bugün denedik oldu. Olduktan sonra da bu muydu şimdi dedim. Bu muydu 8 ay beni iten, üzen şey. Arkadaşlar önce kendinize güvenin ve sakın ertelemeyin. Eşinizin anlayışı da çok çok önemli. ön sevişmeyi uzun tutun, kayganlaştırıcı kullanın. Pozisyonu iyi ayarlayın. altınızı yastıkla destekleyin(vajina duvarına çarpmaması için) biraz ıkının (bu kasılmanızı engelleyecek ve vajinanızın açılmasını sağlayacak) ve aşağı doğru itsin eşiniz penisini. Siz gözlerinizi kapatın ve bacaklarınızı tutun eşinizi sakın itmeyin. Yavaş yavaş ittirmesini söyleyin. İnanın 10 saniyelik bir olay. Nasıl olduğunu anlayamayacaksınız. Evliliğinizi harap etmeyin. bu benim başıma nasıl gelir demeyin. Benim eşim doktor ve biz bunu yaşadık. Herkesin başına gelebilir. Ayrıca ben de doktor arayışlarına girdim şimdi paramız cebimize kaldı. Size söyleyeceğim tek şey sakın vazgeçmeyin ve ertelemeyin. İlk başta birleşme olmazsa pes etmeyin , ucuyla deneyin yavaş yavaş ittirip geri çeksin. Bol bol egzersiz yapın.

Hey millet yeminle bu sayfayi okuduktan sonra vucudumu resmen tanidim inanmiyorum belki daha tam atlatamadim ama 3 parmak komple icime alabildim okadar basitmismis ki bence hickimse korkmasin ikinmak cok muhtesem derecede ise yariyor o tikanan noktada ikinin kendiliginden icine gecis yapiyor. Ben suan cok umutlandim. Yazdiklarimi herkes okusun duysunn oh beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…