- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.521
Dilatorle yapiyosan demekki alabiliyorum sorun yok.esle denemede yapamamanın sebebi hala koekuyo olman.dilator görünce bişey olmazsa penis görünce ne olacakki oyle düşünCanm cok moralimmbozuk dilatörü yapıyorım ama es denemesi olmuyo gıremeden cıkıyo. Gözlerim.şişti ağlamaktan..dilatöri yaptgm gibi gapmaya calısıyorum olmuyo.. Gamze sen yeni atlattın sanırım değil mi.. Hayırlı olsun.. Altta bacaklarını kaldırıp mı yaptın
Canim uyarilmadan da yapabilirsin egzersizleri sorun degil. Ama mutlaka kayganlastirici kullan. Cunku vajina kuru halinde yaparsan tahris olabilir. Bir bogum alman da guzel. Insallah yavas yavas yenersin. Acele etme. Bir boguma iyice alistiktan sonra iki bogum sonra bir parmak sonra iki parmak dene. Yani o acinin olmadigina beynini ikna edene kadarArkadaşlar yağ uyarılma vs olmadan orta parmağım ile parmak egzersizine başladım vajinayı incelemede bi sıkıntım yok, deliği de gördüm. Parmağımı da biraz soktum 1boğum gibi ama tamamı değil, sadece sanki bi yanma gibi bişey hissediyorum. Kulak çubuğu ile deneyeceğim hangi aşamaları izlemeliyim
Hangi pozsyonda yapmalıyımm. Dilatör cok sert bsy bı de daha ınce sanırom gırıyoDilatorle yapiyosan demekki alabiliyorum sorun yok.esle denemede yapamamanın sebebi hala koekuyo olman.dilator görünce bişey olmazsa penis görünce ne olacakki oyle düşün
Ben altta eşim üstte kolay yapabiliyorumHangi pozsyonda yapmalıyımm. Dilatör cok sert bsy bı de daha ınce sanırom gırıyo
Canm cok sağ,ol bısy daha sorabilir mym..altta bacaklarını tam mı acıyosum y ukarı dgru ayaklarınnı kaldırıyo msn. Ben cnku yanlara cok acamıyrm eşin bacaklarını senın bacaklarının ortasına mı ylsa dısına mı koyuyo. Ben denedım snkı delıge ulaşamıyoBen altta eşim üstte kolay yapabiliyorum
Canm cok sağ,ol bısy daha sorabilir mym..altta bacaklarını tam mı acıyosum y ukarı dgru ayaklarınnı kaldırıyo msn. Ben cnku yanlara cok acamıyrm eşin bacaklarını senın bacaklarının ortasına mı ylsa dısına mı koyuyo. Ben denedım snkı delıge ulaşamıyo
Dilatorle yapiyosan demekki alabiliyorum sorun yok.esle denemede yapamamanın sebebi hala koekuyo olman.dilator görünce bişey olmazsa penis görünce ne olacakki oyle düşün
Canim uyarilmadan da yapabilirsin egzersizleri sorun degil. Ama mutlaka kayganlastirici kullan. Cunku vajina kuru halinde yaparsan tahris olabilir. Bir bogum alman da guzel. Insallah yavas yavas yenersin. Acele etme. Bir boguma iyice alistiktan sonra iki bogum sonra bir parmak sonra iki parmak dene. Yani o acinin olmadigina beynini ikna edene kadar
Kayganlastirici olarak su bazli olanlari kullanmak zararli degil diye biliyorum. Bebek yagi mantar yapabiliyor. Bende cok kotu kasinti yapmistiDilator ne kizlar? Eczaneden mı aldınız?
Kayganlaştırıcının zararı olmaz mı ki?
Tamamen iliski oluyorsa esnektir yani bunda ne yapılır kiKIZlar ben vajinusmusu çözdüm sanıyordum bugün benek icin doktora gittim fakat kızlığım hala duruyormuş biraz kalın ama ilişki sırasında engel olmaz deri. Neredeyse iki yıl olacak ben ilişki oluyor sanıyordum ama galiba sadece yarısı giriyorum sert değil yavaş olduğu icin Kızlık zarım patlamıyor ne yapmam lazım yardım edin ne olur
Doktor alsın ya da doğum da hallolurKIZlar ben vajinusmusu çözdüm sanıyordum bugün benek icin doktora gittim fakat kızlığım hala duruyormuş biraz kalın ama ilişki sırasında engel olmaz deri. Neredeyse iki yıl olacak ben ilişki oluyor sanıyordum ama galiba sadece yarısı giriyorum sert değil yavaş olduğu icin Kızlık zarım patlamıyor ne yapmam lazım yardım edin ne olur
Nasil yani? P..s tamami girmiyor muydu?KIZlar ben vajinusmusu çözdüm sanıyordum bugün benek icin doktora gittim fakat kızlığım hala duruyormuş biraz kalın ama ilişki sırasında engel olmaz deri. Neredeyse iki yıl olacak ben ilişki oluyor sanıyordum ama galiba sadece yarısı giriyorum sert değil yavaş olduğu icin Kızlık zarım patlamıyor ne yapmam lazım yardım edin ne olur
Canım kızlık zarı patlamaz ki esnektir senin ki de ama bu hamile olmaya engel değil doğumda bile gitmeye bilir kızlık zarı bunu sordun mu doktora benim ki de esnek ve yırtılma vs olmadı hatta daha avantajlıyım canımda yanmadı bi kaç damla kan sadece o kadarKIZlar ben vajinusmusu çözdüm sanıyordum bugün benek icin doktora gittim fakat kızlığım hala duruyormuş biraz kalın ama ilişki sırasında engel olmaz deri. Neredeyse iki yıl olacak ben ilişki oluyor sanıyordum ama galiba sadece yarısı giriyorum sert değil yavaş olduğu icin Kızlık zarım patlamıyor ne yapmam lazım yardım edin ne olur
Canım ilişki oluyor ben olduğuna da Emin’im ama kalın ya sert mi olmak lazım bilemedim doktor ilşkiye girmemişsiniz hala dediCanım kızlık zarı patlamaz ki esnektir senin ki de ama bu hamile olmaya engel değil doğumda bile gitmeye bilir kızlık zarı bunu sordun mu doktora benim ki de esnek ve yırtılma vs olmadı hatta daha avantajlıyım canımda yanmadı bi kaç damla kan sadece o kadar
Sen başka doktora git canım eşinin içinde olduğuna eminsen daha ne hayır kalın yada sert olmasının alakası yok kiCanım ilişki oluyor ben olduğuna da Emin’im ama kalın ya sert mi olmak lazım bilemedim doktor ilşkiye girmemişsiniz hala dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?